-
Προτροπή: Χρησιμοποιείτε τα emoticon! Διευκολύνουν στην αποφυγή παρεξηγήσεων!
-
ola ta kala!!!! kamia kakh diathesh
-
Ο χρήστης maleleni έγραψε:
:yahoo:
ola ta kala!!!! kamia kakh diathesh+1
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Προτροπή: Χρησιμοποιείτε τα emoticon! Διευκολύνουν στην αποφυγή παρεξηγήσεων!Aυτο που χρησιμοποιεις με τα γυαλια να υποθεσω οτι υπονοει πρεσβυωπια*-μεγαλος ανθρωπος-μην με κουραζετε?.....ε?
- να το προβλημα με τα ματια,εξου και η μωβ μπεμβε που εσυ βλεπεις τοσο καιρο ως μπλου Επιτελους,ειναι παραπανω αυτοι που υποστηριζουν το αντιθετο απο αυτο που εσυ 'βλεπεις'
χεχεχε ,μπορεις παντα να την πεταξεις στην θαλασσα,αν συνεχισεις να την βλεπεις ,μαλλον δεν πρεπει να ειναι μπλε ,και να εχουν οι αλλοι δικιο (ειναι μεσημερι ,εν μεσω φωτιων,μη βαρας )
- να το προβλημα με τα ματια,εξου και η μωβ μπεμβε που εσυ βλεπεις τοσο καιρο ως μπλου Επιτελους,ειναι παραπανω αυτοι που υποστηριζουν το αντιθετο απο αυτο που εσυ 'βλεπεις'
-
-
3 Α0 στο Ραλλυ Σπριντ Δωδωνης .Παρασκευη ξεκιναμε
Προβλεπονται τρελλα γελια. -
Σιγουρα
Τρεχει ο Δ.Αgg ? -
Ο χρήστης petrosR έγραψε:
Σιγουρα
Τρεχει ο Δ.Αgg ? -
Ήταν ένας πολύ καλός αγώνας σε μια πολύ ωραία διαδρομή. είχε βέβαια και την μαύρη του σελίδα οργανωτικά αλλά οκ..(μικρό το κακό τελικά).......όσο για τα γέλια ναι είχε πολλά.... αν και μεγάλη παρέα περάσαμε καλά και ας έκλαιγα συνέχειαααααααα.... ΚΟΥΡΑΣΗ ΣΚΕΤΗ ΗΜΟΥΝ εγώ θέλω να πω ένα μεγάλο ***BRAVOOOOOO ***στους νέους της ομάδας ΤΣΑΟΥΣΟΓΛΟΥ-ΜΠΑΡΔΑΚΗ και ας μην μπόρεσαν να περάσουν ούτε μια **κουλή ** γιατί ήταν ο πρώτος τους αγώνας....... ένα ***ευχαριστώ ***στον Ν. Καψιώτη που έκατσε δίπλα μου και με βοήθησε πολύ.
και κλασικά ***ευχαααριστώωω ***στον μαστοράκο για την ταλαιπωρία που έφαγεξέχασα τις νταντάδες μου...... ΒΑΣΩ-ΑΘΑΝΑΣΙΑ δεν το ήθελα χιχιχιχιχ είμαι καλύτερο παιδί όχι αυτό που νομίζεται...... χιχιχιχιχιχι
-
Ελένη, αν και στο είπα δυο-τρεις φορές, συγνώμη και γραπτώς για το λάθος !!!
Ξέχασα όμως να ρωτήσω το Team σας και τον 'μαστοράκο' που λες και εσύ ... αιτήσεις για νέα μέλη στο team δέχεστε? Έχω συστατικές για μια τέτοια αίτηση?
Δλδ, αν αποφασίσω να κάτσω κάποια στιγμή σε bucket, θα ήθελα να είναι στο Team σας. Σας χάρηκα όσο τίποτε άλλο σ'αυτόν τον αγώνα, όλα τα παιδιά (μικρά ή μεγάλα!!!) του Team.
