-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
ωχ ήρθε ο Bagus ....κρυφτείτε!
Ηρθα ρε γμτ αλλα ξαναφευγω αυριο το πρωι.....
Παλι θα ξεσαλωσετε χωρις να υπαρχει αντιλογος..
Δεν πειραζει....Την Παρασκευη παλι εδω θα ειμαι κατα πασα πιθανοτητα...
-
αντε παοκαρα!!!!!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
'Οσοι δεν μπορούν να μας φτάσουν προσπαθούν με διάφορους τρόπους να απαξιώσουν το πρωτάθλημα. Τη μια φταίει η διαιτησία, την άλλη κάτι άλλο. Λένε ότι είναι Ευρωπαίοι, εμείς ίσως είμαστε από τα Βαλκάνια. Είδαμε, όμως, και την ευρωπαϊκή πορεία των άλλων, σε εισαγωγικά, αντιπάλων μας. Ολα αυτά είναι αστεία, γι' αυτό και πρέπει να τους έχουμε εκεί που πρέπει. Δεν θα πρέπει να ακούμε αυτούς που προσπαθούν να απαξιώσουν το πρωτάθλημα γιατί δεν μπορούν να το πάρουν και να λένε για πορείες στην Ευρώπη. Πρέπει να συνεχίσουμε και να τους έχουμε εκεί που τους έχουμε', τόνισε χαρακτηριστικά.'
και συμεριζεσαι αυτες τις δηλωσεις απο τον προεδρο σου?σοβαρος ανθρωπος σου λενε μετα.Με τη λογικη του να μιην διαφερει απο τη λογικη του τσουκαλα.Και μετα απορουν μερικοι γιατι δεν παει μπροστα το ελληνικο ποδοσφαιρο
Ολα αυτα που λεει εχουν μια ουσια και μια αληθεια.Ασχετα αν τα πρβαλλει με τον υπερβολικο και χαρακτηριστικο τροπο του..Εσυ εχεις καλύτερο πρόεδρο; Και για πες μου τι ακριβως λεει στα παραπάνω που κανει το ελληνικο ποδοσφαιρο να πηγαινει πίσω;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
'Οσοι δεν μπορούν να μας φτάσουν προσπαθούν με διάφορους τρόπους να απαξιώσουν το πρωτάθλημα. Τη μια φταίει η διαιτησία, την άλλη κάτι άλλο. Λένε ότι είναι Ευρωπαίοι, εμείς ίσως είμαστε από τα Βαλκάνια. Είδαμε, όμως, και την ευρωπαϊκή πορεία των άλλων, σε εισαγωγικά, αντιπάλων μας. Ολα αυτά είναι αστεία, γι' αυτό και πρέπει να τους έχουμε εκεί που πρέπει. Δεν θα πρέπει να ακούμε αυτούς που προσπαθούν να απαξιώσουν το πρωτάθλημα γιατί δεν μπορούν να το πάρουν και να λένε για πορείες στην Ευρώπη. Πρέπει να συνεχίσουμε και να τους έχουμε εκεί που τους έχουμε', τόνισε χαρακτηριστικά.'
