-
Ο χρήστης scudo έγραψε:
12-13 Σεπτεμβρη παιζει Καστελακι ......μήπως 20 Σεπτέμβρη?
-
Ο χρήστης CRN.gr έγραψε:
12-13 Σεπτεμβρη παιζει Καστελακι ...
...μήπως 20 Σεπτέμβρη?
Κι ο Αχεντριάς πότε είναι;;
-
Nαι λαθος το Καστελι ειναι 20/09/09 . Ο Αχεντριας νομιζω οτι ειναι αγωνας του Διακακη και πρεπει να ειναι η τελευταια αναβαση . ( αν την κανει στον Αχεντρια )
Το Καστελι πρεπει να ειναι ο αγωνας που ειχε η Ρελα στις 05/09/09 . -
Ο χρήστης scudo έγραψε:
Nαι λαθος το Καστελι ειναι 20/09/09 . Ο Αχεντριας νομιζω οτι ειναι αγωνας του Διακακη και πρεπει να ειναι η τελευταια αναβαση . ( αν την κανει στον Αχεντρια )
Το Καστελι πρεπει να ειναι ο αγωνας που ειχε η Ρελα στις 05/09/09 .Mάλλον η τελευταία ανάβαση του επάθλου θα γίνει στο Μοχό κι όχι στον Αχεντριά
-
Κι άλλο μέλος των αγώνων το προηγούμενο ΣΚ πήρε τη πιο σημαντική εκκίνηση της ζωης του στο Ρέθυμνο.
Ο φίλος Αντώνης - γνωστός πεζάκιας μηχανικός και πρόσφατα και αγωνιζόμενος με 206- πέρασε στο κλαμπ των παντρεμένων.
Να ζήσετε!
-
ποτε ειναι η τελευταια αναβαση?
-
η τελευταια αναβαση του διακακη εινα 29 νοεμβρη -βραχασι λεει το προγραμμα... αλλα θα γινει ομως αφου ειναι κλειστος ο δρομος?
-
Ο* Α.Ο.Κρήτης motosprt club με την άδεια του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και της ΕΛΠΑ/ΕΘΕΑ , διοργανώνει την Κυριακή 20/09/2009 RALLY Sprint στο Καστέλι Δ. Ηρακλείου.
Ο αγώνας θα διεξαχθεί στην περιοχή από την διακλάδωση Καστελίου μετά τις ταβέρνες (περιοχή Ξεροκαμάρες), έως περίπου 1000μ. πριν από την είσοδο του χωριού Καστέλι (διακλάδωση προς Αγ. Παντελεήμονα).
Η εκκίνηση του αγώνα θα είναι 11.00π.μ., ενώ οι δρόμοι θα κλείσουν μια ώρα πριν (10:00).Για τον Α.Ο. ΚΡΗΤΗΣ motosport club*
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΑΜΙΑΝΑΚΗΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6978.665048 -
Πριν το Καστέλλι έχει Τυμπάκι...
http://www.crn.gr/index.php?option=com_ ... 5&Itemid=1
-
Ο χρήστης k.k.k. έγραψε:
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΕ ΛΕΝΕ **ΔΗΜΗΤΡΗ **ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΣΤΟ ΠΜ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΟΙΚΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΩ ΔΕΥΤΕΡΑ 11 ΩΡΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.( viewtopic.php?t=36323#p1537368 )
με ενδιαφερει.φωτο.
εγω εχω 106 ς16 στις αγγελιες απο crn.
ean υπαρχει ενδιαφερων στειλε στο πμ απαντηση
ευχαριστω
κωστας(viewtopic.php?f=9&t=33494#p1604744 )
Aπο τα αμαξια που πρωταγονιστουν στους αγωνες ταχυτητας στην Κρητη . Πολυ καλο στησιμο για το συγκεκριμενο ειδος αγωνων , ελαφρυ και με δυνατο μοτερ .
τι αλλαγες χρειαζεται για αναβαση , σπριντακια, αντε και για 1 αγωνα ραλλυ...?
ποια η προικα στα 12κ ευρω...?
ποια η τιμη (εαν γινεται φυσικα) χωρις την προικα...?ευχαριστω εκ των πρωτερων....
γιωργος.Το αμαξι τρεχει και ταχυτητα και αναβασεισ ετσι οπως ειναι.Για ραλλυ θελει καθισμα.
