-
Τους είχαμε χαλάρα....
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
Το αποτελεσμα με την Ξανθη το περιμενα. Οπως παντα ολες οι ομαδες του ελληνικου πρωταθληματος παιζουν το game of the year απεναντι στον Ολυμπιακο (και λογικο )Το επομενα 2 ματς ειναι τριποντα για την ομαδα^^ Το παιχνιδι με τον ΠΑΟΚ θα ειναι πιο ευκολο απ οτι με τον Πανιωνιο...
ενώ με την ΑΕΚ η Ξάνθη έκατσε κι έχασε;
Για την Τούμπα ξέρεις κάτι που δεν ξέρουμε; δεν θα παίξει ο ΠΑΟΚ το game of the year με τον γαύρο; να παίξουμε στοίχημα αν είναι
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Το αποτελεσμα με την Ξανθη το περιμενα. Οπως παντα ολες οι ομαδες του ελληνικου πρωταθληματος παιζουν το game of the year απεναντι στον Ολυμπιακο (και λογικο )
Το επομενα 2 ματς ειναι τριποντα για την ομαδα^^ Το παιχνιδι με τον ΠΑΟΚ θα ειναι πιο ευκολο απ οτι με τον Πανιωνιο...
ενώ με την ΑΕΚ η Ξάνθη έκατσε κι έχασε;
Για την Τούμπα ξέρεις κάτι που δεν ξέρουμε; δεν θα παίξει ο ΠΑΟΚ το game of the year με τον γαύρο; να παίξουμε στοίχημα αν είναι
Με τον Sir Takis στον παγκο ο γαυρος θα γινει τωρα Manchester United και θα τα καθαριζει ολα τα match με συνοπτικες διαδικασιες.....οπως κανει και στην Ευρωπη
-
Τελεια και παυλα Νινη εισαι @αυλα
Επιτελους να και ενα αυθεντικο ταλεντο 16 και οχι 26 Ετων
ελπιζω να σμιλευτει καταληλως και να προκοψει γιατι απο οτι εδειξε το κατεχει το τοπι -
Είδε κανείς το ματς του γαύρου με την Ξάνθη χτες;;
διαφορές υπήρχαν σε σχέση με τον Σόλιντ ή μια απ τα ίδια;
Απ όσο άκουγα στο ραδιόφωνο, δεν κάναμε τίποτις το σπουδαίο...
-
Ο χρήστης cavalino gr έγραψε:
Είδε κανείς το ματς του γαύρου με την Ξάνθη χτες;;διαφορές υπήρχαν σε σχέση με τον Σόλιντ ή μια απ τα ίδια;
Να πω την αποψη μου (εγώ είμαι ΠΑΟΚ στο 1ο ημίχρονο ο Ολυμπιακός ήταν καλός και μόνο από ατυχία δε σκόραρε...από τη άλλη όμως σκέφτομαι οτι πολύ καλά 'ημίχρονα' παρουσίαζε κατα καιρούς και ο Ολυμπιακός του Σόλιντ...Η διαφορά (αν θα υπάρξει) θα φανεί σε λίγο καιρό νομίζω
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Τελεια και παυλα Νινη εισαι @αυλα
Επιτελους να και ενα αυθεντικο ταλεντο 16 και οχι 26 Ετων
ελπιζω να σμιλευτει καταληλως και να προκοψει γιατι απο οτι εδειξε το κατεχει το τοπιΔανεικός θα δοθεί μαζί με 1-2 άλλους για τον παίκτουρα Κολοτρειπήδη που θα έχει βάλει 15 γκολ την προηγούμενη σεζόν, τα 5 με μπέναλντυ.
-
Ο χρήστης Ernest έγραψε:
Είδε κανείς το ματς του γαύρου με την Ξάνθη χτες;;
διαφορές υπήρχαν σε σχέση με τον Σόλιντ ή μια απ τα ίδια;
Να πω την αποψη μου (εγώ είμαι ΠΑΟΚ στο 1ο ημίχρονο ο Ολυμπιακός ήταν καλός και μόνο από ατυχία δε σκόραρε...από τη άλλη όμως σκέφτομαι οτι πολύ καλά 'ημίχρονα' παρουσίαζε κατα καιρούς και ο Ολυμπιακός του Σόλιντ...Η διαφορά (αν θα υπάρξει) θα φανεί σε λίγο καιρό νομίζω
Μάιστα...μια απ τα ίδια λοιπόν.Θα πάρουμε Λεγκουεουέν εμείς ρε Δε κολλάμε! Και τον 'Βαντερλέι Βατερλώ της Βραζιλίας' τεχνικό διαευθυντή!
Μη σου πω οτι οι φήμες για αποχώρηση του Μουρίνιο απ την Τσέλσι έχουν σ-χέσει ...
Το Μάρτη Αλέφαντο με το νέο του βιβλίο
Περιμένοντας το Δούρο
-
συγνώμη για το άσχετο αλλά ξέρει κανείς ποιά είναι τα δημοφιλέστερα αθλήματα στην Ελλάδα;ξέρω οτι είναι το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ αλλά χρειάζομαι πηγές γιατι κάνω marketing plan και δε τουσς φτάνει που το λέω εγώ, θένε κι άλλους. πάντως, επιστρέφοντας στο θέμα του ποδοσφαίρου επιτέλους είδαμε ενα νέο ΕΛΛΗΝΑ ποδοσφαιριστή να παίζει σε ομάδα απο τις G3 (ΠΑΟ, ΑΕΚ, Ολυμπιακός) κι να μην τα πηγαίνει και άσχημα.
