-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Ναι, έχουμε επαφή καθώς βρισκόμαστε στην Ακαδημία. Ναι, με φωνάζει με το όνομά μου (δηλαδή πώς θα περίμενες να με φωνάζει; κάπου το πας εσύ...). Ναι, μιλάμε περί ανέμων και υδάτων και τόπων σα να μην τρέχει τίποτε αλλά όταν η συζήτηση φτάνει στο δια ταύτα κατεβάζει τα μούτρα ως το πάτωμα.Μια άλλη λεπτομέρεια που μου ξέφυγε είναι ότι μεταξύ άλλων, σε χθεσινό απαντητικό της μήνυμα εκτός από τα καθιερωμένα (αγαπώ το αγόρι μου) πέταξε και το κορυφαίο: «Γιατί προσπαθείς να με κάνεις να νιώθω άσχημα και ένοχη;»
Μα πραγματικά, υπάρχει κάποιος που πιστεύει ότι ένας άνθρωπος πραγματικά ερωτευμένος με το/τη σύντροφό του μπορεί να απατήσει;
Θα μπορούσε να σε φωναζει ξερω γω 'λουκουμακι μου', 'ελαφακι μου' και τετοια... Τοτε θα ταν καπως διαφορετικο...Εγω λεω να προσπαθησεις να το παιξεις αδιάφορος στις πραξεις,και στα λόγια να βγαζεις φωτιες.. Όπως κανουν όλες δηλαδη...
-
Αχ, το κορυφαιότερο ξέχασα τώρα που έπιασες τα ζώα (πολύ Τατιανολαμπίρη την έχουμε δει μου φαίνεται)...
Με έλεγε για ένα φεγγάρι «αρκούδο» της, διότι είμαι πολύ ψηλός και ογκώδης (έχω εκτόπισμα βρε παιδάκι μου, Σχορτσιανίτης ένα πράμα), μέχρι που της το έκοψα (αν είναι δυνατόν δηλαδή...).
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ναι, έχουμε επαφή καθώς βρισκόμαστε στην Ακαδημία. Ναι, με φωνάζει με το όνομά μου (δηλαδή πώς θα περίμενες να με φωνάζει; κάπου το πας εσύ...). Ναι, μιλάμε περί ανέμων και υδάτων και τόπων σα να μην τρέχει τίποτε αλλά όταν η συζήτηση φτάνει στο δια ταύτα κατεβάζει τα μούτρα ως το πάτωμα.
Μια άλλη λεπτομέρεια που μου ξέφυγε είναι ότι μεταξύ άλλων, σε χθεσινό απαντητικό της μήνυμα εκτός από τα καθιερωμένα (αγαπώ το αγόρι μου) πέταξε και το κορυφαίο: «Γιατί προσπαθείς να με κάνεις να νιώθω άσχημα και ένοχη;»
Μα πραγματικά, υπάρχει κάποιος που πιστεύει ότι ένας άνθρωπος πραγματικά ερωτευμένος με το/τη σύντροφό του μπορεί να απατήσει;
Θα μπορούσε να σε φωναζει ξερω γω 'λουκουμακι μου', 'ελαφακι μου' και τετοια... Τοτε θα ταν καπως διαφορετικο...Εγω λεω να προσπαθησεις να το παιξεις αδιάφορος στις πραξεις,και στα λόγια να βγαζεις φωτιες.. Όπως κανουν όλες δηλαδη...
Ξέρεις εσύ από το ζωικό βασίλειο...
-
To σκίσατε πιο πολύ -οχι μόνο εδώ και σε άλλα θέματα- και από αγγελία του popol@rou
-
πάμε για δευτερο γύρο;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
:lipsealed:πάμε για δευτερο γύρο;
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
:lipsealed:
πάμε για δευτερο γύρο;
Έχουν πέσει...αντε να βοηθήσουμε λίγο την κατάσταση
-
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ναι, έχουμε επαφή καθώς βρισκόμαστε στην Ακαδημία. Ναι, με φωνάζει με το όνομά μου (δηλαδή πώς θα περίμενες να με φωνάζει; κάπου το πας εσύ...). Ναι, μιλάμε περί ανέμων και υδάτων και τόπων σα να μην τρέχει τίποτε αλλά όταν η συζήτηση φτάνει στο δια ταύτα κατεβάζει τα μούτρα ως το πάτωμα.
