-
Ο χρήστης scudo έγραψε:
Λαθος μου !!! ο τελευταιος αγωνας για το Κυπελλο Σπριντ Κρητης 2009 , ειναι στις 13/12/2009 στην διαδρομη Μαρθα-Παναγια . Στις 20/12/09 ειναι ο τελευταιος αγωνας του Επαθλου Αναβασεων Κρητης 2009 , με διοργανωτη την proaction , μαλλον στα Χανια .ΑΝΑΒΑΣΗ 5 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΓΙΟΡΤΕΣ????
ΣΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΚΥΠΕΛΛΑ ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΥΝΑ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ.
ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΨΑΧΝΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ 2 ΜΗΝΕΣ ΟΛΑ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ????
ΣΩΣΤΗ ΕΓΚΑΙΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.
ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ 10 ΗΜΕΡΕΣ ΠΑΩ ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Σ. -
ειδικος κανονισμος και προγραμμα της τελευταιας αναβασης για το κυπελλο Κρητης το ΣΚ 19 και 20 Δεκεμβριου μπορειτε να δειτε εδω......
-
Ο χρήστης Α.Λ.Α.ΧΑΝΙΩΝ έγραψε:
Η Αθλητική Λέσχη Αυτοκινήτου Χανιών σας προσκαλεί την ερχόμενη Κυριακή 29 Νοεμβρίου, στο τελευταίο event για το 2009,στην Pista Park στο Βαρύπετρο, με σκοπό να κλείσει δυναμικά μια επιτυχημένη χρονιά διοργανώσεων.Στην πίστα θα βρεθούν επιβατικά και αγωνιστικά αυτοκίνητα, τα οποία θα προσφέρουν θέαμα στους παρευρισκομένους και θα είναι μια ευκαιρία για νέους φιλους του αθλήματος να γνωρίσουν σε ένα ασφαλές περιβάλλον το μηχανοκίνητο αθλητισμό και να ενημερωθούν για θέματα ασφαλείας και σωστής οδήγησης στην πίστα.
Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 10 το πρωί , ενώ συμμετοχές θα γίνονται δεκτές και στο χώρο της πίστας μεχρι και μια ώρα πριν την έναρξη αυτού.Χορηγός της εκδήλωσης είναι η αντιπροσωπεία της Ford Γ. Φραντζεσκάκης.
Πληροφορίες στα τηλεφωνα: 2821074896 , 2821088705 και 6985 950363 ή στα γραφεία της λέσχης την Τετάρτη 25/11 , 6 με 9 το βράδυ (Ν. Πλαστήρα & Μ. Ασίας Γωνία Πασακάκι Χανιά)Ακουσα οτι ειχε επιτυχια και αρκετες συμμετοχες.Αποτελεσματα απο την αθλοπαιδεια υπαρχουν?????
-
Στο παρακάτω λινκ θα βρείτε τα αποτελέσματα και φοτο του gp που έγινε την περασμένη Κυριακή στην pista park (πρέπει να καταίβεται τέρμα κάτω)
http://www.haniotika-nea.gr/photo/diadr ... dromes.pdf -
Αυτο το Σαββατοκυριακο , στην αναβαση Ριτσωνας υπηρχαν και Κρητικες συμμετοχες , οι οποιες πηγαν και αρκετα καλα . Συνχαρητηρια στον Καρδαμακη για την νικη στην Α/5 , τον Σταυρουλακη που επικρατησε στην Ε/9 , αλλα και στον Παπαδοκωνσταντακη που πηρε την δευτερη θεση στην Α/8 , αλλα και στο πρωταθλημα . Πολλα μπραβο επισης αξιζουν στον Δημου και στον Πατσουρακη για την αξιοπρεπη εμφανηση τους .
-
πολυ καλος αγωνας παρα το ψιλο βροχο που επεφτε.. μπραβο στα παιδια που την ανεβηκαν κ ειδικα ο καρδαμακης που εκει που ημουν Κ8 ολοι τρελαθηκαν...
-
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΣΤΗ ΡΙΤΣΩΝΑ.
ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΠΑΡ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΗΤΑΝ ΥΠΟΤΟΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΛΙΓΟ ΚΟΣΜΟ-ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝ ΛΟΓΟ ΑΓΩΝΑ-ΤΟ 2010 ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. -
Rally Sprint Μάρθα – Παναγιά: Με 17 συμμετοχές...
