-
Ο χρήστης neron έγραψε:
ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΑΛΛΑ!!!!!!!ΟΙ ΚΑΡΕΚΛΑΔΕΣ!!!!!!!ΚΑΛΕΣ ΟΙ 'ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ' ΑΔΕΛΦΕ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΣΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΟΠΩΣ Η ΑΠΟ ΚΑΤΩ ?? ΓΙΑ ΦΕΡΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ 'ΜΠΑΛΑΚΙΑ' ΝΑ ΕΚΤΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑΔΕΣ , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΕΠΕΤΗΡΙΔΑ ΜΕ ΨΗΦΟ ΕΙΝΑΙ
Και ένα δελτίο τύπου από τον 'τρελό της Ανάβρας'
ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ Σ.Ο.Α.Α.
Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΝΤΑΝΑΣΜετά από σοβαρή σκέψη και ευθύνη απέναντι στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού έχοντας εμπειρία, 23 χρόνια σαν αγωνιζόμενος και 20 χρόνια κατ΄ ανάγκη σαν οργανωτής, αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα στις εκλογές για την ανάδειξη νέου ΔΣ του Σύνδεσμος Οδηγών Αγώνων Αυτοκινήτου που θα γίνουν την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου το πρωί της Κυριακής 11 π.μ. στην αίθουσα του ξενοδοχείου Royal Olympic.
Πίστευα και πιστεύω ότι ο Σ.Ο.Α.Α. πρέπει να βγει και εκτός Αθηνών και να αγκαλιάσει και τους αγωνιζόμενους της Επαρχίας.
Γι’ αυτό μία γνώμη και μία φωνή από το πρόσωπό μου σε συνδυασμό με την εμπειρία μου και την καλή σχέση με τους αγωνιζόμενους θα βοηθήσει το χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού.
Γι’ αυτό θα είναι απαραίτητο και οι αγωνιζόμενοι της Επαρχίας να δώσουν δυναμικό παρόν γιατί το άθλημα είναι υπόθεση όλων μας.Με τιμή
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΝΤΑΝΑΣ -
Ο χρήστης garfli έγραψε:
Και ένα δελτίο τύπου από τον 'τρελό της Ανάβρας'ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ Σ.Ο.Α.Α.
Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΝΤΑΝΑΣΜετά από σοβαρή σκέψη και ευθύνη απέναντι στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού έχοντας εμπειρία, 23 χρόνια σαν αγωνιζόμενος και 20 χρόνια κατ΄ ανάγκη σαν οργανωτής, αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα στις εκλογές για την ανάδειξη νέου ΔΣ του Σύνδεσμος Οδηγών Αγώνων Αυτοκινήτου που θα γίνουν την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου το πρωί της Κυριακής 11 π.μ. στην αίθουσα του ξενοδοχείου Royal Olympic.
Πίστευα και πιστεύω ότι ο Σ.Ο.Α.Α. πρέπει να βγει και εκτός Αθηνών και να αγκαλιάσει και τους αγωνιζόμενους της Επαρχίας.
Γι’ αυτό μία γνώμη και μία φωνή από το πρόσωπό μου σε συνδυασμό με την εμπειρία μου και την καλή σχέση με τους αγωνιζόμενους θα βοηθήσει το χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού.
Γι’ αυτό θα είναι απαραίτητο και οι αγωνιζόμενοι της Επαρχίας να δώσουν δυναμικό παρόν γιατί το άθλημα είναι υπόθεση όλων μας.Με τιμή
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΝΤΑΝΑΣΓΙΑΝΝΑΚΗ ΠΑΣ ΣΤΑ ΒΑΘΙΑ
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ......ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ
-
ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΝΤΑΝΑ ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ
-
Ο χρήστης ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ έγραψε:
ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΝΤΑΝΑ ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟTετοιες ευχες ...μονο οι μελλοθανατοι του Καισαρα ακουγαν χειροτερα
-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
Tετοιες ευχες ...μονο οι μελλοθανατοι του Καισαρα ακουγαν χειροτερα
Αυτοί περνούσαν καλύτερα! Άντε καμμιά τίγρη , κανένα λιονταράκι...
