-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αφου σου λέω ότι το Ε50 που πήρα ΕΧΕΙ εφαρμογή Navigation!!!To GPS BT θέλω να για να βρει σήμα! Η λέω πάλι παπαριές?
μιλαμε για πλοηγηση, οχι απλα για να σου δειχνει το στιγμα!!
το b/t gps το θες για το Ε50.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αφου σου λέω ότι το Ε50 που πήρα ΕΧΕΙ εφαρμογή Navigation!!!To GPS BT θέλω να για να βρει σήμα! Η λέω πάλι παπαριές?
τι έχει το Ε50;;
-
Εχει ρε Σάββα! GPS Navigator. Μπορεί να το έβαλε αυτός που το είχε πριν. Μεταχειρισμένο το πήρα.
Σου ζητάει να του πεις που πάς και υπολογίζει χρόνους, υψόμετρα, αποστάσεις κλπ! Δεν ξέρω αν είναι μόνο στίγμα ή και χάρτες.....αλλά έχει! -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:oops:Εχει ρε Σάββα! GPS Navigator. Μπορεί να το έβαλε αυτός που το είχε πριν. Μεταχειρισμένο το πήρα.
Σου ζητάει να του πεις που πάς και υπολογίζει χρόνους, υψόμετρα, αποστάσεις κλπ! Δεν ξέρω αν είναι μόνο στίγμα ή και χάρτες.....αλλά έχει!ναι άλλα όπως σου λέμε αυτό ΔΕΝ κάνει πλοήγηση.-
-
Ρώτησα ποιό ΒΤ GPS προτείνετε!...Δεν σας ρώτησα αν έχει χάρτες και κάνει πλοήγηση.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ρώτησα ποιό ΒΤ GPS προτείνετε!...Δεν σας ρώτησα αν έχει χάρτες και κάνει πλοήγηση.δεν ξέρω...θα ξέρει ο κρουζ που έχει χρησιμοποιήσει κάτι παρόμοιο. Δεν μπορούμε να ξέρουμε ποιο είναι συμβατό χωρίς να έχουμε symbian κινητό...
για πλοήγηση κοίτα το route66...γκούγκλαρε το.
-
Το είχα το R66 αλλά δεν μου άρεσε και ιδιαίτερα. Θα κοιτάξω να βρω ένα ΒΤ GPS και απο εκεί και πέρα θα δω....
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Το είχα το R66 αλλά δεν μου άρεσε και ιδιαίτερα. Θα κοιτάξω να βρω ένα ΒΤ GPS και απο εκεί και πέρα θα δω....δύσκολα τα πράγματα στο symbian Νίκο...IMO τσάμπα λεφτά θα πετάξεις.
Καλύτερα να πάρεις ένα ppc-gps με destinator να τελειώνεις με το θέμα πλοήγηση. Εκεί γύρω στα 250-300 ευρώ θα χαλάσεις και τέλος.Με το Ε50 και εφόσον δεν σου άρεσε το μετριότατο Route 66 ...asta la vista.
-
Omikrone3 έγραψε:
φιλε με το ετεν.με τα ιδια λεφτα δες και το Ν95.Θα σερνεται ο 400ρης με την VGA...Παράθεση:
Για το Ν95:
+Ομορφο, μικρό γι' αυτά που προσφέρει, ΝΟΚΙΑ με ό,τι αυτό συνεπάγεται, fashion item, εξαιρετική κάμερα για κινητό με φακό Carl Zeiss.
-Δεν τρέχει Windows, ΔΕΝ παίρνει Destinator, άρα το GPS στην Ελλάδα θα είναι στοιχειώδες. Επίσης δεν δέχεται άλλες δημοφιλείς εφαρμογές που υπάρχουν στα Windows. Ακριβό σε σχέση με άλλα PDA. NOKIA με ό,τι αυτό συνεπάγεται...Αυτο για τα windows...Πλακα μας κανεις?Συγκρινονται ακομα και τα crossbow με το fp1?
Για το destinator ειναι θεμα χρονου.Η Νokia εχει παραχωρησει τα location API's σε 3ους developers.Υπαρχει ηδη εκδοση wayfinder.Θεμα χρονου ειναι.Οταν λες δημοφιλεις?
