-
Σούπερ ο Super Mario στην Κύμη με την εκπληκτική Άσπρη Θύελλα!!! Συγχαρητήρια!!! Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά της Α0. Κρίμα που οι καιρικές συνθήκες και όχι μόνο δεν τους επέτρεψαν να το ευχαριστηθούν. Κρίμα...
-
6 οι συμμετοχες της Α0 στο Rally Sprint Αμφικλειας 4ο αγωνα του επαθλου.
Καλο τερματισμο σε ολους και καλως ηρθες στον ¨χωματινο¨ που θα κριθει αυστηρα60 Λ.Α.Μ.Α. ΧΕΚΙΜΙΑΝ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΚΑΛΗΣ ΚΩΣΤΑΣ FIAT SEICENTO
66 ΜΑΛΑΚΤΑΡΗ ΕΛΕΝΗ ΑΜΑΡΑΝΤΙΔΟΥ ΜΑΡΙΛΗ FIAT SEICENTO
72 Λ.Α.Μ.Α. ΠΑΝΤΙΕΡΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ FIAT SEICENTO
73 Λ.Α.Μ.Α. ΠΑΝΙΤΣΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ FIAT CINQUECENTO
75 ΚΟΝΔΥΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ FIAT SEICENTO
76 Α.Ο.Π. ΚΑΓΚΕΛΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ FIAT CINQUECENTO -
Ο χρήστης super_mario έγραψε:
Καλο τερματισμο σε ολους και καλως ηρθες στον ¨χωματινο¨ που θα κριθει αυστηρα60 Λ.Α.Μ.Α. ΧΕΚΙΜΙΑΝ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΚΑΛΗΣ ΚΩΣΤΑΣ FIAT SEICENTO
76 Α.Ο.Π. ΚΑΓΚΕΛΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ FIAT CINQUECENTO -
Ο χρήστης pantieras έγραψε:
76 Α.Ο.Π. ΚΑΓΚΕΛΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ FIAT CINQUECENTO1 60 Λ.Α.Μ.Α. ΧΕΚΙΜΙΑΝ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΚΑΛΗΣ ΚΩΣΤΑΣ FIAT SEICENTO 10:23,77 10:07,34 20:31,11
2 75 ΚΟΝΔΥΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΛΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ FIAT SEICENTO 10:46,49 10:41,36 21:27,85
3 66 ΜΑΛΑΚΤΑΡΗ ΕΛΕΝΗ ΑΜΑΡΑΝΤΙΔΟΥ ΜΑΡΙΛΗ FIAT SEICENTO 10:44,98 10:43,32 21:28,30
4 72 Λ.Α.Μ.Α. ΠΑΝΤΙΕΡΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΤΟΜΑΖΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ FIAT SEICENTO 10:48,61 10:48,73 21:37,34
5 76 Α.Ο.Π. ΚΑΓΚΕΛΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ FIAT CINQUECENTO 11:30,04 11:28,82 22:58,86
6 73 Λ.Α.Μ.Α. ΠΑΝΙΤΣΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΖΟΥΡΑΜΑΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ FIAT CINQUECENTO 12:12,92 11:53,79 24:06,71Τα αποτελεσματα απο το ραλλυ σπριντ Αμφικλειας.
Επομενος αγωνας του επαθλου η Αναβαση Αρχαιας Αιγειρας 16-17/6.
Υ.Γ:Ατυχε νεε ας σε κρινει ο λαος -
76 Α.Ο.Π. ΚΑΓΚΕΛΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ FIAT CINQUECENTO1 60 Λ.Α.Μ.Α. ΧΕΚΙΜΙΑΝ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΚΑΛΗΣ ΚΩΣΤΑΣ FIAT SEICENTO 10:23,77 10:07,34 20:31,11
2 75 ΚΟΝΔΥΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΛΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ FIAT SEICENTO 10:46,49 10:41,36 21:27,85
3 66 ΜΑΛΑΚΤΑΡΗ ΕΛΕΝΗ ΑΜΑΡΑΝΤΙΔΟΥ ΜΑΡΙΛΗ FIAT SEICENTO 10:44,98 10:43,32 21:28,30
4 72 Λ.Α.Μ.Α. ΠΑΝΤΙΕΡΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΤΟΜΑΖΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ FIAT SEICENTO 10:48,61 10:48,73 21:37,34
5 76 Α.Ο.Π. ΚΑΓΚΕΛΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ FIAT CINQUECENTO 11:30,04 11:28,82 22:58,86
6 73 Λ.Α.Μ.Α. ΠΑΝΙΤΣΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΖΟΥΡΑΜΑΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ FIAT CINQUECENTO 12:12,92 11:53,79 24:06,71Τα αποτελεσματα απο το ραλλυ σπριντ Αμφικλειας.
