-
Eιδικά τους Depeche Mode θα ήθελα πολύ να τους δω. Δεν έχω χρόνο δυστυχώς.
Το 101 (βινύλιο) το είχα λιώσει πιτσιρικάς. -
Δεν είμαι πρόχειρος παιδιά στο θέμα. Αλλά εφόσον η συναυλία ουσιαστικά ήταν για τους depeche mode και ο κόσμος αυτούς πήγε να δει και όχι τα άλλα δύο γκρούπ μιας που αν έδιναν αυτά συναυλία δεν νομίζω να μάζευαν ούτε το 1/100 του κόσμου, νομίζω πως δεν μπορούν κάνουν αλλιώς από το να επιστρέψουν τα χρήματα. Αλλιώς θα υποστεί μεγάλο πλήγμα η εικόνα της εταιρίας η οποία απ'οτι βλέπω διοργανώνει πολλές εκδηλώσεις.
Ναι χωμάτινος είναι ο χώρος.
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Κοίτα τώρα που αν προγραμματιστεί για αργότερα θα μπω πάλι στο δίλλημα να πάω ή να μην πάω...
Ρε γμτ...Δεν υπάρχει δίλλημα αν προγραμματιστεί εκ νέου συναυλία δεν το συζητάμε ΝΑ ΠΑΣ δεν χάνεται
-
Ερώτηση: Στο εισιτήριο για συναυλία του Χατζηγιάννη που πραγματοποιείται σήμερα αναγράφεται στην πίσω πλευρά:
5. Υπενθυμίζεται ότι οι θεατές δεν επιτρέπεται να φέρουν κατα την είσοδο μπουκάλια, όπλα, αιχμηρά αντικείμενα και ότι άλλο θα μπορούσε να αποτελεί κίνδυνο για την ασφάλεια των θεατών. Οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα ελέγχου στην είσοδο για λόγους ασφάλειας και μόνο.
Αυτό σημαίνει ότι μπορεί κάποιος να έχει ένα μπουκάλι νερό μαζί του;
_
-
πλαστικο μπουκαλι νερο είναι ok, μην ανησυχεις.
για γυαλια που μπορουν να προκαλεσουν τραυματισμους ανησυχουν συνηθως οι διοργανωτες / security.
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
πλαστικο μπουκαλι νερο είναι ok, μην ανησυχεις..... να έχεις εφεδρικό ...καπάκι !!!!!
( εμείς βαζουμε βοτκα πορτοκαλι κτλ )
υγ .... καλά μιλάμε για μια απο τις καλυτερες συναυλίες ever ( μιλάω για την 2η μέρα των James στην Θεσσαλονικη )
Κυριολεκτικά ΑΠΟΘΕΩΘΗΚΑΝ και ανταπέδωσαν αναλογα ( γιατι έμαθ ότι την 1η μερα έπεσε τρομερη ξενέρα )
Διαφορετικο setlist απο αυτό της 1ης ημερας ... μια παρέλαση απο ΟΛΕΣ τις bigger than life επιτυχίες τους.
Ο κόσμος τραγουδούσε ΣΥΝΕΧΩΣ αδιακρίτως ρεφραιν / κουπλε .
2 encore ... στο 1ο Sit Down / Tomorrow / Πες κάτι ( έτσι το ανήγγειλε ο Booth ... lol ) ενώ στο 2ο ανέβασαν 30 άτομα στην σκηνή για ένα 10 λεπτο 'κοιτα μάνα να με δεις ' χορευτικό
υγ #1.... 2 ωρες γεμάτες
υγ#2 .... τόσο μ%&νί δεν μάζεψε ούτε ο Sakis με τον Χατζηγιαννη μάζι .... μπράβο ο φαλακρας -
Και η 3η μερα σουπερ ηταν. Απροσμενα καλοι. Λιγο η εναρξη 'αδερφοι Κατσαμπα' με ξενερωσε, αλλα η συνεχεια σουπερ. Μονο στην Ελλαδα αρεσουν; Καλυτερα! Να παιζουν εδω συχνοτερα.
ΥΓ Επαιξαν και το τραγουδι του γαμου μας
-
Toυς βαρέθηκα. Μου άρεσαν και τους άκουγα παλιά επί εποχών 88.5. Μετά που τους ξεφτίλισαν ιδίως οι trendy onirama που τους έπαιζαν αβέρτα και αλεό σε κάθε μπιτσόμπαρο μετά συνοδείας miller και σουβλακίου (άλλοι παπατζήδες και αυτοί ) δεν τους μπορώ
-
Κι εγω στα ιδια ημουν και πηγα με μιση καρδιά.
Αλλα απ'οτι καταλαβα δεν πηγες στη συναυλια...ΥΓ Ξερεις και το ρεπερτοριο των Onirama Eyge
-
Δεν πήγα πράγματι.
