-
Οκτω με δεκα πληρωματα ετοιμαζουν τις βαλιτσες τους και τα πορτοφολια τους για την αγωνιστικη εκδρομη στο παλλαδιο και σε συνδιασμο με το γεγονος οτι οι βαθμολογιες εχουν κρινει τους κυπελουχους (οχι πρωταθλητες) εξηγει την αποχη των 'εξ'ανατολων' οδηγων στο συγκεκριμενο αγωνα.Αλλωστε το φαινομενο παρατηρηθηκε και στο ραλλυ Κρητης που υπηρχαν μολις πεντε συμμετοχες απο τα Χανια οσες περιπου και στις βρυσσες απο το Ηρακλειο.Δεν νομιζω οτι αυτο οφειλεται στο που εχει ο καθενας το σπιτι του αλλα στο γεγονος οτι οι οδηγοι διαλεγουν που θα επενδυσουν αγωνιστικα τα λιγοστα χρονο μετο χρονο οικονομικα τους.Τωρα επελεξαν να τα επενδυσουν στο παλλαδιο.Τωρα αν μιλησουμε για σπιτια ειδικα ο gonakinen (δεν τον αναφερω ως προσωπο αλλα σαν συμετεχων συνοδηγος)δεν πρεπει να μιλαει γιατι ουτε και αυτος συμετεχει σε αγωνες εξω απο το σπιτι του και αν το αιτιολογισει αυτο το ιδιο πρεπει να κανει και με τους αλλους.Αλλωστε τωρα που κοιταω αποτελεσματα μαλλον ξεχναει οτι τα πυροτεχνηματα τον εχουν 'πυροβολησει' οπως και αλλους μεσα στο δικο τους σπιτι τον παραπεμπω στο ραλλυ χανιων και αλλα και στο Αρκαδι.Καλο θα ειναι να μην ψαχνει που εχει σπιτι ο καθενας αλλα να δεχτει τις επιδοσεις μερικων οπως και αλλοι δεχοντε τις δικες του ωραιες επιδοσεις σε μερικους αγωνες (Βραχασι και τωρα Βρυσσες)
-
Ο χρήστης scudo έγραψε:
Οκτω με δεκα πληρωματα ετοιμαζουν τις βαλιτσες τους και τα πορτοφολια τους για την αγωνιστικη εκδρομη στο παλλαδιο και σε συνδιασμο με το γεγονος οτι οι βαθμολογιες εχουν κρινει τους κυπελουχους...Την κάτσαμε τη βάρκα!
RallySprint Ρούπες - Αρκάδι με 10 ή 15 συμμετοχές?!?! -
Ο χρήστης scudo έγραψε:
.Τωρα αν μιλησουμε για σπιτια ειδικα ο gonakinen (δεν τον αναφερω ως προσωπο αλλα σαν συμετεχων συνοδηγος)δεν πρεπει να μιλαει...Φίλε Μιχάλη ή Γιώργη ή οποιος γραφει.. μιλάω επώνυμα τουλάχιστον...
γιατι ουτε και αυτος συμετεχει σε αγωνες εξω απο το σπιτι του και αν το αιτιολογισει αυτο το ιδιο πρεπει να κανει και με τους αλλους.Δε νομίζω να έχω χάσει δεξιοτεχνία του ΑΟΚ , φέτος έτρεξα και συνοδηγός στο ''Κρήτης'' πάντα τρέχω όπου μπορώ και όπως μπορώ και στο Ηράκλειο και στο Λασίθι...
