-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Σκοτεινές φήμες λένε ότι τελειώνω εξεταστική 25-30 Ιουλίου, οπότε Αρκούδι γιοκ πιθανότατα..
Να σου ρθω βόλτα;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Σκοτεινές φήμες λένε ότι τελειώνω εξεταστική 25-30 Ιουλίου, οπότε Αρκούδι γιοκ πιθανότατα..
Να σου ρθω βόλτα;
Αμέ!
-
δεν ξερω που θα μαι, δεν ξερω για ποσα ατομα..
τεσπα, για βαλε κι εμενα στην κληρωτιδα..
(καλα το 'γραψα? γιατι ηταν λιγο μεθυσμενος ο Asimov!) -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Να σου ρθω βόλτα;
Αμέ!
μέρα-νύχτα στο x-box θα σε έχει
-
-
Kαλημέρα σε Πατρινούς και μη...
@νδρέας
-
Καλημερα Αντρεα!
Τι χαμπαρια?
Ο καιρος ειναι για ψαρια? -
Μη νομίζετε ότι ξεχάστηκα, το πρόγραμμα είναι σχεδόν έτοιμο.
Μιλάμε για το ΠΣΚ 27 - 28 - 29 Ιουλίου.
Το παιδεύω λιγάκι, ψάχνω για καραβάκι να μας παραλάβει (σχεδόν) έξω απ' το ξενοδοχείο μας και να μας πάει για μπάνιο στη Ζάκυνθο.Το μενιού (μην τα λέμε συνέχεια) έχει ένα γεύμα θαλασσινά κι ένα στεριανά (αλλιώς ένα γεύμα κρεατικά κι ένα γεύμα ψαράκια + ένα ψαρονέφρι - άντε, δύο).
Σάββατο βράδυ θα είμαστε Κουρούτα, η Μύκονος της ΝΔ Ελλάδας ονομάστηκε φέτος, τα δε εστιατόρια λέω να είναι όλα κοντά στην παραλία (αφού και πέρυσι όλο ξεκινούσαμε για το βουνό και ποτέ δεν φθάναμε). Σε κάθε περίπτωση, μπορεί και να συμπεριλάβουμε ένα βουνίσιο ουζάκι με μεζέ.Το συνολικό πρόγραμμα θα ακολουθήσει, ακούω συμμετοχές και δωμάτια. Ανάλογα με τον αριθμό, παίζει να ενοικιάσουμε μια - δυο μεζονέτες αντί δωματίων στο ξενοδοχείο.
-
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
:eat:Και όχι μόνον!!!
-
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
ακούω συμμετοχέςΘα περάσω σχεδόν σίγουρα να σας βρω Κουρούτα και όπου αλλού θα βρίσκεστε εκεί κοντά αλλά θα κοιμηθώ στο σπιτάκι μου μετά (στη Μυρσίνη) γιατί δεν είμαι για πολλά πολλά και μάλλον τις αμέσως επόμενες μέρες θα φεύγω για Κρήτη.
@νδρέας
-
-
Εγω μεσα για το τριημερο
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Εγω μεσα για το τριημεροΕγώ έξω.
Θα είμαι στο αγαπημένο νησί του Ισαάκ. -
Μπαααααα. Μετά το σημερινό update των διακοπών, δε νομίζω να σας δω.
-
Ο χρήστης mika_hakkinen έγραψε:
Σε έχουν πάει αυτόφωρο;
@νδρέας
ps. Καλά είμαι, εσύ; Να κανονίσουμε για κανα καφεδάκι και με τους υπόλοιπους. Όλοι έχουμε εξεταστική αλλά για καφέ θα βρούμε χρόνο φαντάζομαι.
Οχι..αυτοφωρο οχι(ακομα ) αλλα τα υπολοιπα μετρα τα εχω γευτει!
Ναι να κανονισουμε..θα ρωτησω και τους υπολοιπους και θα γραψω εδω να δουμε!
