-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
g60 και black metal κ ambient κ indie hip hop κ ότι γουστάρεις
Eκτός από κλασσική
δεν ακούω και γουστάρω, είναι η αλήθεια
αλλά δεν σημαίνει ότι δεν ξέρω ότι οι κανόνες της αρμονίας έχουν εκεί την πηγή τους (και χρησιμοποιούνται σε όλη τη δυτική μουσική, όσο κ αν δεν σου αρέσει αυτό )
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
g60 και black metal κ ambient κ indie hip hop κ ότι γουστάρεις
Eκτός από κλασσική
δεν ακούω και γουστάρω, είναι η αλήθεια
Τώρα μιλάς σωστά,δε σου επέβαλε κανείς ν`ακούσεις με το ζόρι αφού αυτό δε σε εκφράζει.
Αλλο πράμα ακούω/δεν ακούω κι άλλο ......αλλά δεν σημαίνει ότι δεν ξέρω ότι οι κανόνες της αρμονίας έχουν εκεί την πηγή τους (και χρησιμοποιούνται σε όλη τη δυτική μουσική, όσο κ αν δεν σου αρέσει αυτό )
αυτό.
Αυτά σου έλεγα,τπτ παραπάνω τπτ παρακάτω.
Τώρα αν ήσουν σε κατάσταση έκστασης και δεν καταλάβαινες τι λέγαμε συγχωρείσαι....πάσχα έρχεται
Το 'όσο κ αν δεν σου αρέσει αυτό' που κολλάει τώρα δεν καταλαβαίνω,ή σε άλλον απευθύνεσαι ή το τραβάει ο οργανισμός σου το ανακάτεμα -
αν και χαλάμε το τόπικο, το πρόβλημά μου είναι το ότι βάζεις την μουσική που γουστάρεις (ηλεκτρονική εσύ, το μέταλ ο 15χρονος, ροκ ο άλλος και τρέχα γύρευε) παρέα με την κλασσική για να δείξεις ότι είναι ΑΝΩΤΕΡΗ και όλοι οι υπόλοιποι πάνε χώρια.
αμ δε
εκτός από jazz, reggae κ λοιπές μουσικές που έχουν την αφρική μέσα τους, όλα τα υπόλοιπα είδη του δυτικού κόσμου ακουλουθούν πάνω κάτω τις ίδιες αρχές. μέχρι να βρεθεί ένας ξενάκης και της αλλάξει τα φώτα.
-
αν και χαλάμε το τόπικο, το πρόβλημά μου είναι το ότι βάζεις την μουσική που γουστάρεις (ηλεκτρονική εσύ, το μέταλ ο 15χρονος, ροκ ο άλλος και τρέχα γύρευε) παρέα με την κλασσική για να δείξεις ότι είναι ΑΝΩΤΕΡΗ και όλοι οι υπόλοιποι πάνε χώρια.αμ δε
Κανένα είδος μουσικής δε συγκρίνετε μεταξύ του,είναι αδιανόητο να συγκρίνει κάποιος ηλεκτρονική με κλασσική,είναι ανούσιο.
Καταλάβετε επιτέλους τι γράφει ο συνομιλητής σας κι όχι τι θέλετε να καταλαβαίνετε εσείς.εκτός από jazz, reggae κ λοιπές μουσικές που έχουν την αφρική μέσα τους, όλα τα υπόλοιπα είδη του δυτικού κόσμου ακουλουθούν πάνω κάτω τις ίδιες αρχές. μέχρι να βρεθεί ένας ξενάκης και της αλλάξει τα φώτα.