και συμεριζεσαι αυτες τις δηλωσεις απο τον προεδρο σου?σοβαρος ανθρωπος σου λενε μετα.Με τη λογικη του να μιην διαφερει απο τη λογικη του τσουκαλα.Και μετα απορουν μερικοι γιατι δεν παει μπροστα το ελληνικο ποδοσφαιρο
Ολα αυτα που λεει εχουν μια ουσια και μια αληθεια.Ασχετα αν τα πρβαλλει με τον υπερβολικο και χαρακτηριστικο τροπο του..Εσυ εχεις καλύτερο πρόεδρο; Και για πες μου τι ακριβως λεει στα παραπάνω που κανει το ελληνικο ποδοσφαιρο να πηγαινει πίσω;
δεν ειναι κατι στα λογια ειναι ο τροπος που τα λεει (οπαδιλικι) που ακουγοντας τα ο καθε αμυαλος οπαδος-καφρος(μιλαω για ολων των ομαδων τοιουτους) γινονται αυτα ου γινονται.Θα προτιμουσα δηλωσεις πιο σωστες πχ ειναι ενα κλασικο ντερμπι μεταξυ ολυμπιακου παναθηναικου πιστευω οτι θα γινει ενα καλο παιχνιδι και πιστευω στη νικη μας ωστε να χαροποιησουμε και τους οπαδους μας μιας και παιζουμε στην εδρα μας
-
Μα δε μιλαει για το ντερμπυ στην ουσια... Μιλαει γενικοτερα για σας και τα αεκακια...Και λεει αληθεια,αυτα που λεμε κι εμεις εδω μεσα στα πλαισια της καζουρας.. Μηπως κανει χειροτερο κακό από καποιους αλλους που βγαινουν αμεσως και μιλανε για διαιτησία; Και που την Τριτη ειναι 'χερ-χερι' με καποιους και την Τεταρτη τους καταδιδει στην αστυνομία;;; Ονοματα δε λεμε,νυχτερινα κεντρα δεν θιγουμε..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
................. Και που την Τριτη ειναι 'χερ-χερι' με καποιους και την Τεταρτη τους καταδιδει στην αστυνομία;;;Νομιζω πως αν ΟΛΟΙ οι προεδροι συμφωνησουν να εξωπεταξουν τα χουλιγκανια απο τις λιστες με τα εισητηρια θα ειχαμε ησυχασει απο αυτον τον βραχνα.Αλλα βλεπεις ειναι .....ο 12ος παικτης.
-
Συμφωνοι αλλα πρεπει να γινει με το σωστο τρόπο.Κι οχι αυτον που διαλεξε ο κ.Θεμιστοκλής και εγινε σωτηρας στα ματια οσων δεν ξερουν... Μονο οργανωμενα θα γινει.Δυσκολο μεν ακατορθωτο οχι.
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Νομιζω πως αν ΟΛΟΙ οι προεδροι συμφωνησουν να εξωπεταξουν τα χουλιγκανια απο τις λιστες με τα εισητηρια θα ειχαμε ησυχασει απο αυτον τον βραχνα.Αλλα βλεπεις ειναι .....ο 12ος παικτης.
+oo
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Συμφωνοι αλλα πρεπει να γινει με το σωστο τρόπο.Κι οχι αυτον που διαλεξε ο κ.Θεμιστοκλής και εγινε σωτηρας στα ματια οσων δεν ξερουν... Μονο οργανωμενα θα γινει.Δυσκολο μεν ακατορθωτο οχι.'Αυτους τους φιλαθλους εχουμε,αυτους θελουμε'
Αλλο μια σοφιστεια του πρακτορ σε ανυποπτο χρονο..
Καπως ετσι εννοεις εε?Οσο για τον Ντεμη:
Τελικα η προπαγανδα των Μπαρμπηδωντσουκαλαδων εχει διαστασεις χειροτερες απο οσο νομιζα.... -
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Οσο για τον Ντεμη:
Τελικα η προπαγανδα των Μπαρμπηδωντσουκαλαδων εχει διαστασεις χειροτερες απο οσο νομιζα....Καμια προπαγανδα...αντιθετως το ιδιο θα ελεγα κι εγω για σας...που σας τα προσφερουν αμασητα οι δηθεν 'σωτηρες' σας...Μηπως ειναι φημες για το παραπάνω; Οτι δλδ τη μια μερα χερακι χερακι και την αλλη 'πιαστε τους,αυτοι φταινε';; Λεω εγω..για να δουμε την αληθινη προπαγανδα...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Οσο για τον Ντεμη:
Τελικα η προπαγανδα των Μπαρμπηδωντσουκαλαδων εχει διαστασεις χειροτερες απο οσο νομιζα....Καμια προπαγανδα...αντιθετως το ιδιο θα ελεγα κι εγω για σας...που σας τα προσφερουν αμασητα οι δηθεν 'σωτηρες' σας...Μηπως ειναι φημες για το παραπάνω; Οτι δλδ τη μια μερα χερακι χερακι και την αλλη 'πιαστε τους,αυτοι φταινε';; Λεω εγω..για να δουμε την αληθινη προπαγανδα...