Μια άλλη λεπτομέρεια που μου ξέφυγε είναι ότι μεταξύ άλλων, σε χθεσινό απαντητικό της μήνυμα εκτός από τα καθιερωμένα (αγαπώ το αγόρι μου) πέταξε και το κορυφαίο: «Γιατί προσπαθείς να με κάνεις να νιώθω άσχημα και ένοχη;»
Ξέρεις εσύ από το ζωικό βασίλειο...
Εγω φταιω ρε...
-
ρε μ'αυτη ασχολεισαι ακομα;
βαλ'της χ και τελειωσεποτε θα νιωσετε πως εχει;
-
Άσχετο:
κάτι κούκοι-μούκοι που ποστάρουν τέτοια ώρα, πού εμφανίστηκαν;
Συνήθως μόνο εγώ και κάτι άλλοι καμμένοι είμαστε ξύπνιοι τέτοιες ώρες. -
Με πονόδοντο...άϋπνος 4 μέρες τώρα!!!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Άσχετο:
κάτι κούκοι-μούκοι που ποστάρουν τέτοια ώρα, πού εμφανίστηκαν;
Συνήθως μόνο εγώ και κάτι άλλοι καμμένοι είμαστε ξύπνιοι τέτοιες ώρες.+1
πραγματικα παιζει να ειμαστε απο τους λιγους εδω μεσα που δεν εχουμε ωραριο (οπως και στον υπνο)
με θυμαμαι να γραφω ολες τις ωρες του 24ωρου γιατι οι ωρες που κοιμαμαι βγαινω κλπ δεν ειναι στανταρ
εγω ας πουμε πριν λιγο ξυπνησα, αλλες φορες τετοια ωρα παω για υπνο -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:lol:Με πονόδοντο...άϋπνος 4 μέρες τώρα!!!
Ωχ! Περαστικά! Το τσιπουράκι δεν πιάνει;
πραγματικα παιζει να ειμαστε απο τους λιγους εδω μεσα που δεν εχουμε ωραριο (οπως και στον υπνο)
με θυμαμαι να γραφω ολες τις ωρες του 24ωρου γιατι οι ωρες που κοιμαμαι βγαινω κλπ δεν ειναι στανταρΕξεταστική = κοιμάμαι όποτε νυστάξω. Και ποτέ ξυπνητήρι! Δεν έχει νόημα...
Άσε που θέλω να πάω και στην τράπεζα και λέω να περιμένω μέχρι τις 8 που θα ανοίξει για να γλυτώσω τις ουρές... Εγώ και οι συνταξιούχοι. -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
:lol:
Φλεγμονή. Παίρνω αντιβίωση για να υποχωρήσει και να το βγάλω!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:lol:
Φλεγμονή. Παίρνω αντιβίωση για να υποχωρήσει και να το βγάλω!
Ωχ * 3! Περαστικά και πάλι!
Η θετική πλευρα: ευκαιρία για δίαιτα! (παρηγοριά στον άρρωστο)
-
Δίαιτα κάνω ετσι κι αλλοιώς. Εντολή γιατρού! Αστα να πάνε Χάρη!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Δίαιτα κάνω ετσι κι αλλοιώς. Εντολή γιατρού! Αστα να πάνε Χάρη!Όλα τα καλά μαζεμένα ρε πρόεδρε!
Ξέρω ένα πολύ καλό φάρμακο, αλλά υπάρχει μόνο σε μεγάλη συσκευασία, των 3 λίτρων!
-
-
egw pou ka8ome se anamena karvouna mexri na er8ei to amaksaki mou... fisika akoma den exei mpei sthn grammh paragogis, alla 8a mpei mesa ston fevrouario. h plaka einai oti h grammi pou ftiaxnei to gt exei provlima kai se polles periptosis h anamoni kseperna tous 6 mines...
Proedre perastika vre si.
sorry gia ta greeklish alla eimai me to psp.
kali mera se olous!
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#10]