-
Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους...
...ένα ωραίο in car από τους Καμπύλη - Σταμέλο, στο τελευταίο Αρκάδι του '08...
http://www.youtube.com/watch/v/4jrwrQAbPzQ&autoplay=1'.
-
χρόνια πολλά σε όλους στο νησί!!!
-
Ο χρήστης CRN.gr έγραψε:
Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους...
...ένα ωραίο in car από τους Καμπύλη - Σταμέλο, στο τελευταίο Αρκάδι του '08...
http://www.youtube.com/watch/v/4jrwrQAbPzQ&autoplay=1' target='_blank'.
Αν και ο CRN θα τα παρει εγω θα κανω τις κρισεις μου.Η διαδρομη οπως φαινεται και απο το in-car ειναι αεροδρομιο και αναγκαστικα πρεπει να μπουν τρια τεχνητα σικαιην(στα 5-6 χιλιομετρα αυτης της 'κλασικης' πλεον διαδρομης) για να πεσει ο μεσος ορος της ταχυτητας Το τελευταιο τεχνητο σικαιην στο πλαι της διαδρομης και συγκεκριμενα στην εξοδο του σικαιην εχει δει κανεις τι γκρεμος υπαρχει?Καλα το περιστατικο στην βορεια ελλαδα με το σικαιην δεν ηταν αρκετο? Πρεπει να την πατησουν και αλλοι για να βαλουν μυαλο.Και καλα η λεσχη που οτι της πουν κανει ο συμβουλος ασφαλειας της ΕΘΕΑ χαμπαρι.
Και τελος εγω παντως αν ημουν διοργανωτης αυτου του αγωνα δεν θα εβαζα in-car να δουν την διαδρομη σ ολη την ελλαδα και ετσι να επιτρεψω την συγκριση με αλλα in-car αλλων σπριντ στην ελλαδα βλεπε σπριντ δωδωνης.Μελανχολει κανεις στην συγκριση -
Μετά την πολύ επιτυχημένη εκδρομή της περασμένης Κυριακής 11/1/2009, στο οροπέδιο Ομαλού, στην οποία συμμετείχαν 35 αυτοκίνητα απο Χανιά και Ρέθυμνο, η Χανιώτικη λέσχη τετρακίνητων κόβει την πίτα της την Παρασκευή 16 Ιανουαρίου στις 9 η ώρα το βράδυ, στα γραφεία της, στην οδό Νεροκούρου 122 (Ξυλοκαμάρα) και είναι καλεσμένοι όλοι οι φίλοι του αθλήματος.
Ωστόσο, την Κυριακή 18 Ιανουαρίου, μέλης της Λέσχης Χανίων 4Χ4 θα βρεθούν στην εκδρομή και κοπή πίτας που διοργανώνει η Ηρακλειώτικη Λέσχη στα βουνά του Ηρακλείου.
Επίσης, η Χανιώτικη Λέσχη προσκαλεί όλα τα μέλη της την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου και ώρα 21.00 για τις Εκλογές νέου Δ.Σ. στα γραφεία της λέσχης.
Πληροφορίες στο 6976673976 και στο http://www.4x4hanion.gr -
Ο χρήστης scudo έγραψε:
...Αν και ο CRN θα τα παρει εγω θα κανω τις κρισεις μου...Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις, ω μεγάλε κριτή...
...Η διαδρομη οπως φαινεται και απο το in-car ειναι αεροδρομιο...
Ναι, η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ γρήγορη και δεν σε βολεύει ιδιαίτερα, αφού δεν μπορείς να πλησιάσεις τα Evo και τα Subaru, αλλά μήπως πρέπει να υπάρχει μια σχετική ποικιλία διαδρομών??? Λέω τωρα εγώ...
...Το τελευταιο τεχνητο σικαιην στο πλαι της διαδρομης και συγκεκριμενα στην εξοδο του σικαιην εχει δει κανεις τι γκρεμος υπαρχει?Καλα το περιστατικο στην βορεια ελλαδα με το σικαιην δεν ηταν αρκετο?...
