-
Γατι ειχε τον κοσμο που ειχε αλλες χρονιες σου θυμιζω το ραλλυ με τους Αγιους Αποστολους το Κολενι κατηφορα το μακρυ Βαντε και πες μου με το χερι στην καρδια αν το συγκρινεις με το φετινο.Αν αυτο δεν ειναι υποβαθμιση τοτε τι ειναι?
-
Δηστυχώς ΟΛΟΙ οι αγωνες τον τελευταίο καιρό έχουν λιγότερο κόσμο από προηγούμενα χρόνια.
-
Ο χρήστης CRN.gr έγραψε:
Δηστυχώς ΟΛΟΙ οι αγωνες τον τελευταίο καιρό έχουν λιγότερο κόσμο από προηγούμενα χρόνια.Συμφωνώ απόλυτα με τον φίλο Γιώργο! Μπορεί όντως να σου φάνηκε 'το πιο αχρωμο το πιο υποβαθμισμενο χωρις παρουσια κοσμου ραλλυ Χανιων' γιατί λείπανε τα γαλάζια μου μάτια , αλλά τέτοια σκληρή κριτική για κάτι που με τόοοοση μεγάλη προσπάθεια γίνεται απο την ΑΛΑΧ δεν την περίμενα!!!
Ο κόσμος όλο κ λιγότερος είναι στους αγώνες, κ για αυτό δεν φταίει μόνο μια διοργάνωση. Φταίει κ το οτι εχει βαρεθεί ο κόσμος το ίδιο πράγμα, φταίει ο καλός / κακος καιρός, φταίει η ελλειπής ενημέρωση απο τα ΜΜΕ, κτλ...
Θυμάμαι πριν 11 χρονια που ξεκίνησα στους αγώνες κ στις δεξιοτεχνίες οι θεατές ήταν σαν προεκλογική συγκέντρωση του Πρωθυπουργού... Σήμερα, οι λεσχες 'ανακάλυψαν' τα GP για να 'ανανεώσουν' το 'προγραμμα' κ το entertaiment!!!
Ετσι κ με το Ραλλύ φέτος... 7η χρονιά ήταν, λίγο ο τοπικός τύπος που δεν το 'διαφήμισε' σωστά (γνώμη μου), λίγο η καλή μέρα που ολο τον κόσμο τον πήγε στο Κουμ Καπί για καφε... ετσι παρατήρησες απουσίες...
Δεν νομίζω να υπήρξαν αγωνιζόμενοι που μετά τον τερματισμό σκέφτηκαν 'και τί καταλάβαμε;'... Ίσα ίσα, που ολοι το ευχαριστήθηκαν...εστω κ τα μόνο 50χλμ!!!Εντιτ : Και για να μην υποθεί οτι υποστηρίζω το 'σπίτι μου'... προς ενημέρωση εχω παραιτηθεί προ πολλού απο το Δ.Σ. της ΑΛΑΧ... έτσι, μπορώ να λέω την γνωμη μου, κ λίγο μπορώ να κάνω κριτική ως 'πιο εμπειρη'....αλλά με καμία κακία!!!!!!!!!
-
Οπως ειπα θεωρω την ΑΛΑΧ πολυ δραστηρια και τυχερη γιατι δραστηριοποιηται σε ενα νομο που παραγματικα οι τοπικοι φορεις αγκαλιαζουν τους αγωνες .Αλλωστε αυτο δειχνει και η Αναβαση Ομαλου.Που αλλου στην ΚΡΗΤΗ θα εκλεινε δρομος Αυγουστο μηνα για να γινουν αγωνες αυτοκινητου και μαλιστα σε ενα δρομο που οδηγει σε ενα τουριστικο θερετρο οπως ο ΟΜΑΛΟΣ!! Αν ησουν στο Ηρακλειο η στο Ρεθυμνο θα σε πεταγαν εξω με τις κλοτσιες.Σε ενα νομο με καταπληκτικες διαδρομες -απορω δεν τις βλεπουν? ισως βεβαια δεν βολευουν μερικους που τα αυτοκινητα τους καινε αρκετη πανακριβη βενζινη-και με μια λεσχη που τα τελευταια χρονια εχει βαλει ψηλα τον πηχη οι απαιτησεις ειναι διαφορετικες απο τις φετινες οσο και αν πικραινει μερικους αυτο.Ενταξει μια παρεα ειμαστε ολοι εδω αλλα πρεπει να ειπωθουν μερικες αληθειες αλλιως πιστεψε το αυτο αγωνιζομενοι και θεατες θα αναρωτιουνται αν αξιζει να ερθουν απο το Ηρακλειο στα Χανια και αντιστροφα απο Χανια στο Ηρακλειο ποσο μαλλον απο την αλλη Ελλαδα αγωνιζομενοι που τους χρειαζομαστε για να αναπτερωθει το ενδιαφερον των θεατων
-