ειναι 170 αλογα,εχει μπλοκε απ και κοντο κορονοπηνιο καλο δισκοπλατο τριφτερο ,ψυγειο λαδιου 19σειρο αναρτηση με 500αρια ελατηρ.και ρυθμυζομενα τοπμαουντ, με χοντρες ραβδου πισω για πιστα καλο προγραμμα κοφτη 8300,καπακι με μηχανικα οστηρια και αλλα που δεν θυμαμαι .
χωρις προικα τιμη 10000.
η προικα ειναι αρκετα ζαντιλαστιχ 15' ,ημιαξονια,φρενα,και αλλα.
Για περισσοτερα παρετον τηλεφωνο κωστας 6947890345.( viewtopic.php?t=36323#p1571363 )
...μπλα, μπλα, μπλα,...
...μπλα,μπλα,μπλα.....
...μπλα,μπλα,μπλα...
...μπλα, μπλα, μπλα....
ΡΕ ΣΕΙΣ, Ο ΜΑΣΤΡΟΜΑΝΩΛΗΣ (Moderator EMMANOYHL) ΕΙΠΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΤΟ ΧΑΒΑ ΣΑΣ, ΚΑΛΑΑΑΑΑΑ!!!
... κόφτε αυτή τη μαλακισμένη αντιπαράθεση, είναι κουραστική και χωρίς ουσίαΓΙΩΡΓΟ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.
Ξεκινάω με απλές διαγραφές όσων δεν πρέπει να γράφονται!!! Μην με αναγκάσετε να πάω παρακάτω. EMMANOYHL
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Σ.( viewtopic.php?f=3&t=22474&start=855#p1566674 )
**Mηπως να αρχισεις με τις διαγραφες διπλο-τρι-γραμμενων εδω μεσα;
Μηπως ο κκκ που μας συστηνεται τοσο καιρο σαν ΔΗΜΗΤΡΗΣ Σ ειναι ο ιδιος που του ξεφυγε στις αγγελιες να υπογραφει σαν Κωστας; και μηπως ο Ασημι Βελος ειναι ο τριτος του αδερφος; Για να μην πω οτι και ο Δρακουλιαρης (viewtopic.php?f=3&t=33770#p1378651) ειναι ο τεταρτος!!!Λέω μήπως;**
-
Φίλε μου ΜΜ πήρες πρωτος τη δόξα αλλά εγώ ανακάλυψα τον 'κύριο' ΚΚΚ πολλές μέρες τώρα και απλά επιβεβαιώθηκαν οι υποψίες μου. ΔΥΣΤΥΧΩΣ.
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΑΙΡΝΩ ΠΙΣΩ ΚΑΘΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΠΟΥ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΕΒΑΛΕ 'ΚΥΡΙΕ' ΚΚΚ.
ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΗ (ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ) ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ 'ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΡΡΗΣ' ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ , ΑΛΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΑ 'ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ' ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΝΕΟΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ Ε.Δ.
ΑΝ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΤΡΩΓΑΤΕ ΣΤΟΝ Υ/Η ΣΑΣ ΚΡΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΙΑΣ ΣΑΣ ΤΙΣ ΑΦΙΕΡΩΝΑΤΕ ΣΤΟ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΤΕ 5-10 ΝΕΟΥΣ ΣΥΝΟΔΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΔΩΣΕΤΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΟΥΣΙΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΣΑΣ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΑΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΕΝΑ ΛΙΘΑΡΑΚΙ ΣΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΑΓΑΠΑΜΕ .
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ, ΚΑΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ
-
Ο χρήστης gonakinen έγραψε:
Φίλε μου ΜΜ πήρες πρωτος τη δόξα αλλά εγώ ανακάλυψα τον 'κύριο' ΚΚΚ πολλές μέρες τώρα και απλά επιβεβαιώθηκαν οι υποψίες μου. ΔΥΣΤΥΧΩΣ.ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΑΙΡΝΩ ΠΙΣΩ ΚΑΘΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΠΟΥ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΕΒΑΛΕ 'ΚΥΡΙΕ' ΚΚΚ.
ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΗ (ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ) ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ 'ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΡΡΗΣ' ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ , ΑΛΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΑ 'ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ' ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΝΕΟΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ Ε.Δ.
ΑΝ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΤΡΩΓΑΤΕ ΣΤΟΝ Υ/Η ΣΑΣ ΚΡΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΙΑΣ ΣΑΣ ΤΙΣ ΑΦΙΕΡΩΝΑΤΕ ΣΤΟ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΤΕ 5-10 ΝΕΟΥΣ ΣΥΝΟΔΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΔΩΣΕΤΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΟΥΣΙΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΣΑΣ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΑΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΕΝΑ ΛΙΘΑΡΑΚΙ ΣΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΑΓΑΠΑΜΕ .
