-
Ο χρήστης super_mario έγραψε:
κατι πηρε το ματι μου. ο συγκεκριμενος εχει και 'πουλαδα'
Αληθεια τι δουλεια εχουν οι συνοδηγοι με τα τιμονια?αστο μεγαλε γιατι απο οτι μου ειπαν γιατι εγω ημουν πολυ μπροστα και εσυ με τιμονι ησουν. ρε πουλαδερε αφου δεν σε παει το χωμα γιατι το κουραζεις????
-
Ο χρήστης pantieras έγραψε:
κατι πηρε το ματι μου. ο συγκεκριμενος εχει και 'πουλαδα'
Αληθεια τι δουλεια εχουν οι συνοδηγοι με τα τιμονια?αστο μεγαλε γιατι απο οτι μου ειπαν γιατι εγω ημουν πολυ μπροστα και εσυ με τιμονι ησουν. ρε πουλαδερε αφου δεν σε παει το χωμα γιατι το κουραζεις????
Μα και για αυτοκριτικη το εγραψα αυτο
Παντως το '17' ηταν πολυ μπροστα ε????????? -
το τυχερο μου νουμερο παιδι μου σου λεω!!!!παντος φαγωθηκε να τουμπαρω εγω αλλα τον εκαψε ο θεουλις!!!!!!!!!! μαυρισε πολυ το 17
-
το τυχερο μου νουμερο παιδι μου σου λεω!!!!παντος φαγωθηκε να τουμπαρω εγω αλλα τον εκαψε ο θεουλις!!!!!!!!!! μαυρισε πολυ το 17Ειναι επικυνδυνος σου λεω ο ανθρωπος!!!!!!Τουμπαρει και με τα ποδια
Νομιζω πως πρεπει να ξαναπαμε αυριο.Κατι αφησες στη μεση
Αντε υπνο τωρα -
Ο χρήστης super_mario έγραψε:
το τυχερο μου νουμερο παιδι μου σου λεω!!!!παντος φαγωθηκε να τουμπαρω εγω αλλα τον εκαψε ο θεουλις!!!!!!!!!! μαυρισε πολυ το 17
Ειναι επικυνδυνος σου λεω ο ανθρωπος!!!!!!Τουμπαρει και με τα ποδια
Νομιζω πως πρεπει να ξαναπαμε αυριο.Κατι αφησες στη μεση
Αντε υπνο τωραστην μεση?? στην αρχη???????????????????????????????? θα δουμε
-
ΜΕΕΕΕΕΧΡΙΙΙΙΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΕΦΤΑΣΕ Η ΧΑΡΗ ΤΟΥ!!!! ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΟΝΤΙΚΟ ( ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΓΑΤΟΥ !!!!!
-
Ο χρήστης maleleni έγραψε:
ΜΕΕΕΕΕΧΡΙΙΙΙΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΕΦΤΑΣΕ Η ΧΑΡΗ ΤΟΥ!!!! ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΟΝΤΙΚΟ ( ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΓΑΤΟΥ !!!!!υπνο ειπαμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
-
Ο χρήστης maleleni έγραψε:
ΜΕΕΕΕΕΧΡΙΙΙΙΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΕΦΤΑΣΕ Η ΧΑΡΗ ΤΟΥ!!!! ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΟΝΤΙΚΟ ( ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΓΑΤΟΥ !!!!!ποτε προλαβε?????????????????πρεπει να ειναι πολυ καλος στο 'πλυντηριο'
τυχερη αθανασια!!!!!!!!!! -
Και τα έχουμε πεί ρε παιδιά.
Προσοχή στις μπούκες. -
Ο χρήστης dino έγραψε:
Προσοχή στις μπούκες.ΑΑΑΑ!!!!ΠΟΥ ΤΑ ΜΑΘΑΤΕ????? ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ????????
