-
Ο ΟΦΗ ΤΕΤΡΤΟΣ
ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΣΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ.
( )
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Ο ΟΦΗ ΤΕΤΡΤΟΣΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΣΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ.
( )
δεν μου κάνει εντύπωση...μια ζωή ψηλά ήταν ο ΟΦΗ.
Απλά έκανε την κοιλιά του όπως κάνουν όλες οι ομάδες και επέστρεψε δριμύτερος... -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ο ΟΦΗ ΤΕΤΡΤΟΣ
ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΣΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ.
( )
δεν μου κάνει εντύπωση...μια ζωή ψηλά ήταν ο ΟΦΗ.
Απλά έκανε την κοιλιά του όπως κάνουν όλες οι ομάδες και επέστρεψε δριμύτερος...θυμισε μου να σε κερασω ενα ποτο αν ποτε σε συναντησω, καλε μου ανθρωπε elteo.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
καλα εκανε ο νερης...στο κατω κατω περασε...αλλο που επαιζε με τον παοκ οπως ηταν...
ελπιζω να μη βρεθουμε στο κυπελλο...
Γιατί, τι θα γίνει αν βρεθούμε στο κύπελλο;
θα φέρουν και μπαζούκας ... όχι μόνο πέτρες.
το πυροβολικο το χουμε διδαχθει απο τους νοτιους...ακομα θυμαμαι τα στυλο στο πανω της μηχανιωνας...
-
Γραφτηκε στον τοπικο τυπο χθες.
Οταν ο ΟΦΗ εψαχνε για προπονητη το καλοκαιρι χτυπησε την πορτα του Μαουρερ. Αρχισαν οι συζητησεις αλλα υπηρχε τεραστιο χασμα στο οικονομικο. Χωρις να αναφερθουν ποσά, λεγεται οτι η προσφορα του ΟΦΗ ηταν με το ζορε τα 3/5 απο αυτα που ηθελε ο Γερμανος.
Τελικα ο Γερμανος δεχθηκε τα χρηματα που του εδωσε ο ΟΦΗ, με την προυποθεση οτι αν η ομαδα βγει Ευρωπη θα παρει και τα υπολοιπα 2/5.
Και να σκεφτει κανεις οτι και ο ιδιος ο Μαουρερ μιλαει για πρωτα για σωτηρια της ομαδας και μετα οτι αλλο καλο προκυψει καλοδεχουμενο.Δειχνει ποσο σωστος προπονητης ειναι και ποση ορεξη για δουλεια εχει ο Γερμανος.
-
Μα που ειναι αυτός ο Πορτομπάγκους και ο kouk; Δεν θα περάσουμε από την τούμπα ε;Πολύ σιγουριά βλέπω... Μιαααααα ζωη τα ίδια...όλο ελπίδες κι όλο πρωταθλήματα είστε και στο τέλος... Αλήθεια πότε παίζουμε τούμπα ρε Βαγγέλη;
-
Πάσχερν, εγώ δεν είχα κάνει δηλώσεις. Ο Κάγκους είχε κάνει!!
Στα σοβαρά.
Ο ΟΣΦΠ μάλλον πήρε και φέτος το Πρωτάθλημα!
Το πρόβλημα της ΑΕΚ, θεωρώ, ότι είναι το πρόβλημα κάθε ομάδας που είναι στην φάση της οργάνωσής της και της ανάπτυξής της. Οι παίκτες θόλωσαν από την 2η θέση. Δεν μπορούν να καταλάβουν ότι είναι συγκυριακή σε ένα Πρωτάθλημα που οι ομάδες ωφελούνται από τα λάθη των άλλων και όχι από τις δικές τους επιτυχίες.
Του χρόνου, αν συνεχίσει ο Φερέρ το έργο του, η ΑΕΚ θα είναι πολύ πολύ καλύτερη. Κυρίως στο να παίρνει το αποτέλεσμα όταν πρέπει ακόμα και αν δεν παίζει, στο συγκεκριμένο παιχνίδι, καλά.
Πάντως, όπως και να το κάνουμε, ακόμα και έτσι, η ΑΕΚάρα παίζει το πιο θεαματικό ποδόσφαιρο αυτή την στιγμή.
Αν είχαμε και λιγότερους θερμοκέφαλους στην εξέδρα θα ήταν ακόμα καλύτερα!!! -
Εδω ειμαι,σας διαβαζω αλλα δεν γραφω λογω πολλων προβληματων τον τελευταιο καιρο....
Τεσπα στο θεμα μας:
Το πρωταθλημα εχει ψωμι ακομα.Νομιζω οτι ολα θα κριθουν τις επομενες 4 αγωνιστικες...Ο γαυρος εχει προβαδισμα φυσικα,αλλα οχι τοσο οσο νομιζετε...
Νικο οι θερμοκεφαλοι ειναι παντου και στο ειχα πει κ την αποφραδα ημερα οτι δεν ανακαλυψαμε την Αμερικη...
Οταν ο διαιτητης μπαινει με σκοπο να τιναξει τον αγωνα,θα ακουσει τα εξ'αμαξης...Οταν ολη η εξεδρα τον βριζει και οχι μονο 5-10 ανεγκεφαλοι τοτε δεν εχουμε εμεις το προβλημα αλλα αυτος....Τις τελευταιες αγωνιστικες η ΑΕΚ παροτι κερδιζει και μαλιστα με 3αρες δεν παιζει μπαλα κ εγω τουλαχιστον(αλλα και η συντριπτικη πλειοψηφια των οπαδων) φευγουμε προβληματισμενοι απο το γηπεδο.Παντως μεγαλη προοδο συνιστα το γεγονος οτι περσι πχ τα παιχνιδια αυτα τα επαιρνες με 1-0 τσουκου τσουκου μπολ και στο παρα πεντε παντα,ενω τωρα ριχνεις 3 γκολ κ στεναχωριεσαι επειδη δεν επαιξε μπαλα η ομαδα..
anyway εδω θα ειμαστε να τα ξαναπουμε...
