-
Ο χρήστης platis έγραψε:
.. Το πιο δυσκολο απ ολα ομως ειναι να πεισεις τους εν δυναμει και 'εν ονειρω' προεδρους του χωρου (που δυστυχως ειναι πολλοι) να κανουν ενα βημα πισω και να δεχθουν οτι τοτε θα υπαρχει ΕΝΑΣ ΜΟΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟΣ -και για να προλαβω γνωστες κακεντρεχειες- ενας απ' αναμεσα τους....ΕΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΜΑΣ ....
ΤΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ
ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ.
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Το οτι εχει κρατησει ακομα τον βασιλικο θυρεο στο σημα της δεν σας λεει τιποτα?
Διαιρει και βασιλευε...ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΔΕΣ ΤΟΝ ΘΥΡΕΟ ΒΡΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ?
ΜΑΛΛΟΝ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
...ΠΑΛΙ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ !!!!!
ΠΟΣΑ ΞΕΡΕΙΣ-ΠΟΣΑ ΞΕΡΕΙΣ............Ιστορικά Στοιχεία // Το σήμα της ΕΛΠΑ
http://www.elpa.gr/7.asp?tsub=2ΦΙΛΙΚΑ
-
Ο χρήστης ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟΠΟΥΛΟΣ Μ. έγραψε:
'EL-EM'
ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΕΜΑ.
'EL-EM'
-
Garfli εγραψε...κυριολεκτικα και μεταφορικα
ΕΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΜΑΣ ....ΤΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ
Σε προλαβα, αλλα δεν διαβασες καλα. Τα προεδριλικια δεν με αφορουν φιλτατε, αν μπορουσες να δεις μια πιθαμη περα απο την μυτη σου θα το ειχες διαπιστωσει.
Ασχολησου λοιπον με κατι αλλο, ενας απο τους προεδρους δεν πρεπει να γινεται γραφικος. Σου ξαναεγραψα οτι κανεις κακο με την σταση σου.
Σε παρακαλω σταματα αυτην την κοροιδια και κρατα τα προσωπικα σου για την στιγμη που θαμαστε ο ενας απεναντι στον αλλον.
Νομιζω οτι η σταση σου αυτη δεν αξιζει κανενα παραπερα διαλογο. -
Ο χρήστης el-em έγραψε:
'EL-EM'
'EL-EM'
εμ δεν ειμαστε σιγουροι σε τι αναφερεται ο συνομιλητης μας
εμ τον προσβαλουμε 'ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΔΕΣ ΤΟΝ ΘΥΡΕΟ ΒΡΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ?
ΜΑΛΛΟΝ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ.'
εμ δεν ξερουμε να ξεχωρισουμε τον 8υρεο (εμβλημα) από το στεμμα...
εμ δεν ζηταμε και μια συγνωμη και ας πεσει χαμω...διαβαζω....
διαβαζω....
διαβαζω....
και το μονο που καταλαβαινω ειναι οτι δεν υπαρχει μελλον...με τα μυαλα που κουβαλαμε.... -
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
διαβαζω....
διαβαζω....
και το μονο που καταλαβαινω ειναι οτι δεν υπαρχει μελλον...με τα μυαλα που κουβαλαμε....Ελ- πώς λέμε Ελ-Ματαντόρ!
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
'EL-EM'
'EL-EM'
διαβαζω....
διαβαζω....
και το μονο που καταλαβαινω ειναι οτι δεν υπαρχει μελλον...με τα μυαλα που κουβαλαμε....MAD-MAX-13
ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΙΣΑΙ ?
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ?
ΚΑΝΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΓΩΓΗ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ.
ΕΓΩ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΟΤΙ ΕΓΡΑΨΑ. ΕΣΥ ΠΟΥ 'ΧΑΛΙΕΣΑΙ' ?'EL-EM'
-
Ο χρήστης roadrunner_gr έγραψε:
Ελ- πώς λέμε Ελ-Ματαντόρ!Η αλλιώs ΕΛα μέσα παίζειs βασικόs
-
Επειδή σας γνωρίζω και τους 2 προσωπικά σας παρακαλώ παρά πολύ να δοθεί τέλος σε μια διαμάχη μεταξύ φιλών μου πριν καν αυτή αρχίσει.
Και οι 2 σας έχετε να δείξετε πράγματα ο καθένας στον τομέα του και πιστεύω ότι μπορείτε να συνεργαστείτε κιόλας για κάτι καλύτερο.
Ας αφήσουμε τις διαμάχες και τις μπηχτές μεταξύ μας , και δεν αναφέρομε εδώ μονό στον el-em και MAD MAX-13 , και ας ακούσει επιτελούς ο ένας τον άλλον για να συνεργαστούμε και να πάμε μπροστά.