Ακριβο σε σχεση π.χ με το παρωχημενο Tytn?ΣΥνυπολογισε και την μεταπωλητικη αξια
Δεν είδες μάλλον το ποστ μου... Ποια ίδια λεφτά; Τα διπλά θα πρέπει να δώσω για το Nokia σχεδόν! Από λεφτά το ΕΤΕΝ είναι το φθηνότερο...
Οσο για την VGA μπορεί να έχεις δίκιο, αν και δεν διάβασα κάτι τέτοιο... Πάντως τα περισσότερα PDAs παρόμοιο επεξεργαστή έχουν.
Τα Windows σε σχέση με τα Symbian τα προτιμώ. Οσες φορές έπαιξα με κάποιο κινητό με Symbian δεν είδα κάτι που δεν έχουν τα Windows, άσε που τα περισσότερα ήταν ιδιαίτερα αργά...
Οσο για το Destinator κι αν είναι θέμα χρόνου: αν όντως σε 1 χρόνο βγει Destinator για Symbian, θα αγοράσω ένα! ΣΗΜΕΡΑ όμως , τα Windows είναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ για την Ελλάδα, αφού το Destinator είναι ο απόλυτος κυρίαρχος ΜΑΚΡΑΝ των άλλων...
Και θυμήσου: θα δώσω 330 ευρώ μόνον! Φυσικά δεν θα έχω πολύ καλή κάμερα, αλλά τη χρησιμοποιώ λίγο ούτως ή άλλως, άσε που έχω και την ψηφιακή μηχανή πρόχειρη... Από κει και πέρα, με ενδιαφέρει το GPS , το WiFi και οι multimedia ικανότητες κυρίως: ε, όλα αυτά θα τα προσφέρει το ΕΤΕΝ. Του χρόνου, παίρνω κάτι καλύτερο αν είναι! Τώρα, δεν βρήκα κάτι αντίστοιχο ή καλύτερα σ' αυτά τα χρήματα...
Γρηγόρης
Τι να πω...Εσυ ξερεις.Παντως οπως λες κι εσυ επαιξες με symbian,αν ασχολιοσουν πιο σοβαρα ισως να ειχε αποκομισει αλλες εντυπωσεις.
Για τα χρηματα δεν ξερω τι παιζε με την περιπτωση σου αλλα το Ν95 βγαινει στα 700 ευρω.Gps εχει,εστω με Sirf star II,wifi,για multimedia εχει εναν ARM στα 360+ με επιταχυνση γραφικων.
Παντως να ξερεις οτι αν θες να βλεπεις βιντεακια θα πρεπει να ανι τουλ vga αναλυσης,η εστω CIF αλλιως θα βλεπεις μια πιξελιασμενη αηδια σε fullscreen.Αλλιως θα τα βλεπεις σε μικροτερη επιφανεια/μεγεθος
HF πολύ καλή επιλογή. Καλορίζικο!
Omikrone3
Τα windows είναι παντού καλύτερα.
Σε εφαρμογές, σε ταχύτητα, σε σταθερότητα.Το παρωχημένο ΤyTN παίζει τα πάντα από βίντεο, τα πάντα από μουσική, είναι πιο γρήγορο από το Ν95, σταθερότατο, με full πληκτρολόγιο, με υπερβολικά περισσότερες εφαρμογές από το Ν95, έχει οθόνη αφής και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για GPS σε αντίθεση με το Ν95 που κάνει μόνο αν δεν έχεις ιδιαίτερες απαιτήσεις. Ακόμα έχει και οθόνη αφής(χωρίς σχόλια).
Τελός μπορείς να του βάλεις και τα καινούρια Windows. Στο Ν95 μπορείς να βάλεις την καινούρια έκδοση Symbian όταν βγει;'Τα windows είναι παντού καλύτερα. 'Σοβαρα?Και στην ευθεια?Και στις στροφες?Και στις ρεπριζ?
Τωρα δε θα μπω στη λογικη της συγκρισης ενος λογισμικου με το αλλο.Απλως το 1ο το παραγουν βαριεστημενα αμερικανακια και το 2ο πρωτοποροι Φινλανδοι.Σαν να συγκρινουμε Vista-Tiger...