μία χράκ-σλουρπ (καλέ νόστιμος είναι) -μπέερπ και τελειώνανε! Άντε να αντιμετωπίσεις την ΕΛΠΑ και τους αγωνιζόμενους την σήμερον ημέρα!
-
Καλά μάs τα λέs Δημητράκη αλλά δέ σέ βλέπω στήs επάλξηs
-
Ο χρήστης GRAVEL έγραψε:
δεν κοιτας αρκετα ψηλα φαινεται
-
Ο χρήστης ΣΟΑΑ έγραψε:
Αθήνα, 30/1/2007ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ
ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣΤο Δ.Σ. του ΣΟΑΑ σύμφωνα με το Καταστατικό του Συνδέσμου , καλεί τα μέλη του σε Γενική Συνέλευση με θέμα ημερήσιας διάταξης «Απολογισμός απερχόμενου Δ.Σ. Εκλογή μελών νέου Δ.Σ. για την διετία 2007-09» την Κυριακή 11/2/07 στο Ξενοδοχείο Royal Olympic στις στήλες του Ολυμπίου Διός (Αθ.Διάκου 28-34) και ώρα 11:00 – 17:00.
Δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι έχουν τα ταμειακώς ενήμερα μέλη , και υποβολή υποψηφιοτήτων σύμφωνα με το καταστατικό μπορούν να υποβληθούν στα γραφεία του συνδέσμου μέχρι τις 2/2/07 ή με συστημένη επιστολή με ημερομηνία αποστολής την 2/2/07.
Το Δ.Σ. Σ.Ο.Α.Α
ΑΥΡΙΟ ΕΕΕΕ!
-
ΑΥΡΙΟ ΕΕΕΕ!
-
Ο χρήστης GRAVEL έγραψε:
Κάποιοι έχουν καλύτερες αξίες και προιστορία απο εμάς και εγώ έχω μάθει να τις σέβομαι και να προσπαθώ να τις ακολουθώ φίλε Κώστα
-
ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΟΣΜΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΧΑΜΗΛΩΝ ΤΟΝΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΤΟΥ,ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ.
ΕΝΑ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ 'ΝΕΟΥΣ' Λ.ΜΑΝΙΑΔΑΚΗ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΝΤΑΝΑ,(ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΕ 'ΦΑΝΕ' ΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΠΡΟΕΔΡΕ,ΑΝΑΒΡΑ-ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ),ΩΣΤΕ ΚΑΙ Η ΕΠΑΡΧΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΟΣΜΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΧΑΜΗΛΩΝ ΤΟΝΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΤΟΥ,ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ.
ΕΝΑ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ 'ΝΕΟΥΣ' Λ.ΜΑΝΙΑΔΑΚΗ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΝΤΑΝΑ,(ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΕ 'ΦΑΝΕ' ΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΠΡΟΕΔΡΕ,ΑΝΑΒΡΑ-ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ),ΩΣΤΕ ΚΑΙ Η ΕΠΑΡΧΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
ΤΕΛΙΚΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΣΥ.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ. -
ΑΠ' ΟΣΟ ΕΙΜΑΙ ΕΙΣ ΘΕΣΙΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ,ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ Σ.Ο.Α.Α. ΟΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΡΕΞΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ/ΟΥΣ ΑΓΩΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΙΕΤΙΑ.
ΑΣ ΜΑΣ ΘΥΜΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΛΑΒΕ ΜΕΡΟΣ Ο κ. ΜΕΣΗΜΕΡΗΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΙΕΤΙΑ.
ΜΑΛΛΟΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ Σ.Ο.Α.Α.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΑΠ' ΟΣΟ ΕΙΜΑΙ ΕΙΣ ΘΕΣΙΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ,ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ Σ.Ο.Α.Α. ΟΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΡΕΞΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ/ΟΥΣ ΑΓΩΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΙΕΤΙΑ.ΑΣ ΜΑΣ ΘΥΜΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΛΑΒΕ ΜΕΡΟΣ Ο κ. ΜΕΣΗΜΕΡΗΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΙΕΤΙΑ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
ΠΑΛΙ ΜΕ ΚΑΡΦΙΑ !!(ΒΛ. ARCTIC LAPLAND RALLY) ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ??
ΑΦΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΕΙ.......
ΑΝΤΕ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ......ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ Η ΕΘΕΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΙ ΤΗΣ !!!!!!!!
ΠΑΛΙ ΑΝΕΝΗΜΕΡΩΤΟ ΣΕ ΑΦΗΣΑΝΕ
Διοικηση ΕΘΕΑ
Αλέξανδρος Μανιατόπουλος, Πρoεδρεύων
Στράτης Χατζηπαναγιώτου, Αντιπρόεδρος
Εποπτεία αγώνων αυτοκινήτου και ευθύνη της προβολής τους
Χρήστος Αποστολίδης
Εποπτεία αγώνων Ιστορικών αυτοκινήτων
Δημήτρης Αθανασέκος
Εποπτεία αγώνων καρτ
Κώστας Κουκοδήμος
Υπεύθυνος σχέσεων με τις αρχές και τους χορηγούς
Γιάννης Μεσημέρης
Εκπρόσωπος ΣΟΑΑ
Σάββας Μαυροματίδης
Εκπρόσωπος ΣΟΑΒΕΦΙΛΙΚΑ
ΜΑΚΗΣ -
Ο χρήστης ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟΠΟΥΛΟΣ Μ. έγραψε:
ΦΙΛΙΚΑ
ΜΑΚΗΣΤά φιλιά μου στην ΚΙΜ.
-
Ο χρήστης ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟΠΟΥΛΟΣ Μ. έγραψε:
ΑΠ' ΟΣΟ ΕΙΜΑΙ ΕΙΣ ΘΕΣΙΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ,ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ Σ.Ο.Α.Α. ΟΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΡΕΞΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ/ΟΥΣ ΑΓΩΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΙΕΤΙΑ.
ΑΣ ΜΑΣ ΘΥΜΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΛΑΒΕ ΜΕΡΟΣ Ο κ. ΜΕΣΗΜΕΡΗΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΙΕΤΙΑ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
ΠΑΛΙ ΜΕ ΚΑΡΦΙΑ !!(ΒΛ. ARCTIC LAPLAND RALLY) ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ??
ΑΦΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΕΙ.......
ΑΝΤΕ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ......ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ Η ΕΘΕΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΙ ΤΗΣ !!!!!!!!
ΠΑΛΙ ΑΝΕΝΗΜΕΡΩΤΟ ΣΕ ΑΦΗΣΑΝΕ
Διοικηση ΕΘΕΑ
Αλέξανδρος Μανιατόπουλος, Πρoεδρεύων
Στράτης Χατζηπαναγιώτου, Αντιπρόεδρος
Εποπτεία αγώνων αυτοκινήτου και ευθύνη της προβολής τους
Χρήστος Αποστολίδης
Εποπτεία αγώνων Ιστορικών αυτοκινήτων
Δημήτρης Αθανασέκος
Εποπτεία αγώνων καρτ
Κώστας Κουκοδήμος
Υπεύθυνος σχέσεων με τις αρχές και τους χορηγούς
Γιάννης Μεσημέρης
Εκπρόσωπος ΣΟΑΑ
Σάββας Μαυροματίδης
Εκπρόσωπος ΣΟΑΒΕΦΙΛΙΚΑ
ΜΑΚΗΣΤΙ ΑΡΛΟΥΜΠΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΒΡΕ ΜΑΚΗ ?
ΦΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΚΙΜ (Μ'ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ ΑΥΤΟ)
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Για προβληματισμο:
Σεπτεμβριος 2006, Γενικη Συνελευση, παροντες 200+
Φλεβαρης 2007 , Εκλογοαπολογιστικη Συνελευση παροντες 64
Υποψηφιοτητες 2007, Νεοι 5 ολοι κι ολοι, παληοι που θελουν να βαλουν το κεφαλι στον Τορβα...0, τρελλοι (ωραιοι) 1 (Καραντανας)
Η στραβος ειν' ο γιαλος η στραβα αρμενιζουμε... -
Ο χρήστης platis έγραψε:
Για προβληματισμο:
Σεπτεμβριος 2006, Γενικη Συνελευση, παροντες 200+
Φλεβαρης 2007 , Εκλογοαπολογιστικη Συνελευση παροντες 64
Υποψηφιοτητες 2007, Νεοι 5 ολοι κι ολοι, παληοι που θελουν να βαλουν το κεφαλι στον Τορβα...0, τρελλοι (ωραιοι) 1 (Καραντανας)
Η στραβος ειν' ο γιαλος η στραβα αρμενιζουμε...ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2006 ΠΑΡΟΝΤΕΣ 200+(ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ΤΟ ΠΟΛΥ 75)
ΦΛΕΒΑΡΗΣ 2007 ΠΑΡΟΝΤΕΣ(ΑΠΟ ΠΡΩΙ ΕΩΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑ) 200+ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ 67!
ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΚΛΙΚΑ ΣΟΥ ΤΡΑΒΑΕΙ ΖΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΡΜΕΝΙΖΕΙ ΣΤΡΑΒΑ !
ΠΑΝΤΩΣ ΕΣΥ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ..ΛΕΒΕΝΤΙΚΑ ... ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΑ..... ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΣΟΥ !!!!!!!
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΑΠ' ΟΣΟ ΕΙΜΑΙ ΕΙΣ ΘΕΣΙΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ,ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ Σ.Ο.Α.Α. ΟΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΡΕΞΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ/ΟΥΣ ΑΓΩΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΙΕΤΙΑ.ΑΣ ΜΑΣ ΘΥΜΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΛΑΒΕ ΜΕΡΟΣ Ο κ. ΜΕΣΗΜΕΡΗΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΙΕΤΙΑ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ 10 ΜΑΛΑΚΕΣ ΝΑ ΕΚΤΕΘΟΥΝ , ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ... ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ 3-4.
(ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΔΕΙΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΛΛΑΔΙΟ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑΑΠΟ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ΜΕ Ι.Χ. ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΡΧΟΣΑΣΤΕ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΜΕ 200 !!! ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΖΗΤΑ ΤΟΥ ΣΥΓΝΩΜΗ!!! ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΕ!!!)
-
Ο χρήστης garfli έγραψε:
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ 10 ΜΑΛΑΚΕΣ ΝΑ ΕΚΤΕΘΟΥΝ , ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ... ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ 3-4.
(ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΔΕΙΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΛΛΑΔΙΟ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑΑΠΟ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ΜΕ Ι.Χ. ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΡΧΟΣΑΣΤΕ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΜΕ 200 !!! ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΖΗΤΑ ΤΟΥ ΣΥΓΝΩΜΗ!!! ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΕ!!!)
ΑΓΑΠΗΤΕ garfli,
ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ.
ΕΣΥ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ,ΔΙΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΟΣΕΦΕΡΘΗ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΛΑΤΙΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΡΝΗΘΗΚΑΤΕ 'ΠΑΤΩΝΤΑΣ' ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ.
ΑΝ ΜΕ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙΣ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ.
ΤΟ 'ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΕ¨ΤΟ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΑΥΤΟΥΣΙΟ ΣΤΗΝ ΞΕΡΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΑ.
OΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΛΑΔΙΟ,ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΘΕΑΤΟΥ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΠΑΡΩΝ,ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΕΚΑΝΑ,ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ !!'EL-EM'
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