Το συγκεκριμένο σικέιν, πανέξυπνε, δεν έχει καμία σχέση με αυτό της βόρειας Ελάδος. Το χειρότερο περιστατικό που μπορεί να συμβεί σε αυτό το σικέιν, είναι αυτό που κατάφερες εσύ σε παλιότερο αγώνα, μαγάλε οδηγάρα, που πήγες να περάσεις με ένα εκατομύριο, χτύπησες τα λάστιχα και 'έγλειψες' το συρματόπλεγμα. Προς αποφυγή τέτοιας μαλακίας στο μέλλον, θα το κάνω τόσο σφυκτό, που θα περνά μόνο με πρώτη φυλαγμένη.
...Και τελος εγω παντως αν ημουν διοργανωτης αυτου του αγωνα δεν θα εβαζα in-car να δουν την διαδρομη σ ολη την ελλαδα...
Ναι ρε μεγάλε κριτή, λές απέξω αν είσουν ο διοργανωτής...
...και εγώ άλλος μεγάλος κριτής λέω απέξω, αν είμουνα οδηγός στο περσινό Rally Κρήτης, θά έκανα ένα άσε στη ελαφρή δεξιά μετά την εκκλησία στις Παρασκιές και δεν θα έβγαινα με το καλημέρα...
... κουβέντες απέξω!!!
Όμως ξέρεις τι πραγματικά πιστεύω? Αν εγώ οδηγούσα πέρσι στις Παρασκιές δεν θα κατάφερνα να στρίψω ούτε την πρώτη στροφή της ειδικής...
... και αν εσύ είσουνα οργανωτής, δεν θα είσουνα άξιος να κάνεις ούτε δεξιοτεχνία!
Καλό θα είναι λοιπόν, να προσπαθήσουμε να κάνουμε όλοι μας αυτό που είναι δουλειά μας όσο εμείς νομίζουμε καλύτερα και μια μέρα όλους θα μας γράψει η ιστορία......Μελανχολει κανεις στην συγκριση
Ρε μπαγασάκο, μελαγχωλείς πολύ εύκολα, πρέπει να το κοιτάξεις αυτό
Για να σε μελαγχολήσω ακόμα περισσότερο, σε ενημερώνω ότι και φέτος το sprint που πήρα θα το κάνω σε αυτή τη διαδρομή, αλλά έτσι και αλλιώς, πιθανών να έχεις πάλι το αμάξι λυμένο και δεν θα μπορείς να τρέξεις...Υ.Γ. Το λινκ με το ιν καρ το έβαλα όχι για να δείξω την τρομερή διαδρομή, αλλά για να δείξω την αμαξάρα που με εντυπωσιάζει...
-
Καλό θα είναι λοιπόν, να προσπαθήσουμε να κάνουμε όλοι μας αυτό που είναι δουλειά μας όσο εμείς νομίζουμε καλύτερα και μια μέρα όλους θα μας γράψει η ιστορία...
-
Μεγαλη κουβεντα!!!
-
Ο χρήστης s.s.gti1.6 έγραψε:
Μεγαλη κουβεντα!!!ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ.ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ ΦΤΩΧΟΣ ΣΠΑΝΙΑ ΕΩΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΥΜΑΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΕ ΤΟ ΕΣΚΟΡΤ ΣΤΟ Σ.... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ .ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ?ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΙΔΗΣΗ ΝΑ ΤΟ ΛΕΕΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΘΕΛΕΙ ΕΤΟΙΜΕΣ ΛΥΣΕΙΣ-ΑΡΘΡΑ-ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ.ΑΞΙΖΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΟΛΩΝ.ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.
-
Ο χρήστης CRN.gr έγραψε:
...Αν και ο CRN θα τα παρει εγω θα κανω τις κρισεις μου...
Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις, ω μεγάλε κριτή...
...Η διαδρομη οπως φαινεται και απο το in-car ειναι αεροδρομιο...
Ναι, η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ γρήγορη και δεν σε βολεύει ιδιαίτερα, αφού δεν μπορείς να πλησιάσεις τα Evo και τα Subaru, αλλά μήπως πρέπει να υπάρχει μια σχετική ποικιλία διαδρομών??? Λέω τωρα εγώ...
...Το τελευταιο τεχνητο σικαιην στο πλαι της διαδρομης και συγκεκριμενα στην εξοδο του σικαιην εχει δει κανεις τι γκρεμος υπαρχει?Καλα το περιστατικο στην βορεια ελλαδα με το σικαιην δεν ηταν αρκετο?...
