-
Υπαρχει καποιο μαγαζι που να του παω μια φωτογραφια απο εναν προφυλακτηρα και να μου τον κατασκευαση????
-
Υπαρχει καποιο μαγαζι που να του παω μια φωτογραφια απο εναν προφυλακτηρα και να μου τον κατασκευαση????
-
-
με φωτογραφία δε μπορείς να βγάλεις καλούπι!
-
Μπορείς να το κατασκευάσεις το καλούπι όμως το κόστος είναι ιδιαίτερα ψηλό γιατι η κατασκευή αυτή (όπως και κάθε κατασκευή καλουπιού) έχει απίστευτη δουλειά , και δεν σε συμφέρει να το κάνεις για ένα και μοναδικό κομάτι.
-
Για τί αμάξι ενδιαφέρεσαι να φτιάξεις προφυλακτήρα;
-
τα κάνει όλα και συμφέρει ...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
http://www.l-lavdas.gr/τα κάνει όλα και συμφέρει ...
Αυτός πρέπει να είναι ο παράδεισος των αυστραλών...
_
-
κατασκευάζει και επισκευάζει 'αυστραλεστερικά' αμαξώματα...
-
Ο χρήστης theoM5 έγραψε:
κατασκευάζει και επισκευάζει 'αυστραλεστερικά' αμαξώματα...XAXAAXAXAXAXa aXAXAAXAAX A A XA AX XAAXXXA
XAXAXA XA XA XAXA XA XA AXA XA XA XA XA XAX AX
πολύ καλό!!!
να΄σαι καλά, πέθανα στα γέλία..._
-
καλα νομιζω οτι ο βασιλιας του πολυεστερα ειναι τολιας..
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
καλα νομιζω οτι ο βασιλιας του πολυεστερα ειναι τολιας..Εμ βεβαια,αμα δεν ηξερες εσυ απ αυτα...
Εγω μαγαζια που ξερω δεν τα αναφερω...
-
Ο χρήστης theoM5 έγραψε:
κατασκευάζει και επισκευάζει 'αυστραλεστερικά' αμαξώματα...... και τα κάνει Super Cars! ...
Πάντως από το 1972 εκτρέφει kangaroos...
Θεωρείται επιτυχημένος αυστραλός μάστορας... -
Πέραν της πλάκας πάντως, έχω ακούσει πως κάνει καλή δουλειά...
Eξ ου και ανέλαβε την δύσκολη εκτροφή των αυστραλιανων μαρσιποφόρων....
-
Ο χρήστης theoM5 έγραψε:
Πέραν της πλάκας πάντως, έχω ακούσει πως κάνει καλή δουλειά...Eξ ου και ανέλαβε την δύσκολη εκτροφή των αυστραλιανων μαρσιποφόρων....
αληθεια προχωραει αυτη η υποθεση ή ηταν οπως με τα στρουθοκαμηλα. δε μπορεις να βρεις πουθενα ενα φιλετο ή εστω ενα αυγο τους βρε αδερφε!
Κατασκευες πολυεστερα.