-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Άτιμη κενωνία, δεν έχω ευρώ να πάρω 'καλό' αυτοκίνητο -αλλά γεννάω ευρώ για να το 'βελτιώσω'-
όλο το ζουμί είναι εδώ.
-
uparxoun beltiosis me 8.000 euro ala kai me 4.000euro
min mperdeueste.ala periergo prama oi itali kai oi germani tin lene mono pou sto thema ton germanon exoune dosi arketa lefta gia ama3i fenete oti ta exete giauto milate etsi se sxesi me emas pou den ta exoume giati an balete oti ena accent exei 10.000 kai mia beltiosi exei 4.000 to polu den bgenoun ta lefta gia na paro germaniko ama3i opos prepi!!!!!ala einai dustixos problima giati an exo dosi 14.000 sto accent kai o alos me to germaniko exei dosi 15.000+ euro nai ontos ponai na ton pernane oi koreates kai oxi mono oi koreates!!!!!!
pavleouras-->den einai atipo file giati oloi den exoume ta fragka kai elaxistotati exoun dosi 8.000 euro gia beltiosi mixaniki!!!!!ego p.x. exo dosi 3.000 mono kai pistebo oti exo kaini poli kali beltiosi kai se ligo kero pou tha to exo 8 ampeko tha exei ftasi MONO 3.500xiliarikakia opote den einai atipo auto pou leo!!! -
Ο χρήστης accent-turbo έγραψε:
Συμφωνο μαζι σας απλος αυτο ειχα αυτο εκανα και δεν μου βγηκε 20000 οπως αναφερεις ολα μαζι 8-9 χιλιαρικαΗ απάντηση ειναι στην πρώτη σελίδα, σου το μεταφέρω εδώ
-
το 'όπως πρέπει' αυτοκίνητο πως είναι;
τουρμπισμένο ατμοσφαιρικό, αεοροτομή, σπόνσορες και μπλε πιτσιλιστήρια;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
το 'όπως πρέπει' αυτοκίνητο πως είναι;τουρμπισμένο ατμοσφαιρικό, αεοροτομή, σπόνσορες και μπλε πιτσιλιστήρια;
Ε όχι! Θα ήταν...ελλιπές! Χρειάζεται ένα βόδι-κιτ και 19άρες τουλάχιστον...
Το άλλο που δεν καταλαβαίνω, είναι πώς μια βελτίωση κάνει μόνο 3.000
-
Ο χρήστης eagle78z έγραψε:
uparxoun beltiosis me 8.000 euro ala kai me 4.000euro
min mperdeueste.ala periergo prama oi itali kai oi germani tin lene mono pou sto thema ton germanon exoune dosi arketa lefta gia ama3i fenete oti ta exete giauto milate etsi se sxesi me emas pou den ta exoume giati an balete oti ena accent exei 10.000 kai mia beltiosi exei 4.000 to polu den bgenoun ta lefta gia na paro germaniko ama3i opos prepi!!!!!ala einai dustixos problima giati an exo dosi 14.000 sto accent kai o alos me to germaniko exei dosi 15.000+ euro nai ontos ponai na ton pernane oi koreates kai oxi mono oi koreates!!!!!!
pavleouras-->den einai atipo file giati oloi den exoume ta fragka kai elaxistotati exoun dosi 8.000 euro gia beltiosi mixaniki!!!!!ego p.x. exo dosi 3.000 mono kai pistebo oti exo kaini poli kali beltiosi kai se ligo kero pou tha to exo 8 ampeko tha exei ftasi MONO 3.500xiliarikakia opote den einai atipo auto pou leo!!!Τι λες μωρέ; Οτιδήποτε αμάξι και αν είναι, θα του την πω.
Την έχω πει και σε 206 ενώ έχω 3 πεζώ, την έχω πει και σε 147.
Το θέμα είναι ότι προσπαθείς να κάνεις κάτι κατά την γνώμη μου άκυρο για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο.
Αν πάρεις φεράρι και ρίξεις φράγκα για να της βάλεις αναρτήσεις old man emu και τρακτερωτα λάστιχα δεν θα σε κράξω; Φυσικά και θα σου πω ότι κάνεις κάτι λάοθος.
Κόμπλεξ δεν έχουμε εμείς, πίστεψέ με. Πολλοί από δω μέσα έχουν ακούσει ΤΙΣ βλακείες για τα αμάξια τους. Μερικού αντιδράνε με , άλλοι απαξιούν , εγώ ας πούμε το παίρνω στην πλάκα.
Εσείς ρίξατε σύρμα, και ήρθε ένα ολόκληρο φόρουμ για να μας την πει.
Πες μου τώρα ποιός είναι ο κομλεξικός.