Αλλωστε τωρα που κοιταω αποτελεσματα μαλλον ξεχναει οτι τα πυροτεχνηματα τον εχουν 'πυροβολησει' οπως και αλλους μεσα στο δικο τους σπιτι τον παραπεμπω στο ραλλυ χανιων και αλλα και στο Αρκαδι.Καλο θα ειναι να μην ψαχνει που εχει σπιτι ο καθενας αλλα να δεχτει τις επιδοσεις μερικων οπως και αλλοι δεχοντε τις δικες του ωραιες επιδοσεις σε μερικους αγωνες (Βραχασι και τωρα Βρυσσες)
Δεν έχω αμφισβητήσει πότε τις επιδόσεις καμμιανού συναθλητη μου, και πάντα χωρίς ίχνος κομπλεξισμου στο service κάνω βόλτες και δίνω συγχαρητήρια σε όλους , όσο ξύλο και αν έχω φάει ή έχω ρίξει... Ποιο πολύ με ενοχλεί το παρασκήνιο και οι ''παρακείμενοι'' που τα σχολιάζουν όλα εδώ και καιρο, με τους οδηγούς δεν έχω πρόβλημα , τουλαχιστόν εγώ.
-
(Δε νομίζω να έχω χάσει δεξιοτεχνία του ΑΟΚ , φέτος έτρεξα και συνοδηγός στο ''Κρήτης'' πάντα τρέχω όπου μπορώ και όπως μπορώ και στο Ηράκλειο και στο Λασίθι) ισως δεν εγινα κατανοητος αλλα δεν αναφερομαι σε εσενα προσωπικα αλλα στο μελος του πληρωματος 'Φουντουλακης-Γονακης' που συμετειχε στα σπριντ και δεν συμμετεχεται σε αγωνες μακρια (εξαιρεση το φετινο Βραχασι που πηγατε πολυ καλα ) και κατανοω τους οποιους λογους υπαρχουν με την λογικη σου ομως θα μπορουσα να πω οτι και εσεις δεν συμετεχετε γιατι οι ειδικες δεν οδηγουν στο σπιτι σας.Και τελος να σου πω οτι σε οποιους αγωνες σε εχω δει να συμμετεχεις σαν οδηγος στις δεξιοτεχνιες με εχεις κερδισει σαν θεατη (και θεωρω οτι πρεπει να δοκιμασεις την τυχη σου στα σπριντ σαν οδηγος) ομως τωρα αναφερομαι σε εσενα σαν πληρωμα με το Φουντουλακη στα σπριντ
-
Ο χρήστης scudo έγραψε:
(Δε νομίζω να έχω χάσει δεξιοτεχνία του ΑΟΚ , φέτος έτρεξα και συνοδηγός στο ''Κρήτης'' πάντα τρέχω όπου μπορώ και όπως μπορώ και στο Ηράκλειο και στο Λασίθι) ισως δεν εγινα κατανοητος αλλα δεν αναφερομαι σε εσενα προσωπικα αλλα στο μελος του πληρωματος 'Φουντουλακης-Γονακης' που συμετειχε στα σπριντ και δεν συμμετεχεται σε αγωνες μακρια (εξαιρεση το φετινο Βραχασι που πηγατε πολυ καλα ) και κατανοω τους οποιους λογους υπαρχουν με την λογικη σου ομως θα μπορουσα να πω οτι και εσεις δεν συμετεχετε γιατι οι ειδικες δεν οδηγουν στο σπιτι σας.Και τελος να σου πω οτι σε οποιους αγωνες σε εχω δει να συμμετεχεις σαν οδηγος στις δεξιοτεχνιες με εχεις κερδισει σαν θεατη (και θεωρω οτι πρεπει να δοκιμασεις την τυχη σου στα σπριντ σαν οδηγος) ομως τωρα αναφερομαι σε εσενα σαν πληρωμα με το Φουντουλακη στα σπριντΑπλά φέτος Κρήτης δεν κάναμε για προσωπικούς λόγους και το άλλο σπρίντ στο Ηράκλειο δεν το τρέξαμε για τεχνικούς λόγους.. ειχαμε μάλιστα δηλώσει...
Δεν μας νοιάζει να τρέξουμε οπουδήποτε, ξέρουμε δεν ξέρουμε την διαδρομη, δεν έχουμε το κόμπλεξ της τελευταίας θέσης, ούτε το μικρόβιο της πρώτης...Τελωσπάντων.. επειδη ειναι αδιαφορη για κάποιους χρήστες αυτη η κουβέντα εδω ας την κάνουμε σε κάποιο παρκ service...
