-
Ο αγώνας παρόλα αυτά είναι εθνική υπόθεση, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι κάποιοι μπορεί να επωφελούνται δικαίως ή αδίκως. Γι' αυτό και θεωρώ ότι όποιος πραγματικά αγαπάει τους αγώνες, πρέπει να είναι κοντά του. Τα τοπικιστικά πρέπει να μην υφίστανται σε εθνικές υποθέσεις...Στη μόνη, μόνιμη παγκόσμια διοργάνωση που έχει η Ελλάδα. Ήταν ολούθε, πηγαίναμε να βοηθήσουμε, πήγε Λαμία, από κοντά κι εμείς, ήρθε Αθήνα πρέπει το ίδιο και αν μεθαύριο πάει αλλού, πάλι πρέπει..Έτσι πιστεύω, αφήνοντας έξω μικροσυμφέροντα, μεγαλοσυμφέροντα και τοπικιστικές φανφάρες...Αυτά....
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Ο αγώνας παρόλα αυτά είναι εθνική υπόθεση, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι κάποιοι μπορεί να επωφελούνται δικαίως ή αδίκως. Γι' αυτό και θεωρώ ότι όποιος πραγματικά αγαπάει τους αγώνες, πρέπει να είναι κοντά του. Τα τοπικιστικά πρέπει να μην υφίστανται σε εθνικές υποθέσεις...Στη μόνη, μόνιμη παγκόσμια διοργάνωση που έχει η Ελλάδα. Ήταν ολούθε, πηγαίναμε να βοηθήσουμε, πήγε Λαμία, από κοντά κι εμείς, ήρθε Αθήνα πρέπει το ίδιο και αν μεθαύριο πάει αλλού, πάλι πρέπει..Έτσι πιστεύω, αφήνοντας έξω μικροσυμφέροντα, μεγαλοσυμφέροντα και τοπικιστικές φανφάρες...Αυτά....++++++11111111111
-
ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΗ (ΕΛΛΗΝΙΚΗ ) ΥΠΟΘΕΣΗ...
ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΗΔΗ ΤΗΝ ΚΑΤΩ ΒΟΛΤΑ ( Ο ΨΗΦΙΣΜΕΝΑ ΚΑΛΛΥΤΕΡΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ 2005 )
ΤΑ ΤΟΠΙΚΙΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ ΝΑ ΣΥΖΗΤΙΟΥΝΤΑΙ -ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΒΑΛΕ ΚΑΦΕΝΕΙΟ- ΑΦΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΘΗΝΩΝ ( ΧΑΜΟΥΤΖΗΔΕΣ ΔΗΛΑΔΗ )
-
Ο χρήστης garfli έγραψε:
ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΗ (ΕΛΛΗΝΙΚΗ ) ΥΠΟΘΕΣΗ...ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΗΔΗ ΤΗΝ ΚΑΤΩ ΒΟΛΤΑ ( Ο ΨΗΦΙΣΜΕΝΑ ΚΑΛΛΥΤΕΡΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ 2005 )
ΤΑ ΤΟΠΙΚΙΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ ΝΑ ΣΥΖΗΤΙΟΥΝΤΑΙ -ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΒΑΛΕ ΚΑΦΕΝΕΙΟ- ΑΦΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΘΗΝΩΝ ( ΧΑΜΟΥΤΖΗΔΕΣ ΔΗΛΑΔΗ )
Garfli ένσταση! «χαμουτζήδες» ονομάζονται αυτοί που χρησιμοποιούν αντί τις λέξης χάμω την λέξη χάμου και αντί της λέξης κάτω της λέξης κάτου, δηλαδή κατά κύριο λόγο οι Πελλοπονήσιοι για να μην σου πω μόνο αυτοί.
Αλλά και εγώ λοιπόν σαν γνησιότατος «χαμουτζής» επιθυμώ όπως και οι συντριπτική πλειοψηφία των ομόφυλών μου να επιστρέψει πάλι το Ακρόπολις στην Ρούμελη και στα καταπληκτικά της βουνά. -
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Garfli ένσταση!ΔΕΚΤΗ ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΑΤΑΥΛΑΚΙΩΤΗ !!
