-
Ήταν και μια φίλη εκεί. Δεν πρόλαβε την Tori Amos (καλά, τι ώρα βγήκε?), όμως ξετρελάθηκε με τους James.
-
H Tori Amos βγήκε στις 7. Απαράδεκτη ώρα - μέσα στον ήλιο και τη ζέστη - για να παίξει. Κι όμως ήταν φανταστική! Αν έπαιζε την ώρα που έπαιξαν οι Air (που κλείναν τα μάτια μου από τη βαρεμάρα με τα νανουρίσματα), ίσως να έκλεβε την παράσταση από τους James. Tην αφήνω στη δεύτερη θέση, για λόγους οι οποίοι ήταν έξω από τον έλεγχό της. Απλά ήταν αταίριαστο το θέαμα της Tori με μακρύ μπλε ελεκτρίκ φόρεμα με στρας - απαστράπτουσα - σε συνδυασμό με το κόκκινο/πορτοκαλί μαλλί, μες στο καταμεσήμερο στους 36 βαθμούς.
Μετά παίξαν οι Air.
Mετά βγήκαν οι James και προς στιγμή αναρωτήθηκα πως θα έβγαζα τη συναυλία με τόση κούραση και τόση νύστα. 1 λεπτό αργότερα, η σκέψη αυτή είχε φύγει από το μυαλό μου μέχρι το τέλος της βραδιάς. Πρώτο κομμάτι το 'Say Something' και όσο κι αν το έχει σαπίσει σαν άκουσμα η διασκευή του από το Πλιάτσικο, ήταν ό,τι χρειαζόμουν για να με συνεφέρει. Τα άτομα φάνηκε πως πραγματικά γουστάρουν που επανασυνδέθηκαν, δεν το έκαναν για αρπαχτή. Πολύ κέφι και επιτέλους λίγη ενέργεια από το κοινό που μέχρι εκείνη την ώρα ήταν σαν αποχαυνωμένο, κυρίως λόγω της ακυρότητας της πλειοψηφίας των παρευρισκομένων, αναφορικά με συναυλιακά δρώμενα. Η άλλη ας πούμε, είχε πάει να δει συναυλία με δεκάποντο τακούνι, στο χώμα. Πάω στοίχημα πως ούτε πηδήχτηκε μετά. Tough luck. -
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Η άλλη ας πούμε, είχε πάει να δει συναυλία με δεκάποντο τακούνι, στο χώμα. Πάω στοίχημα πως ούτε πηδήχτηκε μετά. Tough luck.Tα ίδια είχαμε δει και στη Μαλακάσα, Terra Vibe (για το αν πηδηχτηκε μετα όμως δεν είχαμε πληροφορίες )
..και μιας και το φερε η κουβέντα.. το laid το παιξανε?
-
ειστε γτπ
εδω επαιζε αβριλ λαβιν και ουτε ενα σχολιοemo emo emo emo emo emo emo.
αυτα.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
ειστε γτπ
εδω επαιζε αβριλ λαβιν και ουτε ενα σχολιοemo emo emo emo emo emo emo.
αυτα.
Nα πήγαινες να την έβλεπες sk8er boi!
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
emo emo emo emo emo emo emo.Εχω να παρατηρησω οτι το smilie με την τηγανια ειναι ολο και πιο καταλληλο σε αυτο το φορουμ τον τελευταιο καιρο.
-
Γμμνη εξεταστική
James ήθελα οπωσδήποτε να δω. Αυτά τα πράγματα είναι once in a lifetime. -
Kι ομως για την Αβρίλ διάβασα εξαιρετικα σχόλια.
