-
Πήγε κανείς στο Πλαίσιο να δει το iPhone από κοντά?
-
πήγε φίλος και εντυπωσιάστηκε...
-
Από ότι φαίνεται είναι καλό, αλλά όχι τόσο καλό όσο θα έπρεπε. Επίσης έχει κάποιες ιδιοτροπίες και ελλείψεις εντελώς ανεξήγητες.
Εκτεταμένο review εδώ.
Κατά 90% πάντως θα το πάρω μόλις βγει, αφενός γιατί θέλω ένα iPod ούτως ή άλλως, και αφετέρου γιατί τα Windows Mobile που χρησιμοποιώ τώρα είναι απαράδεκτα στην διαχείριση τηλεφωνικών κλήσεων. Ειλικρινά δεν μπορώ να φανταστώ ότι μπορεί να υπάρξει συσκευή που να είναι χειρότερο τηλέφωνο από ένα μηχάνημα WM αυτή τη στιγμή.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Κατά 90% πάντως θα το πάρω μόλις βγει, αφενός γιατί θέλω ένα iPod ούτως ή άλλως, και αφετέρου γιατί τα Windows Mobile που χρησιμοποιώ τώρα είναι απαράδεκτα στην διαχείριση τηλεφωνικών κλήσεων. Ειλικρινά δεν μπορώ να φανταστώ ότι μπορεί να υπάρξει συσκευή που να είναι χειρότερο τηλέφωνο από ένα μηχάνημα WM αυτή τη στιγμή.Αν είναι να πάρεις, περίμενε τουλάχιστον το Version 2 (αν υποθέσουμε οτι θα στείλουν κι εδώ το V1 στην αρχή) γιατί από τα προβλήματα που διαβάζω οτι έβγαλε, μάλλον προς το overhyped καταλήγω να το κατατάξω...
-
Προβληματα οσον αφορα το σχεδιασμο,το hw αλλα και το sw δεν εχει βγαλει σοβαρα
Οσον αφορα τη φιλισοφια και την προσεγγιση π.χ του μενου(δεν εχει καν backward!!!) η γενικοτερα των λειτουργιων εχει ξενισει και ξυνισει αρκετα
-
γ@μω την γκαντεμιά μου και γ@μω την Νοκια μέσα...
ολοκαίνουρο 6300 μόλις το άνοιξα δεν λειτουργούν τα κουμπιά δεξια και κάτω και τα πράσινο και κόκκινο.
τι κάνω; που το στέλνω; το πήρα από το πλαισιο..
(για την κοπέλα μου είναι... )
αμα το λέω ΚΩΛΟΝΟΚΙΑ!
-
Υπερβολές..
Αν όντως είναι ολοκαίνουριο, πήγαινε το στο Πλαίσιο για αλλαγή. -
Στο Πλαίσιο για αλλαγή κατ' ευθείαν, είναι υποχρεωμένοι να στο αλλάξουν.
-
είναι ολοκαίνουριο....έφυγα
-
Back...με brand new!
α ρε Πλαίσιο...χωρίς πολλά πολλά έχει το έτερον ήμισυ μου καινούριο 6300.
Ξαναχάρηκε...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Back...με brand new!α ρε Πλαίσιο...
Καμία σχέση με Πλαίσιο η αλλαγή που έγινε. Όλα τα καταστήματα αυτό θα έκαναν αρκεί να είχε αγοραστεί από εκεί το κινητό μέσα σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα που ορίζει η Nokia.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Back...με brand new!
α ρε Πλαίσιο...
Καμία σχέση με Πλαίσιο η αλλαγή που έγινε. Όλα τα καταστήματα αυτό θα έκαναν αρκεί να είχε αγοραστεί από εκεί το κινητό μέσα σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα που ορίζει η Nokia.
το ξέρω...απλά δεν μου τα έπρηξαν.
σε παλαιότερο θέμα με άλλο online shop μου είχαν βγάλει την παναγία...και μιλάω για την ίδια μέρα. Ηθελαν να το κρατήσουν και να το στείλουν στο σέρβις.
-
Σήμερα για πολλοστή φορά ήρθα στο τσακ να σπάσω το ΜΙΟ Α701. Τον τελευταίο καιρό τρώει τρελά κολλήματα και πάρα πολύ συχνά αρνείται να συνεργαστεί με το bluetooth πράγμα που κάνει την συμβίωση μαζί του όχι μόνο εκνευριστική, αλλά και επικίνδυνη. Ίσως βέβαια να φταίει και το D7 Beta που τρέχω αυτό τον καιρό.
Κανονικά πρέπει να το βάλω σε αγγελία προς πώληση, αλλά αυτό θα μου στερήσει την χαρά να μετρήσω τις μπουρμπουλήθρες που θα κάνει όταν το φουντάρω από το πλοίο για τις διακοπές.
-
Το D7 είναι υποθέτω κάποιο software? Γιατί έβαλες το Beta?
-
Το destinator, λογισικό πλοήγησης. Χρησιμοποιώ το Beta γιατί είναι πολύ ανώτερο της σταθερής έκδοσης σε όψη 3D.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Το destinator, λογισικό πλοήγησης. Χρησιμοποιώ το Beta γιατί είναι πολύ ανώτερο της σταθερής έκδοσης σε όψη 3D.Τότε καλά να πάθεις.
Το πιθανότερο είναι να φταίει αυτό πάντως. -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Το destinator, λογισικό πλοήγησης. Χρησιμοποιώ το Beta γιατί είναι πολύ ανώτερο της σταθερής έκδοσης σε όψη 3D.
Τότε καλά να πάθεις.
Το πιθανότερο είναι να φταίει αυτό πάντως.γιατί να φταίει αυτό στο θέμα του bt;
το 701 έχει ενσωματωμένο δέκτη gps...και άρα δεν δουλεύει με bt gps ώστε να έχει κάποιο conflict.
-
Μπορεί να υπάρχει πρόβλημα συμβατότητας του Beta με την έκδοση του λειτουργικού του Mio.
-
Ερώτηση:
μπορώ να κάνω μετατροπη απο συμβολαιο σε καρτοκινητο κρατώντας φυσικά τον αριθμό μου; -
Αν το συμβόλαιο έχει λήξει, σίγουρα ναι.
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#2]