-
Η ωραιοτερη ημερα της ζωής μου..4 ωρες ποδοσφαιρικής απολαυσης.
Πρωτα ο μιζερος γαυρος με τους 'βασικους' ( ) αυτη τη φορα μπηκε για να βαλει τεσσερα αλλα επρεπε να φαει αλλα τοσα. Γιατι δεν βγηκε ο Κοντουλιδης να δηλωσει 'οσα περισσοτερα μπουκαλια ριχνεται τοσα γκολ θα σας βαζω' . Ουτε Champions League, ουτε UEFA, ουτε Κυπελο. Μετα θα βγουν ολοι να πανηγυρισουν για το πρωταθλημα της κοκκινης ομαδαρας (ξεχνώντας φυσικά τα παντα).
Ακουω παντου τα Γιαννενα ειναι για Α' Εθνικη. Μηπως ειναι ο Ολυμπιακος για τη Β'???
Ο Ριβαλντο εχει κερδισει ποτε τον βασικο του αντιπαλό; Ακομη και ο Γηττας τον καταφερε χθες. Το 'κορακι' τζαπα σας κουρασε με την παραταση, θα πηγαινατε καναπε μιση ωρα νωριτερα.Μετα η Παναθα. Απολαυση. Ανεβαζει στροφες, σε ενα ακομη πολυ καλο παιχνιδι τον τελευταιο μηνα. Ελπιζω να πηραν ενα καλο μαθημα τα ΠΑΟΚακια που πανηγυριζαν που κληρωθηκαν με τον Παναθηναικο. Νινης, Μαντζιος κ Τζιολης ειναι μεγαλοι παικτες. Ο Γκαλινοβιτς κλασσικα μεσα στα 10 καλα κανει και μια μ@λ@κi@. Τζαπα παραταση.
Με φορα και για το διπλο στην Τουμπα τωρα, στην 3η μου και τυχερη επισκεψη..Ωραια καταληγει το κυπελο με 3 επαρχιακες ομαδες.
Γιαννενα - Λαρισα!! Χαμος!!Ο χρήστης pasxos έγραψε:
μονο μετα την αποβολη του χαραλαμπους
Καθαρότατη....
Ασυχαστος εισαι!!
Αφιερωμενο στους υψηλου επιπεδου οπαδους-αναγνωστες του Ο.Σ.Φ.Π. :
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Pasxos,Spiros,Elteo και λοιπες δημοκρατικες δυναμεις:Τα ειπαμε κ στο προηγουμενο παιχνιδι ρε παιδια.Με τα Γιαννενα παιζατε και οχι με τον Αγιαξ.....
Ωραια η ατμοσφαιρα στο γηπεδο εε?Αντικειμενα απο παντου,δυναμιτακια,κερματα,μια χαρα.....
Και το πεναλτακι ηταν μουρλια(βασικα το χερι του Κωνσταντινου πριν το πεναλτυ)Αξιος ο ΠΑΣ,αυτη η ομαδα εχει θεση στην Α' εθνικη.
βρε βρε...πλην των γνωστών βλέπω πολλά ποντίκια βγήκαν από την τρύπα τους...
πορτοBagus μην μιλάτε για κύπελλο. Δεν πάει αυτή η λέξη με την ΑΕΚ...να θυμήσω;
-
Απλα σου θυμιζω τι ειχατε κανει εσεις οταν ειχε αποκλειστει η ΑΕΚ απο το Χαϊδαρι....
Φυσικο επακολουθο ειναι....
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Απλα σου θυμιζω τι ειχατε κανει εσεις οταν ειχε αποκλειστει η ΑΕΚ απο το Χαϊδαρι....Φυσικο επακολουθο ειναι....
δεν είπα κάτι για αυτό νομίζω...
μίλησα για άγνωστα ποντίκια και για ποντίκια που είχαν καιρό να εμφανιστούν εδώ μέσα ...αλλά όλως τυχαίως το έκαναν μόλις απεκλείσθη ο γαύρος.
