-
Ρε παιδια ειναι το θεμα να πιειτε??Αν ερθετε ελατε να κατσουμε να κανουμε το μπανιο μας να πιουμε τη μπυριτσα μας και μετα παμε για κανα καφεδακι και μετα για φαϊ!Αυριο παντως θα κατεβει ο Ευγενιος για μπανακι!!!
-
Eγω ειμαι μεσα και για ουζακια και για μπανακι και για ολα να ουμε.
Προτεινω να παμε προς Αιγιο μερια για μπανιο και μετα βλεπουμε...
Τι λετε? -
Περιμενουμε απαντηση!!!!!
-
Παιδιά δεν έχω και πολυυυυυυυ χρόνο. Εννοώ ότι και για μπάνιο, και για ούζα, και για καφέ και για φαγητό δεν προλαβαίνω. Μπορούμε να πάμε για ουζάκι-ποικιλία και μετά πίσω Πάτρα, τι λέτε;
-
Έλα Αιγιο εσυ αργότερα να κανουμε το μπανακι μας εγώ με τον Ευγενιο και μετά κατέβα εσυ να πάμε ακολη για ούζο με μεζέ.Μέσα;
-
Ηρθε ο Ευγενιος τα ειπαμε ηπιαμε τη μπυριτσα μας καναμε το μπανακι μας τσιπισαμε τη ποικιλια μας τα παντα ολα!! Μονο ο Μικα ελειπε με πηρε ενας αριθμος τηλεφωνο δε ξερω μεν αν ηταν αυτος .Παντος τα περασαμε ωραια σημερα!!!!
-
Ωραια περασαμε και σημερα
-
Εγώ ήμουν Γιώργο, απλά την ώρα που με έπαιρνες ήμουν απασχολημένος και με πήρε μέχρι αργά. Θα τα πούμε σίγουρα, καλοκαιράκι είναι εξάλλου...
-
Next week για τα ποιοματα...
-
Ευγενιε δεν είχα κάρτα να απαντήσω στο μνμ Πάλι δεν τα κατάφερα όλο κάτι μ τυχαίνει Ελπίζω την άλλη βδομάδα να τα καταφέρω
-
Ελα ελα κατεβα θα ερθει την επομενη εβδομαδα και ο μικα μακκινεν!!!Παμε να τα πιουμε κατεβειτε και οι τρεις!!!!
-
μακάρι να τα καταφέρω!!!Βρε Ευγένιε στείλε μου και συ κανα 5ωρο πιο νωρίς να ξέρω σίγουρα,όχι τελευταία στιγμή
-
Να ερθεις ρε στειλε σε π.μ. τον αριθμο σου να κανονισουμε!!!!
-
οκ ,θα σου στείλω Γιώργο και σένα τον αριθμό μου
-
Εγινε Κωστη!!!
-
Ο χρήστης kostastyper έγραψε:
μακάρι να τα καταφέρω!!!Βρε Ευγένιε στείλε μου και συ κανα 5ωρο πιο νωρίς να ξέρω σίγουρα,όχι τελευταία στιγμήKαλα θα σου στελνω 6 ωρες πριν
-
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
Kαλα θα σου στελνω 6 ωρες πριν
Tέλειααααααααααααα
-
Αφου κανονιστηκατε θα σε παρω και εγω τηλεφωνο τοτε!!! Ειστε τη Δευτερα να κατεβειτε να παμε για καμια μπυριτσα με μεζε??Ακουω προτασεις.Πηγα με τον Ευγενιο εκει ελπιζω να του αρεσε .....Αν θελετε και μπορειτε ελατε!!!
-
χώρο για παρκινγκ να χει και καλό φαί και πάμεεεεεεε
-
Τα παντα ολα εχει!!!!!
Meeting Πατρινών!{Εμείς και η Τεντούρα}