-
katarxhn kalημερα.ναι οντως ειμαι καινουριος στο forum και ειπα να πω και εγω την γνωμη...
οσο να διαμαρτυριθω εγω,εσυ ο κωστας κτλ δεν προκειται να μας ακουσει κανεις,δυστυχως.......
απο την στιγμη που καθοριστηκε το που θα γινει ο αγωνας κ ποσες φορες θα ειναι επαναλαμβανομενες οι ειδικες τι μπορουμε να κανουμε?να φωναξουμε?στα @ρ....δι@ τους......
για αυτο που λεει ο φιλος για το μουρουνελεο θα σου πω απλα οτι οι ειδικες ειναι σχετικα καλες.σχηματαρι,θηβα,ασσωπια αγ.θεοδωροι.
εγω δεν ειναι οτι διαφωνω με αυτα που λετε απλα εγω οτι και να γινει θα παω κ θα δω τις ειδικες που εχω δει οτι και να γινει.εξαλου θα παω να δω τους θεους..........οσοι απο αυτους εχουν μεινει -
Ο χρήστης mpoukou22 έγραψε:
katarxhn kalημερα.ναι οντως ειμαι καινουριος στο forum και ειπα να πω και εγω την γνωμη...
οσο να διαμαρτυριθω εγω,εσυ ο κωστας κτλ δεν προκειται να μας ακουσει κανεις,δυστυχως.......
απο την στιγμη που καθοριστηκε το που θα γινει ο αγωνας κ ποσες φορες θα ειναι επαναλαμβανομενες οι ειδικες τι μπορουμε να κανουμε?να φωναξουμε?στα @ρ....δι@ τους......
για αυτο που λεει ο φιλος για το μουρουνελεο θα σου πω απλα οτι οι ειδικες ειναι σχετικα καλες.σχηματαρι,θηβα,ασσωπια αγ.θεοδωροι.
εγω δεν ειναι οτι διαφωνω με αυτα που λετε απλα εγω οτι και να γινει θα παω κ θα δω τις ειδικες που εχω δει οτι και να γινει.εξαλου θα παω να δω τους θεους..........οσοι απο αυτους εχουν μεινειΚαι καλά έκανες και την είπες την γνώμη σου αγαπητέ μπούκου και καλώς ήρθες, αλλά το ίδιο κάνουμε και εμείς που έχουμε ενστάσεις. Την γνώμη μας λέμε και μάλιστα τεκμηριωμένη καλύτερα.
Και εμείς θα πάμε στο αγώνα, άλλωστε πάμε τόσα χρόνια πια που η απουσία θεωρείται προδοσία απέναντι στους εαυτό μας και στο «πνεύμα» του Ακρόπολις.Όσο για ss που αναφέρεις καλούτσικες είναι αλλά γνωρίζω όπως και οι περισσότεροι από εδώ κάτι καλύτερες.
Τα ονόματά τους Παύλιανη, Στρώμη, Ελάτεια, Ελευθεροχώρι, Μαυρολιθάρι, Επτάλοφος, Καρούτες , Άνω Γιαννιτσού, Γραμμένη κλπ κλπ.
Παλιότερα οι ss που σήμερα απαρτίζουν τον αγώνα σήμερα ήταν το πρώτο πιάτο και η εισαγωγή για τον κανονικό αγώνα που γινόταν περίπου εκεί που είπα παραπάνω. -
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
...άλλωστε πάμε τόσα χρόνια πια που η απουσία θεωρείται προδοσία απέναντι στους εαυτό μας και στο «πνεύμα» του Ακρόπολις.Μάλλον θα πρέπει να αρχίσω να αισθάνομαι 'προδότης' για ΟΛΗ την υπόλοιπη ζωή μου δηλαδή....
-
Ο χρήστης CDL έγραψε:
...άλλωστε πάμε τόσα χρόνια πια που η απουσία θεωρείται προδοσία απέναντι στους εαυτό μας και στο «πνεύμα» του Ακρόπολις.
Μάλλον θα πρέπει να αρχίσω να αισθάνομαι 'προδότης' για ΟΛΗ την υπόλοιπη ζωή μου δηλαδή....
Προς θεού βρε Κωστή εσύ προδότης;
Το αντίθετο. Μάλλον εσύ έμεινες πιστός στο «πνεύμα» του Ακρόπολις πολύ περισσότερο από εμάς, αλλά βρε Κωστή δεν μου πάει να μην πάω, αλλά και από την άλλη να είσαι σίγουρος ότι δεν το φχαριστιέμαι πια!
Αλλά που ξέρεις, πάλι με χρόνους με καιρούς μπορεί να τα φέρουν οι εξελίξεις να επιστρέψει ο αγώνας εκεί που πραγματικά είναι το σπίτι του.
Μπορεί βέβαια να έχουμε τα πράγματα και πιο δραματική τροπή ,αλλά εμείς ελπίζουμε για το καλύτερο! -
Όσο για ss που αναφέρεις καλούτσικες είναι αλλά γνωρίζω όπως και οι περισσότεροι από εδώ κάτι καλύτερες.
Τα ονόματά τους Παύλιανη, Στρώμη, Ελάτεια, Ελευθεροχώρι, Μαυρολιθάρι, Επτάλοφος, Καρούτες , Άνω Γιαννιτσού, Γραμμένη κλπ κλπ.
Παλιότερα οι ss που σήμερα απαρτίζουν τον αγώνα σήμερα ήταν το πρώτο πιάτο και η εισαγωγή για τον κανονικό αγώνα που γινόταν περίπου εκεί που είπα παραπάνω.Mπράβο φίλοι μου, αφήσαμε το κλωτσοσκούφι και (ευτυχώς) αρχίσαμε να μιλάμε για ειδικές.
Δεν θα διαφωνήσω φίλε Varveris ότι η περιοχή Λαμίας έχει κάποιες απίθανες ειδικές, αλλά μερικές από αυτές έχουν γίνει θρύλος λόγω της αλλαγής έδρας που μας κάνει να αναπολούμε τα παλιά, όπως σε όλα τα πράγματα λέμε, 'αχ τι ωραία που περνάγαμε τη δεκαετία του '70' και ξεχνάμε ότι η Eλλάδα τότε ήταν τριτοκοσμική χώρα και στο Acropolis μετά τους πρώτους 7-8 δεν έβλεπες θέαμα γιατί το φυλάγανε για τα υπόλοιπα ...3.000χλμ.H Στρώμη έγινε η μισή άσφαλτος και οι προσβάσεις θεατών είναι ελάχιστες.
H Παύλιανη κατά την άποψή μου υπερεκτιμημένη, έχει μεν φανταστικά κομμάτια αλλά και πολύ κλειστό πίτσι-πίτσι-γκουπ στο τελευταίο μισό, που δεν νομίζω να το εκτιμάνε καθόλου οι οδηγοί.
Tο Eλευθεροχώρι, εκτός από το κομμάτι στις λίμνες που γίνεται παζάρι δεν μου λέει τίποτα ιδιαίτερο, έχει και πολλή φυτευτή.
Tο Mαυρολιθάρι είναι η ανάποδη Παύλιανη.
O Eπτάλοφος όπως έγινε στο P.A. 2000 μάλλον αδιάφορη οδηγικά και με κοφτερές φυτευτές πέτρες..
Για τις κατηφορικές Kαρούτες υποκλίνομαι. Σεβασμός. Σαν να τις σχεδίασε εργολάβος για αγώνες. Tο ίδιο για την Eλάτεια, τις υπόλοιπες δεν τις έχω κάνει και δεν μπορώ να έχω έγκυρη γνώμη.Tώρα για τις ειδικές τις κοντινές στην Aθήνα. Δεν ξέρω πόσο κολημμένος μπορεί να είναι κανείς με τον πόλεμο Aθηναίοι-Yπόλοιποι Έλληνες, αλλά μερικές από αυτές είναι θαυμάσιες.
Πρώτη για μένα, (από πλευράς θεατή) η Θήβα, με μαλακό οδόστρωμα, εναλλαγή γρήγορων με αργά κομμάτια, δεκάδες προσβάσεις για θεατές και δυνατότητα να αλλάζει η ειδική κάθε χρόνο. Πέρσι είχε γίνει πανικός, φωνάζανε μην πάτε στη Θήβα θα ακυρωθεί γιατί στο πεδίο βολής θα είναι ένα εκατομύριο κάφροι Aθηναίοι και ευτυχώς που δεν τους άκουσα. Πολύ λίγο περπάτημα και καθόμαστε σε θεαματικό σημείο με σκιά μόνοι μας. -
Ναι ρε Νίκο όλα προχωράνε αλλά γιατί ας πούμε οι Ιταλοί επιμένουν κλασσικά;
Εγώ κατά τύχη το είδα ότι δεν έχουν καν SSS. Είναι και αυτοί οπισθοδρομικοί σαν και εμένα και δυο τρείς άλλους; Η κουλτούρα τους στο θέμα είναι ανεπαρκής;
Είναι βλάκες;
Ή μήπως όταν λένε rally θέλουν και η πρακτική εφαρμογή νε είναι rally;
Τέλος πάντων μερικές φορές προσπαθείτε να δικαιολογήσετε μερικά γεγονότα αλλά τα επιχειρήματα που καταθέτετε είναι ασθενή. Δεν αναφέρομαι μόνο σε σένα αλλά μιας και εσύ έγραψες εσένα παίρνει η μπόρα!Οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα Θοδωρή.