Να είσαστε καλά όλοι σας και να είστε πάντα έτσι κεφάτοι και ν' απολαμβάνεται κάθε στιγμή, όσους 'ανεγκέφαλους' Οργανωτές και να βρείτε μπροστά σας (δεν εξαιρούνται οι παρόντες και ας είναι πρώην).
Φιλικά
-
ΕΕΕ οχι και κουλη Ελενιτσα μου μια χαρα τα πηγες ενταξη 4 ραματακια ειχες αλα τα χερια χερια σε ευχαριστω για τιν κοντρα που ειχαμε περασαμε πολη ωραια.Και ενα μεγαλο ευχαριστο και απο εμενα στον ΜΑΣΤΟΡΑΚΟ ΜΑΣ που τρεχει και μας βοηθαει
-
Ο χρήστης super_mario έγραψε:
Προβλεπονται τρελλα γελια.ΑΤΥΧΕ ΝΕΕ ΜΟΥ ΚΡΙΜΑ!!! ΑΣ ΣΕ Ο ΛΑΟΣ!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΡΑΜΑΤΑ
ΣΠΥΡΟΟΟΟΟΟΟ ΝΤΡΟΠΗ!ΑΙΣΧΟΣ!!!! 1\30ΩΡΑ ΠΤΗΣΕΙΣ ΧΑΜΕΝΗ
-
Ο χρήστης lefkot έγραψε:
Ελένη, αν και στο είπα δυο-τρεις φορές, συγνώμη και γραπτώς για το λάθος !!!Ξέχασα όμως να ρωτήσω το Team σας και τον 'μαστοράκο' που λες και εσύ ... αιτήσεις για νέα μέλη στο team δέχεστε? Έχω συστατικές για μια τέτοια αίτηση?
Δλδ, αν αποφασίσω να κάτσω κάποια στιγμή σε bucket, θα ήθελα να είναι στο Team σας. Σας χάρηκα όσο τίποτε άλλο σ'αυτόν τον αγώνα, όλα τα παιδιά (μικρά ή μεγάλα!!!) του Team.
Να είσαστε καλά όλοι σας και να είστε πάντα έτσι κεφάτοι και ν' απολαμβάνεται κάθε στιγμή, όσους 'ανεγκέφαλους' Οργανωτές και να βρείτε μπροστά σας (δεν εξαιρούνται οι παρόντες και ας είναι πρώην).
Φιλικά
AME AMEEEEEE
-
Να τρέξω δλδ για licence ??? Προλαβαίνω ???
Αλλά πρέπει και κάποιος να μου δείξει τι κάνουμε σ'έναν αγώνα ... Δεν πρέπει κάπου να παρακολουθήσω μαθήματα?
Και μην μου πείτε ότι θα έχω 'δάσκαλο' κανέναν Σταμάτη !!!
-
Ο χρήστης lefkot έγραψε:
Να τρέξω δλδ για licence ??? Προλαβαίνω ???Αλλά πρέπει και κάποιος να μου δείξει τι κάνουμε σ'έναν αγώνα ... Δεν πρέπει κάπου να παρακολουθήσω μαθήματα?
Και μην μου πείτε ότι θα έχω 'δάσκαλο' κανέναν Σταμάτη !!!
Εγώ πάντως Νίκο μου βρέθηκα ξαφνικά σ'ένα μπάκετ πίσω από ένα τιμόνι κατόπιν συνομωσίας του αγαπημένου μου κ.Πολίτη και της μίας και μοναδικής γλυκύτατης φίλης μου Ελενίτσας. Όχι μόνο δεν το μετάνιωσα αλλά τους το χρωστάω ότι περνάω τόοοοοοοοοσο καλά .