Της άλλαξε ήδη τα φώτα ο jarre,o vangelis οι......tangerine dream
-
Σε Πάτρα, Ιωάννινα, Θεσσαλονίκη
«Αυλαία» για τους Scorpions με τρεις συναυλίες στην Ελλάδα.....http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=253
-
-
Θεϊκό βιντεάκι αυτό ιδίως η ηχώ είναι όλα τα λεφτά
-
ψόφος σε σκόρπιονς, ντιπ περπλ, βασίλη παπακωνσταντίνου, μαχαιρίτσα
editors σήμερα
-
editors σήμερα
Είναι υπέροχοι οι editors
-
Γαμάτοι οι editors, πολύυυυυ ωραία φωνή ο τύπος, μουσική τρομερή (είναι που κάποιες φορές μου θυμίζουν U2 απ΄τα παλιά), αλλα δεν ξέρω ρε πούστη μου, μου βγάζουν μια μελαγχολία, που η ηλικία μου δεν την αντέχει πια...!!
-
Χαρισματικός frontman είναι το σωστό κλισέ!
Έχει αυτό το ροκσταριλίκι ο τύπος, με-χειροκροτάτε-και-τρελαίνομαι.Φανατικούς άντρες δεν τους λες πάντως.
Ο μπασίστας είχε το πιο όμορφο μπάσο που χω πετύχει σε live, ever, ένα μαύρο rickenbacker.Το principal όπως πάντα απαρέδεκτο. Άμα δεν αρχίσει το live ο εξαερισμός δεν παίρνει μπροστά.
POUR SALT WATER ON THE WOUND, spartan
-
Σε κάνει να αναρωτιέσαι πάντως...!! Απο αυτό παιδάκι βγαίνει αυτή η φωνή...;;
Κατα τ΄αλλα, ΄νταξει, το attitude ως ενα βαθμό είναι θεμιτό..!
Ευχαριστώ και για την αφιέρωση...! Κανα πιο ηπιο στιχάκι δεν παίζει....;;
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
είναι ειδικά για την ηλικία σου (πόσο είσαι δλδ; 50; )
εναλλακτικά έχουμε το
you born, get old an die here
that's enough for me
we' ll all find our way home somehow
(αν το θυμάμαι σωστά) -
Ο Τζιπακος ποτε θα 'ρθει Σαλονικη ;
-
είναι ειδικά για την ηλικία σου (πόσο είσαι δλδ; 50; )
εναλλακτικά έχουμε το
you born, get old an die here
that's enough for me
we' ll all find our way home somehow
(αν το θυμάμαι σωστά)Ε, οχι και 50..!! 34, αλλα πάλι, είναι πολύ βαριά καποια κομμάτια τους για μένα......
Χμμμ....'you born, get old an die here' ....Μπα, πάλι δε μου ταιριάζει....Σε die φαση, θα προτιμήσω 'the good die young' , απο Scorps...!! Eίμαι σχετικά 'νέος' ακομη θα έλεγα... ('καλός' πάντως, δε νομίζω....)
http://www.youtube.com/watch?v=ymfdhBFy ... re=related
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
απο Scorps...!!
το ψόφησες
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Youtube Video -
.... χμμμ ωραία δικαιολογία για να κατέβω Αθήνα ?
http://www.redfm.gr/document.php?catego ... nt_id=2642
-
Το Synch festival είναι εγγύηση. Πάω σχεδόν κάθε χρόνο.
Είναι το μόνο Μουσικό Festival στην Ελλάδα...
Να κατέβεις λοιπόν!
-
erxontai oi placebo
ωραίο το live του milo z. τρομερή επικοινωνία με τον κόσμο. λογική club των ηπα, ο κόσμος πληρώνει, πρέπει να ευχαριστηθεί. 3 ώρες έπαιξε ο άτιμος.
ωραίος ο χώρος το GaiAlive στη Θεσσαλονίκη. Θαρρώ πως είναι καινούριο μαγαζί ή απλά δεν το χα πάρει χαμπάρι. Όμορφο είναι, καλούτσικη σκηνή έχει, ο ήχος του δεν μου φάνηκε κακός και κυρίως έχει και χρησιμοποιεί (γιατι και το principal έχει, αλλά ) ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΞΑΕΡΙΣΜΟ.
έχει προγραμματισμένα και ενδιαφέροντα live τις επόμενες μέρες, smokey bandits πχ
α, έρχονται και οι night on earth στις 28 του μάη
ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ 2007-2014