-
ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Με το καθεστώς του παλαιού ΚΟΚ, οι ομοσπονδίες μοτοσυκλέτας έκαναν ΝΟΜΙΜΑ τα πρωταθλήματά τους χάρη στον αθλητικό νόμο. **Τα ίδια ακριβώς ίσχυαν (και συνεχίζουν να ισχύουν) για την ομοσπονδία αυτοκινήτου. **
Το θέμα έχει ξεφύγει ήδη από τα τον νόμων και βρίσκεται στα χέρια των ανθρώπων. **Κάποιοι άνθρωποι πλέον θα αποφασίσουν αν θέλουν να στηρίξουν την ομοσπονδία για να κάνει αγώνες και κάποιοι άλλοι άνθρωποι θα αποφασίσουν αν θα τρέξουν στους αγώνες της. **
Από εσάς εξαρτάται πλέον.
-
Ο χρήστης SPEEDY έγραψε:
«ΠΑΛΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑ» που είμαι ΠΡΩΤΙΜΩ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΓΝΩΣΤΟ ΝΤΑΒΑΤΖΗ... από τα ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ που μόλις μυρίστηκαν ΜΑΡΟΥΛΙ την κάνανε να μπουν στο παιγνίδι...
SpeedyΔεν ξέρω πόσο 'παλιά' είσαι αλλα 27 ολοκληρα χρόνια ενεργά σε αυτόν τον χώρο, βαρέθηκα τα ιδια καραγκιοζιλήκια.Μην πιστέψεις ούτε λεπτό οτι και στην Μεσογείων δεν παίζονται πολιτικά παιχνίδια.Αν θέλεις να μάθεις πάρε λίστα με τα μέλη και θα δεις ποιοι Πολιτικοί-πρώην Πολιτικοί - νύν Πολιτικοί - ή βλέψεις για πολιτικοί, ειναι μεσα στην ΕΘΕΑ κατα καιρούς.Τουλάχιστον αν γίνει ομοσπονδία τοτε το άθλημα θα διηκείται δημοκρατικότερα, δεν νομίζεις?
-
Ο χρήστης ANDRONIKOS έγραψε:
«ΠΑΛΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑ» που είμαι ΠΡΩΤΙΜΩ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΓΝΩΣΤΟ ΝΤΑΒΑΤΖΗ... από τα ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ που μόλις μυρίστηκαν ΜΑΡΟΥΛΙ την κάνανε να μπουν στο παιγνίδι...
SpeedyΔεν ξέρω πόσο 'παλιά' είσαι αλλα 27 ολοκληρα χρόνια ενεργά σε αυτόν τον χώρο, βαρέθηκα τα ιδια καραγκιοζιλήκια.Μην πιστέψεις ούτε λεπτό οτι και στην Μεσογείων δεν παίζονται πολιτικά παιχνίδια.Αν θέλεις να μάθεις πάρε λίστα με τα μέλη και θα δεις ποιοι Πολιτικοί-πρώην Πολιτικοί - νύν Πολιτικοί - ή βλέψεις για πολιτικοί, ειναι μεσα στην ΕΘΕΑ κατα καιρούς.Τουλάχιστον αν γίνει ομοσπονδία τοτε το άθλημα θα διηκείται δημοκρατικότερα, δεν νομίζεις?
Ναι από την σκοπιά σου σίγουρα έχεις δίκιο για τα τόσα χρόνια που περιμένεις.
Η δικιά μου γνώμη βασίζετε επάνω στην ιστορία του συγκεκριμένου θέματος. Αυτό λοιπόν που η ιστορία λέει σε εμένα είναι ότι από τότε που θυμάμαι τις λέξεις αυτοκίνητο, μοτοσικλέτα, κάρτ και αγώνες πάντα μα πάντα δίπλα υπήρχε η ΕΛΠΑ. Από τότε μέχρι σήμερα στην Ελλάδα ήλθαν και παρήλθαν Βασιλιάδες, Κόμματα άσπρα μαύρα κόκκινα μπλε΄, πράσινα, Χούντα, και πάλι κόμματα άσπρα μαύρα κόκκινα πράσινα μπλε ... αλλά η ΕΛΠΑ ήταν πάντα εκεί στην Μεσογείων. Κυβερνήσεις ανεβήκανε κυβερνήσεις κατεβήκανε άνθρωποι ήρθαν σε αυτή τη ζωή και άλλοι έφυγαν και η ΕΛΠΑ εκεί στη Μεσογείων πάντα μα πάντα συνυφασμένη με τις λέξεις «αγώνες, αυτοκίνητο, μοτοσικλέτα, κάρτ».