[..... ΚΑΙ ΚΟΝΤΟΧΩΡΙΑΝΕ ΕΝΟΣ ΕΚ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ]
-
Ο χρήστης Rallyman11 έγραψε:
Νομίζω ότι η απόφαση και ευθύνη για μεταφορά του αγώνα βαραίνει άλλους.Η κυρία Αννίτα και η ομάδα της μάλλον πήραν την εντολή να σχεδιάσουν έναν αγώνα στην Αττική και αυτό έκαναν γιατί αυτή είναι η δουλειά τους.Τώρα αν στην πορεία γλυκάθηκαν και αυτοί......
Αν παρεις το τευχος Ιουνιου καποιου μηνιαιου περιοδικου ( λογοι απλου τακτ δεν μου επιτρεπουν να πω το τιτλο του και να το διαφημισω του στο φορουμ των 4Τ) θα δεις μια συνεντευξη του Χατζημιχου. Και ο Αντωνης μεσα στα αλλα αναφερεται και σε αυτα που λεμε τωρα εδω.
ΜΑΚΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΕ βουτυρο στο ψωμι σου.
-
Μετά απο τόσο νερό που έχει ρίξει αυτές τις ημέρες, υπάρχει περίπτωση να έχουν 'χαλάσει' οι ειδικές (κατολισθήσεις, χαντάκια κλπ...);
Έχει κανένας εικόνα;
_
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Μετά απο τόσο νερό που έχει ρίξει αυτές τις ημέρες, υπάρχει περίπτωση να έχουν 'χαλάσει' οι ειδικές (κατολισθήσεις, χαντάκια κλπ...);Έχει κανένας εικόνα;
_
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΙΚΟΝΑ.
ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ... ΚΑΤΣΕΤΕ ΣΤΑ ΑΥΓΑ ΣΑΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ.
ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΜΕ ΓΚΡΕΙΤΕΡ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΦΡΑΤΟ ΤΟ ΧΩΜΑ,ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΒΡΟΧΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΡΙΞΕΙ,ΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΠΛΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ,ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΑ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΑΥΛΑΚΙΑ ΠΙΣΩ ΤΟΥ.
ΤΑ ΑΥΛΑΚΙΑ ΑΥΤΑ ΜΟΛΙΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΒΡΕΧΕΙ ΘΑ ΞΕΡΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΜΠΟΔΙΟ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.
ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟ. ΟΤΙ ΒΟΛΤΕΣ ΚΑΝΑΤΕ...ΚΑΝΑΤΕΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ... ΚΑΤΣΕΤΕ ΣΤΑ ΑΥΓΑ ΣΑΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ.
ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΜΕ ΓΚΡΕΙΤΕΡ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΦΡΑΤΟ ΤΟ ΧΩΜΑ,ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΒΡΟΧΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΡΙΞΕΙ,ΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΠΛΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ,ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΑ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΑΥΛΑΚΙΑ ΠΙΣΩ ΤΟΥ.
ΤΑ ΑΥΛΑΚΙΑ ΑΥΤΑ ΜΟΛΙΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΒΡΕΧΕΙ ΘΑ ΞΕΡΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΜΠΟΔΙΟ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.
'EL-EM'
Ωπ, δλδ ακόμα και οι ντόπιοι που χρησιμοποιούν το δρόμο μιας ειδικής για την πρόσβαση στα χωράφια τους ή για ό,τι άλλο ενδέχεται να δημιουργήσουν τέτοια αυλάκια...
Θυμάμαι πέρσι στην Κινέτα δεν είμασταν οι μόνοι που κυκλοφορούσαμε δύο Σάββατα (δύο εβδομάδες και μία εβδομάδα) πριν τον αγώνα προσπαθώντας να βρούμε το πιο ωραίο σημείο... Είχαμε συναντήσει και κάποιους που δεν είχαν ιδέα ότι από εκεί θα περνούσε σε λίγες ημέρες το Acropolis...
Δεν είναι και τόσο καλή σκέψη αυτή...
