-
Αν έχετε κάτι να πείτε, πείτε το. Σταματήστε όμως τα υπονοούμενα και τις 'πληροφορίες'!!
-
Θα το πούμε όταν έρθει η ώρα κ. mod.
Μην είστε ανυπόμονος. -
Αν έχετε να πείτε κάτι θα το λέτε όταν κάνετε την δημοσίευσή σας.
Αλλιώς θα διαγράφονται οι δημοσιεύσεις τέτοιου τύπου! -
Ναι αλλά έτσι θα εκθέσουμε πρόσωπα και καταστάσεις.
Και στο κάτω κάτω δεν ενοχλούμε και κανέναν.
Εδω μέσα έχουν γραφτεί τρις-χειρότερα .
Γιατί είστε τόσο αυστηρός ? -
Το τι έχει γίνει στο παρελθόν, και καταδικάζουμε, σημαίνει ότι πρέπει να είναι άλλοθι για να κάνουμε το ίδιο?!
Αν θα εκτεθούν πρόσωπα μην το γράψετε καθόλου. Σε τι εξυπηρετεί η αναφορά γενικώς και αορίστως?!
Σας παρακαλώ κάντε διόρθωση στις δημοσιεύσεις σας...
-
Ο χρήστης memios έγραψε:
ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ!!!!!!!!!!ΤΟ ΠΑΣ ΓΙΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟ ΘΕΜΑ
Μηπως ακουσες τιποτα για το ποιος συνοδηγος γνωστης ομαδας(ο οποιος γιορταζε χθες)στην προσπαθεια του να ‘μιμηθει’αυτα που ειδε απο εμπειρους ομως οδηγους και γνωστες της χωματινης επιφανειας,κατεληξε με εκδορες και μολωπες? Σχεδον 2 τουμπες εκανε με τετρατροχη μοτοσυκλετα και απ'οτι ακουσα ειχε Αγιο!!! Κουρσα θανατου την χαρακτηρισαν οι αυτοπτες μαρτυρες!!!!!!!! Μαλιστα τελευταια ειχε προσπαθησει ξανα να αποδειξει την αξια του στο αριστερο μπακετ αλλα δεν επεισε!
Α δεν επεισε ε?Επρεπε να σε ειχα αμολησει στην μπαριερα να μαθεις να φερεσαι Τελοσπαντων το θεμα ειναι αλλο μιση τουμπα με ρολλ κειτζ κι αλλο μιαμιση χωρις
@κουκ ενταξει δεν μιλαμε και για κρατικα μυστικα πλακιτσα κανουμε αναμεταξυ μας -
Ο χρήστης memios έγραψε:
Μηπως ακουσες τιποτα για το ποιος συνοδηγος γνωστης ομαδας(ο οποιος γιορταζε χθες)στην προσπαθεια του να ‘μιμηθει’αυτα που ειδε απο εμπειρους ομως οδηγους και γνωστες της χωματινης επιφανειας,κατεληξε με εκδορες και μολωπες? Σχεδον 2 τουμπες εκανε με τετρατροχη μοτοσυκλετα και απ'οτι ακουσα ειχε Αγιο!!! Κουρσα θανατου την χαρακτηρισαν οι αυτοπτες μαρτυρες!!!!!!!! Μαλιστα τελευταια ειχε προσπαθησει ξανα να αποδειξει την αξια του στο αριστερο μπακετ αλλα δεν επεισε!
Δεν ακουσα μονο, ημουνα για αλλη μια φορα μπροστα και για αλλη μια φορα εδωσα συμβουλες που δεν τις ελαβε υπ'οψιν του.
@κουκ χαλαρωσε λιγο
@dino ρε φαντομα που τα ξερεις ολα?