-
Π Α Τ Ρ Α
(Η ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΣΟΥ)Με κατι φιλους και κατι βραδυα
ξεχνιεμαι στον Πατραϊκο
και οι αγαπες τρελλα φεγγαρια
με τρεχουνε στο δειλινο.Σαν προσφυγακι θα ερθω πισω
στα χρονια τα φοιτητικα
στην αγκαλια της να σεριανησω
της Πατρας ολα τα στενα.Η Παναχαϊκη σου τη καθε Κυριακη σου
με φτανει ως τον ουρανο.
Πατρα με το ρολοϊ, στους ερωτες ακομη
μ εχεις αφησει να γυρνω.Σε καποιο παρτυ στα Ψηλαλωνια
το πρωτο δωσαμε φιλι
α! κατι αγαπες και κατι χρονια
που τα νοσταλγησα πολυ!Πατρα με το ρολοϊ, στους ερωτες ακομη
μ εχεις αφησει να γυρνω.
Η Παναχαϊκη σου την καθε Κυριακη σου
με φτανει ως τον ουρανο. -
Ναι, καλά όλα αυτά.
Για μας τους Ολυμπιακούς είναι προφανές ότι η ομάδα πνέει τα λοίσθια. Ένα τελευταίο χατήρι με το πρωτάθλημα (εφόσον τελικά έρθει) και ο κύκλος αυτής της ομάδας φαίνεται να κλείνει οριστικά και αμετάκλητα.
Θα γίνουν αλλαγές, κόσμος θα φύγει, κόσμος θα έρθει, κάποιοι θα στεναχωρηθούν, κάποιοι θα γελάσουν, ο κόσμος θα βρίσει, θα γιουχάρει, αλλά σύντομα ελπίζω ότι θα ξαναχαμογελάσει. Η κορυφή θα είναι δική μας και πάλι.
Όμως, τίποτα δε θα με κάνει πιο χαρούμενο, από μια πραγματικά ριζική αλλαγή. Αυτή η αλλαγή δεν είναι άλλη από τη νοοτροπία του κόσμου (γενικά) στο σύνολό του - δείγματα έχουμε ήδη δει τον τελευταίο καιρό - και των 'φανατικών' ειδικότερα. Μόλις, κάτι τέτοιο γίνει αισθητό, τότε ΘΑ αλλάξει και η νοοτροπία της διοίκησης και του Σωκράτη.
Τυχόν μη πραγμάτωση της αλλαγής αυτής θα έχει τα ίδια αποτελέσματα. Πρωτάθλημα και Κύπελλο. Καλά, δε λέω, αλλά μέχρι πότε θα ικανοποιούμαστε με αυτά; Δεν ξέρω...
Ας βλέπουμε καλή μπαλίτσα τουλάχιστον.
-
Ακόμα και στοίχημα βάζει ο Λορένθο Σέρα Φερέρ πως η ΑΕΚ θα κατακτήσει το εφετινό πρωτάθλημα, μολονότι βρίσκεται έξι βαθμούς πίσω από την κορυφή...
**απαιτω να μας πει πως και που να καταθεσουμε τα λεφτα μας!!!! **
http://www.in.gr/sports/article.asp?lng ... DtrID=1101
-
Aν συμφωνει ο bagus μαυτό (που θα συμφωνεί... ) προτείνω Σπυρο να πουλήσουμε ακομα και τα βρακια μας για να στοιχηματίσουμε μπας και βγαλουμε τιποτις..Πιο ευκολα απ το να κλέψεις εκκλησία..
-
Περιμένατε από ένα ευσυνείδητο προπονητή να πει κάτι άλλο?
-
Που να μιλούσε για τελικό CL το 2008
-
Ε καλά νταξει,να μην κανει και τετοιες δηλώσεις.Στο τέλος του χρόνου θα εκτεθεί πολύ.(ξερω ξέρω bagus,να περιμενουμε μεχρι το μαη... ).Θυμαμαι βέβαια και τις δηλώσεις του Γκονσάλεθ,ότι αν δεν παρουν και φετος πρωταθλημα θα ειναι για κλάμματα...Σοβαροί άνθρωποι..
-
Η ΑΕΚ, όντως, έχει ελπίδες για Πρωτάθλημα. Δεύτερη είναι. Και οι 6 βαθμοί καλύπτονται αν μπορέσει να εκμεταλλευτεί τα τυχόν λάθη του Ολυμπιακού.
Οπότε, κάθε προπονητής, ΠΡΕΠΕΙ να λέει ότι η ομάδα του μπορεί να πάρει το Πρωτάθλημα. Προς Θεού! Τι περιμένατε να πει? Δεν θα πάρουμε το Πρωτάθλημα, μας αρκεί η 2η θέση?
-
νταξ, δεν ειπαμε τιποτα, απλα που να καταθεσουμε το στοιχημα ρωτησα!
-
Στο Μαρούσι, στα γραφεία της ΠΑΕ, φαντάζομαι, θα έχουν και μπλοκάκια!
-
M3, here i came!
-
Βοηθα με ρε συ να αποφασίσω...:Impreza,S3,S2000,Evo..τι στο καλό να πάρω μόλις πληρωθώ;
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#8]