-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
ΠρόεδραΕμενα εννοει..οχι τον Kouk...
Ξεχνας ποιος ειναι Προεδρας στο υποκααστημα Πατρων?Ευτυχώς που μας εξηγείς την κατάσταση στην υπογραφή σου:
Δεν ειμαι καλα...
Εννοείται πως εσένα εννοούσα. Όπως έστειλες προσωπική πρόσκληση στον κάβουρα, να στείλεις και στους άλλους.
Ο σιέλε είχε πει και την προηγούμενη φορά ότι ήθελε να έλθει.
Τότε, βέβαια, δεν ήλθες ούτε εσύ.... -
δεν βλεπω καμμια προταση, ομως.. κανενα μενου.. απ αυτα που μας εχεις συνηθισει βρε ηλια!
-
Μου έστειλε απειλητικό πμ ένας mod, ότι αν ξαναβάλω μενιού ή μαρτυρήσω ποιός είναι θα με κάνει μπαν από όλες τις μελλοντικές φορουμοσυναντήσεις.
Ως εκ τούτου, όπως καταλαβαίνεις, κωλώνω να πω ποιός είναι αλλά και τι προβλέπεται στο μενιού.
Αλλά μπορώ να σου πω ότι νηστικοί δεν θα μείνουμε. -
Οντως δεν παω και πολυ καλα
-
Ηλία με τα μικρά τι έγινε?
-
[off topic]
H μικρά είναι κάτω στην αυλή από χθες βράδυ και ... σκούζει.
Παρελήφθη προχθές, πέρασε την πρώτη της νύχτα στο μπαλκόνι (αλλά ήθελε παρέα) και χθες ήλθε στην εξοχή.
Όπως κατάλαβες, κράτησαν τις τρεις και μου έστειλαν τη μία. Ο μικρός Χαράλαμπος, περίλυπος γιατί δεν ήθελε να αποχωριστεί ούτε ένα σκυλάκι του, της ευχήθηκε την ώρα που έφευγε
'Καλό ταξίδι σκυλάκι μου και καλή τύχη στη ζωή σου'Τα καλόπαιδα, γμγ, σε συγκινούν με την ευαισθησία τους με τα ζώα, γιατί να σημειώσω ότι με τους ανθρώπους ο Χαραλαμπάκος είναι ένα γαϊδούρι και μισό.
Κουκλί είναι το ατιμούλικο, σήκωσε ήδη τα αυτιά! Είμαστε τώρα στις διαδικασίες επιλογής ονόματος. Για την ουρίτσα και το ποδαράκι της της βάζω αλοιφή, σήμερα και για τρεις μέρες έχουμε αποπαρασίτωση και σε 9 μέρες (τότε δεν γίνεται 45;) εμβόλιο.
Αν δεις πως την παίζει ο αλητάκος μου, ένα μπασταρδάκι γκριφόν, θα πάθεις πλάκα! Θα την κάνει αστέρι αυτός!Όπως καταλαβαίνεις, έχουμε θέσει υποψηφιότητα για ένα ζευγαράκι, σε ενδεχόμενη επόμενη γέννα.
ΥΓ. Ευχαριστούμε, σου είπα;
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ, ΝΙΚΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑ...[/off topic]
-
Έφτασε η ώρα που ο tm με τόση ανυπομονησία περίμενε: Η ώρα του μενιού!
- Σαρδέλες ψητές, φιλέτο
- Γαριδομακαρονάδα ή αστακομακαρονάδα (προτείνω την πρώτη, με τους αστακούς θα γίνουμε χάλια.)
- Μύδια και γαρίδες σαγανάκι
- Πατάτες τηγανιτές
- Γαρίδες τηγανιτές (εμένα δεν μου αρέσουν, αλλά μπαίνουν και εναλλακτικά στις τηγανιτές πατάτες)
- Καλαμάρια (γόνος), αν είμαστε και λίγο τυχεροί
- Τυρόπιτα
- Σαλάτες
Για τους άπιστους:
- Κρεάτα σχάρας
- Μπιφτέκια
- Λουκάνικα
- Κόκορας μακαρονάδα
- Πατάτες τηγανιτές (μήπως δεν το είδατε παραπάνω)
- Τυρί φέτα (εδώ, γιατί δεν παραπάει με τα ψάρια)
Μην ξεχάσω, έχει και πολύ ωραίο νερό.