Χερακι χερακι ? Τι ειναι ο Ντεμης ο Καρατζαφερης ?????
Σε θεματα βιας ηταν ΣΑΦΕΣΤΑΤΟΣ απο την αρχη...
Καλα εκανε κ τους εδωσε...Οχι σαν καποιους αλλους πρακτορες που λενε αυτους εχουμε αυτους θελουμε....
Οσο για τον χαρακτηρισμο σωτηρες,σπευδε βραδεως...Ακομα δεν εχεις δει τιποτα...
-
Κριμα και σ εχω και για σκεπτομενο...
Δεν ειπα παντως σε καμια περιπτωση οτι ο θειος ειναι αγγελάκι.ΑΛΛΑ μου ρχεται ναυτια να ακουω τετοια λογια για τυπους σαν τον Θεμιστοκλή...και λυπαμαι...Νταξ να πεις οτι δεν εχεις ομαδα ή οτι κατι δεν παει καλα στην αεκ παει στο καλο,να μου εκθειαζεις και τον κυριο δηθεν της σουπερλιγκας παραπάει..
Το 'χερακι χερακι' ειναι μεταφορικο...δεν ξερω αν ο τυπος ειναι και gay.. Το λιγοτερο υποκριτικο μπορει να χαρακτηριστει το συγκεκριμενο σκηνικο..
Σπευδε βραδεως και ακομα δεν εχω δει τιποτα λες ε; Γιατι εχεις δει εσυ ΚΑΤΙ;
Ελεος ρε συ... Αληθεια,δεν μπορω να καταλαβω πως εχεις ακομα αυτην την ΥΠΕΡαισιοδοξια.Θυμαμαι σαν χτες που σου λεγα το νοεμβρη,το πρωταθλημα τελειωσε,κι εσυ ελεγες..σπευδε βραδεως...(Μηπως ειναι κοινη γραμμη υστερα απο ανακοινωση των γραφείων;;; )
Παλι μυαλο δε βαζετε..μου θελατε και πρωταθλημα.Αληθεια τελικα το πρωταθλημα θα κριθει στο μεταξυ μας παιχνιδι;; Ναι ναι ξερω...να σπευσω βραδεως...Εμ τα θελει κι εσας ο πισινούλης σας...μασημενη τροφη τρωτε καιρο τωρα,να δω ποτε θα σταματησετε να στε μυρηκαστικα... Αλλα νταξ,όπως και να το κανεις 14 χρονια ειν αυτα...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Κριμα και σ εχω και για σκεπτομενο...Δεν ειπα παντως σε καμια περιπτωση οτι ο θειος ειναι αγγελάκι.ΑΛΛΑ μου ρχεται ναυτια να ακουω τετοια λογια για τυπους σαν τον Θεμιστοκλή...και λυπαμαι...Νταξ να πεις οτι δεν εχεις ομαδα ή οτι κατι δεν παει καλα στην αεκ παει στο καλο,να μου εκθειαζεις και τον κυριο δηθεν της σουπερλιγκας παραπάει..
Το 'χερακι χερακι' ειναι μεταφορικο...δεν ξερω αν ο τυπος ειναι και gay.. Το λιγοτερο υποκριτικο μπορει να χαρακτηριστει το συγκεκριμενο σκηνικο..
