-
Ο Πάνος αν συμμετείχε στο PWRC θα είχε πάρει βαθμό (8ος στο Group N και μπροστά από Pozzo, Baldacci και άλλους γνωστούς). Αριστη εμφάνιση με ρεαλιστικά κριτήρια (διότι μπορεί να θέλαμε να ήταν πρώτος αλλά σημασία έχει τι είναι εφικτό)
Ο Λάμπρος πέτυχε το στόχο που είπε πως είχε θέσει, να κινηθεί στο ρυθμό του Πάνου με ίδιο αυτοκίνητο.
Ο αγώνας στο Group N φέτος ήταν τόσο γρηγορότερος από τον περσινό, που ο περσινός νικητής Al-Attiyah τερμάτισε πέμπτος.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Ο Πάνος αν συμμετείχε στο PWRC θα είχε πάρει βαθμό (8ος στο Group N και μπροστά από Pozzo, Baldacci και άλλους γνωστούς). Αριστη εμφάνιση με ρεαλιστικά κριτήρια (διότι μπορεί να θέλαμε να ήταν πρώτος αλλά σημασία έχει τι είναι εφικτό)Ο Λάμπρος πέτυχε το στόχο που είπε πως είχε θέσει, να κινηθεί στο ρυθμό του Πάνου με ίδιο αυτοκίνητο.
Ο αγώνας στο Group N φέτος ήταν τόσο γρηγορότερος από τον περσινό, που ο περσινός νικητής Al-Attiyah τερμάτισε πέμπτος.
Συμφωνώ και επαυξάνω!!!
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Ο Πάνος αν συμμετείχε στο PWRC θα είχε πάρει βαθμό (8ος στο Group N και μπροστά από Pozzo, Baldacci και άλλους γνωστούς). Αριστη εμφάνιση με ρεαλιστικά κριτήρια (διότι μπορεί να θέλαμε να ήταν πρώτος αλλά σημασία έχει τι είναι εφικτό)ME ENA KΑΛΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΤΩΝΤΑΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΕΘΕΑ(ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΖΩΝΕΝΩΝ ?? ) ΣΕ ΑΜΦΙΛΕΓΟΜΕΝΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ **Τ Ι Π Ο Τ Ε ** ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ , ΙΣΩΣ ΗΤΑΝ ΕΦΙΚΤΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
-
... ΚΑΙ ΕΑΝ Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ Ο.Π.Α.Π. ΔΕΝ ΧΟΡΗΓΟΥΣΕ (ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ) ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ (ΠΟΥ ΕΤΡΕΧΕ ΣΤΑ ΡΕΓΚΙΟΥΛΑΡΙΤΕ )
ΚΑΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ 55+ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΕΦΙΚΤΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.. -
εχει πειραξει κανεναν κατι??
-
ΝΑΙ !!
ΟΤΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΤΑ ΤΑΛΕΝΤΑΚΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΠΑΛΑ -ΩΣ ΕΠΙ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟΝ- ΚΑΤΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙΜΑΤΣ-ΜΟΥΤΣ!!
-
Ο χρήστης garfli έγραψε:
ΝΑΙ !!
ΟΤΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΤΑ ΤΑΛΕΝΤΑΚΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΠΑΛΑ .........Δώστε WRC στον Nίνη
-
Η εντύπωσή μου είναι ή όλοι φέτος πέρασαν πολύ καλα;
_
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Η εντύπωσή μου είναι ή όλοι φέτος πέρασαν πολύ καλα;_
Την ίδια εντύπωση έχω και εγω.Ισως να οφείλεται και στίς πολύ λίγες συμμετοχές αυτο.
-
Eγώ πιστεύω ότι αυτοί που μείνανε έστω και λίγοι είναι αυτοί του τύπου θέλω να τρέχω και όχι πρέπει να τρέχω
-
Ο χρήστης CDL έγραψε:
Παράκληση για όποιον ασχολείται με το επίσημο site του Ακρόπολις :Ο αγώνας τελείωσε.
Στην κεντρική σελίδα όμως κάτω απο το ΥΠΕΡΕΙΔΙΚΗ, ακόμα γράφει 'οι πωλήσεις εισιτηρίων άρχισαν'.
Ας το αλλάξουν...
Δίνει εντύπωση οτι το site είναι παρατημένο στην τύχη του και ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ !Ευχαριστώ.
Well Done ! Much Obliged
-
Ο χρήστης CDL έγραψε:
Παράκληση για όποιον ασχολείται με το επίσημο site του Ακρόπολις :
Ο αγώνας τελείωσε.
Στην κεντρική σελίδα όμως κάτω απο το ΥΠΕΡΕΙΔΙΚΗ, ακόμα γράφει 'οι πωλήσεις εισιτηρίων άρχισαν'.
Ας το αλλάξουν...
Δίνει εντύπωση οτι το site είναι παρατημένο στην τύχη του και ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ !Ευχαριστώ.
Well Done ! Much Obliged
-
Από το ενότητα με τα βίντεο και πιο συγκεκριμένα στο βίντεο του φίλου alpanex21 με τον Βωβό στην ειδική Λουτράκι 1 αλλά και από προσωπική διαπίστωση στην αρχή της συγκεκριμένης ειδικής, πολύς κόσμος ήταν καθισμένος σε πάρα πολύ επικίνδυνα σημεία και στην περίπτωση του COMPANC απο τύχη και μόνο δεν θρηνήσαμε θύματα.Όποιος ήταν εκεί το είδε
Φιλικά
Γιάννης -
Ο χρήστης JTGANG έγραψε:
Από το ενότητα με τα βίντεο και πιο συγκεκριμένα στο βίντεο του φίλου alpanex21 με τον Βωβό στην ειδική Λουτράκι 1 αλλά και από προσωπική διαπίστωση στην αρχή της συγκεκριμένης ειδικής, πολύς κόσμος ήταν καθισμένος σε πάρα πολύ επικίνδυνα σημεία και στην περίπτωση του COMPANC απο τύχη και μόνο δεν θρηνήσαμε θύματα.Όποιος ήταν εκεί το είδεΦιλικά
ΓιάννηςΣυμφωνω!
Πρωτοφανης χαλαροτητα φετος απο τους κριτες!
54 RALLY ACROPOLIS 2007