To Ν95 υποθετω οτι το εχεις δουλεψει και μιλας ε?Πες μας λοιπον ποσο χρονο παιρνει ενα απλο Task π.χ η αλλαγη της διαταξης οθονης απο portrait σε landscape στο ενα και ποσο στο αλλο?
Το παρωχημενο tytn,ειναι τεραστιο,εχει καμερα που χρησιμοποιουσε ο ανθρωπος των σπηλαιων για να αποθανατιζει τα μαμουθ,δεν εχει gps,επιταχυνση 3d,σε υποχρεωνει με το ζορι να χρησιμποιεις τα bundled ακουστικα αν δεν παρεις ανταπτορακι,δεν εχει στερεο ηχειακια...υπερβολικα περισσοτερες εφαρμογες ε?Μπορει να ανοιξει pdf out of the box?Mηπως τελικα ειναι υπερβολικα υπερεκτιμημενο?Τωρα για την οθονη αφης αν εισαι πανω απο 15 και σε εντυπωσιαζει σαν feature τι να πω...Εμενα τη ζωη μου δυσκολη μου κανει.Να μην αρχισουμε τωρα και Versus με το iphone...
δε λεω και το ν95 εχει αθλια μπαταρια για Power user,λιγη ελευθερη Ram (~20mb) αλλα τουλ ειναι πρωτοποριακο σε 5-6 τομεις
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
'Τα windows είναι παντού καλύτερα. 'Σοβαρα?Και στην ευθεια?Και στις στροφες?Και στις ρεπριζ?
Αν είναι να πεις και άλα τέτοια αστεία πες το μου να ανάψω τα καλοριφέρ.
Τωρα δε θα μπω στη λογικη της συγκρισης ενος λογισμικου με το αλλο.Απλως το 1ο το παραγουν βαριεστημενα αμερικανακια και το 2ο πρωτοποροι Φινλανδοι.
Και;
To Ν95 υποθετω οτι το εχεις δουλεψει και μιλας ε?Πες μας λοιπον ποσο χρονο παιρνει ενα απλο Task π.χ η αλλαγη της διαταξης οθονης απο portrait σε landscape στο ενα και ποσο στο αλλο?
Μπορώ να σου πω οτι στο S100(το οποίο είναι χειρότερο από το TyTN) η συγκεκριμένη διαδικασία παίρνει λιγότερο από 1'.
Το παρωχημενο tytn,ειναι τεραστιο,εχει καμερα που χρησιμοποιουσε ο ανθρωπος των σπηλαιων για να αποθανατιζει τα μαμουθ,δεν εχει gps,επιταχυνση 3d,σε υποχρεωνει με το ζορι να χρησιμποιεις τα bundled ακουστικα αν δεν παρεις ανταπτορακι,δεν εχει στερεο ηχειακια...υπερβολικα περισσοτερες εφαρμογες ε?Μπορει να ανοιξει pdf out of the box?Mηπως τελικα ειναι υπερβολικα υπερεκτιμημενο?Τωρα για την οθονη αφης αν εισαι πανω απο 15 και σε εντυπωσιαζει σαν feature τι να πω...Εμενα τη ζωη μου δυσκολη μου κανει.Να μην αρχισουμε τωρα και Versus με το iphone...
δε λεω και το ν95 εχει αθλια μπαταρια για Power user,λιγη ελευθερη Ram (~20mb) αλλα τουλ ειναι πρωτοποριακο σε 5-6 τομεις
Είναι μεγαλύτερο γιατί έχει μεγαλύτερη οθόνη και full πληκτρολόγιο.
Αν είσαι πάνω από 10 και σε εντυπωσιάζει η κάμερα και τα 2 ηχειάκια στα κινητά ε τι να πω.....
Αν κάνεις ένα Search για εφαρμογές θα σου λυθεί η απορία.
Pdf out of the box μπορούσε να ανοίξη το S100 μου 2.5 χρόνια πριν. Η ΝΟΚΙΑ τώρα το ανακάλυψε;
Ενώ το GPS του Ν95 γαμάει και δέρνει....
Η έλειψη επιτάχυνσης 3d είναι ένα μειονέκτημα.