-
Περα απο τη σεξουαλικη τυχη της δεκαποντης αυτοι που αξιζουν πηδημα και μαλιστα ομαδικο ειναι οι οργανωτες που ειχαν 8 ταμια και αναλογα 'μπαρ' για 15 χιλιαδες κοσμο. Μας πηρε 1 ωρα και 40 λεπτα να παρουμε τα νερακια και τις μπυρες μας, στο μεταξυ ευτυχως ειχε μουσικη αποχαυνωσης απο τους Air για να μη δημιουργουνται εντασεις. Πρεπει να ηταν ηθελημενη επιλογη, δεν εξηγειται αλλιως. Πραγματικα οι Γαλλοι ηταν γτπ, οταν εφυγαν χειροκροτησαν ελαχιστοι.
Αλλα στα τετοια μας, για τους James ειχαμε παει και οταν βγηκαν τα ξεχασαμε ολα. Ο καραφλας παρα το μουστακι που τον κανει να μοιαζει με τσελιγκα ηταν σε τρελα κεφια (τραγουδησε, χορεψε, εβγαλε ντουντουκα, χωθηκε στον κοσμο, καβαλησε καγκελα, τραγουδησε το Laid Ηλεκτρα) και γενικα εμεινε η ατακα 'this is not a reunion, it is a rebirth of James'. Μιαμιση χορταστικη ωρα. Πολυ καλα και τα δυο νεα τραγουδια που παρουσιασαν, το μελλον προβλεπεται λαμπρο
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Περα απο τη σεξουαλικη τυχη της δεκαποντης αυτοι που αξιζουν πηδημα και μαλιστα ομαδικο ειναι οι οργανωτες που ειχαν 8 ταμια και αναλογα 'μπαρ' για 15 χιλιαδες κοσμο. Μας πηρε 1 ωρα και 40 λεπτα να παρουμε τα νερακια και τις μπυρες μας, στο μεταξυ ευτυχως ειχε μουσικη αποχαυνωσης απο τους Air για να μη δημιουργουνται εντασεις.Aυτό με τις ουρές ξαναπές το! Και όχι μόνο στα μπαρ, που ήταν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ, αλλά και στην είσοδο ακόμα είχε ένα μπουλούκι/γιουρούσι, χωρίς ίχνος σειράς, αρχής και τέλους, το οποιο προσπαθούσε να χωθεί σε 2 διαδρομάκια που χωρούσαν 1 άτομο το καθένα. Τα 4 πρώτα τραγούδια της Tori Amos τα άκουσα έξω, ενώ στην ουρά περίμενα αρκετά πριν αρχίσει το σετ της.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Kι ομως για την Αβρίλ διάβασα εξαιρετικα σχόλια.+1
αβριλ κ σακιρα ειναι ο,τι καλυτερο στην σημερινη ποπ μουσικη, περα απο την πλακα
μη μου πειτε οτι ο παπακωσταντινου ξερει περισσοτερες συγχορδιες
η γκομενα εχει φωνη, παιζει (εστω 2-3 συγχορδιες), ειναι ομορφη...
τα κανει ολα και συμφερεικραξτε
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
μη μου πειτε οτι ο παπακωσταντινου ξερει περισσοτερες συγχορδιεςΟ Θανασης; Απειρως περισσοτερες
-
ρε cavallino ηρεμησε λιγο...δεν εχεις αφησει συναυλια για συναυλια!
-
Εδώ ρε συ μέχρι και στην μπινκ θα πάω σήμερα!
(ας όψεται ο αδερφός μου που παίζει σαπόρτ με τους Άμμος) -
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Εδώ ρε συ μέχρι και στην μπινκ θα πάω σήμερα!
(ας όψεται ο αδερφός μου που παίζει σαπόρτ με τους Άμμος)Δεν καταφερα να παω σε καμια φετος!!!!!!
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Kι ομως για την Αβρίλ διάβασα εξαιρετικα σχόλια.
+1
αβριλ κ σακιρα ειναι ο,τι καλυτερο στην σημερινη ποπ μουσικη, περα απο την πλακα
μη μου πειτε οτι ο παπακωσταντινου ξερει περισσοτερες συγχορδιες
η γκομενα εχει φωνη, παιζει (εστω 2-3 συγχορδιες), ειναι ομορφη...