Στην δικιά μου περίπτωση ας πούμε, έπρεπε κάθε 3 και λίγο να είναι εδώ το psclub, το 106sportclub, γιατί όχι και το citroen club.
Εμείς τι είπαμε; Όχι ότι το αξεντ δεν είναι καλό αμάξι, (που είναι μια χαρά για τα λεφτά του), αλλά ότι δεν αξίζει να του ρίξεις 8 χιλιάρικα και να βγάλεις 180 άλογα. Και πες ότι δεν σε εδνιαφέρει εσένα, αλλά η δική μου ασφάλεια με ενδιαφέρει. Και το αμάξωμα του αυτοκινήτου σας ΔΕΝ είναι για 180 άλογα που να χτυπιέστε κάτω.
Περιμένω και από εσάς να μου την πείτε αν αύριο έρθω και σας πω ότι θέλω να φτάσω το αυτοκίνητό μου 500-600 άλογα. Μέχρι τότε όμως, τα περί κομπλεξισμού στο δικό σας μέρος.
-
Παιδιά το θέμα ξέφυγε προ πολλού. Λίγη αυτοσυγκράτηση παρακαλώ από όλους! [moderator]
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εσείς ρίξατε σύρμα, και ήρθε ένα ολόκληρο φόρουμ για να μας την πει.
Στην δικιά μου περίπτωση ας πούμε, έπρεπε κάθε 3 και λίγο να είναι εδώ το psclub, το 106sportclub, γιατί όχι και το citroen club.
Εγώ που δεν έχω και πολύ κόσμο στο Club να με στηρίξει τι να κάνω;
Να πάρω κάνα Skoda ή Hyundai θα ήτο μια κάποια λύσις...*ΟΥΓΚ! ΕΛΑΤΕ ΑΔΕΛΦΙΑ ΠΛΑΚΩΣΟΥΜΕ PREMIUM ΧΛΩΜΑ ΠΡΟΣΩΠΑ,ΟΥΓΚ! ΞΕΘΑΨΤΕ ΤΟΜΑΧΩΚ ΠΟΛΕΜΟΥ! ΟΥΓΚ! ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ!ΟΥΓΚ!ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΣΚΑΛΠ ΑΠΟ ΑΛΚΑΝΤΑΡΑ!! *
(διαβάζει κανείς Λούκυ Λουκ παρεπιπτόντως; )
-
ti lete re paidia xoris na sas rotisi pernete to logo moni sas!!!!alo prama sas rotise kai bebea alou tin pigate tin koubenta opos ginete panta!!!!!
tou stil ti na mas poune oi koreates more gia beltiosis pou kai kala dosane 10 xiliarikakia kai theloune kai beltiosi!!!i den einai etsi!!!!!!
telos pantos ego den tha sinexiso plos plirofriaka alo i e3oteriki emfanisi kai alo i mixaniki.
oi zantes gia mena prosopikia einai e3oteriki emfanisi.
oso gia tin mixaniki beltiosi pou exo kani kai xerome giati me ta 3.000xiliarikakia exo bali kai turbina apo s3 kai diskofrena piso kai ta ala kaloudia kai den exo logo na po psemta gia ta lefta pou exo dosi.otan to alo palikari theli na bgali 200 aloga fisiologiko einai na pai parapano to mali apoti se emena pou thelo ta 140 aloga!!!!!ala bebea tha mou pite oti den ginete na gini tetia beltiosi me 3.000!!!os sinithos 3eroun oi aloi kalitera apoti ego pou ta exo dosi -
Να πως γίνεται πρίμιουμ, βάζεις τουρμπίνα από S3
Εξωτερικά το αυτοκίνητο είναι εργοστασιακό;
-
Αλλοι τΡουμπιζουν τα Ατος, στα Αξ(ιντ)εντ θα κολλησουμε τωρα???
-
Ο χρήστης eagle78z έγραψε:
ti lete re paidia xoris na sas rotisi pernete to logo moni sas!!!!alo prama sas rotise kai bebea alou tin pigate tin koubenta opos ginete panta!!!!!Αυτό πώς το κατάλαβες σε 2 μερες που είσαι γραμμένος και με 3 δημοσιεύσεις????
-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
ρε παιδια καλα κανετε κ γουσταρετε τα αμαξια σας με τα φτιαξιματα τους αλλα εχουν συντομα ημερομηνια ληξης.
δυο τινα μπορουν να συμβουν ισως κ παραπανω..
αν αφησουμε κατα μερους το παντρεμα με τον βελτιωτη σας κ το τραβηγμα σας απ τη μυτη οπου οταν θα σπασουν η σπασει κατι θα δηλωσουν καμια χαζομαρα κ θα πλακωθειτε.