-
Ο χρήστης gonakinen έγραψε:
...Τελωσπάντων.. επειδη ειναι αδιαφορη για κάποιους χρήστες αυτη η κουβέντα εδω ας την κάνουμε σε κάποιο παρκ service...Ποοοολύ σωστά, προτείνω λοπόν να τα πείτε στις 9 Δεκέμβρη στο Αρκάδι όπου θα είναι το Service Park του Sprint και ελπίζω να είστε αγωνιζόμενοι γιατί αλλοιώς ... την κάτσαμε τη βάρκα!!!
-
Ο χρήστης scudo έγραψε:
.... του πληρωματος 'Φουντουλακης-Γονακης' που συμετειχε στα σπριντ ...
.... σαν πληρωμα με το Φουντουλακη στα σπριντ....Μιας και ο Φουντουλάκης διαβάζει 4Τ, μετά από παράκληση του καλό θα ήταν να αναφέρεσαι σε μένα προσώπικά κι όχι στις επιδόσεις του.
Κι επειδή δεν γράφει μου έστειλε τα εξής σαν προσωπική ανακοίνωση:'** Το θέμα της επιλεκτικής συμμετοχής είναι αποκλειστικά για ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ λόγους , και καμμιά σχεση δεν έχει με λέσχες , νομούς και τέτοια πράγματα.
Το αυτοκίνητο έχει ήδη κοστίσει αρκετά και σε σε συνδυασμό με την επιθυμία μου μόνο για διασκέδαση τρέχω όπου έχω τη δυνατότητα.
Πολύ πιθανό είναι να τρέχω σε ακόμη λιγότερους αγώνες του χρόνου με μοναδικό σκοπό το χαμηλότερο κοστος και την οδηγική ευχαρίστηση.
Σκοπός μου δεν είναι οι προσωπικές αντιπαραθέσεις με κανένα συναθλητή μου , αλλά να γίνονται σωστοί και ασφαλείς αγώνες .
Δυστυχώς ενώ το επίπεδο και το μπάτζετ των οδηγών ανεβαίνει, οι αγώνες οργανωτικά χάνουν σε ποιότητα, κι αυτό ειναι κατι που πρέπει να το παλέψουμε όλοι μαζι, μακρία απο διαξιφισμούς και κοντρες.Νομίζω πως όλοι έχουμε αυτό το σκοπό, να μείνουμε ενωμένοι ώστε να βελτιώσουμε το άθλημα που όλοι αγαπάμε. Ας επικεντρωθούμε λοιπόν όλοι μαζι σε αυτό , κι ας αφήσουμε τους κακοήθεις απέξω.
Με τιμή ,
Φουντουλάκης Σταμάτης.** ''
Κι αφου βρίσκει κι εμένα σύμφωνο, και πιστέυω και την πλειοψηφία των συναθλητών μου το δημοσιέυω με σκοπό να λήξει αυτή η άστοχη αντιπαράθεση εδώ.
-
gonakinen εγραψε
Eγώ απορώ που πήγανε τα ''πυροτεχνήματα'' και τα ''αλεξίπτωτα'' του rally Κρήτης
Φαίνεται η συγκεκριμένη ΕΔ δεν έβγαζε στο σπίτι τους...
scudo εγραψε (Δεν νομιζω οτι αυτο οφειλεται στο που εχει ο καθενας το σπιτι του αλλα στο γεγονος οτι οι οδηγοι διαλεγουν που θα επενδυσουν αγωνιστικα τα λιγοστα χρονο μετο χρονο οικονομικα τους ) ( κατανοω τους οποιους λογους υπαρχουν με την ΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ ομως θα μπορουσα να πω οτι και εσεις δεν συμετεχετε γιατι οι ειδικες δεν οδηγουν στο σπιτι σας.) Σε ποιον αναφερεται η επιστολη?
-
Την ερχόμενη Κυριακή 9 Δεκεμβρίου στις 11:00 το πρωί, η Ρεθεμνιώτικη Λέσχη Αυτοκινήτου διοργανώνει τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς για το έπαθλο οδηγών – συνοδηγών Rally Sprint Κρήτης, στη διαδρομή Ρούπες – Αρκάδι.