Σίγουρα το αποτέλεσμα της διαχείρισης από την ΕΛΠΑ δεν είναι αυτό που όλοι μα όλοι θα θέλαμε. Αυτό είναι σίγουρο και όποιος πει το αντίθετο δεν ξέρει τι του γίνετε. Όπως επίσης είμαι σίγουρος πως και άνθρωποι μέσα από την ΕΛΠΑ θα ήθελαν να έχουν προσφέρει περισσότερα σε αυτό που εκπροσωπούν και που έχει ταυτιστεί με αυτούς...
Η ένσταση μου όμως είναι στον τρόπο αντίδρασης σε αυτή την κατάσταση - προσδοκία-αποτέλεσμα. Τόσοι και τόσοι καλοπροαίρετοι άνθρωποι προσπάθησαν και μαράζωσαν μη έχοντας αποτέλεσμα (τα ξεροκόκαλα δεν μετράνε σαν αποτέλεσμα...) μέσα από την κόντρα ΕΛΠΑ – ΣΟΑΑ τόσα χρόνια και ακόμη τίποτα δεν δείχνει ότι κάτι διδαχτήκαμε από τα όποια αποτελέσματα.
Το σπορ μαραζώνει στην Ελλάδα ενώ μέχρι και οι μαχμούτιδες μας προσπεράσανε με ιλιγγιώδη ταχύτητα κοιτάζοντας όχι διάφορες μικροπολιτικές καταστάσεις αλλά τον ΣΤΟΧΟ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ. Και τον πέτυχαν... οι χτεσινοί ξυπόλυτοι σήμερα έχουν πίστες επιπέδου F1 και διοργανώνουν αγώνες F1 και όλων των άλλων παγκοσμίων πρωταθλημάτων. Και εμείς??? Τι εμείς??? Ακόμα είμαστε στην δεκαετία του 70 – 80 και συνεχίζουμε να τσακωνόμαστε για το αρχηγιλίκι.
Ένας κακοπροαίρετος ψυχρός εκτελεστής θα μας έλεγε «καλά να πάθετε παλιομαλάκες... μισό λεπτό να σας δείξω εγώ πως γίνονται οι δουλειές...»
Νομίζω πως κάποιος τέτοιος μας το λέει ΤΩΡΑ κατάμουτρα αλλά εμείς δεν θέλουμε να το ακούσουμε...
Βλέπε: Πίστα F1 στην Ελλάδα, προϋπολογισμός Κρήτης και άλλα τέτοια «χαρούμενα»...Συγνώμη αλλά εγώ προσωπικά ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ. Έτσι, σε απλά Ελληνικά για να καταλαβαινόμαστε...
Και μιας και ετέθη θέμα θέσεως μου στο πρόβλημα και επειδή δεν έχω υποχρέωση σε κανένα και δεν χρωστάω και δεν περιμένω τίποτα από κανένα ΜΑ ΚΑΝΕΝΑ... δηλώνω πως αν τεθεί θέμα κόντρας ΕΛΠΑ – ΠΟΛΙΤΙΑΣ εγώ είμαι με την ΕΛΠΑ!
Και επειδή ίσως η παραπάνω απόφαση αφήσει ερωτηματικά για εμένα απλά λέω ότι είναι θέμα του πως το βλέπω και το αισθάνομαι εγώ... εγώ λοιπόν σαν «παλιά πουτάνα» που είμαι προτιμώ τον «παλιό γνώριμο νταβατζή» που τώρα πια τον ξέρω σαν τα δάχτυλα του χεριού μου και πλέον είναι σχεδόν προβλέψιμος παρά ένα «ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΚΑΘΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ» που θα έρχεται να γ...σει και να δείρει και να τα πάρει και να φύγει... και σαν αδιάσειστη απόδειξη αυτών που λέω είναι μια βόλτα που θα κάνετε στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις μας. Απλά παρατηρήστε το μέγεθος της αμαρτίας και τον ρυθμό φθοράς τους... και έχουν περάσει μόνο 2 χρόνια από τότε.