Ελεος ρε συ... Αληθεια,δεν μπορω να καταλαβω πως εχεις ακομα αυτην την ΥΠΕΡαισιοδοξια.Θυμαμαι σαν χτες που σου λεγα το νοεμβρη,το πρωταθλημα τελειωσε,κι εσυ ελεγες..σπευδε βραδεως...(Μηπως ειναι κοινη γραμμη υστερα απο ανακοινωση των γραφείων;;; )
Παλι μυαλο δε βαζετε..μου θελατε και πρωταθλημα.Αληθεια τελικα το πρωταθλημα θα κριθει στο μεταξυ μας παιχνιδι;; Ναι ναι ξερω...να σπευσω βραδεως...Εμ τα θελει κι εσας ο πισινούλης σας...μασημενη τροφη τρωτε καιρο τωρα,να δω ποτε θα σταματησετε να στε μυρηκαστικα... Αλλα νταξ,όπως και να το κανεις 14 χρονια ειν αυτα...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Κριμα και σ εχω και για σκεπτομενο...Δεν ειπα παντως σε καμια περιπτωση οτι ο θειος ειναι αγγελάκι.ΑΛΛΑ μου ρχεται ναυτια να ακουω τετοια λογια για τυπους σαν τον Θεμιστοκλή...και λυπαμαι...Νταξ να πεις οτι δεν εχεις ομαδα ή οτι κατι δεν παει καλα στην αεκ παει στο καλο,να μου εκθειαζεις και τον κυριο δηθεν της σουπερλιγκας παραπάει..
-
Ειπα κατι που δεν επρεπε;
-
Μερικες ασυναρτησιες μονο.....Μην αγχωνεσαι θα περασει....
-
Τι ετσι μου πετας οτι λεω ασυναρτησιες και φευγεις; Νταξει τοτε,με επεισες,τι να πω; Ελπίζω στο στρατο μεσα να αλλαξεις ομαδα γιατι δε σε βλεπω για πρωταθλημα αυτον τον αιωνα..
Α!Και μην ξεχασω..στους +11 δεν υπαρχει αγχος...ΑΝ ποτε ερθεις στη θεση μου θα το καταλάβεις...προς το παρον μην αγχωνεσαι...στα επομενα 14 χρονια ισως γινει κατι και για σας..
-
Οτι κ να γραφεις δεν με πικαρεις.....
Παροτι βαριεμαι λοιπον,ας συνεχισουμε την αντιπαραθεση...Εσυ οπως φαινεται εχεις διαλεξει ομαδα για τους τιτλους που παιρνει,οπως κ να τους παιρνει...
Εγω εχω εντελως αλλα κριτηριαΣοβαρα λες οτι δεν εχεις δει τιποτα ?Σε αφηνω στην αγνοια σου και παραδεχομαι οτι δεν εχω δει ουτε κ θα δω τιποτα...
Ασε με στην υπεραισιοδοξια μου και οταν διαπιστωσεις γιατι ειμαι ετσι θα ειναι αργα πια.
Στο θεμα της βιας τωρα: Τι δεν καταλαβαινεις ???? Ο Ντεμης ηταν εξαρχης ΣΑΦΕΣΤΑΤΟΣ...Απο οπου και αν προερχονται αυτα,ειτε original ειτε μεμονωμενοι φιλαθλοι,ειτε πειρατες της Καραϊβικης etc etc...
Δεν μασησε λοιπον ο Θεμιστοκλης οπως τον αποκαλεις κ τα εβαλε με την καφριλα την ιδια στιγμη που ο πρακτορας σου εκανε δημοσιες δηλωσεις του τυπου αυτους εχουμε αυτους θελουμε..... Διαφορα πολιτισμου εε? -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Τι ετσι μου πετας οτι λεω ασυναρτησιες και φευγεις; Νταξει τοτε,με επεισες,τι να πω; Ελπίζω στο στρατο μεσα να αλλαξεις ομαδα γιατι δε σε βλεπω για πρωταθλημα αυτον τον αιωνα..
Α!Και μην ξεχασω..στους +11 δεν υπαρχει αγχος...ΑΝ ποτε ερθεις στη θεση μου θα το καταλάβεις...προς το παρον μην αγχωνεσαι...στα επομενα 14 χρονια ισως γινει κατι και για σας..
Τι πινεις και δεν μας δινεις????
Εισαι μια πιο αφηρημενη σοφιστικε εκδοση του redarmy7 -
Ο χρήστης RedLine έγραψε:
Εισαι μια πιο αφηρημενη σοφιστικε εκδοση του redarmy7M εχεις γνωρισει και δεν το θυμαμαι; Τεσπα,'αφηρημενα' συμπερασματα βγαζεις..
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#8]