την ψυχικη σας ηρεμια δεν την σκεφτεστε..?
κ φυσικα παμε στην πονεμενη ιστορια που θα εχει το αμαξι.
εκτος απο δημοσιος κινδυνος δεν σκεφτεστε οτι κινδυνευετε κ εσεις?
καθολου παθητικη κ κουτιτικη ενεργητικη.
τα οχταμπεκα κ 16μπεκα εχετε αναρωτηθει εαν λασκαρει κανα σωληνακι κ χυθει βενζινα στην τουρμπινα τι εκρηξη θα γινει?
ξεκολλημα πολλαπλης σε κανα τσιτωμα με 180+- κ χασιμο φρενων-τιμονιου κτλ?
ειναι φοβερα σεναρια τα οποια ομως γινονται καθημερινως,κ ποσα ακομα..
στοπ τωρα!
μην πλουτιζετε βελτιωτες κ μην ακουτε τα παραμυθια τους κ τις σαχλαμαρες δεκα τζιτζιφιογκων που εχουν περιοδικα βελτιωσης.με 3 αράδες και μέσα από την εμπειρία σου απλά ΕΓΡΑΨΕΣ!
μπράβο Νάσο! -
Ο χρήστης Panos_nms έγραψε:
και ομαδικο πεσιμο εσεισ κανετεειπα εγω κατι για 'εσας'?
Αλλαζω την λεξη 'πεσιμο' σε 'αλληλοπεσιμο'
-
poly apla me auta pou grafete sta proigoumena 17+ topic.
nasos/sti-->opos eipa kai pio pano o kathenas prospathi analoga me ta oikonomika tou na ftia3i ta analoga oso gia ta atiximata kai ta aprooptia peri solinakia kai ta ala pou mporoun na prokipsoun mporoun na ginoun kai se mama ama3i kai pistepseme exoune simbi aplos ama einai na sou simbi tha sou simbi.Γράφε Ελληνικά σε παρακαλώ [kouk]
-
στου κουφού την πόρτα...βάλτου δόνηση...
-
Το θεμα εχει ξεφυγει τρελα και φταινε και οι 2 πλευρες.
Αφου ορισμενοι δεν εχετε σκοπο να βοηθησετε καποιον, αλλα να 'πλακωθειτε' πισω απο μια οθονη (τρελο βιτσιο της εποχης) γιατι μπαινετε στον κοπο?
Θα προτεινα αμεσο σβησιμο ολων των ασχετων ποστς και παρατηρηση συμορφωσης προς τους υπολοιπους.
Κατα τ'αλλα μονο για τον αμερικανοφερτο εχουμε να λεμε....
Γιατι δεν κοιταμε ποιοι (γνωστοι-αγνωστοι) τα κανουν ολα μπουρδελο?
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Το θεμα εχει ξεφυγει τρελα και φταινε και οι 2 πλευρες.Αφου ορισμενοι δεν εχετε σκοπο να βοηθησετε καποιον, αλλα να 'πλακωθειτε' πισω απο μια οθονη (τρελο βιτσιο της εποχης) γιατι μπαινετε στον κοπο?
Θα προτεινα αμεσο σβησιμο ολων των ασχετων ποστς και παρατηρηση συμορφωσης προς τους υπολοιπους.
Κατα τ'αλλα μονο για τον αμερικανοφερτο εχουμε να λεμε....
Γιατι δεν κοιταμε ποιοι (γνωστοι-αγνωστοι) τα κανουν ολα μπουρδελο?
είσαι μοντ και δεν το ξέρουμε?
Σωστά αυτά που λες...αλλά δες πως ξεκίνησε το θέμα (συμβουλές κτλ) και πως έγινε μετά το πέσιμο. Δεν φταίνε και οι δύο πλευρές...ΔΙΑΦΩΝΩ! -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
είσαι μοντ και δεν το ξέρουμε?
Κουρασμενος ειμαι απο την επαναληψη!
-
Ηρεμααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!
Πολλές φορές είναι εύκολο ένα θέμα να ξεφύγει.
Στο συγκεκριμένο ζητήθηκε η γνώμη των μελών του Φόρουμ σχετικά με μια αναβάθμιση.
Αν κάποιοι διαφωνούν, είναι δικαίωμά τους.
Όπως και του φίλου μας που κάνει την βελτίωση, είναι δικαίωμά του να επιμένει στην δική του άποψη.Δεν χρειάζονται λοιπόν διαγραφές posts.
Ψυχραιμία χρειάζεται.
Άλλωστε αν η γνωμη μας θεωρούμε ότι είναι σωστή,μόνο ψύχραιμα μπορούμε να την εξηγήσουμε!
ACCENT TURBO ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