-
Ο χρήστης takinen έγραψε:
Γνώμη μου:O takinen ΑΠΕΦΑΝΘΗ
Αν από το σημερινό καθεστώς μόνο θετικό είναι το Ακρόπολις, ε στο διάολο να πάει το Ακρόπολις.
ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΡΕ ΧΘΕΣΙΝΟ ΛΑΜ@ΓΙΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ 'ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ' ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ 50 'ΚΑΙ' ΕΤΩΝ ?
ΕΧΕΙΣ ΠΟΝΕΣΕΙ ΓΙ'ΑΥΤΗΝ ?
ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΛΗΘΑΡΑΚΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΑΓΩΝΑ ?
ΕΙΤΕ ΠΟΛΥ 'ΕΛΑΦΡΑ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ' ΕΓΡΑΨΕΣ ΟΤΙ ΕΓΡΑΨΕΣ ΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ (ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ) ΣΕ ΒΑΖΕΙ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΥΤΑ.
Η ΜΟΝΗ ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΕΙΝΑΙ 'ΝΤΡΟΠΗ' !!!
'EL-EM'
Y.Γ. ΜΗΝ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ,ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.
-
Αν από το σημερινό καθεστώς μόνο θετικό είναι το Ακρόπολις, ε στο διάολο να πάει το Ακρόπολις.
ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΡΕ ΧΘΕΣΙΝΟ ΛΑΜ@ΓΙΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ 'ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ' ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ 50 'ΚΑΙ' ΕΤΩΝ ?
ΕΧΕΙΣ ΠΟΝΕΣΕΙ ΓΙ'ΑΥΤΗΝ ?
ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΛΗΘΑΡΑΚΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΑΓΩΝΑ ?
ΕΙΤΕ ΠΟΛΥ 'ΕΛΑΦΡΑ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ' ΕΓΡΑΨΕΣ ΟΤΙ ΕΓΡΑΨΕΣ ΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ (ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ) ΣΕ ΒΑΖΕΙ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΥΤΑ.
'EL-EM'
Y.Γ. ΜΗΝ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ,ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.
-
ΕΧΕΙΣ ΠΟΝΕΣΕΙ ΓΙ'ΑΥΤΗΝ ?
'EL-EM'
-
Τον σεβασμό τον έχεις υπόψιν σου σαν έννοια? [kouk]
-
Τον σεβασμό τον έχεις υπόψιν σου σαν έννοια? [kouk]
edit [kouk]
-
edit [kouk]
-
Ο γνωστός παλιός αμερόληπτος Κούκος. Βέβαια δεν μας λέει πως ο ελεμ σέβεται εμένα όταν με αποκαλέι χθεσινό λαμόγιο και ούτε λόγος για λογοκρισία εκεί.
-
Ημαρτον takinen, συνεχιστε σε pm...
-
Ο γνωστός παλιός αμερόληπτος Κούκος. Βέβαια δεν μας λέει πως ο ελεμ σέβεται εμένα όταν με αποκαλέι χθεσινό λαμόγιο και ούτε λόγος για λογοκρισία εκεί.Έλεος βρε Takinen.... Ε Λ Ε Ο Σ
Προκαλείς και ζητάς και τα ρέστα? Δηλώνεις να 'πάει στο διάολο ' μία από τις μεγαλύτερες και καλύτερες διοργανώσεις τις χώρας μας όπου κάποιοι άνθρωποι ξεσκιστίκανε και κάποιοι άλλοι αφιερώσανε την ζωή τους για να μπορείς εσύ και εγώ να 'γουστάρουμε' κάθε χρόνο. Μπορεί να έχει χίλια λάθη. Πες τα με τεκμήρια και δώσε λύσεις.
Λογικό λοιπόν με τα λεγόμενα σου να εξαγριώνεις κάποιους ανθρώπους του χώρου με ιστορία όπως τον Eλ-Εμ
Λίγος σεβασμός για κάποιους ανθρώπους δεν βλάπτειΓιάννης
Υ.Γ. 'Όσο για το σεβασμό, αποκτιέται δεν προϋπάρχει.' Το αν έχουν αποκτήσει σεβασμό κάποιοι άνθρωποι το δείχνουν με τα πεπραγμένα τους. Για πες μας τα δικά σου πεπραγμένα που κρίνεις τους πάντες και τα παντα....
-
Ο γνωστός παλιός αμερόληπτος Κούκος. Βέβαια δεν μας λέει πως ο ελεμ σέβεται εμένα όταν με αποκαλέι **χθεσινό λαμόγιο **και ούτε λόγος για λογοκρισία εκεί.To Χθεσινο σε πειραξε?
Και λιγα σου ειπε. -
Ο χρήστης petrosR έγραψε:
Ο γνωστός παλιός αμερόληπτος Κούκος. Βέβαια δεν μας λέει πως ο ελεμ σέβεται εμένα όταν με αποκαλέι **χθεσινό λαμόγιο **και ούτε λόγος για λογοκρισία εκεί.
To Χθεσινο σε πειραξε?
Και λιγα σου ειπε.ΑΣΤΟΝ,ΒΡΕ ΠΕΤΡΟ, ΔΙΟΤΙ Η ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ 'ΛΑΜΟΓΙΟ' ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ Α Υ Τ Ο Σ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟ TOPIC.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
-
To Χθεσινο σε πειραξε?