Το συγκεκριμένο σικέιν, πανέξυπνε, δεν έχει καμία σχέση με αυτό της βόρειας Ελάδος. Το χειρότερο περιστατικό που μπορεί να συμβεί σε αυτό το σικέιν, είναι αυτό που κατάφερες εσύ σε παλιότερο αγώνα, μαγάλε οδηγάρα, που πήγες να περάσεις με ένα εκατομύριο, χτύπησες τα λάστιχα και 'έγλειψες' το συρματόπλεγμα. Προς αποφυγή τέτοιας μαλακίας στο μέλλον, θα το κάνω τόσο σφυκτό, που θα περνά μόνο με πρώτη φυλαγμένη.
...Και τελος εγω παντως αν ημουν διοργανωτης αυτου του αγωνα δεν θα εβαζα in-car να δουν την διαδρομη σ ολη την ελλαδα...
Ναι ρε μεγάλε κριτή, λές απέξω αν είσουν ο διοργανωτής...
...και εγώ άλλος μεγάλος κριτής λέω απέξω, αν είμουνα οδηγός στο περσινό Rally Κρήτης, θά έκανα ένα άσε στη ελαφρή δεξιά μετά την εκκλησία στις Παρασκιές και δεν θα έβγαινα με το καλημέρα...
... κουβέντες απέξω!!!
Όμως ξέρεις τι πραγματικά πιστεύω? Αν εγώ οδηγούσα πέρσι στις Παρασκιές δεν θα κατάφερνα να στρίψω ούτε την πρώτη στροφή της ειδικής...
... και αν εσύ είσουνα οργανωτής, δεν θα είσουνα άξιος να κάνεις ούτε δεξιοτεχνία!
Καλό θα είναι λοιπόν, να προσπαθήσουμε να κάνουμε όλοι μας αυτό που είναι δουλειά μας όσο εμείς νομίζουμε καλύτερα και μια μέρα όλους θα μας γράψει η ιστορία......Μελανχολει κανεις στην συγκριση
Ρε μπαγασάκο, μελαγχωλείς πολύ εύκολα, πρέπει να το κοιτάξεις αυτό
Για να σε μελαγχολήσω ακόμα περισσότερο, σε ενημερώνω ότι και φέτος το sprint που πήρα θα το κάνω σε αυτή τη διαδρομή, αλλά έτσι και αλλιώς, πιθανών να έχεις πάλι το αμάξι λυμένο και δεν θα μπορείς να τρέξεις...Υ.Γ. Το λινκ με το ιν καρ το έβαλα όχι για να δείξω την τρομερή διαδρομή, αλλά για να δείξω την αμαξάρα που με εντυπωσιάζει...
CRN παρα πολλες φορες μας εχει τονισει οτι εισαι ερασιτεχνης και δεν ζεις απο την διοργανωση αγωνων.Αυτη την επισυμανση την κανεις γιατι και εσυ θεωρεις οτι δεν εισαι αλανθαστος αλλα κανεις και δικαιωματικα αφου εισαι ερασιτεχνης λαθη.Τι λοιπον παθαινεις οταν καποιος σου αναφερει καποια λαθη η οτι μπορει να θεωρει αυτος λαθος η τελος παντων εκφερει γνωμη για την διαδρομη η τον αγωνα.
Για το σηκαιην τωρα.Οπως φαινεται και απο το in-car του Καμπυλη το σηκαιην ειναι μετα απο ενα γρηγορο κομματι και μια αριστερη που οι γρηγοροι την παιρνουν πατημενη.Στην μια πλευρα του ειναι το βουνο ομως απο την αλλη πλευρα και προς την εξοδο του σηκαιην που φαινεται γρηγορο υπαρχει γκρεμος η καλυτερα πλαγια πολλων μετρων με μοναδικη προστασια οχι μια μπαριερα αλλα ενα απλο συρματοπλεγμα και μαλιστα στην προσπαθεια σου να μειωσεις αγωνιζομενο αναφερεις οτι εξυσε το συρματοπλεγμα αρα αθελα σου ομολογησες την επικινδυνοτητα που δημιουργειται.Και παντα πρεπει να βαζουμε στο μυαλο μας το χειροτερο- οτι δηλ δημιουργουμε με το σηκαιην ουσιαστικα μια στροφη διπλα σε μια μεγαλη πλαγια χωρις μπαριερα-και σαν οργανωτης να ακους και να σεβεσαι τις γνωμες κρισεις ολων ακομα και ενος ασχετου ποσο μαλλον οταν εσυ νομιζεις οτι ειναι αγωνιζομενος δηλ. σχετικος.