-
Έφτασε η ώρα που ο tm με τόση ανυπομονησία περίμενε: Η ώρα του μενιού!- Σαρδέλες ψητές, φιλέτο
- Γαριδομακαρονάδα ή αστακομακαρονάδα (προτείνω την πρώτη, με τους αστακούς θα γίνουμε χάλια.)
- Μύδια και γαρίδες σαγανάκι
- Πατάτες τηγανιτές
- Γαρίδες τηγανιτές (εμένα δεν μου αρέσουν, αλλά μπαίνουν και εναλλακτικά στις τηγανιτές πατάτες)
- Καλαμάρια (γόνος), αν είμαστε και λίγο τυχεροί
- Τυρόπιτα
- Σαλάτες
Για τους άπιστους:
- Κρεάτα σχάρας
- Μπιφτέκια
- Λουκάνικα
- Κόκορας μακαρονάδα
- Πατάτες τηγανιτές (μήπως δεν το είδατε παραπάνω)
- Τυρί φέτα (εδώ, γιατί δεν παραπάει με τα ψάρια)
Μην ξεχάσω, έχει και πολύ ωραίο νερό.
τα bold ειναι sos.. θα προτεινα να μη θυσιασουμε κοκκορα αυτη τη φορα.. να φαμε γαριδες και τετοια.. αληθεια, παιζει αντι για γαριδομακαροναδα, να κανονισουμε να χτυπησουμε καμμια ψαρουκλα? δεν θελω να φαω βαρια, εχω επιστροφη αθηνα, μετα!
ΗΛΙΑΑΑ! ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ!!! ρεσπεκ! ταμαμ! και ολα τα σχετικα!
-
Εννοείται ότι ψάρια ψητά μπορούμε να έχουμε, αλλά τα καλά μόνο κατόπιν παραγγελίας.
Είναι ακριβούτσικα και συνήθως τα παίρνουν για να τους τελειώσουν Σάββατο βράδυ. Κυριακή όμως είναι η καλύτερη μέρα, άλλο που οι έξυπνοι το αγνοούν: Κυριακή πρωί βγαίνουν τα ψαροκάικα στην Κυλλήνη, αν φτάσετε κατά τις 10 θα σας πάω να δείτε και το 'παζάρι', παιχνίδι κανονικό με τα ψάρια, τους ταβερνιάρηδες και τους ψαράδες. -
θαααα... το φροντισουμε! (αν μας κανει καλη μερα και ειμαστε 'ανοιχτοι' ακομα καλυτερα!
ο γειτονας, τελικα εχει δωσει παρων? -
Τον ψήνω.
-
Για τους άπιστους:
- Λουκάνικα
-
Πολύ οργανωμένους σας βρίσκω, πρόγραμμα, μενού.....
Δεν στέλνετε και ένα ελικόπτερο να με πάρει (και να με γυρίσει βέβαια) από τα Χανιά?
-
Κώστα, σε προειδοποιώ: Μη μου κολλάς, δεν έχω και πολύ μυαλό.
-
Κώστα, σε προειδοποιώ: Μη μου κολλάς, δεν έχω και πολύ μυαλό.Τ' αφεντικό τρελάθηκε
Να έρθει μετά τις 6 γιατί μέχρι τότε έχω δουλειά -
θα πινουμε καφε και θα γεμιζουμε μπετζινα εκεινη την ωρα ρε φιλε.. να δωσουμε ραντεβου αθηνα?
-
Πειτε σ' αυτο το ελικοπτερο να κανει και μια σταση Αθηνα, ε!
-
Δεν περνάει και από Γιάννενα?
-
οχι.
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
οχι.Στο διάλο.
Meeting Πατρινών!{Εμείς και η Τεντούρα}