τα κανει ολα και συμφερεικραξτε
Μέσες άκρες συμφωνώ. Η τύπισσα δεν προσποιείται ότι παίζει την υπερποιοτική μουσική, ούτε οτι το 'κρατά αληθινό' (σαν κάτι γεροδεινόσαυρους ή σαν τους εγχώριους λαυρέντηδες). Δίνει μια χαρά live, γράφει εμπορικά τραγουδάκια, περνάει ο κόσμος καλά και μπράβο της!
Και η αβριλ καλή είναι και οι φλόυντ και ο miles και στραβίνσκι και δεν ξέρω τι άλλο. Καθετί έχει την ώρα του. -
Metallica - Live in Athens 3-7-2007, 124 MB - 128 kBit/s
Tracklist
Disc 1
- Creeping Death
- Fuel
- Wherever I May Roam
- For Whom The Bell Tolls
- Kirk Doodle #1
- Welcome Home (Sanitarium)
- And Justice for All
- The Memory Remains
- Disposable Heroes
10.Rob Solo
11.Orion
Disc 2
- Fade to Black
- Master Of Puppets
- Battery
- Sad But True
- Kirk Doodle #2
- Nothing Else Matters
*7. One - Enter Sandman
- Whiplash
10.Seek and Destroy*
http://rapidshare.com/files/43735227/Met2007Ath.part1.rar http://rapidshare.com/files/43735326/Met2007Ath.part2.rar
- Εαν δεν εχετε premium στο Rapidshare Kateβαστε πρωτα το 2 μερος που ειναι 3ΜΒ για να μην εχετε χρονοκαθυστερηση
** Δυστυχως ο 'αλητης' που ripαρισε το CD εκανε μακαλια και δεν εχει βαλει τα
- One
- Enter Sandman
- Whiplash
10.Seek and Destroy
Τον ειδοποιησα για την μακαλια του αλλα ακομα δεν μου εχει δωσει νεο διορθωμενο link ....
Τεσπα ...απο το ολοτελα
-
-
Μεγάλο σόου (ή μάλλον όχι... ) σήμερα σε σούγκαμπέιμπς και πινκ. Οι σούγκαμπέιμπς αργήσανε πάνω από μία ώρα να εμφανιστούνε επειδή η μία από τις τρεις ήτανε άρρωστη. Τελικά βγήκανε οι σούγκμπέιμπς λάιτ χωρίς ζαχαρίνη, οι 2 από τις 3 δηλαδή, είπανε 4 μέγκα χιτς και φύγανε αφού ευχαρίστησαν και ζήτησαν συγγνώμη από τον κόσμο. 10 λεπτά αργότερα, βγήκε ανακοίνωση από τα μεγάφωνα πως υπήρχε πρόβλημα με την υγεία της μπινκ η οποία ήταν στεναχωρεμένη στο ξενοδοχείο της με στομαχικά προβλήματα και δεν μπορούσε να παίξει.
Μάλλον της κάθησε βαρύ ότι είχανε πάει τρεις κι ο κούκος. Όχι. Τρεις, σκέτο. Ο Κούκος ήτανε στην ταβέρνα στη Νέα Σμύρνη κι αυτός. Τα λεφτά μας πίσω, φυσικά... -
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
http://rapidshare.com/files/43735227/Met2007Ath.part1.rar
> > Αυτό μήπως είναι πλήρες; (δεν μπορώ να το κατεβάσω αμέσως μετά το παραπάνω γιατί δεν είμαι πρεμιουμ, ένα ποδήλατο Peugeot εχω ο ερμος)
http://rapidshare.com/files/42492024/met_RWF20070703_1_.part1.rar
http://rapidshare.com/files/42499274/met_RWF20070703_1_.part2.rar
ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ 2007-2014