-
άξιος!!!
-
Pasxos,Spiros,Elteo και λοιπες δημοκρατικες δυναμεις:
Τα ειπαμε κ στο προηγουμενο παιχνιδι ρε παιδια.Με τα Γιαννενα παιζατε και οχι με τον Αγιαξ.....
Ωραια η ατμοσφαιρα στο γηπεδο εε?Αντικειμενα απο παντου,δυναμιτακια,κερματα,μια χαρα.....
Και το πεναλτακι ηταν μουρλια(βασικα το χερι του Κωνσταντινου πριν το πεναλτυ)Αξιος ο ΠΑΣ,αυτη η ομαδα εχει θεση στην Α' εθνικη.
-
ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 2-1 στο 90 με πλατιά του Γεωργιαδη(του Χαραλαμπους)
και με 10 παικτες ο ΠΑΟΚ.... -
Tι ασχολειστε με μας ρε, εσεις κανετε Ευρωπαικη πορεια τωρα...
-
Γκαλίνοβιτς παικταρά μου!
-
Ε ναι την Τεταρτη.....
Να το δεις απο τον αναπαυτικο σου Κ-Α-Ν-Α-Π-Ε ....... -
contra.gr : Στο 90' ο ΠΑΟΚ ισοφαρίζει! Λάθος του Γκαλίνοβιτς, η μπάλα στρώνεται στον Γεωργιάδη και 2-1.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Γκαλίνοβιτς παικταρά μου!τι εκανε ο ανθρωπος αναστησαμε τους νεκρους
μια χαρα ηταν τραυματιας γιατι εγινε καλα? -
Ο χρήστης BladeRunner82 έγραψε:
Τα ειπαμε κ στο προηγουμενο παιχνιδι ρε παιδια.Με τα Γιαννενα παιζατε και οχι με τον Αγιαξ.....
Ωραια η ατμοσφαιρα στο γηπεδο εε?Αντικειμενα απο παντου,δυναμιτακια,κερματα,μια χαρα.....
Και το πεναλτακι ηταν μουρλια(βασικα το χερι του Κωνσταντινου πριν το πεναλτυ)Αξιος ο ΠΑΣ,αυτη η ομαδα εχει θεση στην Α' εθνικη.
Α ρε Ντεμη....σκετη απογοητευση εισαι πλεον....
Μπαγκους το καλοκαιρι θα κανουμε δυνατες μεταγραφες?Εγω πιστευω ΟΧΙ.Το ειπε ο Tmavro ρε θα κανουμε 6 μεταγραφες απο τις οποιες οι 4 θα ειναι ονοματα.....
Πραγματικα ξενερωμα η κατασταση ρε γμτ...
-
ρε τον Tm....
3-1 @ 95ο λεπτο παρατασης -ωραιο γκολακι ο Μαντζιος....
-
3-1 @ 95ο λεπτο παρατασης -ωραιο γκολακι ο Μαντζιος....[/quote]
για μενα ειναι μεγαλος παικτης ο μαντζιος ανεκαθεν τον γουσταρα -
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
3-1 @ 95ο λεπτο παρατασης -ωραιο γκολακι ο Μαντζιος....για μενα ειναι μεγαλος παικτης ο μαντζιος ανεκαθεν τον γουσταρα[/quote]
οχι πειτε μου υπηρχε περιπτωση αν στο τετ α τετ του παπαδοπουλου ητανε ο μαντζιος να μην το εκανε το γκολακι?
ο παπαδοπουλος εχει πεσει παρα πολυ φετος -
κριμα για μας αλλα η ομαδα εκανε χαλια εμφανιση...καθολου παθος, μονο μετα την αποβολη του χαραλαμπους επαιξε λιγο...
ωραια ομαδα ο παο .......ελπιζω ο πας να το σηκωσει, μπραβο του!
και μεις να μην εχουμε κανα προβλημα επιπλεον στο πρωταθλημα!
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Pasxos,Spiros,Elteo και λοιπες δημοκρατικες δυναμεις:Τα ειπαμε κ στο προηγουμενο παιχνιδι ρε παιδια.Με τα Γιαννενα παιζατε και οχι με τον Αγιαξ.....
Ρε συ Μπαγκους...Λογικο ηταν να αποκλειστει ο γαυρος...Με τετοιο πρωτο παιχνιδι τι περιμενες να γινει δλδ; Εγω παντως ως κλασσικός Γιαννιωτης χαρηκα...Αλλα κι απο την αλλη,τι να το κανει ο γαυρος το κύπελλο.Δεν χωρανε αλλα στην τροπαιοθηκη... Και το πρωταθλημα με το ζορι θα μπει...
μονο μετα την αποβολη του χαραλαμπους
Καθαρότατη....
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ρε συ Μπαγκους...Λογικο ηταν να αποκλειστει ο γαυρος...Με τετοιο πρωτο παιχνιδι τι περιμενες να γινει δλδ; Εγω παντως ως κλασσικός Γιαννιωτης χαρηκα...Αλλα κι απο την αλλη,τι να το κανει ο γαυρος το κύπελλο.Δεν χωρανε αλλα στην τροπαιοθηκη... Και το πρωταθλημα με το ζορι θα μπει...
μονο μετα την αποβολη του χαραλαμπους
Καθαρότατη....
...να είσαι σίγουρος ότι ήθελε το νταμπλ για να τα κάνει...εν σειρά
Αλλά ο άγιαξ είχε αντίθετη γνώμη. Το θέμα είναι ότι αν ο Άγιαξ πάει τελικό(που φοβάμαι την Λάρισα πάρα πολύ) τότε ίσως παίξει και ουέφα διότι αν ο Παναθηναϊκός βγει δεύτερος τότε..αδειάζει θέση ανεξαρτήτως αποτελέσματος τελικού. Θα έχει πλάκα όμως και θα είναι δίκαιο να το πετύχει ο Άγιαξ ή ακόμα και οι Λαρισαίοι...Ειδικά στον Άγιαξ είναι θέμα ιστορίας... -
Δηλαδή έπρεπε να έρθει ο 16χρονος για να γίνει σέντρα ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ;
-
που εχει χα8ει ο red army?
-
Νομίζω ο Χαραλάμπους κακώς δεν πήρε κίτρινη όταν πήγε να εμβολίσει τον Γκαλίνοβιτς στο πρώτο ημίχρονο. Ούτε μπάλα μπορούσε να τσιμπήσει εκεί (εκτός αν τον λένε Τιραλόλα Τιραμόλου τον τσίμπριο) και φυσικά είχε το περιθώριο να αλλάξει πορεία. Δεν του ήρθε τελευταία στιγμή ο Γκαλίνοβιτς.
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Δηλαδή έπρεπε να έρθει ο 16χρονος για να γίνει σέντρα ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ;πιθανολογω οτι ξερει να κανει σεντρα επειδη ειναι απο αλλη χωρα...δεν εξηγειται αλλιως...
-
και ο σαιτιωτης θελει να παιξει στον παοκ.....
αστο ρε αγορι μου...κατσε εκει που ειναι καλα..
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#8]