Και τελικα το ραλλυ ΧΑΝΙΩΝ περασε στην ιστορια κατα την γνωμη μου αλλα και πολλων αλλων οχι σαν το πιο πετυχημενο.Στοχος μου ειναι να μην πεσει στην ιδια μοιρα και το ραλλυ ΚΡΗΤΗΣ.Ο ΑΟΚ εχει χρεος απεναντι στους πραγματικα παρα πολλους φιλους των αγωνων στην ΚΡΗΤΗ να προσπαθησει για κατι καλυτερο.Δυστυχως το περιβαλον εδω στο Ηρακλειο των δυο ποδοσφαιρικων ομαδων δεν ειναι φιλικο.Η αστυνομια και γενικα οι παραγοντες δεν βλεπουν με καλο ματι τον μηχανοκινητο ισως γιατι καθε βδομαδα εδω εχει ποδοσφαιρικο αγωνα και ενα γεγονος οπως το ραλλυ ΚΡΗΤΗΣ που εχει τετοια αποιχηση απασχολει αστυνομικους που χρειαζονται στα γηπεδα και ισως ποιος ξερει πως σκεφτονται αυτοι κοψει εισητηρια απο τις ΠΑΕ .Αλλα πρεπει να προσπαθησουν αν και το βλεπω χλωμο
-
ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΘΡΑΣΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΤΕΧΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΝ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ.
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΕΡΗ Η ΑΛΑΧ. ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΜΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΑΣΦΕΛΕΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ.
ΤΥΧΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΟΚ, ΟΤΑΝ ΠΡΙΝ 3-4 ΧΡΟΝΙΑ Ο ΠΛΟΗΓΟΣ ΤΟΥ ''ΚΡΗΤΗΣ'' ΤΟΥΜΠΑΡΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΜΕ ΤΟ ΙΧ ASTRA TEST DRIVE, KAI O ΑΓΩΝΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΗ.
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΑΟΚ , ΚΙ ΟΤΑΝ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΛΕΩ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ..
ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΟ ΙΔΙΟ
-
Φιλε gonakinen με χαρακτηριζεις ασχετο αλλα ισως γι'αυτο να βλεπω τα πραγματα πιο καθαρα.Πες μου εσυ που φαινεσαι σχετικος και μεσα στα πραγματα σαν αγωνιζομενος που θα ηθελες να ξοδεψεις τα 300 ευρω αν δεν κανω λαθος της συμμετοχης.Σε ενα αγωνα σαν το φετινο ραλλυ ΧΑΝΙΩΝ των πεντε οι δυο επαναλαμβανομενες των μολις και μετα βιας 50 χιλιομετρων η στο περσινο διημερο ραλλυ ΚΡΗΤΗΣ των εννια(οκτω τα Μαλλια-κρασι ειναι αθλια ειδικη)οι τρεις επαναλαμβανομενες των σχεδων 70 χιλιομετρων η (για να μην το παρεις σαν ραλλυ ΧΑΝΙΩΝvs ραλλυ ΚΡΗΤΗΣ) το περσινο ραλλυ ΧΑΝΙΩΝ με τις εξι ειδικες οι τρεις επαναλαμβανομενες με Κολενι-Ροδοπος η ακομα τα πιο παλια με Κολενι κατηφορα μακρυ Βαντε και σουπερ ειδικη Αγιους Αποστολους η Νομαρχια .Να απαντησεις ομως σαν αγωνιζομενος σαν ατομο που αγαπαει συνειδητα γι'αυτο που ειναι τα ραλλυ και την ΟΔΗΓΗΣΗ και οχι σαν εκπροσοπος της ΑΛΑΧ Οσο για το αν ειναι ικανα τα στελεχη της ΑΛΑΧ δεν αμφεβαλε κανεις αλλα αυτο ενισχυει την κριτικη μου.Μπορουν αλλα δεν θελουν???Δεν νομιζω .Οσο για τον ΑΟΚ ποιος ειπε οτι εχει το αλαθητο.Να σου πω οτι περυσι νομιζω οτι οργανωτικα τα πηγε χαλια αλλα (και πες μου το αντιθετο)σαν σχεδιαση ηταν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ με πολλες ειδικες διημερο και πιστευω οτι θεατες χορτασαν να βλεπουν ειδικες αλλα και οι αγωνιζομενοι θα χορτασαν οδηγηση
-
KATAΡΧΗΝ ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΑΛΑΧ ΟΥΤΕ ΚΑΜΜΙΑΝΟΥ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΠΑΡΤΗΣ ΜΟΥ.
ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ , ΟΔΗΓΙΚΑ (Η' ΜΑΛΛΟΝ ΣΥΝΟΔΗΓΙΚΑ) ΜΟΥ ΕΠΕΣΕ ΛΙΓΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ''ΧΑΝΙΩΝ'' ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΡΕΞΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΡΑΛΛΥ ΧΑΝΙΩΝ.
''ΚΡΗΤΗΣ'' ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΡΕΞΕΙ , ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΜΩΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ Ε.Δ.
ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ( ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ''ΧΑΝΙΩΝ'' ΔΕΝ ΥΣΤΕΡΕΙ,) ΟΣΟ Η ΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΤΙ ΠΟΥ Η ΑΛΑΧ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΠΑΝΕΙΛΛΗΜΕΝΩΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ.
ΤΕΛΟΣ, ΚΟΝΤΟ ΡΑΛΛΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΤΟ ΧΑΝΙΩΝ, ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΗΡΧΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΦΕΤΟΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΕΘ.Ε.Α. ΓΙΑ ΤΑ ''ΜΙΝΙ'' ΡΑΛΛΥ...
-
AΥΤΟ ΛΕΕΙ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΒΡΕ gonakinen , ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ ΕΔΩ ...............
ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ , ΠΟΥ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ , ΨΑΧΝΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ , ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΑΠΑΡΟ- ΟΔΗΓΙΕΣ , ΜΕ ΠΑΡΟΠΙΔΕΣ ΤΗΣ ΕΘΕΑ .
ΤΟ ΠΙΑΣΕΣ ? -
Φιλε gonakinen χαιρομαι που συμφωνεις και πραγματικα οπως λεει και ο APR ζηταω απο τις λεσχες μας να παρακαμψουν την οδηγια της ΕΘΕΑ οπως εγινε περυσι στο ΚΡΗΤΗΣ Φρουδαρακη και Χατζημιχαλης εστησαν διημερο αγωνα με εννια ειδικες πραγμα που δυσσαρεστησε τους εντενταλμενους της ΕΘΕΑ που Σαββατιατικα αντι να απολαμβανουν τον καφε τους και τη θαυμασια κρητικη κουζινα σε καποιο ωραιο εστιατοριο τρεχανε πανω στα βουνα (υπηρχαν βεβαια και αλλα οργανωτικα φαουλ).Δεν εχουμε ρε γαμωτο οπως πανω την επιλογη να διαλεξουμε αλλους αγωνες δυο ραλλυ εχουμε μονο ουτε οι λεσχες της Ελλαδας μας κανουν παροχες οπως οι δικες μας ουτε εχουμε την δυνατοτητα η αν θες τα κοτσια οπως τον Περακη και τα αλλα παιδια που ανεβαινουν σποραδικα πανω και απολαμβανουν μεγαλους αγωνες (σε μηκος γιατι σε ολα τα αλλα τα δικα μας ραλλυ δεν εχουν να ζηλεψουν τιποτα ειδικα απο κοσμο και ειδικες).Και κατι αλλο οπως ξερεις και η ΑΛΆΧ και ο ΑΟΚ μονο π...α δεν παιρνουν στους αγωνιζομενους απο την Ελλαδα για να ερθουν στην χωρα μας (ετσι με κανουν να νιωθω οτι ανηκω σε αλλη αγωνιστικα χωρα).Δυστυχως αυτοι τους αγνοουν και μερικοι 'αστερες' που ερχονταν παλιοτερα με δωρεαν συμμετοχη ερχοντουσαν πολλες φορες πληρωμενη απο τους κρητικους αντιπαλους τους που τους εκαναν μεγαλοπρεπη τραπεζια στα σπιτια τους.Πως τωρα θα τους προσελκυσεις να ερθουν στους αγωνες μας οταν ειναι τοσο μικροι.Και μετα γιατι λιγοστευουν οι θεατες??
-
Gonakinen με χαρακτηριζεις θρασυ.Εισαι ο δημιουργος της ενοτητας αυτης και πιστευω οτι οταν την δημιουργουσες θα επιθυμουσες να μην γινοταν μια ενοτητα μοναχα ενημερωσης(εχουμε το CRN γι'αυτο) και αλληλοσυγχαρητηριων προς τις λεσχες μας αλλα και μια ενοτητα προβληματισμου και κριτικης για τους αγωνες στην ΚΡΗΤΗ που ΑΝΑΖΗΤΑΕΙ ΔΙΑΚΑΩΣ οπως παλιοτερα οι προγονοι μας ΤΗΝ 'ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ' ΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!!!!!
-
Χωρίς να θέλω να μειώσω σε καμία περίπτωση τις αθηναϊκες συμμετοχές (που πέρσι έφτασαν τις 21!), θέλω να εκφράσω το εξής: Και γιατί να πρέπει να κάνουμε τεμενάδες στις 'οποιες' αθηναϊκές συμμετοχές αφού είμαστε ένα νησί που έχουμε 40και αγωνιστικα;;; Γιατί πέρσι το Ηράκλειο έλειπε απο την 1η Ανάβαση Ομαλού; Εδώ βλεπουμε συναθλητές μας που απέχουν απο τα Χανια 100χλμ κ δεν μας 'κανουν την τιμή' να ερθουν, (για περσι μιλάμε παντα,φετος δεν ξερω τι γίνεται...ποιοι εχουν δηλωσει κτλ)...και μένουμε στο πως θα 'δελεασουμε' τις Αθηναϊκές φίρμες;
Προς Θεού, σε καμια περίπτωση δεν κακίζω και δεν υπονοώ κατι άσχημο για τους 21 που ήρθαν πέρσι, ήταν ΚΥΡΙΟΙ με τα όλα τους, όλοι!!!
Οσο για τις πληρωμένες συμμετοχές-τραπεζωματα κτλ, αυτό είναι αλλο θέμα...που εχουμε αναλύσει αλλού...ο καθένας μπορεί να καπνίζει το πούρο του με όποιον γουστάρει,και στην πλάτη του καθένα που το αντέχει!
Για τους λίγους θεατές που επαναλαμβάνεις, σου λέω ξανά, οτι φταίνε **πολλά **και τίποτα, συγχρόνως!
Φέτος ας πούμε, 24-25 Αυγούστου είναι ντάλα καλοκαίρι, όσοι δεν εχουν γαμους-βαφτίσεις (που εχουμε πααααρα πολλους όλοι) θα λείπουν 2ημερο αφού είναι κ το τελευταίο τυπικά του καλοκαιριού!
Θα έχει αφόρητη ζέστη, κ πολλοί θα το σκεφτούν να ανεβούν στο βουνό...
Θα έχουν επισκέψεις, καθότι όλη η Αθήνα φέτος μαλλον μετακόμισε σην πόλη μας...
Θα 'βαριούνται' την διαδικασία να ανεβουν στο βουνό 2ωρες πριν που κλείνει ο δρόμος, κ ετσι θα μείνουν στην εκκίνηση κ το Σερβις με αποτέλεσμα το βουνό να δείχνει έρημο...Και όλα αυτά για αυτούς που ξέρουν οτι θα γίνει η 2η Αναβαση αυτό το Σαβ/κο. Γιατί το μόνο μειονέκτημα που βρίσκω εγώ σε όλη την διοργάνωση, προσωπικά, είναι η ελλειπείς ενημέρωση. Οι συμμετοχές έχουν λήξει τόσες μέρες κ δεν υπάρχουν πουθενά, ουτε καν στο τοπικ του αγώνα, πόσο μαλλον στα διαφορα αγωνιστικα site που υπάρχουν στο διαδίκτυο! Ακόμα κ ο τοπικός τύπος ασχολείται με το σκάκι, κ το μπιτς βόλεϊ!
Nα κανουμε κριτική γιατί έτσι ολοι βελτιωνόμαστε! Αλλα νομίζω αγαπημένε Σκουντο κ επιμένω, οτι είσαι λίγο σκληρός με την ΑΛΑΧ, τουλάχιστον που εγω γνωρίζω καλά!