ΠΑΝΤΑ Φιλικά
SpeedyΥ.Γ: Τα παραπάνω είναι η προσωπική μου γνώμη και κανείς δεν έχει λόγο να την δεχθεί, πολύ περισσότερο να την ασπασθεί.
-
ΕΙΣΑΙ ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ edit [kouk]..
ΕΑΝ ΣΚΕΦΤΟΝΤΟΥΣΑΝ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΑΙΟΙ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΝ ΑΛΗ ΠΑΣΣΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΑΚΟΜΑ....
-
Ο χρήστης garfli έγραψε:
ΕΙΣΑΙ ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ edit [kouk]...ΕΑΝ ΣΚΕΦΤΟΝΤΟΥΣΑΝ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΑΙΟΙ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΝ ΑΛΗ ΠΑΣΣΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΑΚΟΜΑ....
Ευχαριστώ φίλε μου.
Θα προσπαθήσω να θυμάμαι το χαρακτηρισμό σου για να αποφύγω τις καρπαζιές...Η διαφορά μας είναι πως εγώ βλέπω την πραγματικότητα ενώ εσύ ζεις μέσα στο συννεφάκι. Αν είσαι νέος δικαιολογείσαι, αν είσαι μεγαλύτερος είσαι λίαν επιεικώς απαράδεκτος γιατί εθελοτυφλείς.
Εγώ απλά βγήκα και είπα την αλήθεια, χωρίς να κρύβομαι πίσω απο κινήματα, συντεχνίες, κλπ., που οι περισσότεροι εδώ μέσα αλλά και έξω από εδώ δεν έχουν το θάρρος ούτε καν να υπαινιχθούν...
Πες μας όμως εσύ, έχεις να προτείνεις τίποτα καινούργιο και αποτελεσματικό που δεν θα πάρει καμιά πενηνταριά χρόνια όχι για να αποδώσει αλλά για να δούμε έστω τα πρώτα θετικά αποτελέσματα? Γιατί οι μέχρι τώρα πρακτικές και «δημοκρατικοί ηρωισμοί» μόνο καρπαζιές έχουν κεράσει και κερνάνε το πανελλήνιο.
ΠΑΧΙΑ ΛΟΓΙΑ είναι πολύ εύκολο να λέμε φίλε μου. ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ δεν βλέπω.Φιλικά
Speedy -
Ο χρήστης SPEEDY έγραψε:
σου λέω πως εγώ σαν «ΠΑΛΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑ» που είμαι ΠΡΩΤΙΜΩ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΓΝΩΣΤΟ ΝΤΑΒΑΤΖΗ... από τα ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ που μόλις μυρίστηκαν ΜΑΡΟΥΛΙ την κάνανε να μπουν στο παιγνίδι...ΠΑΝΤΑ Φιλικά
SpeedyΦιλε 'SPEEDCRAFT' !!!!!,επιτρεψε μου να σε αποκαλω ετσι λογω παλαιοτητος,
σε καταλαβαινω απολυτα και δεν προκειται να λογομαχησω μαζι σου για τις απολυτα ξεκαθαρες θεσεις σου,
επιτρεψε μου ομως να σου τονισω πως μιας και η συζητηση για το εν λογω ιδρυμα,.... κολαει καλυτερα η παροιμια.......
..¨'ΧΤΕΣΙΝΟΣ ΦΟΥΣΤΗΣ-ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΤΩΛΟΜΠΑΡΑΣ !'ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ
ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟΠΟΥΛΟΣ Μ. -
Ο χρήστης ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟΠΟΥΛΟΣ Μ. έγραψε:
σου λέω πως εγώ σαν «ΠΑΛΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑ» που είμαι ΠΡΩΤΙΜΩ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΓΝΩΣΤΟ ΝΤΑΒΑΤΖΗ... από τα ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ που μόλις μυρίστηκαν ΜΑΡΟΥΛΙ την κάνανε να μπουν στο παιγνίδι...
