-
εννοειτε
-
Τι παιζατε κ εσεις σημερα ??????
-
Ο χρήστης BladeRunner82 έγραψε:
και κατα το sportime...επεστρεψανΑπό τον Αδη στην Κόλαση;
-
Όπου και αν συναντηθούν οι οπαδοί του Ολυμπιακού με τους αντίστοιχους του Παναθηναϊκού, φαίνεται πως θα δημιουργούν προβλήματα στις αστυνομικές αρχές και όχι μόνο. Λίγη ώρα μετά τη λήξη των αγώνων Ολυμπιακού-Πανιωνίου και Ιωνικού-Παναθηναϊκού, οπαδοί των δύο ομάδων, συναντήθηκαν στην οδό Πειραιώς και τα έκαναν γυαλιά-καρφιά.
Η μήνη των οπαδών μάλιστα ήταν τόσο μεγάλη που χρησιμοποιήθηκαν και βόμβες μολότοφ, χωρίς έως αυτή τη στιγμή να έχουν γίνει γνωστοί τραυματισμοί από τα επεισόδια. Οι ζημιές είναι δεδομένες.
Sportime.gr -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Youtube VideoJustice for the 96!
ανατρίχιασα!
Συγκινήθηκα...
Γμτ, πού να γίνει κάτι τέτοιο εδώ πέρα... Εδώ μέχρι που έχει ακουστεί σύνθημα 'τιμή και δόξα στους θυρωρούς, που κλείσανε τις πόρτες και είχατε νεκρούς'...
-
Μπορουσε ο ΟΦΗ να παρει κατι καλο χθες, αλλα η κουραση βλεπεις. Ασε πού δεν το πολυπιστεψε.
Η προϊστορια που λεει οτι τα ματς ΑΕΚ-ΟΦΗ και τουμπαλιν, εχουν παντα ωραιο θεαμα, επαναληφθηκε χθες. -
Εκει τσι Κρητη ετσι και το πιστεψουν χτυπανε ουεφα νομιζω...
Εχουν φτιαξει καλη ομαδα στο Ηρακλειο.. -
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Εκει τσι Κρητη ετσι και το πιστεψουν χτυπανε ουεφα νομιζω...
Εχουν φτιαξει καλη ομαδα στο Ηρακλειο..θελεις δε θελεις θα γινεις εργοτελης
φακ οφηθελω να σχολιασω παντως για τον πανιωνιο, ναι μεν οι ολυμπιακοι δεν μαρκαραν σωστα και εδιναν χωρους αλλα ο πανιωνιος εχει ωραια νεα παιχτακια με καλη φυσικη κατασταση και 2-3 με αρκετα καλη τεχνικη, ετρεχαν, εβγαιναν στην επιθεση και εκαναν πολλες ευκαιριες και πιστευω οτι και ο ολυμπιακος και ο πανιωνιος θα μπορουσαν να ειχαν πετυχει ενα γκολ (παραπανω για τον ολυμπιακο)
μπραβοο ολυμπιακος εδειξε πραγματικα αυτο που ειναι, δηλαδη μια ομαδα που ο κορμος της εχει καλη τεχνικη αλλα ειναι γερασμενος και μπροστα σε μια ομαδα με μια α τεχνικη και ταχυτητα θα ξεφτυλιστει
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Όπου και αν συναντηθούν οι οπαδοί του Ολυμπιακού με τους αντίστοιχους του Παναθηναϊκού, φαίνεται πως θα δημιουργούν προβλήματα στις αστυνομικές αρχές και όχι μόνο. Λίγη ώρα μετά τη λήξη των αγώνων Ολυμπιακού-Πανιωνίου και Ιωνικού-Παναθηναϊκού, οπαδοί των δύο ομάδων, συναντήθηκαν στην οδό Πειραιώς και τα έκαναν γυαλιά-καρφιά.
Η μήνη των οπαδών μάλιστα ήταν τόσο μεγάλη που χρησιμοποιήθηκαν και βόμβες μολότοφ, χωρίς έως αυτή τη στιγμή να έχουν γίνει γνωστοί τραυματισμοί από τα επεισόδια. Οι ζημιές είναι δεδομένες.
Sportime.grΡε οταν πηγαινα (στα νιατα μου) στο γηπεδο,επαιρνα κανα σαντουιτς απο το σπιτι .Τωρα παιρνουν μολοτωφ.Αυριο;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
δεν πάει σε σένα...αλλά σε κάποιους εδώ μέσα που έλεγαν ότι με τον βάζελο σκίζονται οι ομαδούλες ενώ με τον γαύρο ανοίγουν τα πόδια...Eιδαμε χθες παντως τι γινεται οταν καμια φορα αυτες οι ομαδουλες το παιζουν στα ισα και δεν στηνονται...
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
δεν πάει σε σένα...αλλά σε κάποιους εδώ μέσα που έλεγαν ότι με τον βάζελο σκίζονται οι ομαδούλες ενώ με τον γαύρο ανοίγουν τα πόδια...
Eιδαμε χθες παντως τι γινεται οταν καμια φορα αυτες οι ομαδουλες το παιζουν στα ισα και δεν στηνονται...
τι γινεται;
οτι γινεται παντα -
Ο χρήστης skye έγραψε:
δεν πάει σε σένα...αλλά σε κάποιους εδώ μέσα που έλεγαν ότι με τον βάζελο σκίζονται οι ομαδούλες ενώ με τον γαύρο ανοίγουν τα πόδια...
Eιδαμε χθες παντως τι γινεται οταν καμια φορα αυτες οι ομαδουλες το παιζουν στα ισα και δεν στηνονται...