Η διαδρομή είναι ασφάλτινη μήκους 6 χιλιομέτρων, ξεκινά έξω από το χωριό Ρούπες και τερματίζει στην Ιστορική Μονή Αρκαδίου. Στο 30% είναι κατηφορική και στο 70% είναι ανηφορική, ενώ σχεδόν όλη είναι «πατημένη» και ευνοεί περισσότερο τα δυνατά αυτοκίνητα.
Οι βαθμολογίες των οδηγών έχουν σχεδόν ξεκαθαρίσει. Στη μεγάλη κατηγορία ο Παπαδοκωσταντάκης έχει ένα προβάδισμα 19 βαθμών από τον Αλεξάκη και σε αυτό τον αγώνα χρειάζεται απλά τερματισμό με δύο τουλάχιστον βαθμούς. Στα δίλιτρα ο Κυριανιτάκης έχει στεφθεί κυπελλούχος από τον προηγούμενο αγώνα, όπως επίσης ο Περουλάκης στα 1600άρια και ο Σταυρουλάκης στη μικρή κατηγορία.
Όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα θα πρέπει να βρίσκονται έγκαιρα μέσα στη διαδρομή αφού θα κλείσει μία ώρα πριν την εκκίνηση του πρώτου αυτοκινήτου, δηλαδή στις 10. Επίσης θα πρέπει να «στηθούν» σε ασφαλή σημεία και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των κριτών της οργάνωσης και των αστυνομικών οργάνων.
Χορηγοί επικοινωνίας είναι η εκπομπή “ΕΚΚΙΝΗΣΗ” της τηλεόρασης ΚΥΔΩΝ, το διαφημιστικό γραφείο “ConTRUST” και η ιστοσελίδα των αγώνων της Κρήτης “Cretan Racing News” (http://www.crn.gr). -
Κάπως έτσι έγιναν τα πράγματα...
http://crn.gr/index.php?mopt=article&aid=164
...και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους που μας τίμησαν με τη συμμετοχή τους! ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!!! -
Κι εμείς να σ'ευχαριστήσουμε για τους σωστούς αγώνες που διοργάνωσες
-
Την ερχόμενη Κυριακή 16 Δεκεμβρίου, η Αθλητική Λέσχη Αυτοκινήτου Χανίων διοργανώνει αγώνα με φιλανθρωπικό σκοπό στην ''PISTA PARK'' στο βαρύπετρο Κυδωνίας.
Ο αγώνας θα είναι GP tuning φιλικού χαρακτήρα και η συμμετοχή ΑΓΩΝΙΣΤΚΩΝ αυτοκινήτων, θα είναι ΔΩΡΕΑΝ.
H εισοδος για τους θεατές έχει οριστεί στα 5 Ευρώ, και όλα τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για τις ανάγκες ιδρυμάτων της πόλης μας.
-
Να και τα φρέσκα ...
ΕΠΑΘΛΟ ΣΠΡΙΝΤ ΚΡΗΤΗΣ 2008
1,2 Μαρτίου ΣΠΡΙΝΤ ΡΕΛΑ συντ.1
29,30 Μαρτίου ΣΠΡΙΝΤ ΑΟΚ συντ. 1
12,13 Απριλίου ΣΠΡΙΝΤ ΑΟΛ συντ.1
10,11 Μαΐου ΡΑΛΛΥ ΧΑΝΙΩΝ συντ.2
13,14 Σεπτεμβρίου ΣΠΡΙΝΤ ΑΟΛ συντ.1
25,26 Οκτωβρίου ΡΑΛΛΥ ΚΡΗΤΗΣ ΑΟΚ συντ.2
15,16 Νοεμβρίου ΣΠΡΙΝΤ ΑΛΑΧ συντ.1
6,7 Δεκεμβρίου ΣΠΡΙΝΤ ΡΕΛΑ συντ.1
Οι αγώνες ράλλυ θα έχουν μήκος ειδικών διαδρομών 60-70 χλμ.