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ, ΚΑΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ
ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ.
ΜΕ ΛΕΝΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΡΡΗΣ ΑΛΛΑ ΣΠΥ.......
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ ,ΒΛΕΠΩ,ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΥΤΕ ΘΑ ΓΙΝΩ.
ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΑ..........Σ Μ.Μ. ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ,ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο Κ.Κ.Κ.
ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΙΣΩΣ ΣΑΣ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΟ ΛΟΤΤΟ ΣΑΣ.
ΕΓΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΣΕΒΑΣΤΙΚΑ ΤΟΝ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ MODERATOR ΘΕΩΡΗΣΑ ΣΩΣΤΟ ΝΑΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ,ΕΡΧΟΤΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΑΒΑΣΗ ΟΜΑΛΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΝΤΡΑ.
ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ,ΓΡΑΦΩΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΚΟΣΜΙΟ ΤΡΟΠΟ ΟΠΩΣ ΕΓΩ.
ΦΙΛΙΚΑ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Σ. -
Μιά διευκρίνηση: ΜΜ δεν είναι ο Μανωλης Μ***ς , αλλά άλλος, που το ονοματεπώνυμό του έχει αυτά τα αρχικά. Αν είσαι γνώστης θα καταλάβεις.Μην εκθέτουμε ανθρώπους που ουδεμία σχέση έχουν με το φόρουμ.
Τοτε κ.Δημήτρη εφόσον είστε ο Δημήτρης Σ. προσέξτε γιατι με το λογαριασμό σας κάποιος Κώστας Κ αναφέρει ότι πουλάει ενα peugeot S16 αγωνιστικό το οποίο και αυτό σε Κωστα Κ. ανήκει...
Μας έχετε μπερδέψει λίγο και καλύτερα να ξεκαθαρίστε την κατάσταση .. οχι για μένα που έτσι κι αλλιώς σημασία πλέον δε δίνω στην απαράδεκτη και κομπλεξική επίθεση χωρίς να με γνωρίζετε προσωπικά, αλλά για το Δ.Σ της ΑΛΑΧ , της ΡΕΛΑ και όσων επώνυμων και μη έχετε κράξει εδώ μέσα οι οποίοι μονο σαν παιχνίδι δεν το έχουν δει αυτο που κάνατε τόσο καιρο.
με εκτίμηση ξανα και ξανα
-
Μιά διευκρίνηση: ΜΜ δεν είναι ο Μανωλης Μ***ς , αλλά άλλος, που το ονοματεπώνυμό του έχει αυτά τα αρχικά. Αν είσαι γνώστης θα καταλάβεις.Μην εκθέτουμε ανθρώπους που ουδεμία σχέση έχουν με το φόρουμ.Τοτε κ.Δημήτρη εφόσον είστε ο Δημήτρης Σ. προσέξτε γιατι με το λογαριασμό σας κάποιος Κώστας Κ αναφέρει ότι πουλάει ενα peugeot S16 αγωνιστικό το οποίο και αυτό σε Κωστα Κ. ανήκει...
Μας έχετε μπερδέψει λίγο και καλύτερα να ξεκαθαρίστε την κατάσταση .. οχι για μένα που έτσι κι αλλιώς σημασία πλέον δε δίνω στην απαράδεκτη και κομπλεξική επίθεση χωρίς να με γνωρίζετε προσωπικά, αλλά για το Δ.Σ της ΑΛΑΧ , της ΡΕΛΑ και όσων επώνυμων και μη έχετε κράξει εδώ μέσα οι οποίοι μονο σαν παιχνίδι δεν το έχουν δει αυτο που κάνατε τόσο καιρο.
Σωστος !!!!!
-
ΣΩΣΤΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Μιά διευκρίνηση: ΜΜ δεν είναι ο Μανωλης Μ***ς , αλλά άλλος, που το ονοματεπώνυμό του έχει αυτά τα αρχικά. Αν είσαι γνώστης θα καταλάβεις.Μην εκθέτουμε ανθρώπους που ουδεμία σχέση έχουν με το φόρουμ.Τοτε κ.Δημήτρη εφόσον είστε ο Δημήτρης Σ. προσέξτε γιατι με το λογαριασμό σας κάποιος Κώστας Κ αναφέρει ότι πουλάει ενα peugeot S16 αγωνιστικό το οποίο και αυτό σε Κωστα Κ. ανήκει...
