-
Ο χρήστης technik έγραψε:
και τρελό γκάτζετ, και κυριλέ εμφάνιση
..και premium!
λίγο ...premium, όλα τα κινητά μου είναι
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αυτονομία δεν αναφέρει πουθενά. Θα είναι άραγε συμβατό με Outlook?Outlook; θα γίνει 1 κιλό από το 'βάρος'
Θέλετε στα Χ νομίζω
-
Σούπα θα γίνει!
Καλύτερα nokia 6510, θα ναι και vintage. -
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
..και premium!
ελα!
φωναξες? -
Ο χρήστης tm έγραψε:
..και premium!
ελα!
φωναξες?Ναι ρε! Κάντε μαζική παραγγελία με τον Ντούρχ και τον Γαλατά. Θα σας έρθει πιο οικονομικά!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
..και premium!
ελα!
φωναξες?δεν έχει ρόδες και τουρμπίνα...τσάμπα ήρθες!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
..και premium!
ελα!
φωναξες?Ναι ρε! Κάντε μαζική παραγγελία με τον Ντούρχ και τον Γαλατά. Θα σας έρθει πιο οικονομικά!
ναι, αλλα εγω δε σε εβρισα!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
..και premium!
ελα!
φωναξες?δεν έχει ρόδες και τουρμπίνα...τσάμπα ήρθες!
μπαααα... φορτωνω χιλιομετρα!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
..και premium!
ελα!
ναι, αλλα εγω δε σε εβρισα!
Σωστό κι αυτό. Λοιπόν, κάντε μαζική παραγγελία και παραγγείλτε και ένα για μένα δώρο!
-
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
A Closer Look At The iPhoneΚαταπληκτικό! Αν δεν υπήρχε το 'αγκάθι' του ότι δεν θα μπορεί να τρέξει το γνωστό πρόγραμμα δορυφορικής πλοήγησης που χρησιμοποιούμε όλοι, θα ήταν σίγουρα η επόμενη συσκευή μου.
Εντυπωσιασμένος!
Υ.Γ. Να συμπληρώσω επίσης, ότι είναι εντυπωσιακό πως μπορεί η υψηλότερη τεχνολογία να απλοποιήσει την ζωή μας. Συγκρίνετε για παράδειγμα το πως κάνεις scroll στις επαφές σου στα WM5 και πως στο I-phone, ή πως κάνεις zoom σε μια φωτο με το σύστημα της Microsoft και πως με αυτό της Apple. Οι άνθρωποι είναι πολύ μπροστά.
-
Η πλάκα είναι πως με κάτι τέτοια gadgets, όπως και το iPod, 'ανακαλύπτεται' ο τροχός
Σε λίγο θα λένε για τη λειτουργικότητα των sVista
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
:hmmm:Σκέψου το...σκέψου το!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:hmmm:
Σκέψου το...σκέψου το!
τς τς τς
ειναι γνωστο πως ενας πριμιουμ δεν σκεφτεται ποτε τους αλλους, δεν τον ενδιαφερουν οι εκτπωσεις και ποτε δεν κανει group buy! -
Μας έχει καταστρέψει αυτός ο Βασίλης!!!
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
A Closer Look At The iPhone
Καταπληκτικό! Αν δεν υπήρχε το 'αγκάθι' του ότι δεν θα μπορεί να τρέξει το γνωστό πρόγραμμα δορυφορικής πλοήγησης που χρησιμοποιούμε όλοι, θα ήταν σίγουρα η επόμενη συσκευή μου.
Εντυπωσιασμένος!
Υ.Γ. Να συμπληρώσω επίσης, ότι είναι εντυπωσιακό πως μπορεί η υψηλότερη τεχνολογία να απλοποιήσει την ζωή μας. Συγκρίνετε για παράδειγμα το πως κάνεις scroll στις επαφές σου στα WM5 και πως στο I-phone, ή πως κάνεις zoom σε μια φωτο με το σύστημα της Microsoft και πως με αυτό της Apple. Οι άνθρωποι είναι πολύ μπροστά.
πραγματικά είναι εκπληκτιό πόσο εύκολα και εντυπωσιακά κάνεις την δουλειά σου. Το καλό είναι ότι η Apple USΑ φέρνει πλέον τα ipod στην Ελλάδα με ελληνικά από κατασκευής του. Οπότε ελπίζουμε σε ελληνικά.
-
Σε Apple έμαθα προγραμματισμό και χειρισμό υπολογιστή. Το 1985!! Και αυτά που είχε τότε ο Mac τα απέκτησαν τα Win στα τέλη του '90!!
-
ειναι γνωστο πως τα windows προσπαθουν να μιμηθουν το λειτουργικο της apple, το οποιο υπηρχε σε πολλες διαφορετικες 'γευσεις'
παρομοιο περιβαλλον ειχαν και οι atari, amiga, acorn archimedes, κ.ο.κ. -
Ο χρήστης tm έγραψε:
amiga
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#2]