_
-
Η Αγ.Σωτηρα εχει γινει χαλια απο τις τελευταιες βροχες.Δεν νομιζω να περναει αγωνιστικο αν δεν ξαναφτιαχτει με γκρειντερ.
-
Μεχρι και τη Δευτέρα προβλέπονται ισχυρες βροχοπτώσεις σε όλη την Ελλάδα.Απο Τρίτη θα καλυτερέψει ο καιρός,αλλά ειναι πολύ νωρίς να δούμε τι θα γίνει τις μερες του αγωνα.Πάντως,ολόκληρη η Ευρωπη δείχνει βροχερη μεχρι τη Δευτέρα.Ψιλοκακό σημαδι
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Μετά απο τόσο νερό που έχει ρίξει αυτές τις ημέρες, υπάρχει περίπτωση να έχουν 'χαλάσει' οι ειδικές (κατολισθήσεις, χαντάκια κλπ...);
Έχει κανένας εικόνα;
_
'EL-EM'
Σίγουρα οι Ελληνες θα είναι οι μόνοι που θα το σεβαστούν αυτό !
Τα νοικιάρικα τζιπάκια των ξένων που γράφουν , ποιός θα τα σταματήσει ?
-
Πάντως σε όλη την νότια Ελλάδα βρέχει συνέχεια εδώ και ένα 24ωρο και δεν είναι μόνο τοπικό φαινόμενο.Κρύο Ακρόπολις έχουμε ξαναδεί (το 2004 αν δεν κάνω λάθος) μερικώς βρεγμένο-νωπό πάλι έχουμε δει, αλλά ολοκληρωτικά βρεγμένο δηλαδή να γίνεται πάνω σε ολοκληρωτικά λασπωμένο δρόμο εγώ ειλικρινά δεν θυμάμαι.
Πολύ θα ήθελα να δω βέβαια αλλα με φοβίζει το τι θα γίνει με τους δρόμους, πρώτα για τα αγωνιστικά και μετά για τα δικά μας ΙΧ.
Πάντως θα το ήθελα πολύ να δούμε και κάτι διαφορετικό αν και θα πρέπει να αλλάξουμε και λίγο τον εξοπλισμό μας.
Θα δούμε! -
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Πάντως σε όλη την νότια Ελλάδα βρέχει συνέχεια εδώ και ένα 24ωρο και δεν είναι μόνο τοπικό φαινόμενο.Κρύο Ακρόπολις έχουμε ξαναδεί (το 2004 αν δεν κάνω λάθος) μερικώς βρεγμένο-νωπό πάλι έχουμε δει, αλλά ολοκληρωτικά βρεγμένο δηλαδή να γίνεται πάνω σε ολοκληρωτικά λασπωμένο δρόμο εγώ ειλικρινά δεν θυμάμαι.
Πολύ θα ήθελα να δω βέβαια αλλα με φοβίζει το τι θα γίνει με τους δρόμους, πρώτα για τα αγωνιστικά και μετά για τα δικά μας ΙΧ.
Πάντως θα το ήθελα πολύ να δούμε και κάτι διαφορετικό αν και θα πρέπει να αλλάξουμε και λίγο τον εξοπλισμό μας.
Θα δούμε!Η πρώτη μέρα του 2004 (παρασκευή) ήταν με λάσπη. Ήμουν Παύλιανη με πολύ κρύο το απόγευμα. Την επόμενη μέρα βέβαια ήταν χαρά θεού.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Θα δούμε!Η πρώτη μέρα του 2004 (παρασκευή) ήταν με λάσπη. Ήμουν Παύλιανη με πολύ κρύο το απόγευμα. Την επόμενη μέρα βέβαια ήταν χαρά θεού.
Το κρύο το θυμάμαι είδικά το απόγευμα που λες.Και εγώ στην Παύλιανη ήμουν αλλά σε κομμάτι που δεν είχε λάσπη.Ήταν αυτό που λέω νωπό. Είμαστε βέβαια ακόμα μακρία από την ημέρα του αγώνα αλλά από ότι ακούμε και από τις προβλέψεις υπάρχει πλέόν ορατό το ενδεχόμενο να είναι ο αγώνας βρεγμένος.