@super_mario μεγαλε δεν κανεις για τιποτα! περαστικα -
Α και επειδη καποιοι ξεχνιουνται τα αποτελεσματα του τελευταιου αγωνα του επαθλου της Α0 την Αναβαση Μοσχοκαρυας
1 ΜΑΛΑΚΤΑΡΗ ΕΛΕΝΗ 4.37.63
2 ΛΥΜΠΕΡΗΣ ΑΡΗΣ 4.41.94
3 ΚΟΝΔΥΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 4.42.30
4 ΚΟΥΡΤΙΔΟΥ ΒΑΣΩ 4.51.88
5 ΝΤΟΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 4.55.18Μπραβο σε ολους
και φυσικα μετα το Δ.Ε.Θ και το ΕΛΠΑ οι συμμετοχη της Α0 στα ραλλυ συνεχιζεται με 2 συμμετοχες στο 28ο Ραλλυ Κενταυρος
Νο27 Μαλακταρη Ελενη
Νο28 Κονδυλης Παναγιωτης
καλο δρομο και καλο τερματισμο και στους δυο -
Αλλη μια χρονια τελιωσε για την Α0 σηχατητηρια σε ολα τα παιδια που σημετηχαν στο επαθλο σηχαρητηρια στην επαθλουχο Ελενη μαλακταρη .Και ενα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΗΣΤΟ ΣΤΟΝ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟ ΧΡΥΣΑΦΗ ΝΙΚΟ που χωρης αυτον δεν θα καταφερναμε τιποτα. Και του χρονου
-
Συγχρητήρια Ελένη
-
Ο χρήστης Ερμής έγραψε:
Συγχρητήρια ΕλένηΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ( ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ 2η ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΣΦΑΛΤΟΥ ΜΕΧΡΙ 1400) .
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΟ ΘΕΣΜΟ ΤΗΣ Α0 ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑΣ, ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ!
ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ , ΝΕΟ ΑΙΜΑ, ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΥΤΩΡΙΟ ΝΕΩΝ ΟΔΗΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΗΓΩΝ.
Δ.ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ
-
ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ Α0.ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΕΙΤΕ ΑΣΦΑΛΤΟ ΕΙΤΕ ΧΩΜΑ.ΟΜΩΣ ΤΑ ΡΑΣΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑ.ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ Α0 ΟΔΗΓΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ!!!ΑΣΕ ΤΙΣ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ..........(4 ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΑΙ 50 ΦΡΕΝΑ ΓΙΑ 2 ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΦΟΥΡΚΕΤΑ.... ΟΥΦ ΓΛΙΥΤΩΣΑΜΕ!!!)
ΓΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ -
Σας ευχαριστώ όλους και εγώ με την σειρά μου!!!! Όμως έχω να πώ και
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και ΑΡΓΗΣΑΜΕ ΜΑΣΤΟΡΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ στον ΝΙΚΟ ΧΡΥΣΑΦΗ που είναι μαζί μου πάντα τα 5 χρόνια που ασχολούμαι με αυτόν τον χώρο και δεν βαρέθηκε να περιμένει και να με στηρίζει NO ΝΙΚΟS NO RACING .
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στην οικογένεια μου που βρίσκεται συνέχεια δίπλα μου . (αδερφός μου – οδήγημα, απαιτήσεις ως προς το καλύτερο , μαμά μπαμπάς οικονομικά και όχι μόνο όπου χρειάστηκε )
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ όλους τους συνοδηγούς μου που έκατσαν και με άντεξαν
**ΝΙΚΟ **- κακό πράγμα η ομίχλη ωραία η νύχτα όμως πολύ ωραιά
ΜΑΡΙΟ - αυτή η 6η στον Χολωμόντα και η επισκευή του τέρατος στο Ελπα ήταν απίστευτη εμπειρία
**ΓΙΑΝΝΗ **– τρομερό δεν έχω ξαναπεράσει αμάξι μέσα σε ειδική
ΣΤΑΥΡΟ – μεγάλη βοήθεια σου ευχαριστώ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ όλους τους συναθλητές μου από όλες τις κατηγορίες και τους θεατές που ποτέ δεν με αντιμετώπισαν σαν κοριτσάκι και πάντα είχαν οδηγικές απαιτήσεις από μένα!!!!!!Θέλω να πω και εγώ ένα bravo και ένα κρίμα μαζί στον Παναγιώτη Κονδύλη που έχασε το έπαθλο στον τελευταίο αγώνα!!!!!!!!
Και ένα bravo σε όλα τα παιδιά (ΛΥΜΠΕΡΗ-ΚΟΥΡΤΙΔΟΥ-ΧΕΚΙΜΙΑΝ-ΑΓΓΕΛΕΤΟ-ΤΣΑΟΥΣΟΓΛΟΥ-ΝΤΟΛΑ-ΠΑΝΙΤΣΑ-ΠΟΛΑΤΣΙΔΗ-ΚΑΓΚΕΛΑΡΗ-ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΑ-ΚΑΚΛΕΑ-ΠΑΝΤΙΕΡΑ-ΑΛΕΞΙΟΥ-ΚΟΛΛΙΑ & ΦΟΥΝΤΗ) που έτρεξαν και στήριξαν την κατηγορία αυτή και παιδιά όσο πιο πολύ-πολλοί τόσο καλύτερα!!!! -
ΜΠΡΑΒΟ ΕΛΕΝΗ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ
Gruppo A0....Reloaded(2007)