Μη διστάζεις λοιπόν. Τώρα για το δάσκαλο γιατί βρε παιδί μου το λες αυτό για τον Σταμάτη μας; Mην τον βλέπεις έτσι παρεξηγημένο είναι το παιδί!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Βρε δεν αμφιβάλω πως ο Σταμάτης είναι απ'τους καλύτερους ... αλλά λες τυχαία να έχει το επώνυμο
Δεν μπορώ αλλιώς να δικαιολογήσω το 2ος με χωμάτινο αυτοκίνητοΣτο ποιό σοβαρό όμως τώρα, η παρατήρηση περι μαθημάτων, με απασχολεί από τότε που ανακατεύτηκε ο αδερφός μου με τους αγώνες και έχω την απορία πως και με ποια κριτίρια παίρνεις licence. Και σίγουρα την αγωνιστική οδήγηση δεν στην κρίνουν ΚΕΨΑ κλπ.
Αλήθεια ο Σταμάτης πέρασε τεστ ???
Απο σήμερα 'εξαφανίζομαι' στην δροσιά της θάλασσας .... θα τα ξαναπούμε από βδομάδα που θα γυρίσω ... κάτι θα κάνουμε στο μέλλον με το Χρυσάφης Team ... νιώθω αμοιβαία σύμπλευση!
-
Ο χρήστης lefkot έγραψε:
Βρε δεν αμφιβάλω πως ο Σταμάτης είναι απ'τους καλύτερους ... αλλά λες τυχαία να έχει το επώνυμο
Δεν μπορώ αλλιώς να δικαιολογήσω το 2ος με χωμάτινο αυτοκίνητοΣτο ποιό σοβαρό όμως τώρα, η παρατήρηση περι μαθημάτων, με απασχολεί από τότε που ανακατεύτηκε ο αδερφός μου με τους αγώνες και έχω την απορία πως και με ποια κριτίρια παίρνεις licence. Και σίγουρα την αγωνιστική οδήγηση δεν στην κρίνουν ΚΕΨΑ κλπ.
Αλήθεια ο Σταμάτης πέρασε τεστ ???
Απο σήμερα 'εξαφανίζομαι' στην δροσιά της θάλασσας .... θα τα ξαναπούμε από βδομάδα που θα γυρίσω ... κάτι θα κάνουμε στο μέλλον με το Χρυσάφης Team ... νιώθω αμοιβαία σύμπλευση!
Gia to xomatino autokinito isxei to oti ta rasa den kanoyn ton papa....ase pou den niazese gia tis mpoukes.oxi oti o stamatis niazete alla leme...oso gia to test pige na perasei sto DAFNI alla tous ksefige....kakomire sinodige tou....... (frena sos gia 2 aristeri) sory gia toys aglikoys xaraktires alla den allazoyn.....
-
Ο χρήστης S.P.b. έγραψε:
:Gia to xomatino autokinito isxei to oti ta rasa den kanoyn ton papa....ase pou den niazese gia tis mpoukes.oxi oti o stamatis niazete alla leme...oso gia to test pige na perasei sto DAFNI alla tous ksefige....kakomire sinodige tou....... (frena sos gia 2 aristeri) sory gia toys aglikoys xaraktires alla den allazoyn.....[/quote]
-
Ο χρήστης super_mario έγραψε:
Προβλεπονται τρελλα γελια.μηπως ξερεις ποιος γνωστος συνοδηγος πολυ γνωστου οδηγου(προεδρου)
εχθες το βραδυ στην προσπαθεια του για ταχυτερο γυρο οντας αρκετα πισω του συναγωνισμου τουμπαρισε εντυπωσιακα σε γνωστη πιστα των αθηνων, τρομοκρατοντας και σκορποντας τον πανικο στους θεατες¨??????????????????????????????????????????????????????????????? -
κατι πηρε το ματι μου. ο συγκεκριμενος εχει και 'πουλαδα'
Αληθεια τι δουλεια εχουν οι συνοδηγοι με τα τιμονια?
Gruppo A0....Reloaded(2007)