-
Ο χρήστης Traction έγραψε:
Επικαιρο : Έχουμε κάποια ακριβή πληροφορία πότε μπένει η 4η ΕΣΣΟ για πεζικό/αεροπορία/ναυτικο?Ευχαριστώ!
Αρχές Νοεμβρίου.
Τελευταία ενημέρωση, την Τρίτη παρουσιάζομαι στην Λευκωσία όπου θα περάσω τους επόμενους 8,5 μήνες...
-
48 ωριτσες εμειναν......
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Επικαιρο : Έχουμε κάποια ακριβή πληροφορία πότε μπένει η 4η ΕΣΣΟ για πεζικό/αεροπορία/ναυτικο?
Ευχαριστώ!
Αρχές Νοεμβρίου.
Τελευταία ενημέρωση, την Τρίτη παρουσιάζομαι στην Λευκωσία όπου θα περάσω τους επόμενους 8,5 μήνες...
για πες , για πες..
-
Αρχές Νοεμβρίου.
ωχχχχχχχ
-
Επικαιρο : Έχουμε κάποια ακριβή πληροφορία πότε μπένει η 4η ΕΣΣΟ για πεζικό/αεροπορία/ναυτικο?
Ευχαριστώ!
Αρχές Νοεμβρίου.
ΕΛΔΥΚάριος ε? Αυτά είναι!
Δεν ξέρω τι λέει τώρα πια από αντιμετώπιση βαθμοφόρων, ατμόσφαιρα κτλ εκεί, αλλά ενα είναι σίγουρο. Μιλάμε ίσως για τα πιο χλιδάτα στρατόπεδα του ελληνικού στρατού.
Και η έξοδος στη Λευκωσία δε θα σε χαλάσει ΚΑΘΟΛΟΥ σε σχέση με ένα νησί του Αιγαίου για παράδειγμα... -
taurus και εγώ αυτό έχω ακούσει όσο αφορά τα κτίρια και το φαγητό. Όπως επίσης ισχύει ότι είναι καλύτερα να πηγαίνεις για καφέ στην Λευκωσία απ'ότι στα Ρύζια, το Μανταμάδο κλπ... Επίσης δίνουν πολλές τιμητικές άδειες ενώ λογικά θα έχουμε και περισσότερες εξόδους λόγω πληρότητας των στρατοπέδων.
Το πρόβλημα είναι ότι όλα είναι ακριβά, αν και θα παίρνουμε λίγο παραπάνω από 300 ευρώ το μήνα (οι δεκανείς) όπως επίσης ότι πρέπει να είσαι πιο προβλεπόμενος.
-
Νομίζω οτι είναι αρκετά παραπάνω από 300 για τους δεκανείς.
Κοίτα... Αν δεν τα τρως σε τσιγάρα-ποτά-κ@λ@μπαρα και αν κάνεις ένα καλό πακετάκι στη CYTA (η κινητή τηλεφωνία τους), με δωρεάν χρόνο ομιλίας, τότε δε θα έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα με τα λεφτά, μη σου πω οτι θα σου μείνουν κιόλας. Τουλάχιστον θα σου στέλνουν οι δικοί σου σαφώς λιγότερα απ' οτι σε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ άλλο μέρος της Ελλάδας.Οι έξοδοι είναι σαφώς καλύτεροι σε αναλογία με άλλα τάγματα πεζικού. Κάτι σημαντικό είναι οτι στις άδειες σου πληρώνουν ΟΛΑ τα πέρα-δώθε με το αεροπλάνο (τουλάχιστον έτσι ήταν τότε που είχα πάει εγώ, δε βλέπω το λόγο να έχει αλλάξει κάτι, η ΕΛΔΥΚ γενικά έχει λεφτά).
Όσο για το προβλεπόμενος... Νταξ... ίσως ισχύει λίγο παραπάνω από άλλα μέρη, αυτό που ισχύει είναι οτι γίνεται (τουλάχιστον γινόταν) αρκετή εκπαίδευση.
Ροδόπολη δεν πήγες καθόλου?
-
Βαγγελη ** καλος πολιτης** και με το καλο να ** σε καλεσουν και σε ασκησεις!!!!!!
** = ΜΗ
-
Σου ευχομαι να μας γυρισεις μονο με ευχαριστες αναμνησεις απο τη θητεια σου.
-
Ευχαριστώ!
Αρχές Νοεμβρίου.
Καλή θητεία και από εμένα! Φίλος που απολύθηκε πριν 6 μήνες από ΕΛΔΥΚ (υγειονομικό ) , τα πέρασε ζάχαρη: όλο ιστορίες με γκόμενες μας λέει!
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Βαγγελη ** καλος πολιτης** και με το καλο να ** σε καλεσουν και σε ασκησεις!!!!!!** = ΜΗ
Απο αυριο το μεσημερι,επισημα πλεον θα βρισκομαι σε αδεια απολυσεως....
ΤΕΛΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣΣ.
-
ΚΑΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΡΕΕΕΕΕΕ!!!!
-
Έτσι μπράβο!
-
Μακρια απο Κυπριες γκομενες
-
Ήρθε και το δικό μου χαρτί: Τεχνιικό ΥΕΑ ,στο ΚΕΤΧ Πάτρας/ ΕΟΔ ,5 Νοεμβρίου...
Διάβασα διάφορα σε σχετικά sites ( omhroi.gr) αλλά δε πολυκατάλαβα το ΕΟΔ... γνωρίζει κάποιος τι σημαίνει πρακτικά? Δηλαδή που θα πάρω ειδικότητα , τι μεταθέσεις προβλέπονται κτλ...
Ευχαριστώ!
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Μακρια απο Κυπριες γκομενεςγιατί ? δεν κάνουν καλό........?
-
καλο κανουν....
-
Νταξ... δε θα τις παντρευτεί κιόλας το παιδί...
-
REDARMYYYYY
Ακομα ρε ?????
-
καλός πολίτης Βαγγέλη!
Περί Θητείας [#2]