-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
δεν μπορω να καταλαβω γιατι διαφωνειτε.ενα φιατ ειναι βελτιωμενο απο την αμπαρθ.
συμφωνω με τα παραπανω δεν ειπε κανεις το αντιθετο οι εταιρειες θελουν να μας κανουν να τα λεμε αυτα.....αν δεν ηταν fiat δεν θα το ελεγαν και grande punto
μην το αναλυουμε πολυ ειναι fiat grande punto abarth οπως vw golf gt οπως saxo vts οπως corsa opc οπως clio rs οταν ρωτανε καποιον που εχει οpc, λεει εχω opc δεν ειναι μαρκα το ιδιο και εμεις ουσιαστικα η αbarth βελτιωτικος οικος ειναι οπως η abt π.χ. -
Ω ΡΕ ΑΝΤΙ ΙΤΑΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ABARTH..
ΙΤΑΛΟΣ ΙΣΟΝ ΜΕ FERRARI LAMBORGHINI MASERATTI..ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ
ΧΑΧΑΧΑΑΧ
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ
ΚΑΤΟΧΟΣ A B A R T H -
δεν καταλαβα τιποτα
-
Bλεπω πολυ μισος για τα abarth κ δεν μπορω να καταλαβω γιατι........
οποιος δεν το γουσταρει ας μην το αγορασει.............
το abarth φυσικα κ ειναι ενα φτιαγμενο punto κ ατομα που δεν ασχολουνται με αυτοκινητα....
σιγουρα οταν το βλεπουνε σκαλωνουν.........
παντως ειναι αρκετα εντυπωσιακο θα ελεγα.......
το μονο αρνητικο που βρισκω στο αμαξι αυτο ειναι τα πλαστικα μεσα τα οποια οντως ειναι πολυ μετρια...
κατα τ αλλα ειναι τουμπανειρος.....
Υ.Γ δεν εχω abarth για να μην παρεξηγουμαστε!!
-
μια χαρα ειναι ρε παιδια,μην ακουτε τι σας λενε.
κορυφαια εταιρια στην βελτιωση. -
ΧΑΒΑΛΕ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΚ ΑΛΛΑ ΜΗ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΟΥΝ!ΧΑΧΑ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΑΜΠΑΡΘ ΚΛΑΜΠ ΑΥΤΟ ΑΡΚΕΙ!
ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΞΟ ΣΙΜΚΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΓΑΜΑΤΟ..
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΜΠΟΥΡΝΑΖΙ ΚΑΙ ΖΑΦΕΙΡΙ..
ΤΙ ΑΜΠΑΡΘ ΚΑΙ ΚΟΥΤΑΜΑΡΕΣ.. -
Ο χρήστης giod7 έγραψε:
ΧΑΒΑΛΕ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΚ ΑΛΛΑ ΜΗ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΟΥΝ!ΧΑΧΑ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΑΜΠΑΡΘ ΚΛΑΜΠ ΑΥΤΟ ΑΡΚΕΙ!
ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΞΟ ΣΙΜΚΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΓΑΜΑΤΟ..
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΜΠΟΥΡΝΑΖΙ ΚΑΙ ΖΑΦΕΙΡΙ..
ΤΙ ΑΜΠΑΡΘ ΚΑΙ ΚΟΥΤΑΜΑΡΕΣ..καγκουροκατασταση
-
το abarth μου αρεσει ειναι μια χαρα!!!! καλλυτερο απο μιτο στα δυναμικα χαρακτηριστικα!!!
-
ΕΜ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ..ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΓΚΟΥΡΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
Π.Χ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΑΛΟΓΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΑΜΑΞΙ
ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ???ΑΠΛΑ ΤΙΠΟΤΑ
ΣΑΞΟ ΚΑΙ ΡΑΛΥ ΜΕ ΑΕΡΟΤΟΜΕΣ ΕΝΟΣ BOING 747 ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΑΓΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ
ΧΑΧΑΧΑ -
λιγα λογια για ραλλυ και σαξο!! !χαχαχαχ
πλακα κανω!!! -
P.S ΕΞΑΙΡΕΙΤΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΣΩΣΤΑ ΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ!
ΟΛΑ ΤΑ ΑΜΑΞΙΑ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΙΑ Η ΚΑΚΙΑ(ΒΛΕΠΕ ΣΙΜΚΟ ΠΟΥ ΤΟ ΖΗΛΕΨΑ) ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ
ΧΑΛΑΡΑ!ΚΑΛΟ ΣΚ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! -
ΙΤΑΛΑΚΙΑ ?????????????????? τι επαθες
-
-
να το παρω τωρα η να περιμενω το facelift με τον multiair κινητηρα? θα αργησει πολυ?
-
Καλησπέρα και από μένα....σας διαβάζω αρκετο καιρό, αν και είχα αποφασίσει από την πρώτη στιγμή που το είδα να το αγοράσω...βέβαια πέρασε λίγοσ καιρός.. Τώρα όμως είμαι στην θέση του να περιμένω..να μου το φέρουν..μου είπαν ότι θα κάνει περίπου 2,5 μήνες..ισχύει????
-
Ο χρήστης katsa έγραψε:
να το παρω τωρα η να περιμενω το facelift με τον multiair κινητηρα? θα αργησει πολυ?απο το 2010 και μετα ακουσα εγω!!!!
-
κανένας που να ξέρει ε? οκ...ευχαριστώ... που το καταλάβατε βρε ότι είμαι γυναικα και δεν μυ δίννετε σημασία??? χεχεχεχε..όπως και να έχει ευχαριστώ...
-
Ο χρήστης monza έγραψε:
:hmmm: κανένας που να ξέρει ε? οκ...ευχαριστώ... που το καταλάβατε βρε ότι είμαι γυναικα και δεν μυ δίννετε σημασία??? χεχεχεχε..όπως και να έχει ευχαριστώ...επρεπε να το πεις απο την αρχη σε λιγο θα δεις τι θα γινει!!!'
δεν ξερω ανεξηγητα σε αυτο το φορουμ μολις καταλαβουν τις γυναικες ορμαν ολοι!!! -
. είδες? έκανα λάθος...το διόρθωσα όμως και απάντηση ακομη να πάρω...τέλς πάντων..τον πόνο μου ήθελα να πω γιατι κάπυ εδω μέσα διάβασα ότι παραδόσεις θα έχουν απο Σεπτέμβρη και τρόμαξα... Εδώ ήδη θεωρώ τους 2.5 μήνες πολλους...όχι και σεπτέμβρη...
-
και εγω 2,5 μηνες ακουω!!!! τωρα αν παρεις στοκ μοντελο ολα μια χαρα θα ειναι σε παραγγελειες ομως θα αργησει !!! καποιος που θα ξερει καλα το θεμα θα σε ενημερωσει!!
Fiat Grande Punto ABARTH