Με το να προσπαθεις να κατηγορησεις και να μειωσεις οδηγους ουσιαστικα μειωνεις τον εαυτο σου.Αληθεια ποιος νομιζεις οτι ειμαι ο Σφιγγας η ο Ζαχαριουδακης ?(θα ηθελα να ειμαι αγωνιζομενος και ειδικα σαν αυτους).Καλα ειδικα αυτους τους οδηγους βρηκες να σχολιασεις ειρωνικα και εισαι και ανθρωπος που καλυπτεις τα μηχανοκινητα σπορ στο νησι.Οχι τιποτα αλλο αλλα μειωνεις την σημαντικη προσπαθεια σου σαν δημοσιογραφος αφου γραφεις πραγματα σαν ασχετος.
Για την διαδρομη τωρα.Οι προσπαθειες σου να μεγαλωσεις και να αλλαξεις την διαδρομη προσθετοντας πιο στριφτερα κομματια δειχνουν οτι μαλλον και εσυ εχεις βαρεθει να κανεις μονο αυτη την διαδρομη τοσα χρονια. Οσο για το αν μελανχολησω πιο πολυ αν θα ξανακανεις την ιδια διαδρομη εμενα τον απλο θεατη σκασιλα μου μαλλον ομως οι αγωνιζομενοι που οπως χαρακτηριστικα αναφερεις εχουν τυχαια λυμενα τα αυτοκινητα τους οταν κανεις αυτη την διαδρομη θα μελανχολησουν και προσεξε του χρονου μην τυχουν πιο πολλες ζημιες σε περισσοτερους οδηγους οταν θα κανεις την ιδια διαδρομη.Αλλα εσυ ο αφελης νομιζεις οτι ολοι η καλυτερα η πλειοψηφια τρεχουν γιατι τους αρεσει η διαδρομη και οχι γιατι τους εισαι απαραιτητος για το επαθλο την βαβμολογια και την προβολη τους.Αν εσυ εισαι ικανοποιημενος που τρεχουν για αυτα και οχι για το καθαρα αγωνιστικο κομματι? -
Ο χρήστης scudo έγραψε:
................Το λογαριασμό 'scudo' όπως έχουμε ξαναπεί, τον έχει ανοίξει ο Συγγελάκης και τον έχει πάρει π@ρτούζ@ όλος ο νομός Ηρακλείου. Φτιάξε μια δικιά σου εγραφή, έτσι για να ξεχωρίζετε ρε παιδί μου! Τεσ-πα...
Έχε υπόψη σου ότι ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΜΕΙΩΣΩ ΚΑΝΕΝΑ ΑΓΩΝΙΖΩΜΕΝΟ ΣΤΟ ΝΗΣΙ!!!
Θα σου απαντήσω μονο στο θέμα που αφορά το γιατί γίνετε ΜΟΝΟ αυτή η διαδρομή τα τελαυταία χρόνια:
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΝΟΜΟ!!! Αν όμως ξέρεις κάποια πες μου...Για όλα τα άλλα που γράφεις θα τηρήσω ευλαβικά αυτό που λέει παρακάτω η υπογραφή μου...
-
Ο λαος λεει απο μικρο και απο τρελο(βλακα ας πω εγω)μαθαινεις την αληθεια οποτε μην τα παιρνεις στο κρανιο καθε φορα που καποιος εστω και βλακας λεει κατι διαφορετικο απο αυτο που θα ηθελες να ακουσεις.
-
Συμφωνούμεεεε!!!
Φιλιά τώρα καληνύχτα… -
Δεν ξερω και πολλα απο αγωνες γιατι ουτε αγωνιζομενος ειμαι ουτε οργανωτης,ενας πορωμενος θεατης ειμαι που προσπαθω να μην χανω αγωνα γενικοτερα σε ολο το νησι.αν μπορω να φερω γνωμη η διαδρομη στις ρουπες ειναι αρκετα καλη!!μπορεις να βλεπεις, να ακους τα αυτοκινητα για πολλαα μετρα και να συγκρινεις πιο και ποιος παει καλα ακομα και απ'τους χρονους που πεζουν σε κλασματα.το αν ειναι ασφαλεις καποια κομματια ειναι κατι που χρειαζεται συνεχως ελενχος σε ολε τις διαδρομες ταχυτητας.τωρα το οτι εχουν βαρεθει τη διαδρομη αυτη ειναι ψιλοασχετο γιατι αν πηγαινε ετσι οι μισες διαδρομες στην ελλαδα και οχι μονο εχουν καταντηση αρχαιες..
