-
edit [kouk] Προειδοποίηση για ΒΑΝ!
-
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
Μπράβο μας! Φτάσαμε κ σε απειλές μηνύσεων σε forum κ πόσο μάλλον σε ενότητα που θα έπρεπε να είναι παράδειγμα. (που έχει γίνει μάλλον προς αποφυγή).
Για γέλια? (στους απ έξω σίγουρα ναι)
Για κλάματα? (στους από μέσα σίγουρα ναι)Κρίμα πραγματικά.
Για τους 'έξω' η συγκεκριμένη υποενότητα είναι σκέτο ανέκδοτο και η μεγαλύτερη δυνατή δυσφήμιση για τους ελληνικούς αγώνες.
Δυστυχώς...
-
Και ένα ακόμα...αλλά δεν το βάζω
-
Ο χρήστης A-TEC έγραψε:
edit [kouk] Προειδοποίηση για ΒΑΝ!ΚΑΤ ΑΡΧΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ. ΟΥΤΕ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ.....
Go_For_Pole έγραψε:
Τι να πει κανεις τελικα... Παραθεση το pm ε; Εξυπνουλης ο Ιγγλεσης;Αντε να τον χαιρεστε, τον εκλεγμενο εκπροσωπο σας.
ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΙΣ ΜΕ ΒΑΝ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΟΤΑΝ......
Δημοσιεύθηκε: 22/01/07 2:04
A-TEC έγραψε:
*ΑΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙ Η ΑΥΤΟΥ ΕΞΟΧΟΤΗΣ ΔΙΑΓΡΑΨΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ! ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙΑ ΘΑ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΟΥΝ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ! *ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΑΧΡΑΖΕΣΑΙ ΤΗ ΟΠΟΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ??
ΜΗΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΝΑ BAN Η ΜΗΠΩΣ ΟΤΙ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ???ΑΥΤΑ
ΕΓΩ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΕΠΩΝΥΜΟ
Δ.ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ
ΑΝ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ ΘΙΞΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΟΛΗΨΗ ΜΟΥ Η΄ΤΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ CASTOR ΘΑ ΑΣΚΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ!ΑΥΤΑ........
-
den exete bare8ei epiteloys me toys diaksifismoys?
san ta paidakia kanete les kai 8a apodeiksete poios exei to megalytero.... ksekinhse mia diamaxh metaksy castor kai go_for_pole kai klasika exoyn pesei kai oloi oi dikhgoroi apo panw....
Eleos pia....
Koitakste o ka8enas thn dikia toy proswpikothta....Filika
A.Annivas -
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
san ta paidakia kanete les kai 8a apodeiksete poios exei to megalytero.... ksekinhse mia diamaxh metaksy castor kai go_for_pole kai klasika exoyn pesei kai oloi oi dikhgoroi apo panw....
Eleos pia....
A.AnnivasAπο ο,τι βλεπω ο Α-ΤΕΚ σε δικο του προβλημα αναφερεται.
Εξαλλου στο 4τφορουμ δεν χρειαζεται να εχεις προσωπικοτητα,αρκει να εχεις Νικνειμ
-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
Eleos pia....
A.AnnivasAπο ο,τι βλεπω ο Α-ΤΕΚ σε δικο του προβλημα αναφερεται.
Εξαλλου στο 4τφορουμ δεν χρειαζεται να εχεις προσωπικοτητα,αρκει να εχεις Νικνειμ
Μια μικρή διόρθωση.
Πολλά nicname. -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Μια μικρή διόρθωση.
Πολλά nicname.βρε άνθρωπέ και εσύ αντι να ρίξεις νερό, ρίχνεις βενζίνη? ας το μπας και ηρεμήσει το πράγμα.....
υγ. φιλικά το λέω μην παρεξηγηθείς και εσυ, και ξεκινήσουμε να τσακωνόμαστε μεταξύ μας
-
Ο χρήστης MichalisCorsa έγραψε:
υγ. φιλικά το λέω μην παρεξηγηθείς και εσυ, και ξεκινήσουμε να τσακωνόμαστε μεταξύ μας
Κανένα πρόβλημα.
Εξάλλου έχω τη κακή συνήθεια να τσακώνομαι μόνο τι χρονική στιγμή που θέλω και με όποιον θέλω. -
Διεγράφη προκλητικό μήνυμα. Σε παρακαλώ φίλε μου, δεν υπάρχει λόγος να προκαλείς...
(Moderator nass)
Περί Συμπεριφοράς [Διάσπαση]