ΝΟΚΙΑ και υπερεκτιμημένο πάνε μαζί.... Ή αλλιώς στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί.
Τουλάχιστον με την οθόνη αφής μπορώ να παίξω και ένα Age of Empires.
Κάτσε να βγει το iphone....
Σε ποιους τομείς είναι πρωτοποριακό;Ας δούμε και μερικά καινούρια και αναμενόμενα powered by windows ppc.
http://www.gsmarena.com/eten_glofiish_x500+-1986.php
http://www.gsmarena.com/i_mate_ultimate_9150-1884.php
http://www.gsmarena.com/toshiba_g900-1905.phpΥΓ. Για να μη με ρωτήσεις αν έχω δουλέψει Symbian κινητό να σου πω ότι τώρα Symbian έχω.
ΥΓ.2 Εσύ ποιο windows κινητό είχες; -
Omikrone3 έγραψε:
φιλε με το ετεν.με τα ιδια λεφτα δες και το Ν95.Θα σερνεται ο 400ρης με την VGA...Παράθεση:
Για το Ν95:
+Ομορφο, μικρό γι' αυτά που προσφέρει, ΝΟΚΙΑ με ό,τι αυτό συνεπάγεται, fashion item, εξαιρετική κάμερα για κινητό με φακό Carl Zeiss.
-Δεν τρέχει Windows, ΔΕΝ παίρνει Destinator, άρα το GPS στην Ελλάδα θα είναι στοιχειώδες. Επίσης δεν δέχεται άλλες δημοφιλείς εφαρμογές που υπάρχουν στα Windows. Ακριβό σε σχέση με άλλα PDA. NOKIA με ό,τι αυτό συνεπάγεται...Αυτο για τα windows...Πλακα μας κανεις?Συγκρινονται ακομα και τα crossbow με το fp1?
Για το destinator ειναι θεμα χρονου.Η Νokia εχει παραχωρησει τα location API's σε 3ους developers.Υπαρχει ηδη εκδοση wayfinder.Θεμα χρονου ειναι.Οταν λες δημοφιλεις?
Ακριβο σε σχεση π.χ με το παρωχημενο Tytn?ΣΥνυπολογισε και την μεταπωλητικη αξια
Δεν είδες μάλλον το ποστ μου... Ποια ίδια λεφτά; Τα διπλά θα πρέπει να δώσω για το Nokia σχεδόν! Από λεφτά το ΕΤΕΝ είναι το φθηνότερο...
Οσο για την VGA μπορεί να έχεις δίκιο, αν και δεν διάβασα κάτι τέτοιο... Πάντως τα περισσότερα PDAs παρόμοιο επεξεργαστή έχουν.
Τα Windows σε σχέση με τα Symbian τα προτιμώ. Οσες φορές έπαιξα με κάποιο κινητό με Symbian δεν είδα κάτι που δεν έχουν τα Windows, άσε που τα περισσότερα ήταν ιδιαίτερα αργά...
Οσο για το Destinator κι αν είναι θέμα χρόνου: αν όντως σε 1 χρόνο βγει Destinator για Symbian, θα αγοράσω ένα! ΣΗΜΕΡΑ όμως , τα Windows είναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ για την Ελλάδα, αφού το Destinator είναι ο απόλυτος κυρίαρχος ΜΑΚΡΑΝ των άλλων...
Και θυμήσου: θα δώσω 330 ευρώ μόνον! Φυσικά δεν θα έχω πολύ καλή κάμερα, αλλά τη χρησιμοποιώ λίγο ούτως ή άλλως, άσε που έχω και την ψηφιακή μηχανή πρόχειρη... Από κει και πέρα, με ενδιαφέρει το GPS , το WiFi και οι multimedia ικανότητες κυρίως: ε, όλα αυτά θα τα προσφέρει το ΕΤΕΝ. Του χρόνου, παίρνω κάτι καλύτερο αν είναι! Τώρα, δεν βρήκα κάτι αντίστοιχο ή καλύτερα σ' αυτά τα χρήματα...Τι να πω...Εσυ ξερεις.Παντως οπως λες κι εσυ επαιξες με symbian,αν ασχολιοσουν πιο σοβαρα ισως να ειχε αποκομισει αλλες εντυπωσεις.