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Δηλαδή έπρεπε να έρθει ο 16χρονος για να γίνει σέντρα ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ;
πιθανολογω οτι ξερει να κανει σεντρα επειδη ειναι απο αλλη χωρα...δεν εξηγειται αλλιως...
Λες;
Πάντως χίλια μπράβο στο Μουνιόθ. Όχι μόνο τον εντόπισε, τον προπόνησε, τον έβαλε στα βαθιά, αλλά τον εμπιστεύεται και τον διαχειρίζεται με προσοχή, χωρίς να του φουσκώνει τα μυαλά και να τον 'καιει' με ενενηντάλεπτα.
Όταν ένας προπονητης δείχνει να θέλει να δουλεύει με πιτσιρικάδες, σημαίνει πως ενδιαφέρεται να στεριώσει στην ομάδα. Ας κάνουν ένα 'μακρύ' συμβόλαιο το Μουνιόθ και ας τον περιβαλλουν με εμπιστοσύνη.
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Μηπως ειναι ο Ολυμπιακος για τη Β'???**Μετα η Παναθα. Απολαυση. **
Να σαι καλα...μου φτιαξες το βραδυ....
μονο μετα την αποβολη του χαραλαμπους
Καθαρότατη....
Ασυχαστος εισαι!!
Ετσι...μ αρεσουν οι αντικειμενικες διαιτησιες του βαζελιακού...
Λεω να παω για καφε σε μια καφετερια στο Χαϊδάρι...
-
Στα Γιαννενα εχει καλυτερες ρε...
Αλλο πραγμα να εχεις την λιμνη μπροστα σουΓια τη διαιτησια σας δεν μας ειπες τιποτα ομως....
Ουτε κ για την ατμοσφαιρα στο γηπεδο(τα συνηθισμενα κερματα,δυναμιτακια,βαρελοτα,μπουκαλια μωρε λεω....) -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Απλα σου θυμιζω τι ειχατε κανει εσεις οταν ειχε αποκλειστει η ΑΕΚ απο το Χαϊδαρι....
Φυσικο επακολουθο ειναι....
δεν είπα κάτι για αυτό νομίζω...
μίλησα για άγνωστα ποντίκια και για ποντίκια που είχαν καιρό να εμφανιστούν εδώ μέσα ...αλλά όλως τυχαίως το έκαναν μόλις απεκλείσθη ο γαύρος.
Ο χαρακτηρισμός ποντίκια ελπίζω να μην με αφορούσε
διότι ήταν άστοχος...θέλω να ξέρεις ότι δεν μας ενδιαφέρει ο Ολυμπιακός φίλε...στην περίπτωση αυτή ακόμα και η πρόκριση του Παναθηναϊκού πέρασε σε δεύτερη μοίρα...το όνειρο των απανταχού Ηπειρωτών να δουν τον Άγιαξ στην Ευρώπη δείχνει πιο κοντά από ποτέ...Αυτό μας νοιάζει τους Ηπειρώτες και άσε μας να χαρούμε την μεγάλη επιτυχία μας...και για να μην ξεχνιόμαστε...
Αγιαξ!!! Αγιαξ!!!
-
ο χαρακτηρισμός 'ποντίκια' δεν έχει κακή έννοια.
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Στα Γιαννενα εχει καλυτερες ρε...
Αλλο πραγμα να εχεις την λιμνη μπροστα σουΓια τη διαιτησια σας δεν μας ειπες τιποτα ομως....
Ουτε κ για την ατμοσφαιρα στο γηπεδο(τα συνηθισμενα κερματα,δυναμιτακια,βαρελοτα,μπουκαλια μωρε λεω....)Εννοείταο ότι εχει καλύτερες...Αλλα εκει θα παω το Πασχα,στο χωριό...τωρα δεν προφταίνω..
Για την διαιτησια δεν ειπα τιποτα γιατι ειδα πολύ λίγο απ το παιχνιδι χτες. Ο,τι και να γινε,ο αγιαξ περασε και θα το σηκωσει...
Ο Καφες τι λέει καλός;Τον πέτυχα;
-
από τις 4 πάντως που έμειναν...Ξάνθη εγώ υποστηρίζω.
