-
H τελευταία ανάβαση του 2009 (της pro action) η οποία μετραει στο παγκρητιο κύπελλο αναβάσεων θα γίνει στην διαδρομή βαντες-Παναγιά στα Χανιά (3,5 χιλιόμετρα) σε συνεργασία με την ΑΛΑΧ το σαββατοκύριακο 28-29 Νοεμβρίου.
Επισης,
Το σαββατοκύριακο 17 και 18 Οκτωβρίου στο αεροδρόμιο τυμπακιου η pro action θα διοργανώσει αγώνες για το πανελλήνιο πρωτάθλημα ταχύτητας αυτοκινήτου και αγώνες ταχύτητας μοτοσικλετών μαζί με gp tuning για το παγκρητιο κύπελλο.
Για συμμετοχές και πληροφορίες στα 2810301289-2815009339 και 6972872983.
Προγραμμα , ειδικος κανονισμος και παροχες στους εκτος κρητης οδηγους στο site www.proactionracing.gr και στο site της ελπα. -
Ο χρήστης s2000vti έγραψε:
Κύριοι του forum,
μετά τον αγώνα,την Δευτέρα,θα έχετε από εμένα ΜΙΑ και μοναδική δημοσίευση για ΟΛΑ αυτά που έχουν γραφεί και σχολιαστεί μέσω του forum τον τελευταίο καιρό, για τον ΑΟΚ και το ΔΣ. Και αυτό θα γίνει με την ιδιότητα μου σαν αγωνιζόμενος, σαν εκλεγμένος εκπρόσωπος των αγωνιζομένων Ηρακλείου στον ΑΟΚ και ως ταμίας του σωματείου.
Ευχαριστώ πολύ και καλό αγωνιστικό Σ.Κ. για όλους.IOANNIDIS ο κοσμος του φορουμ περιμενει τη καυτη δημοσιευση..
Υ.Σ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΗ ΜΑΛΑΞΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΑΠΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΚΙΖΟΥΜΕ ΠΑΛΙ
ΞΥΠΝΑΤΕ ΔΙΑΔΟΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠ ΑΚΡΗ Σ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ.Φιλε s2000vti επειδη τον τελευταιο καιρο μας εχεις ζαλισει με την προβολη(που μεχρι ενος σημειου συμφωνω μαζι σου) θα σε ρωτησω κατι αυθορμητα και χωρις να ερθω σε αντιπαραθεση μαζι σου.
Πριν αρκετα χρονια που δεν υπηρχε internet,κινητα,περιοδικα,εφημεριδες(ενθετα),εκπομπες σε τοπικα καναλια κατα καιρους,πως γινεται τοτε ο κοσμος να μαζευοτανε στα βουνα και στις πλατειες και τωρα με ολα αυτα τα μεσα και με την οποια προβολη γινεται,εχουμε το φαινομενο να μην πηγενει ο κοσμος στους αγωνες.
Εχω δει παλια φωτογραφια στην διαδρομη Μεγαλα Χωραφια-Μαλαξα να καθοντε σε μια μονο στροφη τοσος κοσμος οσος δεν ειναι τωρα σε ολοκληρη την διαδρομη ενος ΣΠΡΙΝΤ.
Εμεις φευγαμε παλαιοτερα απο Χανια για να παμε να δουμε Δεξιοτεχνεια!!!!! σε Ηρακλειο και Ρεθυμνο.
Θυμαμαι δεξιοτεχνειες στα Χανια (πλατεια Δικαστηριων,Αγιους Αποστολους,Βουκολιες) και ο κοσμος χωρις υπερβολες ξεπερνουσε τα 1500 ατομα.