ΝΑ ΚΑΙ ΦΙΡΜΑ Ο ΣΠΥΡΑΚΟΣ -
Ο χρήστης dino έγραψε:
Προσοχή στις μπούκες.Δεν ηταν μπουκα απλα πηδηξε και το ατιμο μανννγκωσε
Α Σπυρο το ψαλιδι περιμενουν οι ανθρωποι -
Δεν ηταν μπουκα απλα πηδηξε και το ατιμο μανννγκωσε
Ναι ξέρω. Στο εσωτερικό μιας δεξιάς, σε κάτι λάστιχα.
Είχε γραμμές ο μπαγάσας.Πολύ κόσμο δεν είχε εκεί χτες το βράδυ ?
-
ΑΑΑΑ!!!!ΠΟΥ ΤΑ ΜΑΘΑΤΕ????? ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ????????
ΝΑ ΚΑΙ ΦΙΡΜΑ Ο ΣΠΥΡΑΚΟΣ[/quote]Γιά μισό ρε παιδιά. Η καημενούλα η Paris έτσει και ρευτεί λίγο θα το μάθει όλος ο πλανήτης.
Τέτοιο παλληκάρι καπακωμένο και να μην πάρει κάτι το αυτάκι μας ? -
Ο χρήστης dino έγραψε:
ΝΑ ΚΑΙ ΦΙΡΜΑ Ο ΣΠΥΡΑΚΟΣΓιά μισό ρε παιδιά. Η καημενούλα η Paris έτσει και ρευτεί λίγο θα το μάθει όλος ο πλανήτης.
Τέτοιο παλληκάρι καπακωμένο και να μην πάρει κάτι το αυτάκι μας ?[/quote]
ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ!!!!!!!!!!ΤΟ ΠΑΣ ΓΙΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟ ΘΕΜΑ -
ΝΑ ΚΑΙ ΦΙΡΜΑ Ο ΣΠΥΡΑΚΟΣΓιά μισό ρε παιδιά. Η καημενούλα η Paris έτσει και ρευτεί λίγο θα το μάθει όλος ο πλανήτης.
Τέτοιο παλληκάρι καπακωμένο και να μην πάρει κάτι το αυτάκι μας ?ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ!!!!!!!!!!ΤΟ ΠΑΣ ΓΙΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟ ΘΕΜΑ [/quote]
Δεν ξερω αν ξερει πολλα παντως για το '17' δεν εχει ιδεα. -
Το μόνο που ξέρω για το 17 είναι οτι αν είναι Μαίων, μυρίζει κάγκελα.
-
Ο χρήστης dino έγραψε:
Το μόνο που ξέρω για το 17 είναι οτι αν είναι Μαίων, μυρίζει κάγκελα.ΛΑΘΟΣ!!!!!!!!!!ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΣΩΣΤΟ ΔΡΟΜΟ!!!ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟ ΘΑ ΕΛΕΓΑ!!!!!!!
-
Τόσο δεν είναι , αλλά κάπου κοντά.
Μήπως ξέρεις αν φάνηκε πιο τυχερό το 18, το 19 κλπ ? -
ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ!!!!!!!!!!ΤΟ ΠΑΣ ΓΙΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟ ΘΕΜΑ
Μηπως ακουσες τιποτα για το ποιος συνοδηγος γνωστης ομαδας(ο οποιος γιορταζε χθες)στην προσπαθεια του να ‘μιμηθει’αυτα που ειδε απο εμπειρους ομως οδηγους και γνωστες της χωματινης επιφανειας,κατεληξε με εκδορες και μολωπες? Σχεδον 2 τουμπες εκανε με τετρατροχη μοτοσυκλετα και απ'οτι ακουσα ειχε Αγιο!!! Κουρσα θανατου την χαρακτηρισαν οι αυτοπτες μαρτυρες!!!!!!!! Μαλιστα τελευταια ειχε προσπαθησει ξανα να αποδειξει την αξια του στο αριστερο μπακετ αλλα δεν επεισε!
-
Και ότι ήθελα να γράψω οτι κάπου εκεί κάτω στην εξοχή αναβίωσε το έθιμο της γουρουνοχαράς.
Εντάξει, λίγο στο χέρι και στα πόδια. Εκδορές, δεν έπαθε και τίποτα ο άνθρωπος.
Gruppo A0....Reloaded(2007)