Λέσχες αυτοκινήτου , αγωνιζόμενοι , κοντρακιδες , στροφακιδες κλπ ..όλοι μας έχουμε ένα κοινό παρανομαστη..ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ/ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ.
Ας δουλέψουμε όλοι μαζί για αυτό και ας αφήσουμε την διχόνοια και τα μίση επιτελούς που μας ταλανίζουν σαν λαό. -
Ο χρήστης Dimitris Mpistiolis έγραψε:
Και τους 2 σας ξερω προσωπικα και δεν θελω τσακομους..ας τελειωσει εδω σας θερμοπαρακαλω και να μην δωθει συνεχεια και χαλασουμε το θεμα..ΠΑΡΑΚΑΛΩ!Εσείs ξέρεται εμένα
Μάλλον λάθοs βιβλίο διαβάσαται
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
'EL-EM'
'EL-EM'
διαβαζω....
διαβαζω....
και το μονο που καταλαβαινω ειναι οτι δεν υπαρχει μελλον...με τα μυαλα που κουβαλαμε....MAD-MAX-13
ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΙΣΑΙ ? >>>ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΣΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΦΟΡΟΥΜ
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ? >>>ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ Η ΚΑΚΟ, ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ?
ΚΑΝΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΓΩΓΗ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ**.>>>ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΦΗΝΩ ΓΙΑ ΕΣΑΣ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΜΟΥ**
ΕΓΩ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΟΤΙ ΕΓΡΑΨΑ. ΕΣΥ ΠΟΥ 'ΧΑΛΙΕΣΑΙ' ?>>>ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΩ ΤΙς ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΕΦΟΣΟΝ ΑΥΤΕΣ ΜΕ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΟ...
be my guest
'EL-EM'
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Σε προλαβα, αλλα δεν διαβασες καλα. Τα προεδριλικια δεν με αφορουν φιλτατε, αν μπορουσες να δεις μια πιθαμη περα απο την μυτη σου θα το ειχες διαπιστωσει.
Ασχολησου λοιπον με κατι αλλο, ενας απο τους προεδρους δεν πρεπει να γινεται γραφικος. Σου ξαναεγραψα οτι κανεις κακο με την σταση σου.
Σε παρακαλω σταματα αυτην την κοροιδια και κρατα τα προσωπικα σου για την στιγμη που θαμαστε ο ενας απεναντι στον αλλον.
Νομιζω οτι η σταση σου αυτη δεν αξιζει κανενα παραπερα διαλογο.......ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ...
ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟ ΣΠΟΡ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΠΙΔΙΔΕΣΑΙ ΣΤΟ ΣΠΟΡ ΤΗΣ ΛΑΣΠΗΣ ΠΟΥ ΣΥΧΝΑ - ΠΥΚΝΑ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΛΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΑ !!!!
ΩΡΑΙΑ ΛΙΑΚΑΔΑ
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ !!!Lock alert
(Moderator nass)
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Εκτός αυτού, το Ακρόπολις είναι, κακά τα ψέμματα, το μοναδικό (αυτή τη στιγμή) εθνικό κεφάλαιο που έχει ο μηχανοκίνητος αθλητισμός σε αυτή τη χώρα, και το μοναδικό που μας ξεχωρίζει από πχ. τη Σλοβακία και δε νομίζω πως θα ήταν σκόπιμο να το ρισκάρουμε για τις εσωτερικές μικροπολιτικές μας.
Δεν ξέρω τι γίνεται στη Σλοβακία, όμως θα σε χάλαγε ένα επίπεδο τύπου Ρουμανίας; http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=main-article&race_id=0&article_id=11919
-
Ο χρήστης takinen έγραψε:
Εκτός αυτού, το Ακρόπολις είναι, κακά τα ψέμματα, το μοναδικό (αυτή τη στιγμή) εθνικό κεφάλαιο που έχει ο μηχανοκίνητος αθλητισμός σε αυτή τη χώρα, και το μοναδικό που μας ξεχωρίζει από πχ. τη Σλοβακία και δε νομίζω πως θα ήταν σκόπιμο να το ρισκάρουμε για τις εσωτερικές μικροπολιτικές μας.
Δεν ξέρω τι γίνεται στη Σλοβακία, όμως θα σε χάλαγε ένα επίπεδο τύπου Ρουμανίας; http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=main-article&race_id=0&article_id=11919
Δεν έχει σχέση το ενα με το άλλο...
Πάντως ΜΠΡΑΒΟ στο παιδί αλλά και στους Ρουμάνους.Φιλικά
Speedy
ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΗ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΠΑ?