-
Ο χρήστης SAXOGUS2 έγραψε:
Του Φ. ΣυρίγουJohny speaking
-
Καποιοι πιεζουν για λεφτα.Βλεπεις εφτιαξαν το χωρο με τα δικα τους χρηματα και τωρα εγιναν αφενταδες και απαιτουν.
'Μουλαρι o Αστραχαν'
-
Ας τα παρουνε σπιτι τους τα αλογα για τρεις μερες και τα ξαναπανε μετα.
-
Γιατί δεν τους βάζουν ωτοασπίδες?
-
Ο χρήστης SAXOGUS2 έγραψε:
Αν αναρωτηθεί, πάντως, κανείς «γιατί όλ' αυτά», η απάντηση είναι «για το χρήμα». Ο ΟΔΙΕ δεν πάει καλά, και ..........ΒΡΗΚΕ ΤΗΝ ΕΛΠΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ !!!!!!!!!!!
ΦΙΛΙΚΑ
Μ.Τ -
Δηλαδή πότε μάρσαραν και τα 80 αυτοκίνητα μαζί, για να το κάνουν τώρα?
Μα πόσο μαλάκας είναι ο άνθρωπος?
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Καποιοι πιεζουν για λεφτα.Βλεπεις εφτιαξαν το χωρο με τα δικα τους χρηματα και τωρα εγιναν αφενταδες και απαιτουν.....ΚΟΛΛΑΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΑΥΤΟ!
ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΕΙΣ...........ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΟΣ ...ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ LICENCE ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ !!!
ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ...
ΟΜΟΙΟΣ ΟΜΟΙΩ,ΑΕΙ ΠΕΛΑΖΕΙ !!!!!!ΦΙΛΙΚΑ
Μ.Τ -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
...........Βλεπεις εφτιαξαν το χωρο με τα δικα τους χρηματα.........ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ??
-
Ο χρήστης garfli έγραψε:
Ρίξτε μια ματιά εδώ!
http://www.enet.gr/online/online_text/c ... 6,98564492ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ...
ΠΑΝΤΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΟΙ ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΔΕΣ ΣΤΡΑΒΩΣΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΤΙΚΑ ΩΦΕΛΗ....
...ΔΥΣΤΥΧΩΣ , ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΙ ΑΥΤΑ !!!!
ΦΙΛΙΚΑ
Μ.Τ -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
'...δηλητηριώδες νέφος από τα καυσαέρια των αγωνιστικών...'..Τι άλλο θα ακούσουμε ακόμα Θέε μου!!??!
Δηλαδή πότε μάρσαραν και τα 80 αυτοκίνητα μαζί, για να το κάνουν τώρα?
Μα πόσο μαλάκας είναι ο άνθρωπος?
ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙ ΕΔΩ ΕΝΑ ΕΜΑΙΛ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΑΥΤΟΥΝΟΥ ?
-
Σε λίγο θα παραπονιούνται και οι κομμώτριες γιατί τα αγωνιστικά σηκώνουν σκόνη στα Γεράνια και τους χαλάει τις χωρίστρες...
Είναι για τα γέλια πάντως, λιγότερο από δύο εβδομάδες και γίνονται τέτοια...
Για τα ΜΠΑΖΑ...
_
-
Ο χρήστης garfli έγραψε:
**ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ** ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙ ΕΔΩ ΕΝΑ ΕΜΑΙΛ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΑΥΤΟΥΝΟΥ ?
...Μ' ΑΡΕΣΕΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΕΣΑΙ !!!!
ΦΙΛΙΚΑ
Μ.Τ -
Σε λίγο θα παραπονιούνται και οι κομμώτριες γιατί τα αγωνιστικά σηκώνουν σκόνη στα Γεράνια και τους χαλάει τις χωρίστρες...
Είναι για τα γέλια πάντως, λιγότερο από δύο εβδομάδες και γίνονται τέτοια...
Για τα ΜΠΑΖΑ...
...ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ !!!
..ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η ΙΩΑΝΝΑ..!!ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ !!
ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ ΑΥΤΟΙ.ΦΙΛΙΚΑ
Μ.Τ -
Και πολύ καλά τους κάνουν,ασχέτως αν δεν μας αρέσει...!!!!!
Μέχρι πού θα φτάσει η κατάντια αυτής της διοργάνωσης...Μία ο Δήμαρχος, μία τα άλογα....και το Acropolis κατα τα άλλα στην Αθήνα...!!!ΈΕΕΕΕΕΕτσιιιιιιιιι....
Ξέρω ότι δεν υπάρχει κανένα σοβαρό επιχείρημα στα λεγόμενα αλλα αυτό μου βγαίνει τώρα..!!
ΈΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΤΣΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ λοιπόν, και του χρόνου βάλτε και προς Κρυονέρι μεριά τον γύρο της πλατείας με τον αθυρόστομο παπά να αφορίζει...
-
Ο χρήστης face έγραψε:
Ξέρω ότι **δεν υπάρχει **κανένα σοβαρό επιχείρημα στα λεγόμενα αλλα αυτό μου βγαίνει τώρα..
....ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ !!!!!!!!!!!
ΦΙΛΙΚΑ
Μ.Τ -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
'...δηλητηριώδες νέφος από τα καυσαέρια των αγωνιστικών...'..Τι άλλο θα ακούσουμε ακόμα Θέε μου!!??!
Στο έγραψε βρε Νίκο ο παντογνώστης του μηχανοκίνητου αθλητισμού.
'Οσοι γνωρίζουν καλά το θόρυβο που παράγουν τα αγωνιστικά αυτοκίνητα και τις αντιδράσεις των αλόγων διαβεβαιώνουν ότι όταν θα μαρσάρουν μαζί κατά την προθέρμανση και τα 80 «τέρατα» που θα πάρουν μέρος στον αγώνα, τα άλογα θα τσακιστούν από τον τρόμο τους πάνω στους τοίχους των μποξ όπου θα είναι κλεισμένα.' *
Τα έχει μπλέξει το παλικάρι. Νομίζει ότι μιλάει για το driven που είδε στο dvd το Σάββατο.
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Καλά του κάνανε και τον λιώσανε στο ξύλο κάποτε...Του αρχιδιαπλεκόμενου,οσφυοκάμπτη δημοσιογραφίσκου....
Σπύρο μη τα λες αυτά.
Ότι και να είναι ο τύπος, αυτό (το ξύλο δηλαδή) δεν είναι τρόπος να λύνονται οι διαφωνίες.
Άσε που στο τέλος γίνεται και 'ήρωας'-μάγκας. -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Δηλαδή πότε μάρσαραν και τα 80 αυτοκίνητα μαζί, για να το κάνουν τώρα?Μα πόσο μαλάκας είναι ο άνθρωπος?
Τι λε ρε, ξέρεις πόσες ταινίες με ράλια έχει δει αυτός; Άντε από εδώ παλιόπαιδο που θα μιλήσεις κιόλας. Άσχετε.
-
Εμεις τωρα όλοι,ήμαστε σίγουροι ότι τα άλογα που βρίσκονται 100 μετρα μακρυα,δεν τρομάζουν/αφηνιάζουν;
Μηπως κι'εμεις κάνουμε όπως και αυτοι που κατηγορούμε,έχοντας δεί καουμπόικες ταινίες;Ξεκαθαριζω πώς δεν έχω την παραμικρη ιδεα για τις αντιδρασεις των αλόγων,αλλά θα ήθελα να βεβαιωθω πριν βγαλω και εγω ενα πόρισμα.
-
Ναι, τα άλογα ενοχλούνται από τον θόρυβο. Αλλά οι στάβλοι είναι στο ένα χιλιόμετρο από την 'πίστα'!!! Όλη η δουλειά γίνεται για παραπάνω χρήμα προφανώς...
Αλλά αυτά έχει η Αθήνα. Πολλοί βγάζουν λεφτά έτσι κι αλλοιώς. Δεν έχουν ανάγκη το Ακρόπολις (Rally of Greece...sorry!). όπως οι δήμαρχοι στα χωριά της Χαλκιδικής και της Λαμίας!
54 RALLY ACROPOLIS 2007