ΠΑΝΤΑ Φιλικά
SpeedyΦιλε 'SPEEDCRAFT' !!!!!,επιτρεψε μου να σε αποκαλω ετσι λογω παλαιοτητος,
σε καταλαβαινω απολυτα και δεν προκειται να λογομαχησω μαζι σου για τις απολυτα ξεκαθαρες θεσεις σου,
επιτρεψε μου ομως να σου τονισω πως μιας και η συζητηση για το εν λογω ιδρυμα,.... κολαει καλυτερα η παροιμια.......
..¨'ΧΤΕΣΙΝΟΣ ΦΟΥΣΤΗΣ-ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΤΩΛΟΜΠΑΡΑΣ !'ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ
ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟΠΟΥΛΟΣ Μ.Για σου παλιοσειρά...
Θα μπορούσε να είναι και έτσι αλλά θα ήθελα να διευκρινίσω ότι κάθε αναφορά μου σε ΕΛΠΑ αφορά ξεκάθαρα την λέσχη σαν οργανισμό ή ίδρυμα ή ότι άλλο. Ποτέ δεν αναφέρομαι σε συγκεκριμένα πρόσωπα και πολύ περισσότερο σε πρόσωπα που δεν έτυχε να γνωρίσω ώστε να έχω γνώμη.
Άτομα με διάφορα προτερήματα αλλά και ελαττώματα υπήρξαν και θα υπάρχουν πάντα από όλες τις πλευρές. Είναι μέρος του παιχνιδιού που λέγεται ζωή... έτσι για να το φιλοσοφήσουμε λίγο.Πάντα Φιλικά
Speedy -
Ο χρήστης SPEEDY έγραψε:
SpeedyΚαι επειδή ίσως η παραπάνω απόφαση αφήσει ερωτηματικά για εμένα απλά λέω ότι είναι θέμα του πως το βλέπω και το αισθάνομαι εγώ... εγώ λοιπόν σαν «παλιά πουτάνα» που είμαι προτιμώ τον «παλιό γνώριμο νταβατζή» που τώρα πια τον ξέρω σαν τα δάχτυλα του χεριού μου και πλέον είναι σχεδόν προβλέψιμος παρά ένα «ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΚΑΘΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ» που θα έρχεται να γ...σει και να δείρει και να τα πάρει και να φύγει... και σαν αδιάσειστη απόδειξη αυτών που λέω είναι μια βόλτα που θα κάνετε στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις μας. Απλά παρατηρήστε το μέγεθος της αμαρτίας και τον ρυθμό φθοράς τους... και έχουν περάσει μόνο 2 χρόνια από τότε.
ΠΑΝΤΑ Φιλικά
SpeedyΥ.Γ: Τα παραπάνω είναι η προσωπική μου γνώμη και κανείς δεν έχει λόγο να την δεχθεί, πολύ περισσότερο να την ασπασθεί.
Οχι και τόσο προβλέωιμη αν λάβει υπόψη κανείς τι λεγόταν περί ασφάλειας αγώνων μετά το καλοκαίρι συν το ότι αυτή τη στιγμή στην ΕΘΕΑ μετέχει και ο ΣΟΑΑ και μετά ρίξει μια ματιά στη προκύρηξη των αγώνων για το 2007 (κυρίως των σπριντ). Κάποιες λέσχες βγήκαν άχρηστες με διάφορες δημισιεύσεις και γιαυτό επιβρυέυτηκαν να διοργανώσουν ξανά αγώνες. Τι γίνεται δεν υπάρχουν εκθέσεις παρατηρητών ή τις πετάνε στα άχρηστα και δεν τις διβάζει κανείς πια???
-
ΓΕΝΙΚΩΣ ΜΠΕΡΔΕΜΑ!!!
POLY MPERDEMA!!!
-
Ο χρήστης garfli έγραψε:
ΕΙΣΑΙ ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ edit [kouk]..ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΟΤΙ Η ΛΕΞΗ edit [kouk] ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΤΑΙ....ΣΟΡΡΥ.
ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΛΕΞΗ..... ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ.
Σου συνιστώ, τότε, να μελετήσεις την διαφορά που αποκτά μια λέξη ανάλογα με το πως την χρησιμοποιεις. Οι επόμενες παρόμοιες δημοσιεύσεις θα διαγράφονται.[kouk]
-
Προκαλεις, προκαλεις, προκαλεις....