-
Ο χρήστης Homer Kartman έγραψε:
επιτέλους είδαμε ενα νέο ΕΛΛΗΝΑ ποδοσφαιριστή να παίζει σε ομάδα απο τις G3 (ΠΑΟ, ΑΕΚ, Ολυμπιακός) κι να μην τα πηγαίνει και άσχημα.Καλα μην κόβεις και το κεφαλι σου...
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
Το αποτελεσμα με την Ξανθη το περιμενα. Οπως παντα ολες οι ομαδες του ελληνικου πρωταθληματος παιζουν το game of the year απεναντι στον Ολυμπιακο (και λογικο )Οντως, μπορουν να μας το επιβεβαιωσουν και οι Σηφακης, ο τερματοφυλακας της Κερκυρας, του Ιωνικού, ο Αρης και ο Αντζας. Ακου game of the year!!
-
og2002gr
Τωρα που ανεβηκε η Αεκ,ακουσες κανα επεισόδιο να γινεται; Ή οταν ανεβαινει ο βαζελος; Φιλικά παιχνιδια ειναι αυτα..(όσον αφορα τη σταση των φιλαθλων βεβαια..οχι των παικτων..).Κοιτα όταν ξανανεβει ο γαυρος ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.... Τωρα το πιασες;
-
pasxos
Οσον αφορα τους φιλάθλους, εχεις δικιο. Ο Ολυμπιακός ειναι η πιο αντιπαθητική ομαδα και οι οπαδοι φανατιζονται περισσοτερο.Οσον αφορα τους παικτες, οταν παιζουν με το γαυρο ανοιγουν τα ποδια, ενω με τον Παναθηναικο, επειδή εχουν καταλάβει τι παιζει, τα δινουν ολα.
Διαφωνείς;;
-
Ναι..
Οι φιλαθλοι αντιδρούν ετσι ΜΟΝΟ στον Πρωτο.
Οι παικτες δεν ανοιγουν τα πόδια σε κανεναν...εκτός ειδικών περιπτώσεων...
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Οσον αφορα τους φιλάθλους, εχεις δικιο. Ο Ολυμπιακός ειναι η πιο αντιπαθητική ομαδα και οι οπαδοι φανατιζονται περισσοτερο.
Οσον αφορα τους παικτες, οταν παιζουν με το γαυρο ανοιγουν τα ποδια, ενω με τον Παναθηναικο, επειδή εχουν καταλάβει τι παιζει, τα δινουν ολα.
Διαφωνείς;;
ναι, τον Ολυμπιακο που ειναι συνηθως (:shifty: ) ο πρωταθλητης δεν θελει να τον κερδισει κανενας, ενω για τον βαζελο σκιζονται
βλ. ΠΑΟΚ πχ
με προλαβε ο pasxos
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Οσον αφορα τους φιλάθλους, εχεις δικιο. Ο Ολυμπιακός ειναι η πιο αντιπαθητική ομαδα και οι οπαδοι φανατιζονται περισσοτερο.
Οσον αφορα τους παικτες, οταν παιζουν με το γαυρο ανοιγουν τα ποδια, ενω με τον Παναθηναικο, επειδή εχουν καταλάβει τι παιζει, τα δινουν ολα.
Διαφωνείς;;
ναι, τον Ολυμπιακο που ειναι συνηθως (:shifty: ) ο πρωταθλητης δεν θελει να τον κερδισει κανενας, ενω για τον βαζελο σκιζονται
βλ. ΠΑΟΚ πχ
με προλαβε ο pasxos
τι άλλο θα διαβάσουμε Σπύρο ε...?
-
δε φθανει που εχουμε κανει το πρωταθλημα να εχει εστω και λιγο ενδιαφερον (ακομη και οι πρωην -θελω να βγω 3ος- ανυπαρκτοι μιλανε πλεον ), μας τη λενε και απο πανω!
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
ενω με τον Παναθηναικο, επειδή εχουν καταλάβει τι παιζει, τα δινουν ολα.Αλήθεια...εδώ τι εννοείς..; Γιατι μαλλον δεν πιανει η ασπιρίνη που πηρα..
-
Ο χρήστης Homer Kartman έγραψε:
συγνώμη για το άσχετο αλλά ξέρει κανείς ποιά είναι τα δημοφιλέστερα αθλήματα στην Ελλάδα;ξέρω οτι είναι το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ αλλά χρειάζομαι πηγές γιατι κάνω marketing plan και δε τουσς φτάνει που το λέω εγώ, θένε κι άλλους.Μια δημοσκόπηση που είχε δημοσιευτεί (δεν ξέρω πόσο αξιόπιστη ήταν) έλεγε ποδόσφαιρο - μπάσκετ - F1(!) - βόλεϊ.
Είχε αναφερθεί στο Formula1 (στα διάφορα νέα νομίζω). Κοίτα μήπως το βρεις. -
Έτσι καταστρέφονται οι παίκτες στην Ελλάδα. Από τους ασόβαρους δημοσιογράφους και τους ασόβαρους οπαδούς που διαβάζουν τις ασόβαρες φυλλάδες.
Δείτε τα σημερινά πρωτοσέλιδα.
http://www.sport24.gr/svc/npc/Για ένα παιδαρέλι που έπαιξε ΜΙΑ φορά με καλούτσικη απόδοση. Σιγά μην είχαν τέτοια αντιμετώπιση στις χώρες τους ο Φαν Μπάστεν, ο Μπάτζιο, ο Ραούλ και τόσοι άλλοι παικταράδες όταν ξεκίνησαν.
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#8]