-
Νάσο έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα με εσένα...
Όχι, δεν εννοώ ότι θα πρέπει και εγώ να βγάλω 300 ευρά για βενζίνες, το άλλο...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Νάσο έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα με εσένα...Όχι, δεν εννοώ ότι θα πρέπει και εγώ να βγάλω 300 ευρά για βενζίνες, το άλλο...
Και μετά φταίει ο Πάσχος που σας τη λέει...
-
Ο πάσχος όμως δεν λέει ότι γουστάρει να του την πέφτουν.
Εμείς το λέμε, δεν μας αρέσει!!!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Μην ασχολείσαι με γκέουλες ρε Κωστα... Ασε ο Νασος...παει κι ερχεται...δεν ειναι τόσο...ο Ντίνος όμως πηγαινοφέρνει το σακάκι και στο τελος το σηκώνει...
-
Μου αρέσουν οι ανθρωποι που οταν κανουν λάθη έχουν τη μαγκιά να το παραδεχθούν. Οι άνθρωποι που σε βλέπουν πάντα με χαμόγελο και ας μην είστε μαζί εδώ και κάτι μήνες...
Από την άλλη δε μου αρέσουν οι ανθρωποι που είναι μικρόψυχοι, που θεωρούν ότι μια βλακεία διορθώνεται με μια άλλη βλακεία. Οι άνθρωποι που θέτουν στόχους ανούσιους για το νέο έτος, αντί να σκεφτούν να διορθώσουν κάτι πολύ βασικό: τον ψευτοεγωισμό τους...
-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
Μην ασχολείσαι με γκέουλες ρε Κωστα... Ασε ο Νασος...παει κι ερχεται...δεν ειναι τόσο...ο Ντίνος όμως πηγαινοφέρνει το σακάκι και στο τελος το σηκώνει...
δεν φοραει σακακια ο ντινος ωρε!κανει καζουαλ κ τρεντυ ντυσιμο απ οτι ξερω!
Τρέντης δεν είμαι!
Τώρα βέβαια, φοράω και σακάκι, αλλά όταν πέφτει εμφανίζεται από το πουθενά ο Πασχάλης και το σηκώνει με πολύ προθυμία.
-
Μ'αρέσει που τελικά οι σύνδεσμοι στο χέρι μου έφτιαξαν και μπορώ να παίξω μπάσκετ.
Δε μ'αρέσει που τελικά δεν έχω παιχνίδι μέχρι μετά την εξεταστική τον Φλεβάρη (πανεπιστήμιο σου λέει μετά)
Μ'αρέσει που ο καιρός εδώ στην Βόρεια Αγγλία είναι καλός για χειμώνα.
Δε μ'αρέσει που ξέρω πως θ'αλλάξει σύντομα.
Τέλος μ'αρέσει που είδα και άκουσα την Street Rod σήμερα.
Δε μ'αρέσει που πρέπει να περιμένω άλλα δύο χρόνια δουλειάς μέχρι να την αγοράσω. -
Μ' αρέσει που σήμερα θα πάω μπουζούκια
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Μ' αρέσει που σήμερα θα ξαναπάω μπουζούκια για πολλοστή φορά -
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Μ' αρέσει που σήμερα θα ξαναπάω μπουζούκια για πολλοστή φορά
μην τ' αλλάζεις έχω καιρό να πάω
-
Μ'αρέσει που επιτέλους τσούλησα, έστω και με πολλές πέτρες.
Δεν μου αρέσει που για πρώτη φορά στα 12 χρόνια που κρατώ στατιστικά ο Παρνασσός δεν είναι ανοιχτός στις 5 Ιανουαρίου. Και με αυτούς τους ρυθμούς, ούτε στις 10 θα ανοίξει...
-
Δε μου αρέσει που στο trafic ο 1ος και 2ος κύλινδρος βάζουν νερά στον 2ο το μπουζί είχε σκουριάσει.
Ας μη πω τη γνώμη μου για την κατασκευάστρια εταιρεία. -
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Μ'αρέσει που επιτέλους τσούλησα, έστω και με πολλές πέτρες.Δεν μου αρέσει που για πρώτη φορά στα 12 χρόνια που κρατώ στατιστικά ο Παρνασσός δεν είναι ανοιχτός στις 5 Ιανουαρίου. Και με αυτούς τους ρυθμούς, ούτε στις 10 θα ανοίξει...
Χρήστο, με πέτρες δεν είναι λίγο επικίνδυνο;
-
Μην φανταστείς ότι το Χ.Κ. είναι γεμάτο μεγάλους βράχους που περιμένουν κάποιον να σκάσει πάνω τους. Για να δοθεί ένα χιονοδρομικό σε λειτουργία πρέπει να υπάρχει μια ικανή ποσότητα χιονιού που να εξασφαλίζει πρωτίστως την ασφάλεια των χιονοδρόμων (ο λόγος που δεν μπορεί να ανοίξει ο Παρνασσός ακόμα). Στο Πήλιο ο μεγάλος κίνδυνος δεν ήταν να τραυματιστείς, αλλά να κάνεις χοντρές ζημιές στα πέδιλα σου (να πάρεις λάμες κτλ) πάνω στις πέτρες που μερικές φορές δεν φαίνονται καν. Τις καταλαβαίνεις μόνο την στιγμή που περνάς από πάνω και ακούς το χαρακτηριστικό ήχο.
Δεν θυμάμαι χειρότερη σεζόν στα 12 χρόνια που ανεβαίνω στα βουνά...
-
Σε ρωτάω έχω χάσει έναν γνωστό μου έτσι...
Αλλά δεν ξέρω λεπτομέρειες...
Φέτος εγώ ήθελα να αρχίσω σκι, αλλά έτσι όπως έγιναν τα πράματα, δυστυχώς δεν έκατσε. Για να δούμε εν καιρώ μήπως ρίξει τπτ χοντρό...
-
Σε ρωτάω έχω χάσει έναν γνωστό μου έτσι...
Αλλά δεν ξέρω λεπτομέρειες...
Φέτος εγώ ήθελα να αρχίσω σκι, αλλά έτσι όπως έγιναν τα πράματα, δυστυχώς δεν έκατσε. Για να δούμε εν καιρώ μήπως ρίξει τπτ χοντρό...
-
Τα αθλήματα του βουνού είναι επικίνδυνα και πάντα θα υπάρχει ο αστάθμητος παράγων.
Για του λόγου το αληθές: http://www.snowclub.gr/forums/index.php?showtopic=6087&hl=
Παρόλα αυτά, δεν υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος για να μην μπορείς να κάνεις 'ασφαλές' τουριστικό σκι μέσα στα όρια ενός χιονοδρομικού.
-
Από χιόνι πως ήταν;
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Από χιόνι πως ήταν;Και από κόσμο?
-
Δε μου αρέσει το νέο σήμα της Forthet.
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#2]