ΕΠΕΙΔΗ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΗΝ ΕΚΘΕΤΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ.
ΓΙΑ ΤΟΝ Μ.Μ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ.
ΠΡΙΝ ΜΕΡΕΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΤΟΥ.
ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ.
ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΥΛΙΑΡΗ,ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΑΡΡΗ,ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΤΗΣ ΑΓΓΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ.
ΕΙΜΑΙ Ο Κ.Κ.Κ. ΛΑΤΡΗΣ ΤΟΥ ΚΑΝΚΟΥΝΕΝ
ΦΙΛΙΚΑ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Σ. -
ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ
-
Μας έχετε μπερδέψει λίγο και καλύτερα να ξεκαθαρίστε την κατάσταση .. οχι για μένα που έτσι κι αλλιώς **σημασία πλέον δε δίνω **στην απαράδεκτη και κομπλεξική επίθεση χωρίς να με γνωρίζετε προσωπικά, αλλά για το Δ.Σ της ΑΛΑΧ , της ΡΕΛΑ και όσων επώνυμων και μη έχετε κράξει εδώ μέσα οι οποίοι μονο σαν παιχνίδι δεν το έχουν δει αυτο που κάνατε τόσο καιρο.
Τωρα δεν καταλαβαίνω το σκοπό αυτής της συνέχειας στη κόντρα που νομίζω είχε λήξει οριστικά το θέμα??? σε τι αποσκοπείς φίλε gonakinen? λόγο του κρήτης?
αντί να ασχολείσε ακόμα με μικρότητες και πράγματα τα οποια τα συναντάς σε καθε είδους FORUM ειτε πολιτικό ειτε ηλεκτρονικών ειδων κτλ. που ο καθένας μπορεί να εκφράσει γνώμη και άποψη αρκει να μην κάνει καταπάτηση των κανονισμών και να μην προσβάλει με διάφορους χυδαίους και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.Αυτο που μου κάνει ομως εντύπωση είναι πως σπαταλάτε χρόνο στο να προσπαθείτε να συνεχίσετε την αντιπαράθεση με το νομό μου που και γω ειχα πάρει μέρος σε αυτήν και είδα το λάθος μου αλλα η αγανάκτηση καμια φορα σε βγάζει εκτος ελέγχου.
Δεν σας είδα όμως να βγείτε ενας απο σας η απο το ΔΣ της ΑΛΑΧ η της ΡΕΛΑ που θιχτηκε οπως λέτε να ενημερώσει το κόσμο τον απλο θεατή,τον οργανομένο θεατή,και όλους αυτους τους φίλους που έχει η κρήτη... για το τι μελιγενέσθε με τους αγώνες στο νησί που μέρα με τη μέρα βλέπουμε και πέρνουν τη κατηφόρα...τι λεει ο πρόεδρος της ΑΛΑΧ??? πηγε τελικά στη συνάντηση? γιατι δεν έχουμε ποικιλία φέτος τι τρέχει????
Οπως λείπανε και πολλα αγωνιστικά αλλά και κόσμος απο την Ανάβαση του ομαλού π.χ απο ΡΕΛΑ 1 συμετοχή μόνο....??? μετά 5-6ΣΕΠΤΕΒΡΙΟΥ υπάρχει στο προγραμμα σπριντ στις ΡΟΥΠΕΣ ποτε δεν έγινε και ουτε μάθαμε ποτε γιατί? τωρα για ποια ΔΣ μιλάτε κ.gonakinen δεν ξέρω παντως βλέπετε οτι υπάρχουν πολύ πιο σοβαρά και ουσιώδη προβλήματα απο αυτά που πάτε να ξεθάψετε πάλι.
Αλλα εύχομαι να μην είναι σαμποτάζ για το ΚΡΗΤΗΣ γιατι μετά περνάμε σε άλλο παρονομαστή....
-
Αλίμονο φίλε μου και εχω εγώ την δύναμη να ξεκινήσω σαμποτάζ στο Ραλλυ Κρήτης..
Καταρχην όπως πρόσεξες δεν εδωσα συνεχεια στο θέμα κ αρκετές φορες οταν με έθιγε ανούσια ο ΚΚΚ τον εγραφα κανονικά. Πλέον όταν όμως αποδικύεται τι καραγκιοζιλίκι κρύβεται τοτε κ εγω μπαινω στον πειρασμό να απαντήσω.
ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΗΡΑΚΛΕΙΩΤΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ.