(τις ευχές μου να αποκλείσει τον ακατονόμαστο και μετά τα πιθανά Γιάννενα)
-
ρε συ πατρίδα συγνώμη για το οφτόπικ αλλά αυτό το 29λ/100χλμ που έχεις για κατανάλωση με τι το πετυχαίνεις; Έχω την απορία όποτε σε διαβάζω γι' αυτό ρωτάω...
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
ρε συ πατρίδα συγνώμη για το οφτόπικ αλλά αυτό το 29λ/100χλμ που έχεις για κατανάλωση με τι το πετυχαίνεις; Έχω την απορία όποτε σε διαβάζω γι' αυτό ρωτάω...προφανώς είναι 'τροποποιημένο' το logo...
-
Πατριωτη καιω πολύ τελευταια... Εχουμε κανει αλλαγες και μας κόστισαν... Με αυτο που εχω παντως τωρα,δεν παω μεχρι τη Σκλίβανη.Ούτε μεχρι τη Ζίτσα...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Πατριωτη καιω πολύ τελευταια... Εχουμε κανει αλλαγες και μας κόστισαν... Με αυτο που εχω παντως τωρα,δεν παω μεχρι τη Σκλίβανη.Ούτε μεχρι τη Ζίτσα...που να ανέβαινες στα βλαχοχώρια που κατάγομαι εγώ...σε βλέπω να σέρνεις και βυτίο μαζί...(αλήθεια τι είναι;ποιο φίατ;)
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Πατριωτη καιω πολύ τελευταια... Εχουμε κανει αλλαγες και μας κόστισαν... Με αυτο που εχω παντως τωρα,δεν παω μεχρι την παραλιακή. Ούτε καν μεχρι τον Κηφισσό... -
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Πατριωτη καιω πολύ τελευταια... Εχουμε κανει αλλαγες και μας κόστισαν... Με αυτο που εχω παντως τωρα,δεν παω μεχρι τη Σκλίβανη.Ούτε μεχρι τη Ζίτσα...
που να ανέβαινες στα βλαχοχώρια που κατάγομαι εγώ...σε βλέπω να σέρνεις και βυτίο μαζί...(αλήθεια τι είναι;ποιο φίατ;)
Α ενταξει εγω ειμαι χαμηλα,στα Σερβιαννα (Αυγο,μπορει να χεις ακουστα...),οπότε δε θα τραβηξω ζορι... Θα ανεφοδιαστω βεβαια στην Αρτα.Ελπίζω να κρατησει...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
που να ανέβαινες στα βλαχοχώρια που κατάγομαι εγώ...σε βλέπω να σέρνεις και βυτίο μαζί...(αλήθεια τι είναι;ποιο φίατ;)
Α ενταξει εγω ειμαι χαμηλα,στα Σερβιαννα (Αυγο,μπορει να χεις ακουστα...),οπότε δε θα τραβηξω ζορι... Θα ανεφοδιαστω βεβαια στην Αρτα.Ελπίζω να κρατησει...
κατάλαβα...μην νομίζεις και εγώ με το τουρμπάκι μου έβαζα πριν την άρτα για να φτάσω εκεί πάνω στα 1100μέτρα...τώρα με το σιβικ θα φτάνω πάντως άνετα...
-
Αν σου χει ερθει μεχρι 31 Δεκεμβρη.... Α ρε αυτος ο Σαρακάκης...όλο υπόσχεται κι ολο ΔΕΝ πραγματοποιεί.Σαν τον Ντεμη ενα πραμα...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Αν σου χει ερθει μεχρι 31 Δεκεμβρη.... Α ρε αυτος ο Σαρακάκης...όλο υπόσχεται κι ολο ΔΕΝ πραγματοποιεί.Σαν τον Ντεμη ενα πραμα......την άλλη εβδομάδα παραλαμβάνω φίλε...περίμενα αρκετά...δεν μου είπες πάντως τι αυτοκίνητο είναια υτό που καίει τόσο; δεν σε ρώτησα κάνα κρατικό μυστικό...
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#8]