-
Δεν ξερω και πολλα απο αγωνες γιατι ουτε αγωνιζομενος ειμαι ουτε οργανωτης,ενας πορωμενος θεατης ειμαι που προσπαθω να μην χανω αγωνα γενικοτερα σε ολο το νησι.αν μπορω να φερω γνωμη η διαδρομη στις ρουπες ειναι αρκετα καλη!!μπορεις να βλεπεις, να ακους τα αυτοκινητα για πολλαα μετρα και να συγκρινεις πιο και ποιος παει καλα ακομα και απ'τους χρονους που πεζουν σε κλασματα.το αν ειναι ασφαλεις καποια κομματια ειναι κατι που χρειαζεται συνεχως ελενχος σε ολε τις διαδρομες ταχυτητας.τωρα το οτι εχουν βαρεθει τη διαδρομη αυτη ειναι ψιλοασχετο γιατι αν πηγαινε ετσι οι μισες διαδρομες στην ελλαδα και οχι μονο εχουν καταντηση αρχαιες..Υ.Σ. Και στην τελικη αφου δεν υπαρχει αλλη διαδρομη στο ρεθυμνο τι να κανουμε;;
-
Εγω παντως ξερω μετα απο τοσα χρονια ακριβως που φρεναρει ο καθενας και αν και καθε φορα τοσα χρονια φροντιζω να καθομαι σε διαφορετικο σημειο ελαχιστα ειναι τα σημεια που μπορει να σε εντυπωσιασει ενας οδηγος. Αν εξαιρεσεις τα φρενα στην κατηφορα το χασιμο προς τον τερματισμο αντε και το πρωτο παρκακι ολη μα ολη η διαδρομη δεν προσφερει προς τον θεατη τιποτα αλλο περα απο συκριση μονο ιποδυναμεων καθως ολη σχεδον η υπολοιπη διαδρομη ειναι τερμα γκαζι.
Το αν δεν υπαρχει αλλη διαδρομη σε ολο το νομο Ρεθυμνου εγω δεν το πιστευω.Το βασικο προβλημα ειναι η Αστυνομια και επειτα η δυνατοτητες της λεσχης και σε αριθμο ατομων αλλα και σε επιπεδο διασυνδεσεων μεσα στους φορεις του νομου.Ετσι με αυτες τις δυνατοτητες η λεσχη προτιμα αυτη την διαδρομη που απαιτει ελαχιστους κριτες και καθολου φυλακες και δεν ψαχνει καπου αλλου διαδρομες που ισως απαιτουν περισοτερους κριτες η φυλακες η απαιτουν πιεση προς δημους για να μπουν μπαριερες η πιεση στις τοπικες αστυνομικες αρχες για αδεια .Η Αστυνομια ειναι και εκει οπως και εδω στο Ηρακλειο προβλημα μεγαλο και ανηπερβλητο αλλα δειχνει και την απραξια των λεσχων σε κοινωνικο επιπεδο και σε επιπεδο διαδοσης του σπορ στους φορεις.
Για αυτο θεωρω και εχω διατυπωσει παλιοτερα εδω την αποψη οτι οι Λεσχες ολες και ιδιαιτερα οι δυο μεγαλυτερες πρεπει συνολικα να 'ενωθουν' σε οργανωτικα ζητηματα.Πχ στο Ρεθυμνο να παρεχουν εμψυχο δυναμικο στην μικρη λεσχη του Ρεθυμνου ετσι ωστε να μπορει να βαλει και αλλη διαδρομη με περισοτερους φυλακες.Στο θεμα της Αστυνομιας συνολικη πιεση ολων των λεσχων και οχι μονο της λεσχης του Ρεθυμνου προς την ηγεσια της τοπικης αστυνομιας και αν χρειαστει και σε αλλο επιπεδο Υπουργειου και Τοπικων αρχων.Αλλιως μπορει να απαιτησει ενα ατομο και αλλιως τεσσερις λεσχες με τοσα μελη.
