-
Οι Peeping Tom δε θα ερθουν
-
Ο χρήστης Hil έγραψε:
Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου:
• Dark Tranquillit y, t.b.a., Θεσ/νίκηΡε υπερηχητικε ντραμερ..μονο Θεσ/νικη θα παιξουν τα αρχηγοπουλα?
Αθηνα δεν εχει? -
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
http://www.avopolis.gr/news/default.asp?ID=10488Λογικο επόμενο... Ούτε θέλω να σκέφτομαι τι θα επικρατούσε αν μέσα στο κλίμα των ημερών και με 20000 κόσμο στο terravibe έπιανε μια φωτιά (ή ακόμα διαδιδόταν η φήμη για μια φωτιά) λίγα χιλιόμετρα μακρυά...
Εχω την εντύπωση οτι η Didimusic θα ψάξει να βρει άλλο χώρο για να διοργανώνει πλέον συναυλίες -
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Λογικο επόμενο... Ούτε θέλω να σκέφτομαι τι θα επικρατούσε αν μέσα στο κλίμα των ημερών και με 20000 κόσμο στο terravibe έπιανε μια φωτιά (ή ακόμα διαδιδόταν η φήμη για μια φωτιά) λίγα χιλιόμετρα μακρυά...
Το ίδιο ακριβώς σκεφτόμουν πριν καν δω την ανακοίνωση. Για να είμαι ειλικρινής, δεν είχα και ιδιαίτερη διάθεση να δω συναυλία τέτοιες μέρες, κι ας περίμενα να δω τους Manics πάααααρα πολλά χρόνια
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Λογικο επόμενο... Ούτε θέλω να σκέφτομαι τι θα επικρατούσε αν μέσα στο κλίμα των ημερών και με 20000 κόσμο στο terravibe έπιανε μια φωτιά (ή ακόμα διαδιδόταν η φήμη για μια φωτιά) λίγα χιλιόμετρα μακρυά...
Το ίδιο ακριβώς σκεφτόμουν πριν καν δω την ανακοίνωση. Για να είμαι ειλικρινής, δεν είχα και ιδιαίτερη διάθεση να δω συναυλία τέτοιες μέρες, κι ας περίμενα να δω τους Manics πάααααρα πολλά χρόνια
τι μου λες τώρα... εδώ εγώ είχα κανει ολόκληρο προγραμματισμό στη δουλειά μου για να μπορέσω να κατέβω και τις τελευταίες μέρες είχα καταλήξει να το βλέπω ως αγγαρεία...
-
Ενώ ήμουν Τήνο έκανε συναυλία ο Νικολόπουλος με Μπάση, Σοφία Παπάζογλου και Ηλία Μακρή, τέλεια ήταν
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
μια απ'τα ιδια.. περιμενα τους μανικς πανω απο 10 χρονια, ειχα βαλει ανακοινωση της συναυλιας 3 μηνες πριν στο φορουμ..
αυτο το σ/κ με ολα αυτα που εγιναν το ξεχασα τελειως οτι υπηρχε αυτη η συναυλια... -
θα ρθουν ποτέ οι pussycat dolls?
-
-
Nightrage live in Athens 26 January at An club!!
Support Nordor, Insidead!!http://www.wizardliveproduction.com/
BELPHEGOR - PESTAPOKALY PSE VI FESTIVALS
16.12.07 GR Athen Wizard Bloody X-masΟι Νορβηγοί black-metallers Mayhem θα επισκεφτούν το Νοέμβριο τη χώρα μας για δύο εμφανίσεις στα πλαίσια της ευρωπαϊκής τους περιοδείας.
Πιο συγκεκριμένα, το Σάββατο 24 Νοεμβρίου θα βρίσκονται στην Αθήνα και την επομένη (25 Νοεμβρίου) στη Θεσσαλονίκη.
Το συγκρότημα βρέθηκε τελευταία φορά επί ελληνικού εδάφους το 2005 και οι φίλοι της 'ακραίας' μουσικής αναμένεται να δώσουν το 'παρών' και αυτή τη φορά. -
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου:
• Dark Tranquillit y, t.b.a., Θεσ/νίκηΡε υπερηχητικε ντραμερ..μονο Θεσ/νικη θα παιξουν τα αρχηγοπουλα?
Αθηνα δεν εχει?Δεν ξέρω φιλαράκο μου...
Λογικά θα έχει και στην Αθήνα!! -
9 (Παρ) Soft Machine Rodeo Club Περισσότερα
10 (Σαβ) Soft Machine Rodeo Club ΠερισσότεραThe Soft Machine was a pioneering English psychedelic, progressive rock and jazz fusion band from Canterbury, named after the book The Soft Machine by William S. Burroughs. They were one of the central bands in the Canterbury scene.
-
Candlemass
Το Σάββατο στην Υδρόγειο στην Θεσσαλονική
http://www.goculture.gr/Events/fstory?d ... 09&lang=en -
Σαββατο θα πάει κανένας Μαλακάσα;
-
Τι παίζει εκεί;
-
http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_art ... 007_243025
δεν βάζω emoticons γιατι θα βαρύνει πολύ η σελίδα
ασε που... δεν βρίσκω emoticons....
-
Το είχα ξεχάσει.
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Σαββατο θα πάει κανένας Μαλακάσα;Δε βρεθηκαμε στο νησι και θα βρεθουμε στη Μαλακασα;
Ισχυει το τηλ σου;
ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ 2007-2014