-
Ο χρήστης carlito_ner έγραψε:
Τι να πει κανεις τελικα... Παραθεση το pm ε; Εξυπνουλης ο Ιγγλεσης;
Αντε να τον χαιρεστε, τον εκλεγμενο εκπροσωπο σας.
+10000
+2,3
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Ρε Στέλιο, άσχετα αν άρεσε ή όχι, σαν εκτέλεση ήταν επιτυχημένο, αν λάβεις υπόψη σου τους όποιους περιορισμούς είχαν οι οργανωτές. Γι' αυτό και βαθμολογήθηκε καλά από τη FIA. Το ότι δεν άρεσε είναι λόγος να το απαξιώνουμε, από τη στιγμή που κρύβει μια τεράστια προσπάθεια από πίσω?
Κάτσε ρε συ αλλά αν δεν αρέσει στους θεατές, ε τι να το κάνω το Ακρόπολις ρε φίλε? Να λέω ότι έχω αγώνα του παγκοσμίου πρωτ.?
Αν και δεν καταλαβαίνω τα ποστ του τάκινεν γιατί συνήθως τσακώνεται με κάποιους, που πρέπει να είναι 3-4 άτομα, αλλα όλοι μαζι πρέπει να έχουν καμιά 20ρια account, ή τελος πάντων έτσι κατηγορεί η μία πλευρά την άλλη και τούμπαλιν, αυτή τη φορά λοιπόν που μάλλον κατάλαβα το τι είπε, συμφωνώ μαζί του, δλδ το Ακρόπολις μπαίνει στο απυρόβλιτο? Η κάπιοι που βοήθησαν ή στήριξαν το Ακρόπολις έχουν άφεση αμαρτιών?
Δυστυχώς κανένας πια αγώνας του WRC δεν είναι σχεδιασμένος για να αρέσει στους θεατές, αλλά για να αρέσει στους τηλεθεατές και αυτό δεν είναι και τόσο ευθύνη των οργανώσεων, τα χέρια τους είναι περισσότερο δεμένα απ' οτι μπορεις να φανταστείς. Ακόμα και έτσι πάντως, μιλάμε για ένα αρκετά σπουδαίο εξαγώγιμο προϊόν (αν θες να το δεις τελείως εμπορικά), το οποίο ωφείλουμε να το στηρίξουμε, αντί να το απαξιώνουμε.
Σχετικά με αυτό που είπε ο Τάκινεν και με την απορία που εξέφρασες, άλλο έχω βάλει κάτι στο απυρόβλητο και άλλο πυροβολώ αδιακρίτως, χωρίς να ξέρω που και ποιον να στοχεύσω. Τότε γίνομαι επικίνδυνος...
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Ο γνωστός παλιός αμερόληπτος Κούκος. Βέβαια δεν μας λέει πως ο ελεμ σέβεται εμένα όταν με αποκαλέι **χθεσινό λαμόγιο **και ούτε λόγος για λογοκρισία εκεί.
To Χθεσινο σε πειραξε?
Και λιγα σου ειπε.ΑΣΤΟΝ,ΒΡΕ ΠΕΤΡΟ, ΔΙΟΤΙ Η ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ 'ΛΑΜΟΓΙΟ' ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ Α Υ Τ Ο Σ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟ TOPIC.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
ΚΥΡΙΑΑΑ ΚΥΡΙΑΑΑΑ Ο ΤΑΚΟΥΛΗΣ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΠΡΩΤΟΣ !!
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Τι να πει κανεις τελικα... Παραθεση το pm ε; Εξυπνουλης ο Ιγγλεσης;Αντε να τον χαιρεστε, τον εκλεγμενο εκπροσωπο σας.
edit [kouk] Πρόσεχε τις εκφράσεις σου!
ΠΙΑΝΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΣΟΥ? ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ? ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ? ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΣΑ ΚΙ ΟΜΟΙΑ?
ΣΤΡΑΤΗ ΜΑΖΕΨΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΚΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ!!! ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΤΟ ΕΝΝΟΩ!!!!!!!
ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΠΛΕΞΑΤΕ!
-
Ποιόν ακριβώς απειλείς?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ποιόν ακριβώς απειλείς?ΑΝ ΕΝΤΟΣ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΘΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΜΥΝΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ Κ.ΛΕΟΝΗ
ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ
ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ! -
Ο χρήστης Castor έγραψε:
Ποιόν ακριβώς απειλείς?
ΑΝ ΕΝΤΟΣ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΘΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΜΥΝΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ Κ.ΛΕΟΝΗ
ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ
ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ!Να σου ζητήσει συγγνώμη επειδή παρέθεσες προσωπικό μήνυμα που σου είχε στείλει?..Μάλιστα!