Αλλα δυστυχως οπως βλεπω τωρα η καθε λεσχη κοιταζει μονο να εξασφαλισει περισσοτερους αγωνες για να μπουν προσκαιρα κερδη στα ταμεια χωρις να βλεπουν την υποβαθμιση και την απαξιωση που δημιουργηται απο την αντιληψη πολλοι και προχειροι με λιγες τοπικες συμμετοχες αγωνες. -
Δεν ξερω και πολλα απο αγωνες γιατι ουτε αγωνιζομενος ειμαι ουτε οργανωτης,ενας πορωμενος θεατης ειμαι που προσπαθω να μην χανω αγωνα γενικοτερα σε ολο το νησι.αν μπορω να φερω γνωμη η διαδρομη στις ρουπες ειναι αρκετα καλη!!μπορεις να βλεπεις, να ακους τα αυτοκινητα για πολλαα μετρα και να συγκρινεις πιο και ποιος παει καλα ακομα και απ'τους χρονους που πεζουν σε κλασματα.το αν ειναι ασφαλεις καποια κομματια ειναι κατι που χρειαζεται συνεχως ελενχος σε ολε τις διαδρομες ταχυτητας.τωρα το οτι εχουν βαρεθει τη διαδρομη αυτη ειναι ψιλοασχετο γιατι αν πηγαινε ετσι οι μισες διαδρομες στην ελλαδα και οχι μονο εχουν καταντηση αρχαιες..
Υ.Σ. Και στην τελικη αφου δεν υπαρχει αλλη διαδρομη στο ρεθυμνο τι να κανουμε;;
ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙΤΕ Η ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΡΕΘΕΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ.Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑ -ΣΙΡΚΟΥΙ - ΣΕ ΛΟΦΟ.ΕΑΝ ΒΟΗΘΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ Ο ΔΑΜΑΝΟΓΙΩΡΓΗΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΕΡΑΚΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΙΟ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ.ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΛΑΘΗ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ.ΕΤΣΙ ΣΑΝ ΠΟΡΩΜΕΝΟΙ ΘΕΑΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΒΟΗΘΑΜΕ ΤΙΣ ΛΕΣΧΕΣ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΑΓΩΝΕΣ.ΑΞΙΖΕΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟ ΣΠΟΡ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ.
-
1ος Αγώνας ΤΡΑΪΑΛ 4Χ4 Χανίων 2009 απο την Λεσχη 4Χ4 Χανιων
viewtopic.php?f=3&t=35094
-
στης 21-22 μαρτιου γινετε στο τυμπακι αγωνας dragster-rwyb-gp tuning...
-
Μήπως ξέρει κανείς αν θα γίνει το ράλυ χανίων? στο πρόγραμμα της εθεα το έχει για 4-5 απριλίου αλλα δεν έχουμε δει καμιά επίσιμη ανακοίνωση στα χανιά ακούγετε οτι θα γίνει και έχουν βγάλει και πρόγραμμα και ξέρουν και λεπτομέριες.γιατί τοση καθυστέρηση στην προβολή του αγώνα ρε παιδιά? για ειδικές σουπερ ειδικές κτλ.
-
Ο χρήστης s2000vti έγραψε:
Μήπως ξέρει κανείς αν θα γίνει το ράλυ χανίων? στο πρόγραμμα της εθεα το έχει για 4-5 απριλίου αλλα δεν έχουμε δει καμιά επίσιμη ανακοίνωση στα χανιά ακούγετε οτι θα γίνει και έχουν βγάλει και πρόγραμμα και ξέρουν και λεπτομέριες.γιατί τοση καθυστέρηση στην προβολή του αγώνα ρε παιδιά? για ειδικές σουπερ ειδικές κτλ.Και βέβαια θα γίνει το Ραλλυ Χανίων, κανονικα,οπως ορίζει το προγραμμα της ΕΘΕΑ.
Για περαιτερω ενημερωση, πιστευω θα γινει δημοσιευση απο τους υπευθυνους σ'αυτο το κομματι, αλλα απο οτι ξερω σουπερ ειδικη δεν θα γινει, και ο αγωνας θα ειναι 3 ειδικες την Κυριακη Χ 2 φορες, μαζεμένες οι μια με την αλλη, και πολυ λιγα ελευθερα χλμ...
Πανηγυρικη Εκκινηση Σαββατο βραδυ απο την αγορα, και Κυριακη γυρω στις 10 η πρωτη ειδικη....Τωρα αλλες λεπτομερειες, δεν ξερω...
Ειδομεν....
Aγώνες στην Κρήτη...