Εχω πρόβλημα στην επίθεση που κάνετε. Τέλος
*ειλικρινα σε αυτο που είπες για τις μικρότητες εχεις δίκιο γιάυτο και σταμάτησα να σχολούμαι στα σχόλια σας, αλλα πόσο μικρότητα είναι οταν ανθρωποι μεγάλοι ανακάλυψαν στα γεράματα το ιντερνετ για να βγάλουν τη χολή που δε μπορουσαν να το κάνουν με ποιο αντρικό τροπο;;
Κοψτε τις προκλήσεις κι εγω δε ξαναπροσβάλω κανέναν εδω μεσα.
-
Ο χρήστης s2000vti έγραψε:
Μας έχετε μπερδέψει λίγο και καλύτερα να ξεκαθαρίστε την κατάσταση .. οχι για μένα που έτσι κι αλλιώς **σημασία πλέον δε δίνω **στην απαράδεκτη και κομπλεξική επίθεση χωρίς να με γνωρίζετε προσωπικά, αλλά για το Δ.Σ της ΑΛΑΧ , της ΡΕΛΑ και όσων επώνυμων και μη έχετε κράξει εδώ μέσα οι οποίοι μονο σαν παιχνίδι δεν το έχουν δει αυτο που κάνατε τόσο καιρο.
Τωρα δεν καταλαβαίνω το σκοπό αυτής της συνέχειας στη κόντρα που νομίζω είχε λήξει οριστικά το θέμα??? σε τι αποσκοπείς φίλε gonakinen? λόγο του κρήτης?
αντί να ασχολείσε ακόμα με μικρότητες και πράγματα τα οποια τα συναντάς σε καθε είδους FORUM ειτε πολιτικό ειτε ηλεκτρονικών ειδων κτλ. που ο καθένας μπορεί να εκφράσει γνώμη και άποψη αρκει να μην κάνει καταπάτηση των κανονισμών και να μην προσβάλει με διάφορους χυδαίους και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.Αυτο που μου κάνει ομως εντύπωση είναι πως σπαταλάτε χρόνο στο να προσπαθείτε να συνεχίσετε την αντιπαράθεση με το νομό μου που και γω ειχα πάρει μέρος σε αυτήν και είδα το λάθος μου αλλα η αγανάκτηση καμια φορα σε βγάζει εκτος ελέγχου.
Δεν σας είδα όμως να βγείτε ενας απο σας η απο το ΔΣ της ΑΛΑΧ η της ΡΕΛΑ που θιχτηκε οπως λέτε να ενημερώσει το κόσμο τον απλο θεατή,τον οργανομένο θεατή,και όλους αυτους τους φίλους που έχει η κρήτη... για το τι μελιγενέσθε με τους αγώνες στο νησί που μέρα με τη μέρα βλέπουμε και πέρνουν τη κατηφόρα...τι λεει ο πρόεδρος της ΑΛΑΧ??? πηγε τελικά στη συνάντηση? γιατι δεν έχουμε ποικιλία φέτος τι τρέχει????
Οπως λείπανε και πολλα αγωνιστικά αλλά και κόσμος απο την Ανάβαση του ομαλού π.χ απο ΡΕΛΑ 1 συμετοχή μόνο....??? μετά 5-6ΣΕΠΤΕΒΡΙΟΥ υπάρχει στο προγραμμα σπριντ στις ΡΟΥΠΕΣ ποτε δεν έγινε και ουτε μάθαμε ποτε γιατί? τωρα για ποια ΔΣ μιλάτε κ.gonakinen δεν ξέρω παντως βλέπετε οτι υπάρχουν πολύ πιο σοβαρά και ουσιώδη προβλήματα απο αυτά που πάτε να ξεθάψετε πάλι.
Αλλα εύχομαι να μην είναι σαμποτάζ για το ΚΡΗΤΗΣ γιατι μετά περνάμε σε άλλο παρονομαστή....
Δεν εχουμε προβλημα με το Ηρακλειο και ουτε κοντρα παμε να ανοιξουμε.
Προβλημα εχουμε με τον συγκεκριμενο κυριο ο οποιος μας περναει μαλλον για χαζους και επειδη αυτες τις μερες αποκαλυφθηκε η ταυτοτητα του,επανηλθαμε στο θεμα.
Εσυ το προχωρησες το θεμα και το πηγες αλλου.ΥΓ. Η ΡΕΛΑ δηλωσε αδυναμια τελεσης του σπριντ και ετσι ανελαβε ο ΑΟΚ να κανει το σπριντ στο Καστελι στις 20 Σεπτεβριου.
Aγώνες στην Κρήτη...