Για τα χρηματα δεν ξερω τι παιζε με την περιπτωση σου αλλα το Ν95 βγαινει στα 700 ευρω.Gps εχει,εστω με Sirf star II,wifi,για multimedia εχει εναν ARM στα 360+ με επιταχυνση γραφικων.
Παντως να ξερεις οτι αν θες να βλεπεις βιντεακια θα πρεπει να ανι τουλ vga αναλυσης,η εστω CIF αλλιως θα βλεπεις μια πιξελιασμενη αηδια σε fullscreen.Αλλιως θα τα βλεπεις σε μικροτερη επιφανεια/μεγεθος
Θα μείνω στο σοβαρότερο ζήτημα, δηλαδή την τιμή: το ΕΤΕΝ Χ500+ στο Πλαίσιο έχει πολύ μεγάλη επιδότηση συσκευής αν κάνεις συμβόλαιο. Από 700
-
Περιμενω το ΕΤΕΝ Χ500+@300Ευ απο το πλαισιο με ανανεωση του εταιρικου και ειδα και το ΝΟΚΙΑ 6300 @250Ευ πουμε ανανεωση του δικου προσωπικου συμβολαιου θα παει στα 0Ευ
Τι λετε;;;;
Καλα δεν ειναι;;; -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Περιμενω το ΕΤΕΝ Χ500+@300Ευ απο το πλαισιο με ανανεωση του εταιρικου και ειδα και το ΝΟΚΙΑ 6300 @250Ευ πουμε ανανεωση του δικου προσωπικου συμβολαιου θα παει στα 0Ευ
Τι λετε;;;;
Καλα δεν ειναι;;;Αυτό το ΕΤΕΝ, τί το θέλεις, λακαμία είναι!
Εγώ από βδομάδα θα το πάρω, αν αργήσει το δικό σου θα σου πω εντυπώσεις...
Για ΝΟΚΙΑ δεν έχω την παραμικρή ιδέα (δεν είχα, ούτε μάλλον θ' αποκτήσω ποτέ μου...αφού την...γλίτωσα παλιότερα, τώρα δεν υπάρχει λόγος... ) -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Τι λετε;;;;
Καλα δεν ειναι;;;Αυτό το ΕΤΕΝ, τί το θέλεις, λακαμία είναι!
Εγώ από βδομάδα θα το πάρω, αν αργήσει το δικό σου θα σου πω εντυπώσεις...
Για ΝΟΚΙΑ δεν έχω την παραμικρή ιδέα (δεν είχα, ούτε μάλλον θ' αποκτήσω ποτέ μου...αφού την...γλίτωσα παλιότερα, τώρα δεν υπάρχει λόγος... )Παρασκευη η Δευτερα θα μου ρθει
Δευτερα - Τριτη...μαλλον....
Αλλα επειδη η κοπελιτσα που μου λεει αυτα τα παραμυθακια ειναι πολυ ....Και με αφησε να παιξω με το μηχανακι. Δεν μπορω να της κανω σκινη εκει μεσα.... -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Το είχα το R66 αλλά δεν μου άρεσε και ιδιαίτερα. Θα κοιτάξω να βρω ένα ΒΤ GPS και απο εκεί και πέρα θα δω....
δύσκολα τα πράγματα στο symbian Νίκο...IMO τσάμπα λεφτά θα πετάξεις.
Καλύτερα να πάρεις ένα ppc-gps με destinator να τελειώνεις με το θέμα πλοήγηση. Εκεί γύρω στα 250-300 ευρώ θα χαλάσεις και τέλος.Με το Ε50 και εφόσον δεν σου άρεσε το μετριότατο Route 66 ...asta la vista.
νικο το bluetooth του ηλεκτρολογου μια χαρα συνεργαζεται με το κινητο στανταρ.. το ειχα συνδεσει με το δικο μου Ε50 και μου εδειξε θεση και διαφορες αλλες αηδιες.. (εκει το αφησα)..
(φανταζομαι εννοεις κεραια GPS, σωστα?) -
Γιατι εχει και καλοριφερ το Tytn?