Αλήθεια, εσύ απο πια μεριά γράφεις; Είσαι θεατής, οδηγος, συνοδηγός...;Φιλιά
-
Δεν εχει σημασια απο ποια πλευρα γραφω εγω.Ας πουμε οτι γραφω απο ολες τις πλευρες και καμμια συχρονως.Τωρα για τον Ομαλο εχεις δικιο αλλα εδωσες μονη σου την απαντηση για ελειψη συμμετοχων απο το Ηρακλειο συν οτι η συμμετοχη (που οπως ξερεις οι φτωχοι την μοιραζονται με τους συνοδηγους) και γενικα τα εξοδα αγοραζουν λιγα χιλιομετρα αγωνιστικης οδηγησης.Αν και φετος οπως τα καταφεραν οι λεσχες μας με τις συνεχεις αναβολες αγωνων για να εξυπηρετησουν την pro action(που για να ειμαι δικαιος εχει εξυπηρετησει και αυτη πολλες φορες) και μερικους για την ακριβεια δυο που ηθελαν να τρεξουν πανω στην Αιγηρα(και ας ειναι με την λογικη μερικων αντιπαλοι απο αλλη λεσχη ελπιζω να το αναγνωριζουν αυτο οι συγκεκριμενοι αγωνιζομενοι και αν χρειαστει να κανει το ιδιο και η ΑΛΑΧ. Αν και δεν συμφωνω. ) η ορεξη υπαρχει σε πολλους και θα τολμησουν αν τους αφησουν οι κοινωνικες υποχρεωσεις να αγορασουν τα ακριβα χιλιομετρα αγωνιστικης οδηγησης που προσφερει μια αναβαση
-
Νομίζω οτι έχει πολύ μεγάλη σημασία να μιλάμε κ να ξέρουμε με ποιούς! Π.χ. οταν βλέπω τον κ.APR και τα 'χώνει' σε ΕΘΕΑ κ Οργανωτές, αν δεν ήξερα ποιός είναι, την εμπειρία και τα αγωνιστικά του χλμ θα έλεγα οτι ειναι καποιος που απλα κατι λέει εδώ μέσα φωνάζοντας! Το ίδιο κ εγω! Είμαι ενα πρωην μέλος της ΑΛΑΧ, που έφυγα απο το ΔΣ μετά απο μια σοβαρή διαφωνία, και με πολύ άσχημο τρόπο... όμως λέω την γνώμη μου και να ξέρεις οτι οταν την 'υποστηρίζω' πραγματικά ισχύει αυτό, γιατι 'κανονικά' μόνο μαύριλες εχω για αυτήν και για καποιους ανθρώπους της!
Γνώμη μου ειναι να μιλάμε με ονόματα για να 'καταλαβαίνουμε' αν θα πρέπει να 'σας παίρνουμε' στα σοβαρά μερικούς 'επικριτές'!Αντε, φιλιά, ωρα να σχολάσουμε!
-
Παντως σαν θεατης θα ηθελα να εβλεπα και αλλα αγωνιστικα απο την Ελλαδα και να συγκρινω τα δικα μας ταλεντα οπως Σφιγγα Αναπολιοτακη Ανταλουδακη Περουλακη Καρδαμακη και αλλους που τωρα ξεχναω με αλλους αντιστοιχους απο Ελλαδα και σιγουρα δεν ειμαι μονος
-
Εκτος απο τον APR υπαρχουν και αλλοι στο φορουμ που ειναι χωρις ονομα και ομως λενε πραγματα με αποψη.Αλλωστε ο κανονισμος στο φορουμ το επιτρεπει.Εσυ κρινε αν αυτα που γραφονται αξιζουν της προσοχης σου
-
Ο χρήστης scudo έγραψε:
Gonakinen με χαρακτηριζεις θρασυ.Εισαι ο δημιουργος της ενοτητας αυτης και πιστευω οτι οταν την δημιουργουσες θα επιθυμουσες να μην γινοταν μια ενοτητα μοναχα ενημερωσης(εχουμε το CRN γι'αυτο) και αλληλοσυγχαρητηριων προς τις λεσχες μας αλλα και μια ενοτητα προβληματισμου και κριτικης για τους αγωνες στην ΚΡΗΤΗ που ΑΝΑΖΗΤΑΕΙ ΔΙΑΚΑΩΣ οπως παλιοτερα οι προγονοι μας ΤΗΝ 'ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ' ΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!!!!!Xαίρομαι που υπάρχει κουβέντα και καλό είναι αυτο.
Εχετε δίκο για τα 50 χλμ ΕΔ , εχουμε δίκιο για τη ανοργανωσια (αν και σπάνιο φαινόμενο) , και για άλλα πολλά.
Απλά η ΑΛΑΧ πιστή στις υποδείξεις της ΕΘΕΑ (κακώς για πολλούς) φέτος έκανε τον αγώνα πρότυπο που της υπεδείχθηκε. αυτό μόνο.