-
Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α
Άφιξη Παρασκευή 27 Ιουλίου, ο καθένας στην ώρα του ως συνήθως. Η επιτροπή υποδοχής αυτή τη φορά θα είναι αραχτή στη θάλασσα από το πρωί και σε γνωστό (μου) μεζεδοπωλείο για ουζάκι (σερβίρει και πολύ νόστιμο νερό) το μεσημέρι. Απόγευμα, πάλι στη θάλασσα.
Ε, το πολύ πολύ να ρίξουμε και κανέναν υπνάκο, περιμένοντας.Βράδυ: Πρώτο επίσημο ! Ελαφρύ*, βράδυ είναι. Αμέσως μετά, κραιπάλη με καϊπιρίνιες και μοχίτος (αλλά και τζινάκια) σε πολύ όμορφο μπαράκι της περιοχής. Μέχρι όσο το πάμε.
Σάββατο:
Πρωί μπανάκι, μετά αναχώρηση για την ταβέρνα μας με τα κρεάτα**. Υπάρχουν δυο διαδρομές, μία 30 λεπτών (από εμπρός) και μία 50 (από πίσω - χωρίς μπάτσους). Αποφασίζουμε από ποιά θα πάμε, ανάλογα με την πείνα. Εκεί θα μας περιμένει η πατροπαράδοτη γουρνοπούλα, το πατροπαράδοτο κοκοράκι μακαρονάδα, οι πατροπαράδοτες τυρόπιτες, οι πατροπαράδοτες πατάτες τηγανητές..........
Ε, το βράδυ Κουρούτα. Από νωρίς, αν θέλουμε, για μπανάκι, σε κάθε περίπτωση αρκετά νωρίς για να χαζέψουμε το ηλιοβασίλεμα. Φαγητό δεν θα χρειαστούμε, είμαι βέβαιος, αλλά αν πεινάσουμε αργά, θα βρούμε σίγουρα 'κάτι'! Μπορούμε να χτυπήσουμε κανένα καλαμποκάκι γάλακτος από τον Γιωργάκη...Κυριακή:
Η μέρα των αναχωρήσεων. Πρωινό παρέα, μετά βλέπουμε. Για όσους μείνουν για μεσημέρι, προβλέπεται οι άνδρες να τρώνε τους μεζέδες τους και να βουτάνε ζυμωτό ψωμί στις σάλτσες (έ, kouk;) όσο τα κορίτσια τους θα ξεροψήνονται στη θάλασσα, 20 μέτρα μακριά...- Μια ελαφριά αστακομακαρονάδα, δλδ, κάτι σαρδέλες ψητές φιλέτο, κάνα σαγανάκι γαρίδες, τπτ μύδια αχνιστά, κάνα ψαράκι ψητό, τέτοια...
** Ο τόνος μπήκε σωστά.
- Μια ελαφριά αστακομακαρονάδα, δλδ, κάτι σαρδέλες ψητές φιλέτο, κάνα σαγανάκι γαρίδες, τπτ μύδια αχνιστά, κάνα ψαράκι ψητό, τέτοια...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Μπαααααα. Μετά το σημερινό update των διακοπών, δε νομίζω να σας δω.Μήπως τώρα, που είδες το πρόγραμμα, το ξανασκέφτηκες;
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Μπαααααα. Μετά το σημερινό update των διακοπών, δε νομίζω να σας δω.
Μήπως τώρα, που είδες το πρόγραμμα, το ξανασκέφτηκες;
Μπααα, δεν είναι θεμα προγράμματος. Θα ρχόμουν μόνο για να δω τις φάτσες σας και να κάνω σε 'χαλαρούς ρυθμούς' τη γνωστή διαδρομή της Στερεάς Ελλάδας με τον γνωστό αχαΐρευτο.
Meeting Πατρινών!{Εμείς και η Τεντούρα}