Παλαιότερα πήγαινα συχνά στο Μόλο στη Χανιώτη λόγω του σπιτιού. Εκεί άρχισαν να πρωτογίνονται γνωστοί οι onirama . Δεν έκαναν τπτ άλλο από τα να παίζουν κατά κόρον γνωστά καλά κομμάτια. Από την αρχή δεν μου άρεζαν παπατζήδες τους ανέβαζα, παπατζήδες τους κατέβαζα
Αυτό που περισσότερο με ξενέρωσε είναι πώς όλη η πόλη και ιδίως κάτι τρέντυ μανταμίτσες έμαθαν ξαφνικά τους james και κουνιόντουσαν πέρα δώθεΑπό την άλλη εκείνη την περίοδο κατέβαζα μαζικά ποτήρια havana οπότε από κάποιο σημείο και μετά δεν πολυκαταλάβαινα τί επαιζαν
-
Ελλάδα: η χώρα όπου γίνεται η συναυλία του αιώνα, και κάποιοι ακόμα συζητάνε για κάτι τελειωμένους από το μάντσεστερ και την αρπαχτή τους στη θεσ/νίκη.
-
Και η συναυλια του αιωνα ειναι;
Το συγκροτημα του συνεργατη του Ρακιτζη; -
NIN/JA φαντάζομαι εννοεί
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Και η συναυλια του αιωνα ειναι;
Το συγκροτημα του συνεργατη του Ρακιτζη;αυτού του αιώνα εννοούσα, όχι του προηγούμενου
NIN/JA φαντάζομαι εννοεί
Ναι
-
ναι οι NIN και οι JA είναι οτι καλύτερο βγήκε μετά το 2000
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
ναι οι NIN και οι JA είναι οτι καλύτερο βγήκε μετά το 2000Για μένα ναι, είμαι nin fanboy, τρέχει τίποτα φιλαράκι;
Μήπως να πάω να ακούσω the pains of being pure at heart, να διαβάσω pitchfork, να κουρευτώ σαν γλυμμένος από αγελάδα και να πιω μπόμπες στην αβραμιώτου, μπας και γίνω κι εγώ updated cool indie τύπος;
-
γέραματα
-
.... διαλέξτε
Super ΝΙΝ/JA συναυλία --> http://www.mic.gr/live.asp?id=18368
Μαπα NIN/JA συναυλία --> http://www.mic.gr/live.asp?id=18368υγ .... 10 Αυγουστου Faith No More - Αθηνα .
Εχω υποσχεθεί στον ευατό μου να ΜΗΝ ξανακατέβω στην Αθηνα για συναυλία ( 200 Ε συνολο ειναι πολλά για την πάρτη ενος οικογενειαρχη ) αλλα πάλι με τσιγκλανε οι κολλητοί μου.
Κριμας ... πολυ θα ηθελα να δω και αυτους τους 'τελειωμενους / πεθαμενους'
υγ .... παλι κατωτερη του αναμενομένου η προσέλευση στους ΝΙΝ
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
Μαπα NIN/JA συναυλία --> http://www.mic.gr/live.asp?id=18368
O συγκεκριμένος είναι γνωστή περίπτωση κομπλεξικού, του τύπου 'προκαλώ με τις παπαριές που γράφω, μήπως και με προσέξει κανείς'
Στο δικό του σύμπαν, αξία έχουν μόνο μπάντες που τους ξέρει αυτός και η μισή παρέα του (από 5 άτομα και πάνω είναι μέινστριμ=πουλημένα).
Είτε πήγαινε στη συναυλία είτε όχι, τα ίδια θα έγραφε. Μωρέ καλά τούς κάνουν οι διοργανωτές και έχουν αρχίσει να κόβουν τα πολλά δημοσιογραφικά πάσα.
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
υγ .... παλι κατωτερη του αναμενομένου η προσέλευση στους ΝΙΝ
γιατί τι περίμεναν οι διοργανωτές να γίνει χαμός
ο ελλην καταλαβαίνει μόνο απο εύπεπτα ριφάκια (δώσε DP, AC/DC, EFI THODI και πάρ' του την ψυχή)
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Μήπως να πάω να ακούσω the pains of being pure at heart, να διαβάσω pitchfork, να κουρευτώ σαν γλυμμένος από αγελάδα και να πιω μπόμπες στην αβραμιώτου, μπας και γίνω κι εγώ updated cool indie τύπος;ΕΪ!!!!!!!!! Λίγα λόγια για τους Pains.
(Μετά τη συναυλία τους, έπινα μπύρες μαζί με τον μπασίστα τους και γενικά τους καρασυμπάθησα! )
ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ 2007-2014