Τοτε ο κοσμος διψουσε για αγωνες και γιαυτο παρακολουθουσε,τωρα πιστευω οτι εχει βαρεθει και εκτος αυτου τα πολλα ειδη αγωνων που υπαρχουν τα τελευταια χρονια στην Κρητη(ντριφτ,ντραγκστερ,GP,σιρκουι,αναβασεις,ραλλυ σπριντ) εχουν μοιρασει και τον κοσμο και τους αγωνιζομενους.Αφου φιλε μου σας εχω ζαλισει το τελευταιο καιρο θα σου πω το εξης κατσε τοτε εσυ και η παρεα σου που τρεχετε να τρεχετε μονοι σας στα βουνα γιατι εγω τουλαχιστον δεν εχω ουτε αγωνιστικο ουτε ξε αγωνιστικο.μια κλουβα εχω και παω με τα παιδια μου και τη παρεα μου και βλεπωμε κανα αγωνα αλλα να στο πω ευθεως ο κοσμος βαρεθηκε τους ιδιους και τα ιδια. οταν λοιπον και αυτοι οι λιγοι που θα μεινουν τους τραβηξουν τα σιρκουι κτλ και τελειωσουν και οι αναβασεις και τα σπριντ γιατι τα ραλυ ξοφλισανε τοτε ελα να μου λες οτι σε ζαλισα...
Και δεν καταλαβαινω που σε εχω ζαλισει για το αυτονοητο? αγωνιζομενος εισαι και πρεπει να εισαι το παραδειγμα.
κανε μια βολτα στα site του μηχν αθλητ.και δες και κρινε μονος σου.ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.Δεν καταλαβες ουτε την ερωτηση μου ουτε το σκεπτικο μου.
Εσυ το πηρες προσωπικα,δεν πειραζει ετσι κι αλλιως δεν περιμενα κατι διαφορετικο...ΥΓ. Δεν ειμαι αγωνιζομενος.
-
Ο χρήστης stratos chania έγραψε:
Κύριοι του forum,
μετά τον αγώνα,την Δευτέρα,θα έχετε από εμένα ΜΙΑ και μοναδική δημοσίευση για ΟΛΑ αυτά που έχουν γραφεί και σχολιαστεί μέσω του forum τον τελευταίο καιρό, για τον ΑΟΚ και το ΔΣ. Και αυτό θα γίνει με την ιδιότητα μου σαν αγωνιζόμενος, σαν εκλεγμένος εκπρόσωπος των αγωνιζομένων Ηρακλείου στον ΑΟΚ και ως ταμίας του σωματείου.
Ευχαριστώ πολύ και καλό αγωνιστικό Σ.Κ. για όλους.IOANNIDIS ο κοσμος του φορουμ περιμενει τη καυτη δημοσιευση..
Υ.Σ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΗ ΜΑΛΑΞΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΑΠΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΚΙΖΟΥΜΕ ΠΑΛΙ
ΞΥΠΝΑΤΕ ΔΙΑΔΟΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠ ΑΚΡΗ Σ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ.Φιλε s2000vti επειδη τον τελευταιο καιρο μας εχεις ζαλισει με την προβολη(που μεχρι ενος σημειου συμφωνω μαζι σου) θα σε ρωτησω κατι αυθορμητα και χωρις να ερθω σε αντιπαραθεση μαζι σου.
Πριν αρκετα χρονια που δεν υπηρχε internet,κινητα,περιοδικα,εφημεριδες(ενθετα),εκπομπες σε τοπικα καναλια κατα καιρους,πως γινεται τοτε ο κοσμος να μαζευοτανε στα βουνα και στις πλατειες και τωρα με ολα αυτα τα μεσα και με την οποια προβολη γινεται,εχουμε το φαινομενο να μην πηγενει ο κοσμος στους αγωνες.
Εχω δει παλια φωτογραφια στην διαδρομη Μεγαλα Χωραφια-Μαλαξα να καθοντε σε μια μονο στροφη τοσος κοσμος οσος δεν ειναι τωρα σε ολοκληρη την διαδρομη ενος ΣΠΡΙΝΤ.
Εμεις φευγαμε παλαιοτερα απο Χανια για να παμε να δουμε Δεξιοτεχνεια!!!!! σε Ηρακλειο και Ρεθυμνο.
Θυμαμαι δεξιοτεχνειες στα Χανια (πλατεια Δικαστηριων,Αγιους Αποστολους,Βουκολιες) και ο κοσμος χωρις υπερβολες ξεπερνουσε τα 1500 ατομα.
Τοτε ο κοσμος διψουσε για αγωνες και γιαυτο παρακολουθουσε,τωρα πιστευω οτι εχει βαρεθει και εκτος αυτου τα πολλα ειδη αγωνων που υπαρχουν τα τελευταια χρονια στην Κρητη(ντριφτ,ντραγκστερ,GP,σιρκουι,αναβασεις,ραλλυ σπριντ) εχουν μοιρασει και τον κοσμο και τους αγωνιζομενους.Πεστα ρε φιλε Μ.Μ +1000 μπραβω.
