-
Είμαστε εν'αναμονή.
-
μπραβο!σας αξιζουν συγχαρητηρια!
η προσπαθεια σας ειναι εξαιρετικη & θα βοηθησει παρα πολυ τα νεα παιδια που κανουν τωρα τα πρωτα τους βηματα στο χωρο! -
Λώρη συγχαρητήρια για την ιδέα και την υλοποίησή της!Χίλια μπράβο!Ιδιαίτερα χρήσιμο ειδικά για εμάς τους νέους!Καλή συνέχεια!Αναμένουμε...
-
Μπορεί να ακουστεί χαζό αλλά μήπως θα μπορούσε να υπάρξει στο μέλλον
και κάποια σχεδίαση των βασικών στροφών που αναγράφονται στην ενότητα
'σημειώσεις διαδρομής'... Κάτι σαν τις στροφές που εμφανίζει στα περισσότερα
simulation games, όπως το Richard Burns Rally...
Εμένα θα με βοηθούσε, αλλά αν είναι μεγάλη ταλαιπωρία και δεν ενδιαφέρει
κανέναν άλλο, μην προχωρήσετεΊσως να μπορούσατε να συνδέσετε κάποιες από αυτές με ανάλογα στιγμιότυπα
από in car πλάναΚαι πάλι ένα μεγάλο μπράβο για την προσπάθειά σας
-
Ο χρήστης SAXOstudent έγραψε:
Μπορεί να ακουστεί χαζό αλλά μήπως θα μπορούσε να υπάρξει στο μέλλον
και κάποια σχεδίαση των βασικών στροφών που αναγράφονται στην ενότητα
'σημειώσεις διαδρομής'... Κάτι σαν τις στροφές που εμφανίζει στα περισσότερα
simulation games, όπως το Richard Burns Rally...
Εμένα θα με βοηθούσε, αλλά αν είναι μεγάλη ταλαιπωρία και δεν ενδιαφέρει
κανέναν άλλο, μην προχωρήσετεΊσως να μπορούσατε να συνδέσετε κάποιες από αυτές με ανάλογα στιγμιότυπα
από in car πλάναΚαι πάλι ένα μεγάλο μπράβο για την προσπάθειά σας
ΑΓΑΠΗΤΕ ΓΙΩΡΓΟ,
ΕΥΛΟΓΟ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΧΑΡΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΤΟΥΝ ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ ΣΤΡΟΦΩΝ.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΜΕ ΤΑ IN CAR ΠΛΑΝΑ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΤΗΣ Ε.Δ. ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΥΠΩΣΕΙ ΤΙΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ, ΗΔΗ ΚΑΤΕΒΗΚΕ Η PHOTO GALLERY ΣΤΟ SITE
http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=codriving&article_id=11703
KAI ENΤΟΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΑΤΙ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ CARNET.
ΑΠΟ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΟΜΑΤΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΑΠΟ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΟΜΑΤΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
κυριε Λωρη δειτε το περασμα σας στο αχαιος του 86 με το 5αρι της φωτογραφιας.... http://www.rallyvidea.com/odkazy/axaios1986-ss1.html
-
Ο χρήστης fotis-84 έγραψε:
'EL-EM'
κυριε Λωρη δειτε το περασμα σας στο αχαιος του 86 με το 5αρι της φωτογραφιας.... http://www.rallyvidea.com/odkazy/axaios1986-ss1.html
ΦΩΤΗ ΜΟΥ,
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ,ΠΑΡ'ΟΛΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ,ΔΙΟΤΙ ΕΧΩ ΣΥΝΔΕΣΗ ISDN ΚΑΙ ΜΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΚΑΙ 28 ΛΕΠΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ.
ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΒΡΩ ΑΛΛΟ P.C. ΦΙΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΩ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΤΩΣ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
ετοιμο ειναι στο email σας..
-
Ο χρήστης fotis-84 έγραψε:
ετοιμο ειναι στο email σας..EYXAΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.
ΤΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ !!!!!!!ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΑΓΑΠΗΤΕ ΓΙΩΡΓΟ,
ΕΥΛΟΓΟ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΧΑΡΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΤΟΥΝ ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ ΣΤΡΟΦΩΝ.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΜΕ ΤΑ IN CAR ΠΛΑΝΑ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΤΗΣ Ε.Δ. ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΥΠΩΣΕΙ ΤΙΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΔΕΣΜΕΥΘΕΙ ΕΧΘΕΣ,ΗΔΗ ΑΝΕΒΗΚΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟ CARNET DE ROUTE ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Αν ειναι δυνατον θα ηθελα να προσθεσω στο κεφαλαιο για τα προσοντα του καλου συνοδηγου κατι ακομη,να μπορει δηλαδη να διαβασει και να ερμηνευσει τον γενικο αλλα και τον ειδικο κανονισμο του Ραλλυ.
Αν μαλιστα μπορει και να θυμαται απ'εξω ορισμενα αρθρα του (συνηθως γραφιοκρατικα) θα τον διευκολυναν σε μια δυσκολη στιγμη.Π.Χ λογοι και προθεσμιες υποβολης ενστασεως η σε ποιες περιπτωσεις εισαι εκτος αγωνος κλπ. -
@DAP
Αν και δεν είμαι ο ποιο 'ειδικός' για να σου απαντήσει, αυτά τα οποία λες είναι πολύ σωστά αλλά κατα την ταπεινή μου άποψη θεωρώ πως είναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ του συνοδηγού να έχει διαβάσει και να έχει μάθει τον κανονισμό. Όταν συμμετέχεις σε ένα 'παιχνίδι' το πρώτο πράγμα που θες και πρέπει να ξέρεις είναι οι κανόνες του. Είναι τέτοια η σημασία του που για αυτό τον λόγο βάλαμε ξεχωριστό άρθρο που μιλάει μόνο για τον κανονισμό.Φιλικά,
Γιάννης
-
ΟΚ
-
TO KOMMATI ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ,ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
TO KOMMATI ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ,ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
περιμενουμε τα In car βιντεακια!
-
Ο χρήστης nightmare@106sportclub έγραψε:
TO KOMMATI ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ,ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
περιμενουμε τα In car βιντεακια!
ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΚΟΜΑ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Το Jemba Safety Notes System είναι ένα σύστημα καταγραφής της διαδρομής το οποίο καταγράφεται από έναν υπολογιστή με αισθητήρα g και coralba για τις αποστάσεις.
Χρησιμοποιείται στην Σουηδία - ΗΠΑ - Καναδά - Νορβηγία - Ν.Ζηλανδία κλπ.
-
Ξέρουμε εάν έχει χρησιμοποιηθεί από WRC συνοδηγό?
Μέχρι στιγμής από ότι βλέπω ο Stig Blomqvist to χρησιμοποίησε στο Pikes Peak.Φιλικά,
Γιάννης
Συνοδηγώντας... ή .... www.rally.gr/codriver