-
To iphone τελικά design είναι μόνο Για την ώρα 3G ΔΕΝ είναι, δύο κάμερες δεν έχει, η μία μόλις 2mp όταν έχει βγει Ν95 με 5 και θα ναι στις ΗΠΑ τουλάχιστον κλειδωμένο σε συγκεκριμένη εταιρεία κινητής για δύο χρόνια
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
To iphone τελικά design είναι μόνο Για την ώρα 3G ΔΕΝ είναι, δύο κάμερες δεν έχει, η μία μόλις 2mp όταν έχει βγει Ν95 με 5 και θα ναι στις ΗΠΑ τουλάχιστον κλειδωμένο σε συγκεκριμένη εταιρεία κινητής για δύο χρόνιατο iphone ειναι ακόμα preview model. Οταν έλθει Ευρώπη το καλοκαίρι θα έχει 3G. Ακόμα δεν είναι οριστικοποιημένα τα features του. Μην βιάζεσαι...'μηλαράκια'...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
To iphone τελικά design είναι μόνο Για την ώρα 3G ΔΕΝ είναι, δύο κάμερες δεν έχει, η μία μόλις 2mp όταν έχει βγει Ν95 με 5 και θα ναι στις ΗΠΑ τουλάχιστον κλειδωμένο σε συγκεκριμένη εταιρεία κινητής για δύο χρόνια
το iphone ειναι ακόμα preview model. Οταν έλθει Ευρώπη το καλοκαίρι θα έχει 3G. Ακόμα δεν είναι οριστικοποιημένα τα features του. Μην βιάζεσαι...'μηλαράκια'...
για την ώρα έγραψα
μηλκαράκιας καλύτερα, και μι-λκαρ-άκιας. Αν και το μιλκα είναι tm (TM)
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
το iphone ειναι ακόμα preview model. Οταν έλθει Ευρώπη το καλοκαίρι θα έχει 3G. Ακόμα δεν είναι οριστικοποιημένα τα features του. Μην βιάζεσαι...'μηλαράκια'...
για την ώρα έγραψα
μηλκαράκιας καλύτερα, και μι-λκαρ-άκιας. Αν και το μιλκα είναι tm (TM)
ε τοτε είναι ψιλοάστοχα τότε πόσο μάλλον όταν το συγκρίνεις με το Ν95...γιατί είναι preview model. Ακόμα δεν αποκαλύφθηκαν όλα. Δεν είναι χαζός ο Stevie.
-
Ο Stevie Wonder? Τι σχέση έχει δαύτος?
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Ο Stevie Wonder? Τι σχέση έχει δαύτος?όχι ο Stevie Φυστίκης!
-
λοιπόν αδέρφια μου, αλήτες πουλιά.
έχουμε επιδότηση 250 με 290 ευρώ.
οι επιλογές είναι :
- χέσε μας που θα ασχοληθούμε με κωλοκινητά, αγοράζουμε ένα και το πουλάμε, κρατάμε τα χρήματα που θέλουμε για κάτι δουλίτσες ΚΑΙ κρατάμε το θεϊκό 6310i.....
- αγοράζουμε καινούργιο κινητό (ΠΟΙΟ???) και παροπλίζουμε σε γυάλα το 6310i για να το βλέπουμε και να μελαγχολούμε.
- αν επιλέξουμε το 2) τότε θέλουμε ένα κινητό που να κρατάει η μπαταρία όσο το δυνατόν περισσότερο, να έχει blue tooth και να εχει σε δεύτερη μοίρα όλα τα νέα κολοκύθια ......
thanks in advance.
-
επειδή είσαι προκατελλειμένος...κράτα το 6310.
-
Να ΜΗΝ πάρεις το 5500. Καλό χρυσό (σχετικά) φτηνό αλλά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να καταλήξει κάπως έτσιμέσα σε λιγότερο από ένα μήνα
Περισσότερα...
http://www.myphone.gr/forum/showthread. ... 278&page=8 -
έτσι όπως σε βλέπω Γιάννη πάρε ένα Κ750. Εχει πολύ καλή μπαταρία (όχι όμως όπως του 6310, δεν πρόκειται να βρεις εν ετει 2007 λόγω ενεργοβόρων δυνατοτήτων) και πολύ καλό bluetooth (ο εφευρέτης αυτού η SE).
τα επιπλέον μπιχλιμπίδια απλά δεν θα τα χρησιμοποιείς.
-
K800???
και μια αλλη ερωτηση : μεσα στο 6310 εχω γυρω στα 130 μυνηματα τα οποια για δικους μου λογους θελω να τα κρατησω. ΑΝ βγαλω την καρτα, την βάλω σε αλλο κινητο και επειτα το ξαναβαλω στο 6310 θα χαθουν??? δεν ξερω αν ειναι χαζη η ερωτηση , θελω να μαθω ομως.
-
To K800 ειναι (ακομα) πολυ ακριβο...
Το Κ750 πρεπει να ειναι το Φοκους των κινητων -
Γιάννη ψιλοχλωμό το βλέπω να σωθούν τα sms. Είναι και παλιό Νokia...
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Το Κ750 πρεπει να ειναι το Φοκους των κινητων
μάλλον το Golf TSi...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Γιάννη ψιλοχλωμό το βλέπω να σωθούν τα sms. Είναι και παλιό Νokia...εχω καλωδιο για το 6310.
μπορω να βγαλω μια καινουργια καρτα και να εχω δυο καρτες??? (κοτσανα ειπα? )
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Το Κ750 πρεπει να ειναι το Φοκους των κινητων -
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
Γιάννη ψιλοχλωμό το βλέπω να σωθούν τα sms. Είναι και παλιό Νokia...
εχω καλωδιο για το 6310.
μπορω να βγαλω μια καινουργια καρτα και να εχω δυο καρτες??? (κοτσανα ειπα? )
όχι
πρέπει να παραδώσεις την παλιά -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
To K800 ειναι (ακομα) πολυ ακριβο...339
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Ξέρει κανείς τον ορισμό της καγκουριάς, να μας τον πει;
Συγνώμη που το επαναφέρω μετά από τόσες σελίδες, αλλά τώρα βρήκα την απάντηση : http://frikipaideia.wikia.com/wiki/Κάγκουρας
-
Βλέπε επίσης : http://www.freewebs.com/kagoures/
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#2]