Και;
Μαλλον εχεις μεινει πολυ καιρο στο διεθνη διαστημικο σταθμο και δεν καταλαβαινεις τι εννοω?Η σε μοναστηρι στο Θιβετ?
Μπορώ να σου πω οτι στο S100(το οποίο είναι χειρότερο από το TyTN) η συγκεκριμένη διαδικασία παίρνει λιγότερο από 1'.
το οποιο εχει λειτουργικο του 2003
Πο πο! Ποσα ξερεις!
Είναι μεγαλύτερο γιατί έχει μεγαλύτερη οθόνη και full πληκτρολόγιο
Τοτε γιατι το P4350 που εχει ιδια οθονη και πληκτρολογιο εχει μικροτερο μεγεθος?
Αν είσαι πάνω από 10 και σε εντυπωσιάζει η κάμερα και τα 2 ηχειάκια στα κινητά ε τι να πω.....
εσυ δλδ μολις παρεις Pda/Κινητο με καμερα την ξηλωνεις επειδη δε σε καλυπτει ε?Ακου φιλε μου.Εφοσον ο κατασκαυαστης αποφασιζει να βαλει καμερα τοτε ειναι κριτηριο.Οποτε η καλυτερη κερδιζει.Δλδ δεν θα παρω π.χ το Honda Civic επειδη υπαρχει η F430?
Pdf out of the box μπορούσε να ανοίξη το S100 μου 2.5 χρόνια πριν. Η ΝΟΚΙΑ τώρα το ανακάλυψε;
ειπαμε ξεκολλα απο το S100,ο κοσμος προχωραει
Η Nokia εκανε licenced καποιες εφαρμογες εστω και σε μη Full version και ειναι αξιεπαινη απο καποιον που δεν εχει το χρονο να ψαχνει στα 'μαγαζακια' για cracksΕνώ το GPS του Ν95 γαμάει και δέρνει....
καλυτερα να το χω οταν το χρειαστω και να ναι μετριο παρα να κουβαλαω και κανα fortyna μαζι
ΝΟΚΙΑ και υπερεκτιμημένο πάνε μαζί.... Ή αλλιώς στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί.
Σε ελευθερη αγορα ζουμε.Αν η πλειονοτητα των καταναλωτων ειχε προβλημα με την τιμολογηση της Νοκια,απλα δεν θα κανε τις πωλησεις που κανει.
Κάτσε να βγει το iphone....Πληρωνε screen protectors για να παιζεις ...AOE(ολα τα παλιατζιδικα εχεις αναφερει).Μονο μη μεινεις με τη γραφιδα στο χερι
Σε ποιους τομείς είναι πρωτοποριακό;Καθιστος ή ορθιος το iphone θα βγει Ιουνιο.Τωρα αν εσυ ξερεις κατι παραπανω...
http://www.gsmarena.com/toshiba_g900-1905.phpΟλοκαινουργια...Τα I-mate και toshiba που μπορω να τα αγορασω στην Ελλαδα?
ΥΓ. Για να μη με ρωτήσεις αν έχω δουλέψει Symbian κινητό να σου πω ότι τώρα Symbian έχω
Να μαντεψω.... :N95?
ΥΓ.2 Εσύ ποιο windows κινητό είχες;
Δεν ειχα ποτε κανενα.Στην τυχη γραφω οτι γραφω επειδη εχω προηγουμενα μαζι σου,απο τοτε που μου πουλησες εκεινο το σαπιο Α4...
-
@ high fidelity:
Αν τιθεται θεμα χρηματων το σεβομαι.Ακομη αν εχεις ηδη προηγουμενη εμπειρια απο WM5 και δε σε ενοχλει η ελλειψη h/w πληκτρολογιου ,και η χαμηλη σχετικα τιμη μεταπωλησης τοτεΟΚ
-
Γιατι εχει και καλοριφερ το Tytn?
Και;
Μαλλον εχεις μεινει πολυ καιρο στο διεθνη διαστημικο σταθμο και δεν καταλαβαινεις τι εννοω?Η σε μοναστηρι στο Θιβετ?
το οποιο εχει λειτουργικο του 2003
Πο πο! Ποσα ξερεις!