Το μήκος της ειδικής διαδρομής των αγώνων σπριντ θα είναι 10-20 χλμ....κι άλλα φρέσκα...
ΕΠΑΘΛΟ ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΩΝ ΚΡΗΤΗΣ
16,17 Φεβρουαρίου ΑΛΑΧ
8,9 Μαρτίου ΑΟΚ
5,6 Απριλίου ΡΕΛΑ
3,4 Μαΐου ΑΟΛ
9,10 Αυγούστου ΑΟΛ
13,14 Σεπτεμβρίου ΑΟΚ
11,12 Οκτωβρίου ΑΛΑΧ
8,9 Νοεμβρίου ΡΕΛΑ -
Ο χρήστης CRN.gr έγραψε:
...Το μήκος της ειδικής διαδρομής των αγώνων σπριντ θα είναι 10-20 χλμ......ναι μωρέ σιγά να μην είναι...70!
-
Μία ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ φιλανθρωπική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί με πρωτοβουλία της Α.Λ.Α. Χανίων...
http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... &race_id=0ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ!
-
*Το πρόγραμμα για τους αγώνες στα 4Χ4 δεν έχει βγεί ακόμα, αλλά έχουμε των εκδρομών... *
-Κυριακή 23-12-07 Εξτρίμ - Απαιτούνται οχήματα πλήρως εξοπλισμένα - Αρχηγός Τσουράκης Μιχάλης
-Κυριακή 6-1-08 Περιήγηση και κοπή πίτας στο βουνό και κατάληξη σε εστιατόριο. Οικογενειακή εκδρομή-ακολουθούν όλα τα οχήματα 4Χ4
Αρχηγός Κοκκολάκης Άγγελος-Σάββατο & Κυριακή 19,20-1-08 Χειμερινή περιήγηση και διαμονή σε ορεινό καταφύγιο. Οικογενειακή εκδρομή-ακολουθούν όλα τα οχήματα 4Χ4
Αρχηγός Ανδρουλάκης Κώστας-Από Σάββατο 26 έως Τετάρτη 30 Γενάρη 08 συμμετοχή στο μελών της Λέσχης μας. Διαγωνισμός διαβίωσης στο βουνό που διοργανώνεται από το Τετρακίνηση Mag και τον Ιχνηλάτη.
-Κυριακή 10-2-08 Χιονοδιαδρομές και παιχνίδια στα χιόνια. Μαθήματα οδήγησης και διέλευσης μέσα από χιονισμένους δρόμους. Συμμετέχουν όλα τα οχήματα 4Χ4
Αρχηγός Παπαδομανωλάκης Ματθαίος-Κυριακή 24-2-08 Εξτρίμ. Έξω από τα όρια. Διάσχιση, Αναρρίχηση, Προσπέλαση σε δύσβατη περιοχή, άσκηση διάσωσης σε συνθήκες έκτακτης ανάγκης. Αποκλειστικά οχήματα πλήρως εξοπλισμένα. Επιτρεπτή η παρακολούθηση από το κοινό μόνο εξ’ αποστάσεως. Οργάνωση-Μέριμνα το συμβούλιο της Λέσχης.
-Κυριακή 9-3-08 Περιήγηση σε Δασώδης διαδρομές και ψησταριά στην ύπαιθρο.
Οικογενειακή εκδρομή. - Αρχηγός Λειβαδιτάκης Γιώργος-Από Σάββατο 22 έως Τρίτη 25 Μαρτίου Ταξίδι-περιήγηση στην υπόλοιπη Ελλάδα.
Συμμετέχουν όλα τα οχήματα. - Αρχηγός Κοκκολάκης Άγγελος-Εκτός από τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις-εκδρομές-δραστηριότητες της Λέσχης θα πραγματοποιούνται κάποιες έκτακτες οι οποίες θα καθορίζονται και θα εξαρτώνται από της καιρικές συνθήκες. Τα μέλη θα ενημερώνονται στα γραφεία της Λέσχης ή στο τηλέφωνο 6932.427.327.
Συνάντηση των μελών πραγματοποιείται κάθε Τετάρτη βράδυ στις 9:00 στα γραφεία μας που βρίσκονται απέναντι από το Αστυνομικό Μέγαρο, στην λεωφόρο Καραμανλή.
-
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η τελευταία εκδήλωση της Α.Λ.Α.Χανίων για το 2007, κλείνοντας μια καλή αγωνιστικά χρονιά με ''ανθρώπινο'' τρόπο.
http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... &race_id=0
-
Οι πρωταγωνιστές του 2007
έπαθλο rally sprint Κρήτης.
Κατηγορία 2000cc και άνω:
ΑΛΕΞΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ-ΑΡΕΤΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (ΧΑΝΙΑ) MITSUBISHI EVO IV
http://crn.gr/photoalbum/index.php/2007 ... bnail=trueΚατηγορία 1600cc έως 2000cc:
ΚΥΡΙΑΝΙΤΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ-ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (ΡΕΘΥΜΝΟ) VW GOLF GTi
http://crn.gr/photoalbum/index.php/2007 ... bnail=trueΚατηγορία 1400cc έως 1600cc:
ΠΕΡΟΥΛΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ-ΖΩΦΑΚΗΣ (ΧΑΝΙΑ) HONDA CIVIC TYPE-R
http://crn.gr/photoalbum/index.php/2007 ... bnail=trueΚατηγορία έως 1400cc:
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ-ΜΕΓΑΛΑΚΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (ΧΑΝΙΑ) SUSUKI SWIFT GTi
http://crn.gr/photoalbum/index.php/2007 ... bnail=trueΠανελλήνιο πρωτάθλημα αναβάσεων
2η Θέση στην Κλάση Α6:
Περουλάκης Γιώργος (ΧΑΝΙΑ) HONDA CIVIC
http://crn.gr/photoalbum/index.php/2007 ... bnail=true2η Θέση στην κλάση Α5:
Καρδαμάκης Λευτέρης (XANIA) TOYOTA YARIS
http://crn.gr/photoalbum/index.php/2007 ... bnail=true -
Βλεπω σε ολες τις κατηγοριες την λεξη (ΧΑΝΙΑ).Αρα οδηγικα οι αγωνιζομενοι της ΑΛΑΧ ειναι σε αλλο επιπεδο σε σχεση με τους αλλους και ισως θα επρεπε να διοργανωσει η δραστηρια λεσχη της ΑΛΑΧ κανενα σεμιναριο αγωνιστικης οδηγησης για τους αγωνιζομενους της υπολοιπης Κρητης μπας και μαθουν και αυτοι να οδηγουν λιγο καλυτερα και πιο γρηγορα.Παντως πραγματικα οι νικητες σε ολες τις κατηγοριες ειναι αξιοι οδηγησαν γρηγορα μας προσεφεραν σε ολους μας ωραιες στιγμες και δικαια ειναι οι πρωταγωνιστες της φετινης αγωνιστικης χρονιας στην Κρητη.
-
Ο χρήστης scudo έγραψε:
Βλεπω σε ολες τις κατηγοριες την λεξη (ΧΑΝΙΑ).Αρα οδηγικα οι αγωνιζομενοι της ΑΛΑΧ ειναι σε αλλο επιπεδο σε σχεση με τους αλλους και ισως θα επρεπε να διοργανωσει η δραστηρια λεσχη της ΑΛΑΧ κανενα σεμιναριο αγωνιστικης οδηγησης για τους αγωνιζομενους της υπολοιπης Κρητης μπας και μαθουν και αυτοι να οδηγουν λιγο καλυτερα και πιο γρηγορα...Αυτή την μπηχτή θα μπορούσες και να την αποφύγεις... έ ...
...Παντως πραγματικα οι νικητες σε ολες τις κατηγοριες ειναι αξιοι οδηγησαν γρηγορα μας προσεφεραν σε ολους μας ωραιες στιγμες και δικαια ειναι οι πρωταγωνιστες της φετινης αγωνιστικης χρονιας στην Κρητη.
...εδώ έχεις απόλυτο δίκιο...
Aγώνες στην Κρήτη...