Θα πάω Κινέττα. Και τέλος για φέτος...
-
Ο χρήστης angel rabbit έγραψε:
Όσο για ss που αναφέρεις καλούτσικες είναι αλλά γνωρίζω όπως και οι περισσότεροι από εδώ κάτι καλύτερες.
Παλιότερα οι ss που σήμερα απαρτίζουν τον αγώνα σήμερα ήταν το πρώτο πιάτο και η εισαγωγή για τον κανονικό αγώνα που γινόταν περίπου εκεί που είπα παραπάνω.Mπράβο φίλοι μου, αφήσαμε το κλωτσοσκούφι και (ευτυχώς) αρχίσαμε να μιλάμε για ειδικές.
Αγαπητέ angel rabbit το σχόλιο μου ότι το 30% των SS θα γίνει κυριολεκτικά σε μία γειτονιά και αν γίνονταν και οι Υμηττοί το ποσοστό αυτό θα ήταν πιο μεγάλο, υπάγετε στην κατηγορία του κλωτσοσκοφίου;
Μήπως έχουμε μπερδέψει λίγο τα μεγέθη.
Για το Ακρόπολις μιλάμε, αγώνα του WRC και όχι για το Μαύρο Ρόδο. -
Αγαπητέ angel rabbit το σχόλιο μου ότι το 30% των SS θα γίνει κυριολεκτικά σε μία γειτονιά και αν γίνονταν και οι Υμηττοί το ποσοστό αυτό θα ήταν πιο μεγάλο, υπάγετε στην κατηγορία του κλωτσοσκοφίου;Δεν με κατάλαβες, κλωτσοσκούφι εννοούσα τον πόλεμο που γίνεται για Aθήνα-Λαμία και τα επιχειρήματα τύπου είναι μαλακία ο αγώνας, τώρα θα κάνουνε και αγώνα στο Σύνταγμα κλπ
-
Αν είδατε τη τελευταία ανασκόπηση στην ΕΤ1 για το ραλλυ Αργεντινής, έδειξαν στο τέλος της εκπομπής την προετοιμασία για το ράλλυ Ακρόπολις. Έδειξε λοιπον και τον Δεσποτόπουλο να λέει ότι η μεταφορά του αγώνα έγινε γιατί ο αγώνας πρέπει να έχει **υποχρεωτικά ** σουπερ ειδική και ότι πρέπει να αρχίζει και να τελείωνει ο αγώνας σαυτην την σούπερ ειδική. Καλα ρε που..η μου πλάκα μας κάνει. Αυτό που είπε ίσχυε πέρυσι. Φέτος ο κανονισμός λέει ότι η διεξαγωγή σούπερ ειδικής ειναι **προαιρετική **και φυσικά δε χρειάζεται να αρχίζει και να τελειώνει ενας αγωνας με την ίδια σουπερ ειδική. Ειναι ξεφτιλα να μας λεει ο προεδρος της ΕΛΠΑ ψεματα. Η μόνη αλήθεια ειναι το κέρδος απο τα εισιτήρια.
-
http://www.xwmatinos.gr/forum/viewtopic ... 4374#14374
ΤΑ ΕΝΝΕΑ ΚΑΛΙΤΕΡΑ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑΤΙΚΟΤΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙ ΣΕ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ..........
-
Καλησπερα σας στο service του acropolis θα ειμαι και εγω απο την πρωτη
μερα του αγωνα και θα εχω ξεμονταριστη για αλλαγες ελαστικων.
Θα βρισκομαι στο service του κυριου ΓΑΖΕΤΑ!!
Σας ευχαριστω εκ τον προτερων!!Με εκτιμηση ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΑΡΥΔΗΣ!!
-
Ο χρήστης angel rabbit έγραψε:
Αγαπητέ angel rabbit το σχόλιο μου ότι το 30% των SS θα γίνει κυριολεκτικά σε μία γειτονιά και αν γίνονταν και οι Υμηττοί το ποσοστό αυτό θα ήταν πιο μεγάλο, υπάγετε στην κατηγορία του κλωτσοσκοφίου;
Δεν με κατάλαβες, κλωτσοσκούφι εννοούσα τον πόλεμο που γίνεται για Aθήνα-Λαμία και τα επιχειρήματα τύπου είναι μαλακία ο αγώνας, τώρα θα κάνουνε και αγώνα στο Σύνταγμα κλπ
Kαι ποια ειναι τα 'σοβαρα' επιχειρηματα; 2 χρονια τα περιμενουμε...
-
Το service park θα έχει ελεύθερη είσοδο,ή θα πρέπει να πληρώσουμε εισητηρίο;
-
Ο χρήστης downhill έγραψε:
Το service park θα έχει ελεύθερη είσοδο,ή θα πρέπει να πληρώσουμε εισητηρίο;Ελεύθερη.
-
Ο χρήστης harriswrc έγραψε:
Ελεύθερη.
Πως και τους ξέφυγε;
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Ελεύθερη.
Πως και τους ξέφυγε;
Δεν είχε ποτέ εισιτήριο στο Service Park όπως δεν έχει και στους περισσότερους αγώνες...
-
μήπως ήσουν στην Ξάνθη φαντάρος (Συγνώμη απο τους συνομιλητές για το άσχετο ερώτημα)
-
για τον opelsoto ερώτημα
-
Βλεπω πως ο καθενας απο μας γραφει ο,τι νομιζει καλυτερο για τον αγωνα μας,ξεχνωντας ομως οτι ειμαστε εξω απο το χορο.
Δεν ξερουμε μιας και δεν ειμαστε διπλα στην Αννιτα τα μυρια οσα προβληματα εχει να λυσει η οργανωτικη επιτροπη.Λιγα απο αυτα ανεφερε και ο Νασσος σε προηγουμενο post.
Μα το σπουδαιοτερο ολων ειναι η ασφαλεια πληρωματων ,θεατων και ολων των αλλων που ανακατευονται στον αγωνα. Η πιο δυναμικη λυση σε αυτο ειναι το μαζεμα του αγωνα και η μη μετακινηση του πληθυσμου.Γι'αυτο εγιναν και οι SSS,γι'αυτο και οι επαναλαμβανομενες ειδικες.Με τις SSS οι οργανωτες γλυτωσαν απο μεγαλο ποσοστο των περιστασιακων θεατων (που αποτελουν και τους πιο επικινδυνους για ατυχημα θεατες ) που μετα το Μαρκοπουλο θα πανε σπιτακι τους ατσαλακωτοι και ξεκουραστοι.
Και για μας που θελουμε να φαμε στη κυριολεξια το χωμα της πατριδας μας ,εμας που ουτε ο ηλιος ουτε η μπορα δεν μας σκοιαζει;Τι μας δινουν;
Μερικες απο τις χιλιοπερπατημενες ειδικες των Γερανιων και της Παρνηθας,και κανα δυο μικρουλες και αγνωστες.
Αλλα και μηπως και οι αγωνιζομενοι εχουν να μου προσφερουν κατι που να τους θυμαμαι;Λιγοι πια οι καλοι χεραδες ,μετριωνται στα δαχτυλα του ενος χεριου και μετα η χρυση μετριοτης.Κακοι οδηγοι δεν υπαρχουν.Η πρωτη μερα αμεσως θα τους δειξει και θα τους αποβαλλει.
Και τι λοιπον μου απομενει να κανω;
Αν μου αρεσει το Ακροπολις, (αναγκαστικα) θα δεχτω αυτο που μου δινει η οργανωση και θα παω να βρω ενα σημειο που να μην βαρεθω πολυ γρηγορα και αν ειναι δυνατον να μου αφησει και κατι να θυμαμαι.
Ναι και ας ειναι ανοσιουργημα να θελω να φχαριστηθω την Αγιασωτηρα την φετεινη ιδια σαν να ημουν στη Μακρυραχη η να συγκρινω τα Μετεωρα του 85 με τον Αυλωνα.Ας βαλουμε ολα τα παλια στη ακρη του μυαλου μας και ας υποκριθουμε οτι φχαριστιμαστε και φετος,ισως και να βγει το ονειρο αληθινο. -
Οχι φιλε στο πολεμικο ναυτικο ημουνα το 2000 με 2002!
54 RALLY ACROPOLIS 2007