Και εγω εχω δει μια φωτο απο Βαντε με τον Αλεξακη με αλφα ρομεο και η στροφη ηταν γεματη θεατες οπως στα drift. Ουτε TV ουτε ιντερνετ ουτε τιποτα και ομως ο κοσμος αγκαλιαζε τους αγωνες.ΥΓ- Τα GP καταστρεψανε στην κυριολεξια τις δεξιοτεχνιες
Ο καθενας βγαζει απ οτι βλεπω και καποιο απωθημενο.
η τεχνολογια παιδια ομως παει μπροστα.πριν μερικα χρονια δεν μαθαινες τα παντα γρηγορα ουτε υπηρχαν και παρα πολλες συμμετοχες. -
ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΡΕΧΕΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΓΡΗΓΟΡΑ.
ΠΑΛΑΙΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΑ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΟΧΙ ΦΩΤΟΚΥΤΑΡΑ Η ΣΕΝΣΟΡΕΣ ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ.
ΤΟΤΕ ΒΕΝΖΙΝΗ ΚΑΡΜΥΡΑΤΕΡ ΖΙΓΚΕΛ .....ΚΑΙ ΦΥΓΑΜΕ.
ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΜΠΛΟΥΤΙΖΟΝΤΕ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙΑ.
ΤΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΗΤΑΝ 100 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ 1000.
ΤΟΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.
ΤΩΡΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ 0Ν LINE.
ΓΙ ΑΥΤΟ Η ΣΩΣΤΗ ΕΚΑΙΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.
ΤΩΡΑ ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΛΕΣΧΕΣ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ?ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΛΛΟΝ ΖΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΡΙΣΗ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΣΩΣΤΟ.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Σ. -
Οι βαθμολογίες του Επάθλου Οδηγών Αναβάσεων Κρήτης διορθωμένες...
http://www.crn.gr/index.php?option=com_ ... &Itemid=51
...οι προηγούμενες είχαν λάθος στη μεγάλη κατηγορία και στα δίλιτρα...
-
Ο χρήστης CRN.gr έγραψε:
Οι βαθμολογίες του Επάθλου Οδηγών Αναβάσεων Κρήτης διορθωμένες...http://www.crn.gr/index.php?option=com_ ... &Itemid=51
...οι προηγούμενες είχαν λάθος στη μεγάλη κατηγορία και στα δίλιτρα...
ΒΛΕΠΩ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΟΜΩΣ ΚΥΡΙΕ ΓΙΩΡΓΟ
-
Η ΑΛΑ Χανίων διωργανώνει αγώνα ράλλυ σπριντ στη διαδρομή Στύλος-Μαλάξα
http://www.crn.gr/index.php?option=com_ ... 1&Itemid=1
http://www.alahanion.gr/main_gr/251009a ... alaxas.htm
Με εκτίμιση stratos chania. -
ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ 1 ΗΜΙΑΞΟΝΙΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΙΔΑΚΗ ΠΕΤΟΥΣΗ ΣΤΟ ΑΧΑΙΟΣ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ 5 ΘΕΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ.
ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΜΕ ΒΟΥΡ ΓΙΑ 31 Ρ Α Λ Λ Υ Κ Ρ Η Τ Η Σ.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Σ. -
Tα αποτελέσματα του 3ου Trial 4X4 για το Επαθλο Κρήτης απο τη Λεσχη 4Χ4 Χανίων....
http://www.4x4hanion.gr/main_gr/3o Tr ... esmata.htm
-
Όλοι οι αγώνες που ήταν προγραμματισμένοι να γίνουν το σαββατοκύριακο 17 και 18 Οκτωβρίου στο αεροδρόμιο τυμπακιου ΑΝΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ για τον Νοέμβριο.
Ακριβείς ημερομηνία θα ανακοινωθεί σύντομα.Pro action
-
Ο χρήστης k.k.k. έγραψε:
ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΘΕΑΤΕΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.
ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΡΩΤΗΣΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ 2009 ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΦΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΑΤΟΥΝ.17-18 ΟΚΤ.ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΑΥΤΟ ΜΟΤΟ ΤΥΜΠΑΚΙ PROACTION
24-25 OKT.DRIFT ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΜΟΤΟ ΤΥΜΠΑΚΙ PROACTION
24-25 ΟΚΤ.RALLY SPRINT ΜΑΛΑΞΑ ΑΛΑΧ.
31-1 ΝΟΕ DRAGSTER AUTO MOTO ΤΥΜΠΑΚΙ PROACTION
7-8 ΝΟΕ Ρ Α Λ Λ Υ Κ Ρ Η Τ Η Σ Α.Ο.Κ.
??? ΡΑΛΛΥ ΣΠΡΙΝΤ ΙΣΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΟΚ ΚΑΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ.
28-29 ΝΟΕ ΑΝΑΒΑΣΗ ΑΧΕΝΤΡΙΑ PROACTION.ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.
ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΩ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΟΔΕΥΟΥΝ ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΣΤΗ ΕΓΚΑΙΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ.ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Σ.ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΑΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.
ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΚΤΟΣ
ΡΑΛΛΥ ΣΠΡΙΝΤ ΜΑΛΑΞΑ ΑΛΑΧ. 1 ΕΒΟΜΑΔΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΡΑΛΛΥ ΚΡΗΤΗΣ-ΛΑΘΟΣ.
Ρ Α Λ Λ Υ Κ Ρ Η Τ Η Σ 7-8 ΝΟΕΜΒΡΗ.ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Σ. -
Ο χρήστης k.k.k. έγραψε:
ΡΑΛΛΥ ΣΠΡΙΝΤ ΜΑΛΑΞΑ ΑΛΑΧ. 1 ΕΒΟΜΑΔΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΡΑΛΛΥ ΚΡΗΤΗΣ-ΛΑΘΟΣ.
Ρ Α Λ Λ Υ Κ Ρ Η Τ Η Σ 7-8 ΝΟΕΜΒΡΗ.ΔΗΜΗΤΡΗΣ Σ.
2 εβδομάδες εχουν διαφορά οι παραπάνω αγώνες
-
ΑΠΟ ΤΟΝ CRN ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΗΠΩΣ ΜΕ ΞΕΧΑΣΕΣ ΚΥΡΙΕ ΓΙΩΡΓΟ?
-
Ο χρήστης TOYOTA RACING έγραψε:
ΑΠΟ ΤΟΝ CRN ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΗΠΩΣ ΜΕ ΞΕΧΑΣΕΣ ΚΥΡΙΕ ΓΙΩΡΓΟ?Εγώ δεν ξεχνώ ποτέ αλλά ... θα περιμένεις ποοοολυυύ ακόμα....
-
Ο χρήστης CRN.gr έγραψε:
Εγώ δεν ξεχνώ ποτέ αλλά ... θα περιμένεις ποοοολυυύ ακόμα....
ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ? -
Φιλε Δημητρη κακος αναφερεις το επαγγελμα μου.
Ο καθενας ας πιστευει οτι θελει.
Ευχαριστω -
Ο χρήστης asimi velos έγραψε:
Φιλε Δημητρη κακος αναφερεις το επαγγελμα μου.
Ο καθενας ας πιστευει οτι θελει.
ΕυχαριστωΣΥΓΝΩΜΗ
Ο ΚΥΚΛΟΣ ΕΚΛΕΙΣΕΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Σ -
Μ.Μ.
ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΑΝ ΕΙΣΕ ΣΙΓΟΥΡΟΣ.
ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΑΠ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΕΙ.ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΛΑΣΠΟΛΟΓΗΤΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ.ΕΓΩ ΖΗΤΗΣΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ FORUM. -
Υπαρχουν και τα πμ.[MOD]
-
Ο χρήστης k.k.k. έγραψε:
Εγώ δεν ξεχνώ ποτέ αλλά ... θα περιμένεις ποοοολυυύ ακόμα....
ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ?ΦΙΛΕ ΜΟΥ kkk ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΕΣ ΟΙ ΚΛΗΣΕΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΕΣ Κ ΑΠ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ CRN ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ
Aγώνες στην Κρήτη...