Στεκεσαι πισω απο την ανωνυμια σου και λασπωνεις διαρκως. Αν -με οποιο τροπο-αγαπας τους αγωνες και θες να εισαι ανταξιος της θεσης που σου εχουν εμπιστευθει ,σταματα αυτο το τροπαρι που κατα συμπτωση ειναι παντα προεκλογικο και κανει κακο σε ολους, και φανερωσου δημοσια η κατ αντιπαρασταση,ωστε να λυσουμε τα προβληματα που εχεις. Μπορει να βγει σε καλο.
Γιατι ειναι κριμα να βασιζεσαι στην αξιοπρεπεια μας , στο οτι ποτε δεν θα αποκαλυπταμε την ταυτοτητα σου δημοσια,ποτε δεν θα βαζαμε σε μπελαδες το rally.gr και τους τροχους με μια απλη καταγγελια για δυσφημιση, ποτε δεν θα κοιτουσαμε να καλυψουμε τα ΠΙΘΑΝΑ λαθη μας με ξεκατινιασματα και αναφορες σε δικα σου.
Εχουμε και πιο σοβαρα και πιο λεβεντικα πραγματα να κανουμε.
Απο καρδιας στα γραφω, δες τα ετσι και φερσου αναλογα με το υψος σου...
Χρηστος. -
ΡΑΓΙΑ ΣΕ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ!
-
-
edit [kouk]
-
Ο χρήστης garfli έγραψε:
edit [kouk]Δεν πειράζει αγόρι μου. Πές τα όπως εσύ ξέρεις, να ανακουφιστείς μη μας πάθεις και τίποτα και το έχουμε και κρίμα στο λαιμό μας.
Γκάζωνε εσύ, αντέχω εγώ. Παλιά πουτάνα είπαμε...Speedy
-
Ο χρήστης SPEEDY έγραψε:
Παλιά πουτάνα είπαμε...Speedy
ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΣΑΙ! ΠΑΛΙΕΣ - ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ , ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΓΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΜΑΖΕΜΕΝΕΣ!
-
-
Ο χρήστης SPEEDY έγραψε:
edit [kouk]
Δεν πειράζει αγόρι μου. Πές τα όπως εσύ ξέρεις, να ανακουφιστείς μη μας πάθεις και τίποτα και το έχουμε και κρίμα στο λαιμό μας.
ΣΟΡΡΥ ΑΛΛΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΕΞΩ, ΜΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΕΝΑΣ 'ΆΔΕΛΦΟΣ'
ΚΑΙ Ο ΜΟΝΤΑΖΕΡ ΤΗΝ ΕΣΒΗΣΕ, ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΣΕΝΑ!ΕΙΔΕΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΝΤΑΖΕΡ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΟΝΤΑΡΙΣΜΑ ??
ΕΛΠΙΖΩ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΣΒΗΣΕΙΣ .... -
Ο χρήστης garfli έγραψε:
edit [kouk]
Δεν πειράζει αγόρι μου. Πές τα όπως εσύ ξέρεις, να ανακουφιστείς μη μας πάθεις και τίποτα και το έχουμε και κρίμα στο λαιμό μας.
ΣΟΡΡΥ ΑΛΛΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΕΞΩ, ΜΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΕΝΑΣ 'ΆΔΕΛΦΟΣ'
ΚΑΙ Ο ΜΟΝΤΑΖΕΡ ΤΗΝ ΕΣΒΗΣΕ, ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΣΕΝΑ!ΕΙΔΕΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΝΤΑΖΕΡ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΟΝΤΑΡΙΣΜΑ ??
ΕΛΠΙΖΩ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΣΒΗΣΕΙΣ ....OK ευχαριστώ, κανένα πρόβλημα...
Φιλικά
Speedy -
Ο χρήστης platis έγραψε:
......ποτε δεν θα βαζαμε σε μπελαδες το rally.gr και τους τροχους με μια απλη καταγγελια για δυσφημιση.......ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΘΑ ΚΛΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ P.LIATTI KAI ΓΝΩΣΤΟΣΑΓΝΩΣΤΟΣ ΓΙΑ ΜΑΡΤΥΡΕΣ...
ΦΙΛΙΚΑ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΡΦΛΙΔΑΚΗΣ ( ο 3ος )
ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΗ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΠΑ?