-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Βοηθα με ρε συ να αποφασίσω...:Impreza,S3,S2000,Evo..τι στο καλό να πάρω μόλις πληρωθώ;ξεκινα με μια κουτα Selenia 10/40 και βλεπεις μετα...
-
Προσεξτε μονο γιατι στο τελος βλεπω να μενετε με κανενα Machbox 1/20
Pasxos για σενα ειναι καλο αυτο γιατι δεν καιει λαδια...
-
Oυρτ ρε σεις.Δεν καιω λάδια λέμε.. Αντιθέτως με κάποιον Φερέρ και κάποιον Γκονζαλες..
-
Δεν αντεχω να κανω συνεχεια καζούρα στα αεκάκια...
Τι να πρωτοπώ; Μπράβο στην αεκ (με μικρό α) που καταφερνει να δινει που και που τη 2η θεση στην ετερη αγελη που οι λιγοστοί φίλαθλοί της (βλεπε εισιτηρια οακα) ονομάζουν παναθηναϊκό.
Μπραβο και στον Ολυμπιακό που επαιξε Μπαλα και εδωσε πολύ Θεαμα σημερα.Μακαρι να συνεχισει ετσι.
Bagus το στοίχημα ο φερερ συνεχίζει να το πιστεύει; Οχι,αμα συνεχιζει να πουλησω και το μπραβο να ριξω λεφτα...
Ηθελα να πω πολλά αλλα δεν αξιζει.Προτείνω να κλειδωθει το τοπικ και να ξανανοίξει τη νεα σεζον.Αρχιζει και στερείται ενδιαφέροντος. Α!Και που εισαι Βαγγέλη,ακόμα πιστεύεις ότι όλα θα κριθούν στο μεταξύ μας φιλικό;Υγ: Krusenstern ακόμα πιστεύεις ότι ο Μπόρχα ειναι καλός παίχτης;Γιατι θυμαμαι να λες ότι αν παίξει μερικά ολόκληρα 90λεπτα θα εβλεπα πως εχει ικανότητες.Ε,στο τέλος του 1ου γυρου και αρχη 2ου επαιξε 2 (ή 3 αν δεν απατώμαι) 90λεπτα και φάνηκε (όχι ότι δεν φαινόταν) πως δεν αξίζει περισσότερο από εναν επιθετικό 4ης ερασιτεχνικής στη Ρουμανία.Πραγματικά.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Μπραβο και στον Ολυμπιακό που επαιξε Μπαλα και εδωσε πολύ Θεαμα σημερα.Μακαρι να συνεχισει ετσι.Ξεχασες να πεις μπραβο και στον Νικοπολιδη, το δοκαρι, τον Σιστς και τον Ισα..Πως να χασει μετα ο 'Π'ρωταθλητης??
Η αληθεια ειναι παντως πως και εγω εχω εθιστει στα εντος εδρας παιχνιδια του γαυρου..παντα γινονται ωραια ματς..Θα εχει πλακα το ΑΕΚ-ΟΣΦΠ.
Προβλεψεις?? Χ-2 -
εχω αρχισει και πιστευω οτι ο Φερερ δεν εννουσε το φετινο πρωταθλημα!
-
Ο Γρηγόρης Γεωργάτος θέλει και είναι έτοιμος να κάνει το παν για να αγοράσει την ομάδα της Παναχαϊκής. Ο άσος του Ολυμπιακού ήταν γνωστό πως ήθελε να αναμιχθεί στα διοικητικά της ομάδας από το επόμενο καλοκαίρι, ωστόσο η παραίτηση του Κώστα Μακρή, ανάγκασε τον «καραφλό», όπως όλα δείχνουν να επισπεύσει τις διαδικασίες.
Ο 34χρονος μέσος σύμφωνα με πληροφορίες είχε επικοινωνία με τον Άρη Λουκόπουλο και του ζήτησε άμεση ενημέρωση σχετικά με τα οικονομικά της ομάδας, προκειμένου να προχωρήσει στην αγορά του συλλόγου. «Θέλω την Παναχαϊκή εδώ και τώρα για να την σώσω», δήλωσε χαρακτηριστικά σε ΜΜΕ της Πάτρας. Όπως και να’χει αναμένονται άμεσα εξελίξεις αφού ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, δείχνει να θέλει πάρα πολύ να βοηθήσει την Παναχαϊκή.
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Ξεχασες να πεις μπραβο και στον Νικοπολιδη, το δοκαρι, τον Σιστς και τον Ισα..Πως να χασει μετα ο 'Π'ρωταθλητης??Θα εχει πλακα το ΑΕΚ-ΟΣΦΠ.
Προβλεψεις?? Χ-2Α!Επίσης να πω μπραβο και στους ριβαλντο,καστιγιο κωσταντινου που εχασαν σιγουρα γκολ.Το δοκάρι μας μαρανε τωρα...
-
Τελειωσε νωρις-νωρις παλι φετος
Θα χαριζει παλι η ομαδα απο Μαρτη και μετα -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
εχω αρχισει και πιστευω οτι ο Φερερ δεν εννουσε το φετινο πρωταθλημα!Γιατι θα ειναι εδω και του χρονου;
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
εχω αρχισει και πιστευω οτι ο Φερερ δεν εννουσε το φετινο πρωταθλημα!Αυτο μου θυμιζει κατι απο Raikkonen..του χρονου του χρονου..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Γιατι θα ειναι εδω και του χρονου;
για να πω την αληθεια, ολα θα κριθουν στον αγωνα με την ΑΕΚ,
πχ η παραμονη του προπονητη της ΑΕΚ
η υπομονη των φιλαθλων της ΑΕΚ
το μελλον καποιων παιχτων της ΑΕΚ
κτλ κτλαρα σιγουρα το παιχνιδι ειναι κρισιμο για την ΑΕΚ
-
Ο χρήστης BladeRunner82 έγραψε:
Γιατι θα ειναι εδω και του χρονου;
για να πω την αληθεια, ολα θα κριθουν στον αγωνα με την ΑΕΚ,
πχ η παραμονη του προπονητη της ΑΕΚ
η υπομονη των φιλαθλων της ΑΕΚ
το μελλον καποιων παιχτων της ΑΕΚ
κτλ κτλαρα σιγουρα το παιχνιδι ειναι κρισιμο για την ΑΕΚ
Mαλλον τα εχετε μπερδεψει με το ευσεβες σωματειο σας η μαλλον προεδριο σας.
Τα σεναρια περι προπονητη ειναι φυσικα ευσεβεις σας ποθοι.
Η μονη περιπτωση να υπαρξει θεμα προπονητη ειναι να το θεσει το θεμα ο ιδιος.
Και θα εχει καθε δικαιωμα οταν εχει απεναντι του τον κυριο Θεμιστοκλη Νικολαιδη παυλα διαχειριστη που με σωστα βηματα μας κανει Ηρακλη οπως λεει και μια ψυχη...
Εξαλλου κυριοι,δεν εχει δικαιωμα η ΑΕΚ να χανει βαθμους απο τον Ηρακλη?
Μεχρι και το 2007 παιζαμε μπαλα(μπαλαρα για εμενα) και σαν γνησιος Αεκτζης το ευχαριστιομουν.Τωρα μας τελειωσε και αυτο...Να σαι καλα κυριε Νικολαιδη που καθε χρονο μας μικραινεις και πιο πολυ.
Ειλικρινα χαιρομαι που δεν εκανα λαθος για εσενα απο την αρχηναι παρακαλαμε εμεις να αλλαξετε προπονητη εσεις
γιατι να αλλαξετε αλλωστε, πανω απο τη 2η θεση κανεις δε θα μπορει να σας παει!
και Ιστορικα αποδεδειγμενο πλεον!
-
-
BladeRunner82
Ειλικρινα στη θεση σου (αεκτζης.. ) θα χα απογοητευτεί σε εσχατο σημείο όμως..Εδω και παααααρα πολλά χρόνια να θες να κανεις κατι καλό..Αλλά όπως και να το κάνεις,με δανεικούς παίκτες και μπατζετ στο 1/6 του προεδρίου μας όπως λες δεν πας πουθενα.. Αυτό δε λετε να το παρετε χαμπάρι.Τελος πάντων,ζηστε εσείς στο μύθο που λέγεται 'παίζουμε μπαλάρα..' ( ) και αφηστε τον Οσφπ να σαρωνει.
Μα πού ειναι αυτός ο πορτομπάγκους και ο koyk να μας πουν ότι ακόμα δεν εχει τελειώσει τίποτα... (κάτι μου λεει οτι θα το πουν και τωρα.. ) -
Ο χρήστης BladeRunner8 έγραψε:
Εκτος του οτι δεν λεω κατι διαφορετικο απο οσα λες εσυ(περι μπατζετ,δανεικοι κτλ,τα οποια τα γραφω τοσες φορες που κουραζω,εξαλλου τα γραπτα μενουν) οσον αφορα το μυθο της μπαλαρας....τι να κανουμε,αφου μεχρι τον ιανουαριο τετοια επαιζα κατα βαση,ειδικα σε σχεση με περσι.
3-4 γκολ σε καθε αγωνα,κερδιζα με 9 παιχτες,ο κοσμος γουσταρε,μαζεψα περισσοτερους βαθμους απο εσενα στην ευρωπη,συνεχιζω εκει κτλ...
Ενταξει δεν εγινα και μπαρτσα αλλα καθολου κακα για μια ομαδα με το....1/6 του μπατζετ σουΝαι βρε συ. Επειδη τα λες εσυ τα επαναλαμβανω για να τα καταλάβετε..
Επίσης,τη μπαλάρα από πότε την παίζετε μέχρι τον Ιανουαριο; Από Νοέμβρη μερια;Γιατι εγω θυμαμαι περσυ και ισως πιο πριν να βαζετε με το ζορι 2 γκολ... Λάθος θυμαμαι;
Οσο για την Ευρωπη... Παλι τα ιδια. Τελος παντων...καλη συνεχεια εκει...(βαριεμαι να βαλω και τη φωτο της υπογραφης του manosk).. -
Το χειρότερο είναι, ότι με ένα αποτέλεσμα, προσπαθούμε να κρίνουμε ολόκληρη χρονιά και άλλα δέκα χρόνια πίσω!
Υπάρχουν ακόμα ~50 βαθμοί να μοιραστούν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος!
Και η ΑΕΚ, μπορεί να μην έπαιξε τόσο καλή μπάλα, στα τελευταία μάτς, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν συνεχίζει να παίζει την καλύτερη μπάλα στην Ελλάδα!
Όσον αφορά στον Ντέμη, διαφωνώ οριζοντίως και καθέτως! Αυτός είναι που έφερε τον Φερέρ. Αυτός είναι που βοήθησε να παίζει η ομάδα την μπάλα που παίζει. Με τις επιλογές του! Η συνεχής αμφισβήτησή του, από τότε που ανέλαβε (επειδή κοντραρίστηκε με τους 'φανατικούς' της original), με εκνευρίζει αφάνταστα!
-
Το πρωταθλημα οπως φαινεται καταληγει παλι στο λιμανι..
Δεν πειραζει.Ευτυχως που εχουμε κ την ευρωπη κ γελαμε λιγακι....Την επομενη Κυριακη θα δουμε αν θα παρει παραταση ή οχι η φιεστα(χεστα)
Στα δικα μας τωρα: Η ΑΕΚ αξιζε τη νικη χθες,αλλα δεν κερδιζει παντα ο καλυτερος..ας προσεχαμε.Ολα για ολα στο ματς με τους γαυρους λοιπον.
Ο Καφες υπεγραψε κ νομιζω οτι απο κατι Κυριακιδηδες κ Μωρες ειναι Πελε μπροστα τους..Θα βοηθησει..
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Ο Καφες υπεγραψε κ νομιζω οτι απο κατι Κυριακιδηδες κ Μωρες ειναι Πελε μπροστα τους..Θα βοηθησει..M'αυτό το πλευρό να κοιμάσαι...
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?p=724897#724897
και
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?p=724905#724905Να έχεις έτοιμα 7-8 τσιγάρα στριμένα εσύ, το ένα πίσω από το άλλο θα τα ανάβεις και θα τα τελειώνεις σε δευτερόλεπτα με τόσο μεγάλες τζούρες. Θα τρέμει και το χεράκι όταν τα κρατάς. Μη λες ότι δε σε προειδοποίησα.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Και η ΑΕΚ, μπορεί να μην έπαιξε τόσο καλή μπάλα, στα τελευταία μάτς, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν συνεχίζει να παίζει την καλύτερη μπάλα στην Ελλάδα!Επειδη επαιξε 6-7 καλα ματς στον 1ο γυρο δεν σημαινει οτι καθιερωθηκε κιολας ως η ομαδα -μοντελο του φετινου πρωταθληματος..Εδω και 3 αγωνες σερνεται..και παει για τον 4ο..
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#8]