Επομενος αγωνας του επαθλου η Αναβαση Αρχαιας Αιγειρας 16-17/6.
Υ.Γ:Ατυχε νεε ας σε κρινει ο λαοςΔΕΝ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΚΑΚΟ!!!!!
-
ασε το χειροφρενο που ανεβηκε μόνο του!!!!!!!
-
ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΜΠΤΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΕΠΑΘΛΟΥ ΤΗΣ Α0 ΣΤΗΝ ΑΝΑΒΑΣΗ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΑΙΓΕΙΡΑΣ ΣΤΗΣ 16,17/06 ΚΑΙ Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΠΑΡΩΝ ΜΕ ΕΝΝΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ:
ΚΑΚΛΕΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ FIAT CINQUECENTO
ΚΑΓΚΕΛΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ FIAT CINQUECENTO
ΧΕΚΙΜΙΑΝ ΙΩΑΝΝΗΣ FIAT SEICENTO
ΚΟΝΔΥΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ FIAT SEICENTO
ΜΑΛΑΚΤΑΡΗ ΕΛΕΝΗ FIAT SEICENTO
ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ FIAT SEICENTO
ΛΥΜΠΕΡΗΣ ΑΡΗΣ FIAT SEICENTO
ΦΙΛΜΠΑ ΤΕΑΜ
ΚΟΥΡΤΙΔΟΥ ΒΑΣΩ FIAT CINQUECENTO
ΠΑΝΙΤΣΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ FIAT CINQUECENTOΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΠΟΔΙΕΣ.
ΦΙΛΙΚΑ
ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΙΚΟΣ -
Η ειδική στη Δωδώνη (στα Γιάννενα) προσφέρεται για τεστάρισμα !!!!!!!
Έχει τα πάντα : ανηφορικά κλειστά , και πολύ κλειστά , ανηφορικά τεχνικά , ανηφορικά πατημένα , και ακριβώς το ίδιο , σε επανάληψη , σε κατηφορικά κομμάτια !!!!!
Είναι η Ιστορική ειδική 'Δωδώνη' -στη κοντή της έκδοση- του πάλαι ποτέ Ηπειρωτικού Ραλλύ.
Αν δεν κάνω λάθος , το ρεκόρ χρόνου το κατέχει ο Λεωνίδας Κύρκος , που κατα πάσα ...βεβαιότητα , και φέτος θα είναι εδώ !!!!
Φίλοι της Α0, ελάτε , έστω και κατακαλόκαιρο !!!!!!!!!
Εξάλλου, ένα απο τα Sei έλκει την καταγωγή του απο εδώ !!!!!!!
(ακούει η Ελένη ??????)Τα Γιάννενα και η ΕΛΕΤΑ σας περιμένουν , και πιστέψτε με , μόνον χαμένοι δεν θα βγείτε
Αποστόλης Νούσιας
Γιάννενα -
Θα ερθουμε τουλαχιστον δυο απο οτι ξερω
-
2 Α0ακια στην Δημητσανα και απο οτι μαθαμε το ευχαριστηθηκαν δεοντως.Βασω (ή μηπως κυρια Πολιτη πια ) τι γινεται?Οσο παμε ζουπαμε και πιο πολυ το γκαζι ε?Α εδω εχουμε θεμα!!!!!!!!!!!
