-
Ο χρήστης dimline έγραψε:
Mια και μόλις σήμερα πείρα χαμπάρι τι παίζεται......στην επόμενη συνάντηση ελπίζω να τα πούμε απο κοντά!!!
Σε διαφορετική περίπτωση θα μαζευτούμε στα Μέγαρα στις 12/1 ???
Κρίμα που το πήρες τώρα χαμπάρι...Δεν πειράζει...Την επόμενη φορά (όπως γράφεις κι εσύ)
Παιδιά, παίζει να βρεθούμε σήμερα το απόγευμα?
Ρωτάω για σήμερα, γιατί (εκτάκτως) φεύγω αύριο από Πάτρα για Αθήνα για διακοπές (πράγμα που σημαίνει ότι θα τα πούμε πάλι μετά των Θεοφανείων)...Αυτόματε Πρόεδρα...θα κανονίσεις τίποτα?Ή να το 'ξεχάσουμε'?
-
Παιδια εγω σημερα αποκλειεται, γιατι αυριο εχω μια προφορικη εξεταση οποτε...
Κανονιστε εσεις ομως αμα θελετε..δε ζηλευω!
-
Εγώ θα μπορούσα αλλά δεν το είχα δει
@νδρέας
-
παιζει για πρωτοχρονια να βρισκομαι στα πατρια.. συγκεκριμενα μαλλον ρεβεγιον θα κανω στην πατρα στο σπιτι της ξαδερφης μου (εχει υιο βασιλη)..
υπαρχει περιφτωση να παιξει τιποτε καλο? -
Ο χρήστης tm έγραψε:
παιζει για πρωτοχρονια να βρισκομαι στα πατρια.. συγκεκριμενα μαλλον ρεβεγιον θα κανω στην πατρα στο σπιτι της ξαδερφης μου (εχει υιο βασιλη)..
υπαρχει περιφτωση να παιξει τιποτε καλο?Κανόνισε μλκμου να κάνουμε ρεβεγιόν μαζί.
Κι εγώ στην Πάτρα θα είμαι, στο σπίτι μιας κουμπάρας μου. Μπας κ η ξαδέλφη σου έχει καλεσμένο στο ρεβεγιόν κ κάνα πολύτεκνο κουμπάρο της; -
αποκλειεται... αν ηταν θα το ηξερα!
(στη γερμανου ειναι το σπιτι.. εσυ που θα βρισκεσαι?? - για να ξερουμε, δηλαδη!) -
Ντάφυ, θα την πληρώσεις την 'ζημιά' που μας έκανες με τον Τρούλη!
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Κανόνισε μλκμου να κάνουμε ρεβεγιόν μαζί. -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:rant:Ντάφυ, θα την πληρώσεις την 'ζημιά' που μας έκανες με τον Τρούλη!
δεν εχω ιδεα σε τι πραγμα αναφερεσαι..!
-
Ένα σου λέω. Ο Τρούλης, ασυνόδευτος, δεν επιτρέπεται να σε πλησιάσει σε απόσταση που να μπορεί να ακούσει τον βρωμοκινητήρα σου!
...Τώρα είναι εντάξει! Του κάναμε εντατική ανάνηψη μετά προσθήκης κάμπερ!
-
και που να εχει καλη μερα να ανοιξουμε το παραθυρο να μπαινει αμονταριστος ο ηχος.. εκει απο τις 7000 - 7500 και πανω!!
αλλα ειχε και πλακα, ρε γαμωτο, γιατι τα λαστιχα ηταν κρυα και σε καθε αλλαγη εκανε και κολιδι, το μωρο μου!δεν μου αρεσει που συνηθιζω τον ηχο του μοτερ και πλεον δεν 'τον ακουω'..
μ' αρεσει που σημερα με ανοιχτο παραθυρο τον ξανακουσα!
αλλος για καμμια ευθεια?
Για στροφες στις Σερρες! -
Ρε δε πα να λες! Ο Τρούλης θα βρίσκεται σε απόσταση ασφαλείας!:rtfm:
Για τον Στέλιο δεν ξέρω...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Κανόνισε μλκμου να κάνουμε ρεβεγιόν μαζί.
Κλασσική Ελληνική φιλική προσφώνηση.
Εγκάθετε, έ εγκάθετε.
-
Για πρωτοχρονιά παίζει ένα ωραίο παρτάκι. πληροφορίες σε pm, επειδή είναι με είσοδο, μη θεωρηθεί ότι κάνω διαφήμιση. Πέρσι με τους ίδιους περάσαμε τέλεια πάντως.
@νδρέας
ps. Ποιος μένει Γερμανού;;;;;;;;;; Και εγώ εκεί είμαι...
-
Κοπέλια, παίζει να κανονίσουμε καμιά συνάντηση πριν την 'ομαδική' έναρξη της εξεταστικής?
-
Λοιπον...γυρισα...
ΠΕΜΠΤΗ απογευμα στο γνωσστο μερος?
Ψηνεστε? -
Αμα ερθεις εσυ εγω δεν ερχομαι!
-
ωραια..εγινε!
-
εσύ πλάκα-πλάκα δεν έχεις έρθει ποτέ...
Εγώ είμαι μέσα...ΥΓ:Με μια μικρή επιφύλαξη να πρέπει να πάω τον αδερφό μου στο κτέλ κάποια στιγμή
-
Αφου ερχεται αυτος και δεν μου λεει ποτε!!!!!
Meeting Πατρινών!{Εμείς και η Τεντούρα}