μόλις 17...
http://www.crn.gr/images/stories/pinake ... etoxes.xls -
Ο χρήστης CRN.gr έγραψε:
Rally Sprint Μάρθα – Παναγιά: Με 17 συμμετοχές...μόλις 17...
http://www.crn.gr/images/stories/pinake ... etoxes.xlsΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΟΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΙ ΦΑΤΣΟΥΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕ ΓΙΩΡΓΟ ΔΕΝ ΠΗΡΑΖΕΙ!! ΛΙΓΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΛΟΙ ΑΣ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ
-
αυτο ειναι το χαλι της κρητης ας πηγαινουν να τρεχουν εκτος κριμα ντροπη και μετα λενε κριση ποια κριση................
-
Ο χρήστης asimi velos έγραψε:
Τωρα μας λες οχι βραχασι αλλα ουτε στην εδρα της αλλα στα χανια?
Για εμενα ενας θα ειναι ολογος.Καποιοι θελουν ευκολα να παρουν ,ισως καποιους τιτλους.Δηλαδή κι εμεις να θεωρήσουμε οτι αν δε κάνει ο ΑΟΚ το σπρίντ που έχει απομείνει θα γίνει για να παραμείνουν οι τίτλοι στο Ηράκλειο;
Θα το κανει απ οτι εμαθα 6-12-09 οσοι πιστοι προσελθετε και παψε επιτελους νε σκεφτεσαι πονηρα ελεος.
Και τα καλυτερα ερχονται?????????Διάβασε καλύτερα κ. Νικο οτι η σκεψη μου είναι υποθετικη-ειρωνική σαν απάντηση στην απορία του asimi velos που δε στέκει, αλλά βγάζει και πάλι την επιθετικότητα προς τα Χανιά , σε ένα αγώνα που στην ουσία η ΑΛΑΧ δεν έχει καμμία σχέση και είναι αποκλειστική διοργάνωση της ProAction , οι οποίοι δεν είναι πρώτη φορα που κάνουν αγώνα εκτός έδρας.. Παψε και έλεος καλύτερα ταιριάζουν σε κάποιους που αμαυρώνουν την γενική εικόνα σας, και την πολυ καλή προσπάθεια που κάνουν κάποια παιδιά από τον ΑΟΚ.
Με την ευκαιρία, συγχαρητήρια για την επιστροφή και τον τερματισμό σας και ευχομαι την ανάλογη συνέχεια.
Φιλε του φορουμ εαν Θες να σε ειρωνευομαι θα το κανω απο δω και περα -οσο αναφορα το ειρωνικη-
Εξεφρασα απορια και σκεψη.
Οπως τωρα πιστευω οτι ο αρχηγος και οι αξιωματικοι της ΑΛΑΧ θα παρουν στον ΑΟΚ και θα πουν παιδια επειδη θα τρεξουμε ριτσωνα αλλαξτε την ημερομηνια ????
Πες μου εσυ ενα σοβαρο και αντικειμενικο λογο να γινει αυτο,αφου για αλλη μια φορα δεν θα φερθουνε σαν ανδρες-εσυ ηρθες στο Ρ.ΚΡΗΤΗΣ-,οπως ακουστηκε απο καποιους μετα το χανιων.Αυτοι λεγονται ΔΙΜΟΥΡΟΙ-ΔΙΠΡΟΣΩΠΟΙ για να μην πουμε κατι αλλο.
Μακαρι να μην εχω δικιο και ολοι να τρεξουν στο σπριντ 6-ΔΕΚ.υ.γ.Ασε πια το καποιοι αμαυρωνουν....μαθε να ζεις με την πραγματικοτητα και την αληθεια των γεγονοτων ,λεξεων,κουβεντων,πραξεων.
ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ FORUM????????????
-
Ο χρήστης k.k.k. έγραψε:
...ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ FORUM????????????Γιατί το λες, σου είπε κάποιος για τηλέφωνα? Γιατί εγώ που έχω μιλήσει με το ΔΣ του ΑΟΚ μου είπαν ότι την ημερομηνία την άλαξαν από μόνοι τους.
Αν ξέρεις κάτι διαφορετικό πες το με στοιχεία, αλλιώς μην κάνεις ηλίθιες παραθέσεις.
Από τους 5 χανιώτες που έτρεξαν Ριτσώνα, οι δύο έχουν δηλώσει συμμετοχή για την Κυριακή, οι άλλοι τρεις έτσι κι αλλιώς δεν θα έτρεχαν. -
Ο χρήστης CRN.gr έγραψε:
...ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ FORUM????????????
