-
Τό άν ξέρω νά μιλάω ή όχι είναι δικό μου πρόβλημα
Εσύ τί ζόρι τραβάs μέ τό πώs αναφέρομαι εγώ γιά τό μπ@@ρδ@λ@ πού λέγεται ΑΟΘ.
Καί επιδή οι αγωνοδίκεs ειναί τήs ΕΘΕΑ ......... έχουν καί δίκιο γιά τήν συγκεκριμένη απόφαση; ΤΡΕΧΟΥΝ ΜΩΡΕ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΠΟΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ 6ΑΡΙ
Καί επιδή έτρεχα στον αγώνα αυτό...........
Αστο καλύτερα. Η γνώμη μου δέν αλλάζη μέ τίποτα.
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ.
ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΘΑΝΑΣΗΣ'Θα σε παρακαλούσα να έρθεις από κοντά να μας τα πεις αυτά και όχι κρυμένος πίσω από το πληκτρολόγιο σου. Αμα θέλεις μπορείς να ζητήσεις ακρόαση από τον ΑΟΘ και να πεις εκεί τις εντυπώσεις σου και άμα θέλεις να υπάρχει και εκπρόσωπος της ΕΘΕΑ και του ΣΟΑΑ ή του ΣΟΑΑΒΕ. Ετσι για να μην εκτεθείς...
Νίκος Τριανταφύλλου.
-
Ο χρήστης IBIZAMANIA έγραψε:
Τό άν ξέρω νά μιλάω ή όχι είναι δικό μου πρόβλημα
Εσύ τί ζόρι τραβάs μέ τό πώs αναφέρομαι εγώ γιά τό μπ@@ρδ@λ@ πού λέγεται ΑΟΘ.
Καί επιδή οι αγωνοδίκεs ειναί τήs ΕΘΕΑ ......... έχουν καί δίκιο γιά τήν συγκεκριμένη απόφαση; ΤΡΕΧΟΥΝ ΜΩΡΕ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΠΟΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ 6ΑΡΙ
Καί επιδή έτρεχα στον αγώνα αυτό...........
Αστο καλύτερα. Η γνώμη μου δέν αλλάζη μέ τίποτα.
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ.
ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΘΑΝΑΣΗΣ'Θα σε παρακαλούσα να έρθεις από κοντά να μας τα πεις αυτά και όχι κρυμένος πίσω από το πληκτρολόγιο σου. Αμα θέλεις μπορείς να ζητήσεις ακρόαση από τον ΑΟΘ και να πεις εκεί τις εντυπώσεις σου και άμα θέλεις να υπάρχει και εκπρόσωπος της ΕΘΕΑ και του ΣΟΑΑ ή του ΣΟΑΑΒΕ. Ετσι για να μην εκτεθείς...
Νίκος Τριανταφύλλου.
Νά ζητήσω ακρόαση;
Θά εκτεθώ;
Τά έχω αναφέρει, στήs 18/04/06, μέ τήν αναφορά πού έκανα στήν ΕΘΕΑ. Μού αρκεί.
Δέν τό συζητώ άλλο γιατί μετά από ένα χρόνο.............
Αλλα μιά πού ψάχνεσαι ρώτα τόν ΑΛΕΞΗ ΜΑΡΑΤΖΙΔΗ γιά τά καθίσματα τού Βάτσου καί τά ξαναλέμε........
Δέν κρύφτηκα από κανέναν. Μέ ξέρουν σχεδόν όλοι. Εκτόs από σένα.
-
Σε γνώρισα όταν γκρίνιαζες και ξεσήκωσες το κόσμο, γιατί μπήκες σαν νούμερο πίσω από πιο αργό αυτοκίνητο, το οποίο τελικά δεν μ πόρεσες να ρίξεις σε χρόνο σε καμία ειδική.
Αλλά να μην αλλάζουμε θέμα σε παρακαλώ. Τελειώνοντας όταν θα κάνεις αναφορά για κάποια λέσχη στην ΕΘΕΑ, καλό θα ήταν αυτήν την αναφορά να την κοινοποιείς και στην λέσχη, έτσι για να λαβει γνώση και αυτή!
-
edit [kouk] Τα προσωπικά σας με pm!
-
edit [kouk] Τα προσωπικά σας με pm!
-
Ας επανέλθουμε στο θεμα μας!
Λοιπόν!!!!!! transpowderrrsss ή κάπως ετσι.
ΜΙΖΑ! ειναι η εκκινητήριος δύναμης ωστε να ξεκινήσει την λειτουργία της μια Μηχανή.Βέβαια υπάρχουν και άλλα ήδη Μίζας... Οπως αυτά του δημοσίου.Αλλα και εκεί ετσι ξεκινά το σύστημα.Τώρα Ερχεται και στους Αγώνες.
Τα φέρνει αυτή η εταιρεία, τα διαθέτει η Ελπα στις λέσχες, Αυτές στους οδηγούς... Ο ΡΕ ΚΑΤΙ 'ΜΙΖΙΕΣ' ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ. Και εσύ μαλ@@@@ οδηγέ εχεις κάψει 'Εγκέφαλο'.
Πληρωνε τρανσφορμερς η οπως διάολο λέγετε... -
transformers???? exo merika apo mikros!!! an ta valo sto amaksi tha doulepsoun??? exo tin ntalika kai mia kitrini formoula pou ginetai rompot!!!!!
ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