-
Αν ο αγώνας είναι βρεγμένος τουλάχιστον για εμένα θα αλλάξει πολύ το πλάνο της παρακολούθησης...
_
-
Στα δικά μου τα μάτια, και στη δική μου την καρδιά το Ράλλυ Ακρόπολις (έτσι έχω μάθει να το λέω 25 χρόνια τώρα που πηγαίνω) είναι και δικός μου αγώνας.
Νιώθω κάπως σαν να τον πρωτοσκέφτηκα τον αγώνα εγώ, σαν να τον έστησα εγώ, σαν να οδηγώ κάθε φορά, αλλά και σαν να είναι πάντα θεατής.
Αλλωστε ένας φανατικός θεατής του Ράλλυ Ακρόπολις νιώθει και ΕΙΝΑΙ από τους βασικότερους συντελεστές τέλεσης αυτού του αγώνα.
Εμένα δε με ενδιαφέρει αν είναι στον Υμητό ή στην Κινέτα, στη Θήβα ή στην Παύλιανη και στο Ελευθεροχώρι, αν θα έχει ήλιο ή συνεφιά, ή ακόμα και βροχή (Παύλιανη-Λιλαία 2004) ή χαλάζι (Καρακόλιθος 1992). Με ενδιαφέρει να γίνει και να γίνει σωστά!
Σαφώς θα συμφωνήσω ότι πρέπει να ξαναγυρίσει στα 'πάτρια' εδάφη του, στην κεντρική Ελλάδα, γιατί αλλιώς θα χάσει τους Θεατές, αλλά αυτό ήδη έχει δρομολογηθεί.
Ομως επιτρέψτε μου να διαφωνήσω κάθετα με τις προτροπές να αποφύγουμε τους δρόμους των ειδικών για τις... δικές μας 'αναγνωρίσεις'. Αναγνωρίσεις θεατών γίνονται από το πρώτο Ράλλυ Ακρόπολις. Οι φανατικοί πάντα πηγαίνουν από πριν και βρίσκουν τα καλύτερα σημεία, τα πιο θεαματικά, αυτά που τις μέρες του αγώνα θα γεμίσουν από εκατοντάδες ή και χιλιάδες κόσμο (βλέπε μερικά άτομα - πέρσυ) για να δώσουν στο Ράλλυ Ακρόπολις την αίγλη που τόσες δεκαετίες έχει.
Το Ράλλυ Ακρόπολις δεν είναι Indy 500. Αν καταντήσουμε να προσέχουμε τον αγώνα για να μή... σπάσει, τότε μάλλον θα πρέπει να αφήσουμε τα αυτοκίνητά μας και να... πάμε για ψάρεμα! -
Aλήθεια τώρα που ανάφερες γιά ψάρεμα (μου αρέσει καιαυτό το χόμπυ )έχεις να μου δώσεις καμιά καλή ξέρα???
-
Ο χρήστης Jimmy_Caesar έγραψε:
Ομως επιτρέψτε μου να διαφωνήσω κάθετα με τις προτροπές να αποφύγουμε τους δρόμους των ειδικών για τις... δικές μας 'αναγνωρίσεις'. Αναγνωρίσεις θεατών γίνονται από το πρώτο Ράλλυ Ακρόπολις. ...Δεν νομίζω ότι μίλησε ο Ελ-εμ για τους θεατές !
Απο που το συμπέρανες αυτό ?
-
Ο χρήστης GF έγραψε:
Ομως επιτρέψτε μου να διαφωνήσω κάθετα με τις προτροπές να αποφύγουμε τους δρόμους των ειδικών για τις... δικές μας 'αναγνωρίσεις'. Αναγνωρίσεις θεατών γίνονται από το πρώτο Ράλλυ Ακρόπολις. ...
Δεν νομίζω ότι μίλησε ο Ελ-εμ για τους θεατές !
Απο που το συμπέρανες αυτό ?
Έχει κανένας εικόνα;
_
'EL-EM'
Νομίζω ότι είναι προφανές.
Καλή τη καρδία βέβαια το λέει ο el-em, αλλά...
54 RALLY ACROPOLIS 2007