Γιατί το λες, σου είπε κάποιος για τηλέφωνα? Γιατί εγώ που έχω μιλήσει με το ΔΣ του ΑΟΚ μου είπαν ότι την ημερομηνία την άλαξαν από μόνοι τους.
Αν ξέρεις κάτι διαφορετικό πες το με στοιχεία, αλλιώς μην κάνεις ηλίθιες παραθέσεις.
Από τους 5 χανιώτες που έτρεξαν Ριτσώνα, οι δύο έχουν δηλώσει συμμετοχή για την Κυριακή, οι άλλοι τρεις έτσι κι αλλιώς δεν θα έτρεχαν.ΑΓΑΠΗΤΕ CRN ΤΟ ΄'ΗΛΙΘΙΕΣ'' ΣΤΟ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ.
ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Σ. -
Ο χρήστης k.k.k. έγραψε:
...ΑΓΑΠΗΤΕ CRN ΤΟ ΄'ΗΛΙΘΙΕΣ'' ΣΤΟ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ...Ε, αφού το επιστρέφεις ρε Μητάρα, το ... κρατάω
...ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ...
ξαναδιάβασα όλη την παράθεση δύο φορές Μήτσο μου και τις συμμετοχές μία (επειδή τις έχω γράψει εγώ τις διάβασα μόνο μία) και απάντηση δεν είδα. Επειδή όμως πάντα είμουνα κακός μαθητής, μπορείς μήπως να μου εξηγήσεις αναλυτικότερα?
...ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Σ....καλά Χριστούγεννα??? Θες να πεις ότι την Κυριακή δεν θα κάνουμε παρέα στον αγώνα?
...και μετά δεν θα σχολιάσουμε από δω μέσα τα παραλειπώμενα?
...με στενωχωρείς... -
Ο χρήστης CRN.gr έγραψε:
...ΑΓΑΠΗΤΕ CRN ΤΟ ΄'ΗΛΙΘΙΕΣ'' ΣΤΟ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ...
Ε, αφού το επιστρέφεις ρε Μητάρα, το ... κρατάω
...ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ...
ξαναδιάβασα όλη την παράθεση δύο φορές Μήτσο μου και τις συμμετοχές μία (επειδή τις έχω γράψει εγώ τις διάβασα μόνο μία) και απάντηση δεν είδα. Επειδή όμως πάντα είμουνα κακός μαθητής, μπορείς μήπως να μου εξηγήσεις αναλυτικότερα?
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Σ....καλά Χριστούγεννα??? Θες να πεις ότι την Κυριακή δεν θα κάνουμε παρέα στον αγώνα?
...με στενωχωρείς...ΕΠΕΙΔΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΟΥΝ ΚΑΚΟΣ ΜΑΘΗΤΗΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΔΙΚΟ ΣΟΥ,ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΑ 1-12 ΦΕΥΓΩ ΤΟ ΠΡΩΙ ΓΙΑ ΑΓΓΛΙΑ ,ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΧΕΣ.
ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΜΕ ΚΑΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΤΑ ΣΩΣΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΟΥ-ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ-ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ 2010. -
Ο χρήστης k.k.k. έγραψε:
...ΑΓΑΠΗΤΕ CRN ΤΟ ΄'ΗΛΙΘΙΕΣ'' ΣΤΟ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ...
Ε, αφού το επιστρέφεις ρε Μητάρα, το ... κρατάω
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
...με στενωχωρείς...ΕΠΕΙΔΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΟΥΝ ΚΑΚΟΣ ΜΑΘΗΤΗΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΔΙΚΟ ΣΟΥ,ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΑ 1-12 ΦΕΥΓΩ ΤΟ ΠΡΩΙ ΓΙΑ ΑΓΓΛΙΑ ,ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΧΕΣ.
ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΜΕ ΚΑΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΤΑ ΣΩΣΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΟΥ-ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ-ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ 2010.ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ .ΦΕΥΓΩ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ,ΤΟ ΕΙΧΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΙΣ 1-12 ΣΕ ΠΟΣΤ ΜΟΥ.
-
-
Ενα μεγαλο μπρβο στουσ κυριανιτκη μ κααι φαραντακι σιφι για την κατατακτιση του τιτλου και του χρονου με υγεια
-
Τι είναι πάλι τούτο???
...ξέρει κανείς κάτι πιο συγκεκριμένο??? -
Ρε Γιωργο ? Απ'εξω θα τα μαθενουμε ?
Aγώνες στην Κρήτη...