-
Ο χρήστης Castor έγραψε:
Ποιόν ακριβώς απειλείς?
ΑΝ ΕΝΤΟΣ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΘΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΜΥΝΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ Κ.ΛΕΟΝΗ
ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ
ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ!Με Ω γραφεται, Λεώνης
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ποιόν ακριβώς απειλείς?
ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ
ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ!Να σου ζητήσει συγγνώμη επειδή παρέθεσες προσωπικό μήνυμα που σου είχε στείλει?..Μάλιστα!
ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΜ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑΘΕΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ!
-
mallon kati exw xasei edw mesa......
-
Καστορα, σε παρακαλω σταματα το γιατι μας φερνεις ολους σε δυσκολη θεση. Σκεψου πιο ψυχραιμα...
-
ΟΚ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ!
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Καστορα, σε παρακαλω σταματα το γιατι μας φερνεις **ολους **σε δυσκολη θεση. Σκεψου πιο ψυχραιμα......Το πραγμα αρχιζει και αποκτα ενδιαφερον!!!!
-
Ο χρήστης Castor έγραψε:
Τι να πει κανεις τελικα... Παραθεση το pm ε; Εξυπνουλης ο Ιγγλεσης;
Αντε να τον χαιρεστε, τον εκλεγμενο εκπροσωπο σας.
edit [kouk] Πρόσεχε τις εκφράσεις σου!
ΠΙΑΝΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΣΟΥ? ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ? ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ? ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΣΑ ΚΙ ΟΜΟΙΑ?
ΣΤΡΑΤΗ ΜΑΖΕΨΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΚΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ!!! ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΤΟ ΕΝΝΟΩ!!!!!!!
ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΠΛΕΞΑΤΕ!
Μεγαλη πλακα εχετε τελικα....
Τι ακριβως σας κανει να ειστε υπερανω απο ολους τους αλλους? 'ισα και ομοια' και απειλες σαν αυτες που εσεις ο ιδιος κοιροιδευατε...
Εξηγηστε μας παρακαλω μηπως και ζητησουμε ολοι συγνωμη γονατιστοι... -
Αστο Πετρο, σε παρακαλω. Δε χρειαζεται διαλογος, αν θελει ετσι ας κανει ετσι.
-
Ο χρήστης ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟΠΟΥΛΟΣ Μ. έγραψε:
Καστορα, σε παρακαλω σταματα το γιατι μας φερνεις **ολους **σε δυσκολη θεση. Σκεψου πιο ψυχραιμα...
...Το πραγμα αρχιζει και αποκτα ενδιαφερον!!!!
Λοιπον δεν ειναι τυχαιο το ψευδωνυμο σου Μ. Τριαντ. Λαθος καταλαβες με το 'ΟΛΟΥΣ'και χαρηκες. Νομισες προφανως οτι ολοι εχουμε 2πλα-3πλα ψευδωνυμα.Τι κριμα που εκανες λαθος! Το 'ΟΛΟΥΣ' αφορουσε αυτους που...ξερουν.
Κανενα σχολιο παρακατω, κι η λασπη στο κουτι της.
Ευτυχως ο καυγας δειχνει να κοπασε. -
Ο χρήστης platis έγραψε:
......Νομισες προφανως οτι ολοι εχουμε 2πλα-3πλα ψευδωνυμα..... -
Μ αρέσει που συζητούσαμε πριν κανά δυό μήνες για το 'φοβερό' ενδιαφέρον στο forum (κ ποιοί οι λόγοι), τις επικοδομητικές συζητήσεις στους Ελληνικούς αγώνες κλπ κλπ κλπ μπλα μπλα μπλα.
Μπράβο μας! Φτάσαμε κ σε απειλές μηνύσεων σε forum κ πόσο μάλλον σε ενότητα που θα έπρεπε να είναι παράδειγμα. (που έχει γίνει μάλλον προς αποφυγή).
Για γέλια? (στους απ έξω σίγουρα ναι)
Για κλάματα? (στους από μέσα σίγουρα ναι)Κρίμα πραγματικά.
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Τι να πει κανεις τελικα... Παραθεση το pm ε; Εξυπνουλης ο Ιγγλεσης;Αντε να τον χαιρεστε, τον εκλεγμενο εκπροσωπο σας.
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΣ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΑΦΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΥ ΧΑΒΑΛΕ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ .
ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ - ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ - ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΙΣ -
Μπορει να το κανω στο διακστηριο, ποιος ξερει.
Περί Συμπεριφοράς [Διάσπαση]