-
2 Α0ακια στην Δημητσανα και απο οτι μαθαμε το ευχαριστηθηκαν δεοντως.Βασω (ή μηπως κυρια Πολιτη πια ) τι γινεται?Οσο παμε ζουπαμε και πιο πολυ το γκαζι ε?Α εδω εχουμε θεμα!!!!!!!!!!!Όχι βρε Μαριούλη, απλά είναι εκπληκτική η Άσπρη Θύελλα!!! Σ'ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια αλλά και για τις πολύτιμες συμβουλές σου. Ήταν για μια ακόμα φορά μια φανταστική εμπειρία. Προσπαθώ κάθε φορά να διορθώνω τα λάθη μου και ίσως να βελτιώνομαι. Είχα βέβαια και πάλι δίπλα μου τους δύο πολύτιμους κυρίους που ακούν αμφότεροι στο όνομα Νίκος, τον μοναδικό μάστορα κ.Νίκο Χρυσάφη(χρυσάφι όνομα και πράγμα) και τον manager(!!!) μου κ.Νίκο Πολίτη, τους οποίους και ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου.
Έτσι λοιπόν γλυκέ μου Super Mario παραδίδω στα άξια χέρια σου την Άσπρη Θύελλα, γιατί έμαθα ότι κάτι καλό ετοιμάζεις για τα Γιάννενα . Να την προσέχεις και καλή διασκέδαση. -
Και εγώ θέλω να πώ ένα μεγάαααααλο BRAVOOOO στην φίλη μου vkourtidou η οποία έχει πολή όρεξη και θέληση για αυτό που κάνει και έχει πάρει φόρα. Πάλι καλα που τρέχει με το 900cc γιατι θα είχαμε θέμα !!!!!
-
Ο χρήστης maleleni έγραψε:
Και εγώ θέλω να πώ ένα μεγάαααααλο BRAVOOOO στην φίλη μου vkourtidou η οποία έχει πολή όρεξη και θέληση για αυτό που κάνει και έχει πάρει φόρα. Πάλι καλα που τρέχει με το 900cc γιατι θα είχαμε θέμα !!!!!Σ'ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου φίλη . Όπως πάντα με τον καλό σου το λόγο. Δεν είναι τυχαίο που συγκαταλέγεσαι στα πολύ αγαπημένα παιδιά του χώρου. Μας έλειψες στη Δημητσάνα . Θέμα;;;;; Ποιο θέμα:;;;;; Δεν υφίσταται κανένα θέμα!!!!!
-
πλάκα θα είχε να βλέπεις 2 γυναίκες να ξεμαλιάζονται για το πιά είναι πιο γρήγορη
-
Noμιζω πως ποιο μεγαλη πλακα θα εχει να βλεπεις δυο γυναικες να σφαζονται για το ποια θα κερδισει και οι ανδρες απο τις πιο πισω θεσεις να ....κανουν τον αγωνα τους
Ωραιο θεαμα για τα τελειωματα των ειδικων η στο σερβις παρκ!!!!!Ουτε να φανταστω πως θα ηταν λαιβ οταν εριχνε ξυλο η Μουτον σε συσσωμο το ανδρικο πυροβολικο εκεινη την εποχη!(που ηταν και μια αλλη εποχη για τις γυναικες,χε!)
-
Mα τι λες... εκείνο το αμάξι και μια μαϊμού μπορούσε να το πάει γρήγορα...
-
eeeeee!!!!!!
δεν το εχουμε κάνει ποτέ και δεν νομίζω να γίνει κιολας!!!!
μακάρι να τρεχαμε πολλές και μια χαρά θα ήταν... -
Ο χρήστης maleleni έγραψε:
eeeeee!!!!!!δεν το εχουμε κάνει ποτέ και δεν νομίζω να γίνει κιολας!!!!
μακάρι να τρεχαμε πολλές και μια χαρά θα ήταν...Δεν νομίζω ότι αξίζει τον κόπο να μπει κανείς στη διαδικασία να απαντήσει σε τέτοιου είδους σχόλια. Νομίζω ότι κάποιοι προσπαθούν να δημιουργήσουν θέμα από το τίποτα. Στην ίντριγκα και στην κόντρα το μυαλό τους!!!!!
-
Ειστε λιγο ξυνες ή μου φαινεται?
Για πλακα τα λενε, πολυ μυαλο θελει για να το καταλαβει κανεις? -
sigaaaaaaa vre sigaaaaaaa
Gruppo A0....Reloaded(2007)