Είναι μεγαλύτερο γιατί έχει μεγαλύτερη οθόνη και full πληκτρολόγιο
Τοτε γιατι το P4350 που εχει ιδια οθονη και πληκτρολογιο εχει μικροτερο μεγεθος?
εσυ δλδ μολις παρεις Pda/Κινητο με καμερα την ξηλωνεις επειδη δε σε καλυπτει ε?Ακου φιλε μου.Εφοσον ο κατασκαυαστης αποφασιζει να βαλει καμερα τοτε ειναι κριτηριο.Οποτε η καλυτερη κερδιζει.Δλδ δεν θα παρω π.χ το Honda Civic επειδη υπαρχει η F430?
ειπαμε ξεκολλα απο το S100,ο κοσμος προχωραει
Η Nokia εκανε licenced καποιες εφαρμογες εστω και σε μη Full version και ειναι αξιεπαινη απο καποιον που δεν εχει το χρονο να ψαχνει στα 'μαγαζακια' για cracksΕνώ το GPS του Ν95 γαμάει και δέρνει....
καλυτερα να το χω οταν το χρειαστω και να ναι μετριο παρα να κουβαλαω και κανα fortyna μαζι
Σε ελευθερη αγορα ζουμε.Αν η πλειονοτητα των καταναλωτων ειχε προβλημα με την τιμολογηση της Νοκια,απλα δεν θα κανε τις πωλησεις που κανει.
Κάτσε να βγει το iphone....Πληρωνε screen protectors για να παιζεις ...AOE(ολα τα παλιατζιδικα εχεις αναφερει).Μονο μη μεινεις με τη γραφιδα στο χερι
Σε ποιους τομείς είναι πρωτοποριακό;Καθιστος ή ορθιος το iphone θα βγει Ιουνιο.Τωρα αν εσυ ξερεις κατι παραπανω...
http://www.gsmarena.com/toshiba_g900-1905.phpΟλοκαινουργια...Τα I-mate και toshiba που μπορω να τα αγορασω στην Ελλαδα?
ΥΓ. Για να μη με ρωτήσεις αν έχω δουλέψει Symbian κινητό να σου πω ότι τώρα Symbian έχω
Να μαντεψω.... :N95?
ΥΓ.2 Εσύ ποιο windows κινητό είχες;
Δεν ειχα ποτε κανενα.Στην τυχη γραφω οτι γραφω επειδη εχω προηγουμενα μαζι σου,απο τοτε που μου πουλησες εκεινο το σαπιο Α4...
- Έχω 1 PS3 για καλοριφέρ
- Μπορείς να το εξηγήσεις ή μόνο βλακώδη σχόλια μπορείς να κάνεις;
- Το οποίο είναι πιο βαρύ από το 5 με χειρότερη διαχείρηση
- Έχει κάνει εκπτώσεις από αλλού για να προσφέρει στην ίδια τιμή μικρότερο μέγεθος
- Κριτήριο μπορεί να είναι για σένα και τα παιδάκια της ηλικίας σου. Για εμένα είναι παραπάνω λεφτά
- Η Νοκια ανακάλυψε κάτι 3 χρόνια μετά και είναι αξιέπαινη;
- Μόνο μη χαθείς πρόσεχε...
8 ) Ασχολίαστο..... - Ποιος σου είπε ότι αγοράζω screen protectors; Παίζω και Final Fantasy 5 επίσης...
- Η ερώτηση δεν είναι για το iphone αλλά για το Ν95.
- Internet έχεις. Κάνε κάτι χρήσιμο με αυτό....
Καλά τα σχολιάκια αλλά την επόμενη φορά προσπάθησε να απαντήσεις σε κάτι.
-
@ high fidelity:Αν τιθεται θεμα χρηματων το σεβομαι.Ακομη αν εχεις ηδη προηγουμενη εμπειρια απο WM5 και δε σε ενοχλει η ελλειψη h/w πληκτρολογιου ,και η χαμηλη σχετικα τιμη μεταπωλησης τοτεΟΚ
Θα δώσω 330
-
για πλοηγηση εγω επιμενω PNA
(ασχετο! περασες απο γερμανο? μου ειπαν πως με ζητησες! )
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#2]