-
Ξερει κανεις σας που μπορω να βρω το βιβλιο Race Car Chassis:Design and Construction απο Forbes???Κανενα site ισως?Ευχαριστω!
-
Ξερει κανεις σας που μπορω να βρω το βιβλιο Race Car Chassis:Design and Construction απο Forbes???Κανενα site ισως?Ευχαριστω!
-
-
-
Ευχαριστώ ipan αλλα το εχω δει ηδη!Οταν ελεγα να το βρω εννοουσα δωρεαν.Γενικά ψαχνω πληροφορίες σχετικα με πιθανους τροπους κατασκευής υποπλαισιου σε ενα μονοθέσιο τύπου formula student, για το επομενο αυτοκίνητο της ομάδας του Πανεπιστημίου Πατρών.Καθε πληροφορία, link κτλ. ευπροσδεκτη!
-
Ο χρήστης Scuderia rosso έγραψε:
Ευχαριστώ ipan αλλα το εχω δει ηδη!Οταν ελεγα να το βρω εννοουσα δωρεαν.Γενικά ψαχνω πληροφορίες σχετικα με πιθανους τροπους κατασκευής υποπλαισιου σε ενα μονοθέσιο τύπου formula student, για το επομενο αυτοκίνητο της ομάδας του Πανεπιστημίου Πατρών.Καθε πληροφορία, link κτλ. ευπροσδεκτη!Ωπ...συναδελφος. Καλα λογικα θα σας πουνε οι μεταπτυχιακοι απλα να εξελιξετε τα ηδη υπάρχοντα σχεδια από το προηγούμενο.Ασε που η τωρινη ομαδα εχει βαλει τα ιδια ΑΚΡΙΒΩΣ με το προηγούμενο που ειχε διακριθει στο class 3... Το autocad να εχεις και (αν σας το δωσουν) το Pro enginner.Σε ποιον τομεα εισαι;Εγω ημουν τροφοδοσια-λιπανση στον κινητηρα.Θα ψαξω να βρω τα λινκ που χρησιμοποιούσα εγω..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ευχαριστώ ipan αλλα το εχω δει ηδη!Οταν ελεγα να το βρω εννοουσα δωρεαν.Γενικά ψαχνω πληροφορίες σχετικα με πιθανους τροπους κατασκευής υποπλαισιου σε ενα μονοθέσιο τύπου formula student, για το επομενο αυτοκίνητο της ομάδας του Πανεπιστημίου Πατρών.Καθε πληροφορία, link κτλ. ευπροσδεκτη!
Ωπ...συναδελφος. Καλα λογικα θα σας πουνε οι μεταπτυχιακοι απλα να εξελιξετε τα ηδη υπάρχοντα σχεδια από το προηγούμενο.Ασε που η τωρινη ομαδα εχει βαλει τα ιδια ΑΚΡΙΒΩΣ με το προηγούμενο που ειχε διακριθει στο class 3... Το autocad να εχεις και (αν σας το δωσουν) το Pro enginner.Σε ποιον τομεα εισαι;Εγω ημουν τροφοδοσια-λιπανση στον κινητηρα.Θα ψαξω να βρω τα λινκ που χρησιμοποιούσα εγω..
Μετά τον Μανώλη, το χάος...
Εγώ πάλι, στην Αθήνα, καμία σχέση με μοτέρ...
Suspension & steering...
-
Το ProE το εχω ηδη.Οπως θα κατάλαβες, ειμαι στην ομαδα του σασι.Ισως υπάρχει κατι παρεμφερές στο γραφείο, αλλα λογω καταληψεων, ασε...
Help please!!!