τι γινεται;
οτι γινεται πανταΔεν ακουσα αποδοκιμασιες μετα το ματς με την Καλαμαρια Κατι παραπανω θα καταλαβαν!!
-
αντιφάσκεις φίλε...
αλλά να μην σας κοντράρει ... να μην σκιστεί βρε αδερφέ ο Ιωνικός...;
κοίτα να δεις...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
αντιφάσκεις φίλε...αλλά να μην σας κοντράρει ... να μην σκιστεί βρε αδερφέ ο Ιωνικός...;
κοίτα να δεις...
Για να μην μπερδευομαστε λοιπον..ο Πανιωνιος χθες δεν κλειστηκε να περιμενει τη μοιρα του, το χτυπησε το ματς, και ενω θα μπορουσε να φαει 5 γκολ στο 1ο ημιχρονο, θα μπορουσε αλλα τοσα να βαλει στο 2ο. Πιεσε, επαιξε σαν ομαδα που διεκδικει κατι και εκανε τον Ολυμπιακο να μοιαζει...Παναθηναικο. Γιαυτο και στο τελος τα ακουσανε οι παικτες απο τους οπαδους.
Ε αυτο οι ομαδες ΔΕΝ το κανουν συνηθως στο Καραισκακι, ενω με τον Παναθηναικο το κανουν. Σιγα σιγα που θα βλεπουν οτι ο Ολυμπιακος δεν ειναι ατρωτος θα δουμε και αλλα τετοια.
Ξαφνικα ολοι λεμε 'κοιτα ο Πανιωνιος καλη ομαδα', οπως ξαφνικα η Καλαμαρια εγινε Μιλαν επειδη δεν μπορουσαμε εμεις να νικησουμε αυτο το χωριο, που ακομη και το Αιγαλεω νικησε για πλακα.
Αλλα ετσι ειναι, οταν δινεις δικαιωματα, παιρνει θαρρος ο αλλος και δημιουργονται εντυπωσεις. -
τι γινεται;
οτι γινεται πανταΔεν ακουσα αποδοκιμασιες μετα το ματς με την Καλαμαρια Κατι παραπανω θα καταλαβαν!!
τα πολλα λογια ειναι φτωχια
το αποτελεσμα μενει
μπραβο στην πανιωναρα που επαιξε στα ισια και εχει και καλη ομαδουλα με νεους παιχτες δραστηριους κλπ κ καναδυο που ξερουν και τοπι κ εχουν κ τεχνικη ενω ο ολυμπιακος εχει γερασει κακα τα ψεματα και δε μπορει να παιξει γρηγορα παρολο που εχει παικτες που ξερουν το τοπι
αλλα το παιχνιδι δε μπορεσε να το χτυπησει
αν μιλαμε με αν, αν η γιαγια μου ειχε πουλι θα ηταν ο παππους μουαν θες να συνεχισουμε να λεμε τι θα γινοταν αν εμπαιναν ολα τα δοκαρια και αν επιανε ο ενας καλυτερα την κεφαλια και αν ο πανιωνιος ειχε ιδρυθει στην αλβανια και αλλα τελειως υποθετικα και αμπαλα, οκ...
-
ΟΚ εχεις δικιο. Εγω συμφωνω. Ας κλειδωθει το τοπικ λοιπον και ας μην ξαναγραψουμε.
-
ρε φιλε νταξ ή εισαι καλλιτεχνης ή εισαι σουηδος και δε νιωθεις τι λεω..
δεν πειραζει εγω σ'αγαπαω και ετσι..και να ξερεις οτι προσωπικα ειμαι της αποψης οτι ο καλυτερος φιλος του ανθρωπου ειναι καποιος παναθηναϊκος.. και ο κολλητος μου ειναι και τον αγαπαω πολυ.. οταν φανατιζεται τη βρισκω ακομα περισσοτερο
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
...και να ξερεις οτι προσωπικα ειμαι της αποψης οτι ο καλυτερος φιλος του ανθρωπου ειναι καποιος παναθηναϊκος.. και ο κολλητος μου ειναι και τον αγαπαω πολυ.. οταν φανατιζεται τη βρισκω ακομα περισσοτεροΕγω ειμαι σε καλυτερη φαση. Ο ενας ειναι γαυρος και ο αλλος ΠΑΟΚτζης και θα παμε ολοι μαζι Τουμπα την Τεταρτη!!
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
ρε φιλε νταξ ή εισαι καλλιτεχνης ή εισαι σουηδος και δε νιωθεις τι λεω..
δεν πειραζει εγω σ'αγαπαω και ετσι..και να ξερεις οτι προσωπικα ειμαι της αποψης οτι ο καλυτερος φιλος του ανθρωπου ειναι καποιος παναθηναϊκος.. και ο κολλητος μου ειναι και τον αγαπαω πολυ.. οταν φανατιζεται τη βρισκω ακομα περισσοτερο
-
...και να ξερεις οτι προσωπικα ειμαι της αποψης οτι ο καλυτερος φιλος του ανθρωπου ειναι καποιος παναθηναϊκος.. και ο κολλητος μου ειναι και τον αγαπαω πολυ.. οταν φανατιζεται τη βρισκω ακομα περισσοτερο
Εγω ειμαι σε καλυτερη φαση. Ο ενας ειναι γαυρος και ο αλλος ΠΑΟΚτζης και θα παμε ολοι μαζι Τουμπα την Τεταρτη!!
απλα respect..
η φαση σου ειναι μακραν καλυτερη...
αν εμενα και εγω σαλονικη θα ειχα σιγουρα κολλητο ΠΑΟΚτζη.-
αν ολοι υποστηριζετε ιδια ομαδα δεν εχει τζερτζελο
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#8]