-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
:lol:
Τι γελας ρε σαπιε; Ε;Οχι πες μου. Θες να ερθεις Ολυμπιακο χωριο το βραδυ;Ο ρατνπλαν κανει την ΚοΤα παντως και δε θα ρθει...
Σάπιο είναι το Μαρέα σου ρε!
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΕΑ
Φιορίνο είναι
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Άστον τον Μασχάλη, το παιδί είναι όντως παρθένο...Δεν έχει κερδίσει ποτέ του κόντρα... ούτε με ποδήλατο...
Δε μου απαντας ομως... ΚΟΤΑ.Θα ρθεις το βραδυ Ολυμπιακο χωριό ή φοβασαι;Δε θα τρεχω πολύ ρε..Οσο παει το saxo,μεχρι εκει.οχι γιατι μιλας για κοντρες και βγαζω σπυρακια.Ιερόσυλε.
Στα υπόλοιπα συμφωνω με τον Φραγκισκο.
-
Θα μας τρελάνεις τελείως μου φαίνεται..
RS4 για πέταμα? Ο καλύτερος V8 παραγωγής? Το αυτοκίνητο είναι εκπληκτικά γρήγορο.
Το Range είναι απλά το τέλειο SUV - για τα δικά μου δεδομένα. Fast enough & stylish enough. Τι να το κάνω το Cayenne?
Για το MCS έχεις δίκιο, θα το αντικαταστήσω με ένα Colt CZT.
Για την Cayman απλά ασχολίαστο. Το αυτοκίνητο είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να αγοράσεις για αυτά τα λεφτά.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Για την Cayman απλά ασχολίαστο. Το αυτοκίνητο είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να αγοράσεις για αυτά τα λεφτά.
Σε ποιά λεφτά; Αυτά που κοστίζει έξω ή αυτά που χρεώνει η ΜAVA;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Και στα 2.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Και στα 2.
Τα χωρίζει το χάος!
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΕΑ
Φιορίνο είναι
Να περασω να σε παρω σε λιγο να δεις πως ρολαρει το...φιορινο;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Και στα 2.
Τα χωρίζει το χάος!
Συμφωνώ. Τι καλύτερο παίρνεις οδηγικά όμως στην Ελλάδα με 90Κ?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Και στα 2.
Τα χωρίζει το χάος!
Το bravo μου+10 χιλιαρικα.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Και στα 2.
Τα χωρίζει το χάος!
Audi rs4.-
Περιμένεις λίγο και παίρνεις την m3.
Μεγάλη κουβέντα και δεν μπορώ τώρα, έχω κοιμηθεί 2 ώρες και δεν βλέπω μπροστά μου...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Με ξεφτίλισε ο ... .
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Θα μας τρελάνεις τελείως μου φαίνεται..RS4 για πέταμα? Ο καλύτερος V8 παραγωγής? Το αυτοκίνητο είναι εκπληκτικά γρήγορο.
Το Range είναι απλά το τέλειο SUV - για τα δικά μου δεδομένα. Fast enough & stylish enough. Τι να το κάνω το Cayenne?
Για το MCS έχεις δίκιο, θα το αντικαταστήσω με ένα Colt CZT.
Όπως νομίζεις, δε χαλάω χατίρια. Εξάλλου θεωρητικά είναι όλα αυτά και όπως έγραψε και ο taurus πιο πάνω στη θεωρία ακόμα και ο pasxos ... .
-
Ρε κόπανε, το RS4 είναι four door saloon τετρακίνητο, τι σχέση έχει με την Cayman?
Η τωρινή Μ3 CS (που πάει κάπου 100-110) είναι ισάξια με την Cayman οδηγικά IMHO. Ας βγει η καινούρια και βλέπουμε.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ρε κόπανε, το RS4 είναι four door saloon τετρακίνητο, τι σχέση έχει με την Cayman?Η τωρινή Μ3 CS (που πάει κάπου 100-110) είναι ισάξια με την Cayman οδηγικά IMHO.(τα χεις οδηγησει και τα δυο ρε;Καλα ελεγα εγω οτι χεζεσαι στο ταλιρο. Ας βγει η καινούρια και βλέπουμε.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ρε κόπανε, το RS4 είναι four door saloon τετρακίνητο, τι σχέση έχει με την Cayman?
Η τωρινή Μ3 CS (που πάει κάπου 100-110) είναι ισάξια με την Cayman οδηγικά IMHO.(τα χεις οδηγησει και τα δυο ρε;Καλα ελεγα εγω οτι χεζεσαι στο ταλιρο. Ας βγει η καινούρια και βλέπουμε.
Όχι ρε μλκ, αλλά το χει κάνει άνθρωπος που εμπιστεύομαι απόλυτα σε οδηγικά θέματα. Αν τα οδηγήσω μπορεί να αλλάξω γνώμη, τι να σου πω. Τώρα πάντως, θα προτιμούσα Cayman από M3 CS.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Με ξεφτίλισε ο ... .
Ποιός το κανε αυτο να τον σκίσω;
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ρε κόπανε, το RS4 είναι four door saloon τετρακίνητο, τι σχέση έχει με την Cayman?rs4 ist das bestes auto von allen zeiten. (ή κάπως έτσι τέλος παντων).
Το καλύτερο αυτοκινητο όλων των εποχών, δηλαδή.
+1 για το κόπανε
-
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Με ξεφτίλισε ο ... .
Ποιός το κανε αυτο να τον σκίσω;
Εσύ ρε χαμένε... το να συμφωνήσεις εσύ με κάποιον είναι κατάντια...
Για τον άλλο εννοείται...
-
πω πω δεν ντρεπεστε καθολου το καταντησατε το θεμα . . . . . .
:
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#10]