Δε θα κόλωναν τα παιδιά να κάνουν και ...τριήμερο αγώνα αμα θέλανε.Ομως η κατάντια για μένα των κρητικών αγώνων, δεν είναι στα Ράλλυ και στα σπριντ. Εκεί γενικά πάμε καλά.
Αλλά στους αγώνες που αποτελούν φυτώρια νέων οδηγών όπως είναι οι δεξιοτεχνίες και τα GP tuning.
Εκει πραγματικά γίνεται χαμός. Είχαμε την pro action και λέγαμε, τώρα μυριστήκανε φαί και οι λέσχες μας και το κάνανε μόδα.
Καλά τα GP αλλά έχουμε ξεφύγει και δυστυχώς και σε θέματα ασφαλείας.
Βάζουμε μέσα όποιον βρούμε και τον αμολάμε να τρέχει Τυμπακι με 170+ χωρίς κλωβο.
Οταν όμως γίνει το ατυχημα δεν θα την πατήσουν μόνο οι οργανωτές, αλλά και εμείς (οι αγωνιζόμενοι) και εσείς (οι θεατες)
Οσο για το πάλαι ποτέ φημισμένο κύπελλο δεξιοτεχνιών Κρήτης, με το ζόρι μαζέυει συμμετοχές, ενώ πολλές λέσχες τις ξεπετάνε πρωι πρωι για να κάνουν μετα GP (ΑΟΚ και ΑΛΑΧ) ενώ άλλες τις ακυρώνουνε και τελείως για να κάνουν μόνο GP που κονομάει (ΑΟΛ)
Και μη μου πείτε πως δεν τραβάνε πλέον οι δεξιοτεχνίες. Απλά εκεί θες μυαλό και χέρια να διακριθείς, ενώ στο GP μπλοκέ και άλογα σε κλανουν μάγκα, ειδικά στο Τυμπακι με τις 5 ευθείες...
Οσο για την ΕΝΩΣΗ με την υπόλοιπη Ελλάδα, αστο..
Μπορεί να μην είμαστε στην καλύτερη μας φάση, αλλά είμαστε ακόμη πολύ μπροστα, δε μας συμφερει... -
Ο χρήστης anna1976gr έγραψε:
...Γιατί πέρσι το Ηράκλειο έλειπε απο την 1η Ανάβαση Ομαλού...Δέν έλειπε και τελείος, έτρεξαν 4 ή 5 Ηρακλειώτες. Η απουσία των άλλων ήταν καθαρά θέμα συγκυριών πιστεύω. Πάντως φέτος θα τρέξουν κάπου 15!
...Γιατί το μόνο μειονέκτημα που βρίσκω εγώ σε όλη την διοργάνωση, προσωπικά, είναι η ελλειπείς ενημέρωση. Οι συμμετοχές έχουν λήξει τόσες μέρες κ δεν υπάρχουν πουθενά, ουτε καν στο τοπικ του αγώνα, πόσο μαλλον στα διαφορα αγωνιστικα site που υπάρχουν στο διαδίκτυο!...
Αννούλα οι συμμετοχές έλειγαν επίσημα την περασμένη Παρασκευή το βράδυ, όμως δόθηκε σιωπηρή παράτση μέχρι σήμερα το βράδυ, περιμένοντας απάντηση από πέντε ή έξι αγωνιζόμενους.
Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με τα παιδιά της λέσχης οι τρεις από αυτούς δήλωσαν και έτσι οι συμμετοχές ξεπέρασαν τισ 45.
Αναλυτικά θα υπάρχουν (ελπίζω) αργά το βράδι στο τόπικ του αγώνα. -
**Οι συμμετοχες της Αναβασης....
http://www.4troxoi.gr/phpBB/viewtopic.p ... 267#980267**
-
Ειδες Αννα που κατηγορουσες το Ηρακλειο για την περσινη μη εντονη συμμετοχη του.Διακρινω παντως καποιες πολυ ηχηρες απουσιες απο τα Χανια.Περουλακης και Καρδαμακης που συμμετεχουν και μαλιστα πρωταγωνιστουν σε αναβασεις στην Ελλαδα δεν συμμετεχουν στην ααβαση της ΑΛΑΧ.Καποια κοινωνικη υποχρεωση ετυχε και στους δυο?Η μηπως συμβαινει κατι αλλο εκει στα Χανια?
Aγώνες στην Κρήτη...