-
Μάλλον θέλει σεντάν, αν κρίνω από τα 6,93,μπεμβέ και μοντέο που λέει
Γιατί δεν βάζει η άουντι το τιεσαι με τα 170 στο Α4? Δεν θα της πέσει ο κώλος δα
-
τοτε αν θελει σενταν να δει και το Jetta 1.4 TSi (και με DSG παρακαλω) και 2.0FSi ....
βλεπω ενα μπεζακι καθε μερα μια χαρα...διαφορετικλυ περιμενει το νεο Μοντεο...
-
Σενταν θελω εχεται δικιο,θα περιμενω το Mondeo ελπιζω να μην αργησει πολυ μονο γιατι εχω μεινη με το 800αρακι της γυναικας μου και σημερα στην εθνικη αισθανομουνα πολυ μα παρα πολυ αργος
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
Μετχ για μενα επειδη μολις αγορασεις καινουργιο αμαξι την ιδια στιγμη χανει τα λεφτα του...εκτος και αν ειναι κατι το κλασσικο. Το θεμα αν θυμαμαι καλα εχει αναλυθει παλιοτερα.Mε συγχωρείς αλλά εσύ παίρνεις καινούριο αυτοκίνητο για να το πουλήσεις;
Εξαιρώ το γεγονός ότι αν όλοι σκέφτονταν με αυτό τον τρόπο είτε τα μεταχειρισμένα θα ήταν πανάκριβα, είτε θα εισάγονταν αποκλειστικά και μόνον μεαταχειρισμένα αυτοκίνητα.Θα είχε πολύ ενδιαφέρον να μας εξηγήσεις τι εννοείς όταν γράφεις ότι ένα καινούριο αυτοκίνητο είναι ταυτόχρονα και κλασσικό.
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
εγω σε αυτα τα χρηματα θα επαιρνα Γκολφ GTενα **μαυρακι η κοκκινο **με την καλη ζαντουλα....την πολυακτινη...
κατα προτιμηση 5θυρο
εκτος αν δεν σε ενδιαφερουν οι χωροι οποτε πας για ελαφρως μεταχειρισμενη Μπεμπα 118ι/120ι αν βρεις...
Άσπρο
-
σε αυτά τα λεφτά ... παίζουν και C180 .... premium ...
καινουριο η μεταχειρισμενο?