Και λιγα σου ειπε.Λέω και γώ θα γράψει δεν θα γράψει...Εσύ Πετράκη τι πιστεύεις για το θέμα;
-
To Χθεσινο σε πειραξε?
Και λιγα σου ειπε.Λέω και γώ θα γράψει δεν θα γράψει...Εσύ Πετράκη τι πιστεύεις για το θέμα;
Θες πραγματικα να σου πω τι πιστευω??
Πιστευω λοιπον οτι δεν εχεις ιχνος σεβασμου, εισαι αναγωγος, προκαλεις εκρινευρισμο με καθε σου δημοσιευση και δεν εισαι αξιος λογου. Εισαι ασχετος απο αγωνες γενικα και ειδικα, και κανεις δεν θα επρεπε να σου δινει σημασια, ποσο μαλλον ο el-em. Ειμαι σιγουρος πως μετα απο καθε σου δημοσιευση διαβαζεις και γελας οταν καταφερνεις να κανεις καποιον εξω φρενων.
Λες για τους αλλους διαφορα, δεν γραφεις ομως για το 'ατυχηματακι' που ειχες στο μερκουρη κατα τη διαρκεια παρανομων δοκιμων...
Κατσε στη μιζερη γωνια σου και συνελθε. -
To Χθεσινο σε πειραξε?
Πιστευω λοιπον οτι δεν εχεις ιχνος σεβασμου, εισαι αναγωγος, προκαλεις εκρινευρισμο με καθε σου δημοσιευση και δεν εισαι αξιος λογου. Εισαι ασχετος απο αγωνες γενικα και ειδικα, και κανεις δεν θα επρεπε να σου δινει σημασια, ποσο μαλλον ο el-em. Ειμαι σιγουρος πως μετα απο καθε σου δημοσιευση διαβαζεις και γελας οταν καταφερνεις να κανεις καποιον εξω φρενων.
Λες για τους αλλους διαφορα, δεν γραφεις ομως για το 'ατυχηματακι' που ειχες στο μερκουρη κατα τη διαρκεια παρανομων δοκιμων...
Κατσε στη μιζερη γωνια σου και συνελθε.kouk μηπως πρέπει να τους μαζέψεις.......Και σβήνε επιτέλους τα ασχετα σε σοβαρά θέματα.......
Και, τελικά αν και off topic.
Ο takinen μπορεί να ειναι ξεροκέφαλος αλλά εχει αποψη.
Οι petrosr και capito ner ειναι δικηγόροι;;;;
Για να καταλάβω δηλ. -
Ο χρήστης koulis1 έγραψε:
To Χθεσινο σε πειραξε?
Κατσε στη μιζερη γωνια σου και συνελθε.kouk μηπως πρέπει να τους μαζέψεις.......Και σβήνε επιτέλους τα ασχετα σε σοβαρά θέματα.......
Για να καταλάβω δηλ.Μηπως εσυ δεν εισαι δικηγορος τωρα?
-
To Χθεσινο σε πειραξε?
Για να καταλάβω δηλ.Αυτο ειναι επιχειρημα σοβαρου ανθρωπου?????
Δεν ξερεις τι λενε για τις γνωμες??? Ολοι εχουν απο μια....
Κανε μας τη χαρη λοιπον -
Είμαι ανάξιος του λόγου σου 'Πετράκη'. Παρόλα αυτά μπαίνεις στη διαδικασία να φτιάχνεις διπλά και τριπλά nicks μόνο και μόνο για να βρίζεις εμένα και λίγους ακόμα.
Αν ποτέ φορέσεις παντελόνια και πεις ποιος είσαι θα σε πάρω στα σοβαρά, μέχρι τότε κάτσε πίσω από την οθόνη σου... -
Λες για τους αλλους διαφορα, δεν γραφεις ομως για το 'ατυχηματακι' που ειχες στο μερκουρη κατα τη διαρκεια παρανομων δοκιμων...Είσαι και ανενημέρωτος.
Σε μια εποχή 4 χρόνια πριν βγάλω την πρώτη μου αγωνιστική άδεια παράνομες δοκιμές ???? -
kouk μηπως πρέπει να τους μαζέψεις.......Και σβήνε επιτέλους τα ασχετα σε σοβαρά θέματα.......
Για να καταλάβω δηλ.Κύριε Koulis1,
δεν μπορώ να καταλάβω γιατί λέτε οτι είμαι δικηγόρος. Εκτός εάν εννοείτε οτι η κατάθεση της απόψης, όταν αυτή είναι τεκμηριωμένη με επιχειρήματα είναι λάθος. Και πως είναι δυνατόν να θεωρείτε άποψη τα λεγόμενα του Takinen όταν αυτά πετάνε στον καλάθι των αχρήστων τον Εθνικό μας αγώνα και μαζί την ιστορία και τον κόπο κάποιων ανθρώπων που μόχθησαν για αυτόν χωρίς καμία επιχειρηματολογία ?Γιάννης
Περί Συμπεριφοράς [Διάσπαση]